Πρώτη του Μάη: Πόλεμο στον πόλεμο των αφεντικών ! (Σύνδεσμος Εργαζόμενων Εθνικιστών)


Διακήρυξη πρώτης του Μάη ...

Σήμερα πρώτη του Μάη γιορτάζουμε το πόλεμο των δυνάμεων της εργασίας απέναντι στο κεφάλαιο. Δε γιορτάζουμε όπως οι αστοί, δεν απεργούμε απλά όπως οι ‘αριστεροί’ και οι εργατοπατέρες αλλά κηρύττουμε τον πόλεμο ενάντια στο πόλεμο των αφεντικών.Ως εθνικοσοσιαλιστές και εθνικό - συνδικαλιστές (κοινώς φασίστες) ορκιζόμαστε στο αίμα των Ελλήνων και Ευρωπαίων εργατών να πάρουμε εκδίκηση απέναντι στα αφεντικά που μας θεωρούν αντικείμενα προς εκμετάλλευση. Για μας όλοι οι Έλληνες εργαζόμενοι και άνεργοι (υπάλληλοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, εργάτες, στρατιωτικοί κλπ) είμαστε αδέρφια και απέναντι μας έχουμε τους καπιταλιστές και τα κρατικά τους τσιράκια.

Για μας τους εθνικοσοσιαλιστές δεν υπάρχουν πολλές αντιμαχόμενες τάξεις αλλά μόνο δύο: οι έλληνες εργαζόμενοι και το ντόπιο ή πολυεθνικό κεφάλαιο !Οι εργαζόμενοι είναι που παράγουν το πλούτο και το κεφάλαιο είναι που τον κληρονομεί και τον εκμεταλλεύεται. Υψώνουμε τοίχο απέναντι στη διεθνιστική αριστερά που διασπά το μέτωπο των εργαζομένων χωρίζοντάς τους σε ‘αστούς’ και προλετάριους γνωρίζοντας ότι αυτά τα αναχρονιστικά σχήματα δεν έχουν θέση στη σύγχρονη πραγματικότητα όπου ένας εργαζόμενος σε γραφείο υφίσταται εξίσου μεγάλη καταπίεση με έναν εργάτη ή και μεγαλύτερη πολλές φορές !


Αγωνιζόμαστε για το εργαζόμενο έθνος μέχρι τη τελική μας νίκη γνωρίζοντας ότι ο μόνος σοσιαλισμός είναι ο εθνικός ... και ότι στη καπιταλιστική γαλέρα είμαστε όλοι οι εργαζόμενοι Έλληνες, ‘προλετάριοι’ είτε εργάτες σώματος είτε εργάτες πνεύματος.Ξεσηκωθείτε λοιπόν Φασίστες προλετάριοι και σπάστε τα δεσμά της μισθωτής σκλαβιάς …


Ακολουθεί αφιέρωμα στον Εθνικό Ήρωα από το Ρέθυμνο Λούη Τίκα  (Ηλία Σπαντιδάκη).για περισσότερα στον σύνδεσμο εδώ ...

σχετικός σύνδεσμος: Εθνικοσυνδικαλισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου