ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Αποκλειστικό: Συνέντευξη του ανεξάρτητου Πατριώτη Γεωργίου Μεταξά στον "Μαύρο Κρίνο".


Αποκλειστικό: Συνέντευξη του ανεξάρτητου Πατριώτη Γεωργίου Μεταξά στον "Μαύρο Κρίνο".




Συνέλληνα καταρχάς να σε ευχαριστήσω για τον χρόνο σου και για την ευγένεια να απαντήσεις στις ερωτήσεις της συντακτικής μας ομάδας.





Κάθε άλλο !!! Είναι τιμή και χαρά να συνομιλώ με συναγωνιστές. Άλλωστε, οι αλήθειες «βγαίνουν» εκεί που δεν ρέει το χρήμα, αλλά το πάθος !!!





Πες μας αν θέλεις δυο λόγια για σένα για να σε γνωρίσουν λίγο καλύτερα οι αναγνώστες μας.





Για τους περισσότερους είμαι ήδη γνωστός από πολύ παλαιά. Το πλήρες όνομά μου είναι Γεώργιος Δουρμούσης - Μεταξάς. Γεννήθηκα το 1971 στην Νότιο Αφρική, από Έλληνες γονείς. Μεγάλωσα στην Νέα Σμύρνη και τώρα ζω στη Χαλκίδα. Έχω δύο παιδιά (ένα αγόρι και ένα κορίτσι) και αγωνίζομαι για την Ελλάδα μας, με όποιο κόστος. Είμαι στον πατριωτικό χώρο εδώ και 27 χρόνια. Για μερικούς μήνες, όντας στην αρχή της εφηβείας, μπήκα στην ΚΝΕ, από την οποία έφυγα τρέχοντας όταν συνειδητοποίησα τι ήταν. 



Κατόπιν, μπήκα στην ΕΠΕΝ. Όταν η ΕΠΕΝ διαλύθηκε, προσχώρησα στο ΕΝΕΚ. Στην συνέχεια, το 1999 με βρίσκει στο Ελληνικό Μέτωπο του Μάκη Βορίδη. Όταν ο Βορίδης αποφάσισε να ενωθούμε με το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, εξέφρασα έντονες διαφωνίες ως ομιλητής στην τελευταία Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του Ελληνικού Μετώπου και παρέμεινα ανενεργός.  



Κατόπιν, πρώην συναγωνιστές με κάλεσαν στο ΛΑΟΣ τρεις φορές, προκειμένου να βοηθήσω στην ανασύνταξη των καταλόγων των μελών (πρώτη), στην οργάνωση της νεολαίας (δεύτερη) και να συμμετέχω στις εκλογές (τρίτη). Το 2009 λοιπόν, ήμουν υποψήφιος με το ΛΑΟΣ στην β’ Αθηνών.


Όταν υπεγράφη το Μνημόνιο από το ΛΑΟΣ, παραιτήθηκα, με επεισοδιακό τρόπο, αν και ήμουν μέλος της Επιτροπής Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης. Κατόπιν, δημιουργήσαμε την Ελλήνων Πολιτεία, όπου και ανέλαβα την διεύθυνση οργανωτικού. Παραιτήθηκα, όταν διαπίστωσα ότι τα πράγματα εξελίσσονταν με παλαιοκομματικό τρόπο. Έκτοτε, παραμένω στις επάλξεις όντας ανεξάρτητος.



Στον Στρατό, υπηρέτησα ως Εθελοντής Πενταετούς Υποχρέωσης (ΕΠΥ) στα Τεθωρακισμένα (Αυλώνα - Πρωτοκκλήσι Έβρου). Έχω τελειώσει την Θεολογική Σχολή Αθηνών. Παράλληλα, εδώ και 23 χρόνια ασχολούμαι με έρευνες που αφορούν την Αρχαία Ελλάδα, τα παραφυσικά φαινόμενα και την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η ομάδα μου, που ιδρύθηκε το 2006 (Hellenic Nemesis) έχει κάνει σημαντικές επιτυχίες, αποκαλύπτοντας την αλήθεια για τα RFIDs δηλαδή τα βιοτσίπ (2007), τις «χημικές ουρές» (2008) και πολλά άλλα.



Είχαμε καταφέρει να βάλουμε «κατασκόπους» στην Digital Solutions Corporation, η θυγατρική της οποίας (Digital Angel Corporation) είχε κατοχυρώσει την πατέντα των RFIDsΑποκαλύψαμε τον ρόλο της «Satans Church» και τα παρακλάδια της στην Ελλάδα, καθώς και τις εταιρείες που την χρηματοδοτούν. Όπως ακόμη τον ρόλο της «Lucis Trust» (ο εκδοτικός οίκος της Satans Church) στους «Μάρτυρες του Ιεχωβά», τους «Προτεστάντες», τους «Μορμόνους», τους «Σαϊεντολόγους» και αλλού. Αποκαλύψαμε τον ρόλο του Τεκτονισμού, των LIONS και των ROTARY, καθώς και την απάτη του προσκοπισμού. Κάναμε πολλές αποκαλύψεις, με αποτέλεσμα να μου «σπάσουν» δύο φορές το αυτοκίνητο, να με απειλήσουν προσωπικά, να με απειλήσουν με την ζωή των παιδιών μου και πολλά άλλα. Ωστόσο δεν το έβαλα κάτω και συνέχισα τον αγώνα. Μέχρι που πριν λίγα χρόνια «χάσαμε» τον συνεργάτη μας στην Παραγουάη, οπότε και αναγκαστήκαμε να διαλύσουμε επισήμως την ομάδα.



Τις τελευταίες ημέρες έφερες στο φως της δημοσιότητας κυρίως μέσω του διαδικτύου κάποια πρώτα συγκλονιστικά στοιχεία σχετικά με τις σχέσεις της οικογένειας Τσίπρα και την περιβόητη Ισραηλινή Mossad. Πες μας αν θέλεις κάποια παραπάνω στοιχεία για το θέμα αυτό.


Το θέμα Τσίπρα, απ’ όπου και να το πιάσεις … «βρωμάει». Όταν πρωτομπήκε ο Τσίπρας στην πολιτική σκηνή ως υποψήφιος στον Δήμο Αθηναίων, δεν ξέραμε ποιος ήταν. Ανέλαβε στη συνέχεια την ηγεσία του Συνασπισμού από τον Αλαβάνο. Εκείνο που μας κίνησε την περιέργεια, ήταν το πώς γίνεται ένας τόσο νέος άνθρωπος και αναλαμβάνει ένα τέτοιο πόστο. Έτσι, αρχίσαμε την έρευνα γενικώς. 



Το ένα θέμα, ακολουθούσε το άλλο ώσπου μπήκαν όλα σε μία σειρά, όταν ανακαλύψαμε το σύμπλεγμα Τσίπρα - Βωβού - Λαλιώτη. Εκεί πήραν άλλη τροπή τα πράγματα. Βρήκαμε πρώην υπαλλήλους της «ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ ΑΤΕ» οι οποίοι άρχισαν να μας ξετυλίγουν το «κουβάρι» τις οικογένειας Τσίπρα. Με πολλή έρευνα και κόπο, μαζέψαμε πολλά στοιχεία. Υπερκοστολογημένα τιμολόγια, διασυνδέσεις, έργα και πολλά άλλα. Βρήκαμε τις αποδείξεις για το πώς η οικογένεια Τσίπρα φρόντισε να φύγει ο Εμφιετζόγλου από τον Σκαπανέα, το γιατί έβαλαν τον Λαναρά (που όλως «τυχαίως» είναι συγγενής της οικογένειας Τσίπρα), ανακαλύψαμε την καταγωγή της Οικογένειας Τσίπρα (ή πιο σωστά
Cipra = εβραϊκό όνομα).


Από τότε που βγήκε η δημοσίευση, εμφανίστηκαν και άλλοι πρώην υπάλληλοι του Σκαπανέα, αλλά και υπάλληλοι της «Αγνάντι ΟΕ» (του Αλέξη Τσίπρα) που προθυμοποιήθηκαν να μας δώσουν και άλλα στοιχεία για υπερκοστολογημένα τιμολόγια και τις διασυνδέσεις της οικογένειας Τσίπρα. Καθώς επίσης και τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η οικογένεια Τσίπρα μπλόκαρε την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού (σημειωτέον: είμαι γνωστός ΠΑΟΚτσης, αλλά θεωρώ λίαν επιεικώς απαράδεκτο μία ομάδα να ταλαιπωρείται για να έχει ένα «σπίτι») εξ αιτίας του ότι δεν πήραν εκείνοι το έργο.



Μέχρι στιγμής έχουμε συγκεντρώσει υπερκοστολογημένα τιμολόγια ύψους 36 δις € (συμπεριλαμβανομένων και αυτών σε δραχμές) και συνεχίζουμε. 
Οι δε διασυνδέσεις της οικογένειας με την Mossad, μας προέκυψαν τυχαία. Άλλο ψάχναμε και αλλού βρεθήκαμε. Ψάχναμε για τις ρίζες της οικογένειας Τσίπρα (όπως θα διαπιστώσετε, δεν υπάρχει πουθενά καμία αναφορά) και «πέσαμε» πάνω στον  Moshe Dayan ( στρατιωτικός και πολιτικός του Ισραήλ) και ένα όνομα που μας προκάλεσε εντύπωση και θελήσαμε να το ερευνήσουμε παραπέρα: David Cipra. Από εκεί ξετυλίχθηκε ένα άλλο «κουβάρι» που είδαμε και πάθαμε να το ξεμπλέξουμε. Η αλήθεια είναι ότι ακόμη προσπαθούμε, διότι υπάρχει ένα δαιδαλώδες παρασκήνιο και τις περισσότερες φορές, ψάχνουμε κυριολεκτικά στα «τυφλά» ακολουθώντας την διαίσθηση μας.


Στη βάση του θέματος τώρα. Το θέμα με την Αφρική, μας προέκυψε όταν ψάχναμε την λειτουργίας της «Σκαπανεύς ΑΤΕ» και τα «υποκαταστήματα της. Είχαμε την πληροφορία από πρώην υπάλληλο της εταιρείας και επικεντρωθήκαμε σε τρία μέρη: την Νότιο Αφρική, το Ζαΐρ και το Λεσότο. Στο Λεσότο, «χτυπήσαμε» φλέβα. Από εκεί μάθαμε πάρα πολλά και πήραμε ικανοποιητικά στοιχεία.




Μετά την εμφάνιση της ανάρτησης σου δεκάδες ιστολόγια έσπευσαν να αναδημοσιεύσουν αυτά τα στοιχεία. Ποιες ήταν οι ευρύτερες αντιδράσεις στο διαδίκτυο και ποια τα σχόλια των συμπατριωτών μας ;



Για να λέμε την αλήθεια, αυτές οι αποκαλύψεις ήταν κάτι σαν «κεραυνός εν αιθρία» στο πολιτικό σκηνικό. Αυτό σημαίνει ότι μια τέτοια είδηση, δεν γίνεται να αφομοιωθεί εύκολα. Ωστόσο, όπως ήταν φυσικό, οι περισσότεροι αναρωτιούνται αν υπάρχουν τα στοιχεία. Θα πω απλά, πως εάν δεν υπήρχαν, δεν θα προκαλούσα την οικογένεια Τσίπρα να προβεί σε μήνυση. Το σίγουρο είναι ένα: εάν προβεί σε μήνυση, μπορεί να δικαιωθεί από το δικαστήριο (μην ξεχνάμε ότι η δικαιοσύνη είναι τυφλή μεν, αλλά πάντα θα βρεθεί κάποιος να της δείξει το δρόμο … ) αλλά δεν θα δικαιωθεί από τον κόσμο. Γιατί τα στοιχεία είναι τέτοια που πραγματικά τρομάζουν.
Στον ευρύτερο χώρο, ανακαλύψαμε πλέον πως ο Στέφανος Χίος ανέλαβε ανεπίσημα το Γραφείο Τύπου της Κουμουνδούρου, κάνοντας μία ατυχή στηλίτευση. Επίσης, κάποιες σελίδες και κάποια blogs που τα θεωρούσαμε «πατριωτικά» υπερασπίστηκαν με μανία τον Αλέξη Τσίπρα.


Υπήρχαν όμως και σελίδες, όπως η
zougla.gr που ναι μεν αναδημοσίευσαν το θέμα, αλλά κράτησαν μία ουδέτερη στάση και αυτό είναι προς τιμήν τους. Ωστόσο, ανακατεύτηκαν τα ονόματα των φίλων μου Γεωργίου Λαχανά και Άντζελας Γεωργαντή, οι οποίοι απλώς έκαναν αναδημοσίευση του κειμένου και τίποτα περισσότερο. Θα παρακαλούσα μέσω της σελίδας σας να φύγουν τα παραπάνω ονόματα, διότι οι άνθρωποι είναι άσχετοι με το όλο θέμα και μπορεί να βρουν κανένα μπελά χωρίς λόγο.


Οι συμπατριώτες μας σχολίασαν ποικιλοτρόπως την δημοσίευση, όπως ήταν αναμενόμενο. Ωστόσο, ο ΓΝΗΣΙΟΣ πατριωτικός χώρος και ειδικά εκείνοι που με γνωρίζουν, κατάλαβαν την σημασία και την σημαντικότητα των αποκαλύψεων. Οι πολλοί, αμφισβήτησαν (και λογικό ήταν αφού δεν ξέρουν τι στοιχεία έχω) και η «αριστεροί» απλώς διακωμώδησαν. Λυπούμαι μόνο που στην πορεία θα τους απογοητεύσω έτι περισσότερο.





Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε κάποια επίσημη αντίδραση από τα γραφεία της Κουμουνδούρου για τις αποκαλύψεις σου ή ακόμα και από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ;


Απ’ όσο γνωρίζω όχι επίσημα. Ανεπίσημα όμως, επεκράτησε μία αναταραχή. Ξέρω ότι έβαλαν άτομα να ψάξουν να βρουν τι γνωρίζω και αν τους «παίρνει» να πάνε σε μηνύσεις ή να υποβαθμίσουν το θέμα. Εδώ θα ρωτήσω βέβαια: η σύζυγος του Χίου, έχει παίξει ρόλο σε αυτό ;



Ποια η αντίδραση του Ελληνικού έντυπου τύπου για το θέμα αυτό ;


Ομολογώ ότι δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τα έντυπα. Λόγω του ότι δεν έχω χρόνο να το κάνω.




Όλες αυτές τις ημέρες σε κάλεσε ή επικοινώνησε έστω κάποιο Εθνικιστικό κόμμα ή κάποια εφημερίδα του λεγόμενου «πατριωτικού χώρου» ώστε να προχωρήσεις σε περισσότερες αποκαλύψεις ; Υπήρξε κάποιο πραγματικό ενδιαφέρον από πολλούς που τονίζουν σε κάθε ευκαιρία σε άλλες περιπτώσεις ότι είναι «φανατικοί αντισιωνιστές» … ;




ΔΥΣΤΥΧΩΣ
όχι !!! Φαίνεται πως το θέμα δεν τους αγγίζει. Από την μια η Χρυσή Αυγή έχει πέσει με τα μούτρα (και πολύ ορθώς πράττει και την συγχαίρω) στην ανακούφιση των Ελληνικών οικογενειών, ενώ το ΛΑΟΣ προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του. Προφανώς το να καταρριφθεί ο μύθος που λέγεται
Al-exis Cipra, δεν είναι κάτι που τους απασχολεί. Οι υπόλοιποι «πατριώτες» και αντισιωνιστές, έχουν κι αυτοί πέσει με τα μούτρα στο image making της Χρυσής Αυγής. Φυσικά, αυτό δεν τους αφήνει χρόνο και χώρο ν’ ασχοληθούν με το θέμα αυτό.




Θα υπάρξει κάποιο βιβλίο στο μέλλον σχετικά με το θέμα ; Αν ναι πότε να το περιμένουμε ;  Tι περισσότερο θα υπάρχει μέσα σε αυτό ;


Ο πολύ καλός μου φίλος και πατριώτης Στρατηγός Γεώργιος Αϋφαντής, ετοιμάζει αυτήν τη στιγμή ένα βιβλίο (το συγγράφει αυτές τις ημέρες) ένα πολύ δυνατό βιβλίο που ρίχνει τις μάσκες σε όλους όσους κυβερνούν αυτόν τον τόπο, με στοιχεία και αποδείξεις. Εκτός από τον
Al-exis Cipra, θα υπάρχουν αποκαλύψεις για πολλούς και πολλά. Το βιβλίο αναμένεται να εκδοθεί μέσα στον Σεπτέμβριο, οπότε θα έχετε full season διάβασμα …



Ποια η άποψη σου για το Διεθνή Σιωνισμό και πως πιστεύεις ότι θα πρέπει να καταπολεμηθεί;



Κατ’ αρχάς, είναι σημαντικό εδώ το να διαχωρίσουμε ορισμένα πράγματα και να μην είμαστε ισοπεδωτικοί. Δεν είναι όλοι οι εβραίοι στο ίδιο καζάνι. Εκείνοι που ορίζουν τις «τύχες» των κυβερνήσεων, είναι ως επί το πλείστον Ταλμουδιστές και αποτελούν την μειοψηφία. Τύποι σαν τους Rockefeller, Rothschild, Morgan, Soros, Gates και μερικοί ακόμη, είναι εκείνοι που ελέγχουν σχεδόν τα πάντα και διαβρώνουν σχεδόν τα πάντα. Για να μπορέσεις να «χτυπήσεις» τον σιωνισμό, πρέπει να τον χτυπήσεις στην Αχίλλειο Πτέρνα του, που όμως είναι και η φαινομενική του ισχύς: το χρήμα !!!



Ουσιαστικά, η μάστιγα των κρατών, είναι οι ιδιωτικές τράπεζες με τα αποθεματικά τους, οι οποίες μπορούν να ελέγχουν την κρατική οικονομία. Θα πρέπει να εκλείψουν οι ιδιωτικές τράπεζες και αν όμως εξακολουθήσουν να υπάρχουν, θα πρέπει να μην έχουν αποθεματικό. Άλλο ένα αδύνατο σημείο του Διεθνούς Σιωνισμού, είναι ότι έχει ενστερνιστεί την προτεσταντική νοοτροπία (βλ. Τέταρτο Δόγμα) του Adam Smith, βάσει της οποίας ο πλούτος είναι χαρακτηριστικό «ευλογίας Θεού» στον άνθρωπο. Έτσι, αφοσιώνονται στο άτομο και όχι στο σύνολο. 



Αν αντιστρέψεις αυτόν τον όρο, έχεις καταφέρει ένα ισχυρό χτύπημα. Επίσης, άλλος ένας τρόπος είναι το εθνικό νόμισμα, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ όμως από άλλα νομίσματα. Δηλαδή, αν αυτήν τη στιγμή είχε η Ελλάδα τη Δραχμή χωρίς αυτή να εξαρτάται από το δολάριο ή το ευρώ, τότε ο Διεθνής Σιωνισμός δεν θα είχε τη δύναμη να ελέγξει την οικονομία. Ο Διεθνής Σιωνισμός χτυπιέται με το χρήμα, τις τράπεζες και μία ισχυρή κυβέρνηση που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ νοιάζεται για το σύνολο που κυβερνάει.



Πως βλέπεις την ευρύτερη γεωπολιτική κατάσταση στην περιοχή της Μέσης ανατολής ;



Η κατάσταση στην Μέση Ανατολή, ορίστηκε εν μια νυκτί το 1967 από τον ΟΗΕ. Είναι μια περιοχή ωστόσο που δεν συγκρούονται τα κράτη, αλλά οι θρησκείες. Η περιοχή αυτή (παλαιότερη Δωρική αποικία), διεκδικείται από εβραίους, ισλαμιστές και χριστιανούς. Τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες που ορίζουν και κυριαρχούν στον κόσμο. Η περιοχή αυτή ωστόσο, εκτός από πετρέλαιο, έχει και κάτι άλλο εξίσου σημαντικό: άμεση πρόσβαση στην Μεσόγειο. Όποιος έχει πρόσβαση εκεί, διασφαλίζει και την οικονομική του ευμάρεια. Οι διαμάχες και οι συγκρούσεις δεν θα πάψουν σε καμία περίπτωση.


Η κατάσταση θα παραμένει έκρυθμη, διότι αυτό συμφέρει το Ισραήλ. Διατηρώντας εκεί μία αναστάτωση, έχει κάθε λόγο να συγκεντρώνει οπλισμό και χρήματα. Η «Λωρίδα της Γάζας» αποτελούσε και θα αποτελεί χρυσωρυχείο για το Ισραήλ, αφού μαζεύει χρήματα συνέχεια για την προστασία του και όπλα. Βέβαια, απ’ όσο έχω μάθει, στο «παιχνίδι» έχει μπει και η γνωστή αλυσίδα καφέ «
Starbucks». Βάσει των πληροφοριών μου, σε κάθε καφέ που παραγγέλνει κάποιος, αγοράζεται και μία σφαίρα για το Ισραήλ. Οπότε … προσέχετε που πίνετε καφέ …



Τα τελευταία λόγια δικά σου και θα θέλαμε να στείλεις ένα μήνυμα στους συναγωνιστές που μας διαβάζουν αλλά και προσωπικά στον … Αλέξη Τσίπρα.




Δεν έχω πολλά να πω. Οι τυπικότητες που γίνονται κουραστικές, είναι οι πιο σημαντικές. ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός ΔΕΝ είναι αυτό που φαίνεται. Ακόμη και ο πατριωτικός χώρος «βρωμάει» στο κεφάλι. Οι Έλληνες έχουμε διασπαστεί σε πολλά κομμάτια, με βάση τις κομματικές πεποιθήσεις. Κόμμα = διάσπαση, διαχωρισμός. ΕΝΑ πράγμα μόνο μπορεί να σώσει τον τόπο: 



Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Τίποτε άλλο. Αφήστε τα κόμματα επί τέλους και ενωθείτε. ΟΛΟΙ αδέλφια είμαστε. Στον ίδιο τόπο πατούμε. Τόσα χρόνια, το μόνο που κατάφεραν σωστά τα κόμματα, είναι να διασπάσουν τον Ελληνισμό και να ενσπείρουν διχόνοια. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΩΣ ΕΔΩ!


Al
-exis Cipra
, θα σου πω μόνον ετούτο: η μάσκα σου έπεσε και θα πέσει ακόμη περισσότερο σύντομα. Ή αποκάλυψε στον κόσμο που σε εμπιστεύτηκε την αλήθεια και φύγε, ή μείνε και αποδέξου τη μοίρα σου, που δεν θα διαφέρει σε πολύ από αυτήν του Αρδιαίου του Τυράννου …


Το ίδιο ισχύει και για όλους τους πολιτικούς.


Σε ευχαριστούμε πολύ.




ΕΓΩ ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνατε. Είθε να δούμε σύντομα μια λεύτερη Ελλάδα! Έρρωσθε και ευδαιμονείτε εν παντί !!!

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/7/12 2:40 π.μ.

    Το βρήκαμε, οι Εβραίοι φταίνε πάλι. Από μια σύντομη έρευνα που έκανα στο google και στο facebook, εντόπισα το όνομα Cipra στην Τσεχία και την Κροατία. Υπάρχουν πολλοί και στην Αμερική αλλά άγνωστης προέλευσης. Καμία ένδειξη όμως ότι πρόκειται για εβραίους. Σε λίγο θα βγάλουν εβραία και την Παπαρήγα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/5/13 5:30 μ.μ.

      ΦΙΛΕ ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΕ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΠΕ "ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ".ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΡΙΝ ΓΛΥΨΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΣΤΕ ΑΛΕΞΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ.ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΦΑΤΣΑΜΠΟΥΚ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Άν έψαχνες κανένα φύλλο παρακάτω θα έβρησκες ... Αλλά και πάλι δεν κράτησες ότι είναι ξένος και όχι Έλλην, το οποίο απο μόνο του φέρει βαρύτητα αναφορικά με τον Ελληνισμό ... και το ότι είναι κομμουνιστάκος ... ανόητε

      https://www.hebrewsurnames.com/yiddish_names_579000

      Διαγραφή
    3. Ούτε καλά έψαξες αλλά ούτε και δύνασαι να αντιληφθείς οτι είναι ξένος ακόμη κι αν απαντάται στην Τχεχία και τις ΗΠΑ το Cipra

      επίσης αν διαβάσεις για την Οθωμανική καταγωγή του Cipra θα μάθεις απο άρθρο στην αγγλική έκδοση τουρκικής εφημερίδας (Χουριέτ) πως το χωριό καταγωγής του Cipra εποικήθηκε κυρίως απο εβραίους και οθωμανούς στρατιωτικούς ... και τα δύο πρόβλημα μου φαίνονται εμένα ...

      https://www.hebrewsurnames.com/yiddish_names_579000

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος25/7/12 9:40 π.μ.

    κ.ΓΕΩΡΓΙΕ ΜΕΤΑΞΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΟΥ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ Cipra...
    ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ Η ΧΡ.ΑΥΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΘΩ, ΑΛΛΑ Η ΝΔ ΘΕΛΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Cipra ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΩΦΕΛΗ...ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ Cipra..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όλα τα σχόλια ανοιχτά εκτός από αυτά που θα είναι υβριστικά ή δεν θα βγάζουν νόημα ... δεν πιστεύουμε στην λογοκρισία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/7/12 3:59 μ.μ.

    Προς Ανώνυμο 25/7/12 2:40 πμ:

    Μη σκας, δε φταίνε οι "εβραίοι" σου, εξ άλλου ποιοί εβραίοι; οι σεφαραδιτες ή οι χαζαροτουρκοι ασκεναζιμ; οι Εβραίοι δεν είναι καν αμιγής πληθυσμός για να φταίνε. ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΟΣΗΡΗ ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΤΙΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. Ο Τσίπρας ή Cipras ή όπως αλλιώς λέγεται είναι γνήσιος εκφραστής αυτής της αρρώστιας. Οσο για το επιχείρημά σου περι "κροατιας και τσεχιας" νομίζω οτι πρέπει να το ξανασκεφτείς διότι πολλοι χαζάροι κατέληξαν (και μόλυναν) ολη την κεντρικη Ευρωπη (και τη Ρωσία) οταν τους διέλυσαν οι Ρωσοι με τον Σβιατοσλαβ. Εξ'άλλου κάπως έτσι έφτασαν και στη Γερμανία απ όπου ο Χίτλερ ίσως προσπάθησε να τους εκδιώξει αλλά μάλλον πλήρωσε πολύ ακριβά αυτή την προσπάθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω ξερω οτι οι περισσοτεροι πολιτικοι με τον εναν η αλλον τροπο εχουν σχεση με τον σιωνισμο,καθως κ'το μεγαλο κεφαλαιο ,κ'οχι μονο στην χωρα μας,αλλα κ'αλλου.Το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε οι Ελληνες,κ συμφωνω οτι πρεπει να εχουμε ενοτητα,να ειμαστε ενωμενοι,μονιασμενοι μονο ετσι μπορουμε να σταθουμε,με την ΟΜΟΝΟΙΑ.Πιστευω συντομα οι εξελιξεις θα μας ευννοησουν,κ'θα δουμε μια ελευθερη Ελλαδα,υπομονη κ'ενοτητα εως τοτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/11/12 10:29 π.μ.

    ΚΝΕ->ΕΠΕΝ->ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ->ΛΑΟΣ...και συνεχιζουμε

    Γυρολογος ο κυριος

    Στα του θεματος ο Τσιπρας μεγαλωσε στους Αμπελοκηπους προερχομενος απο γνωστη 'κοκκινη' οικογενεια. Ευπορος σχετικα ειναι ο ιδιος, οπως ηταν και ο πατερας του.
    Ειναι μηχανικος ετσι εξηγειται και τυχον εργοληπτικο πτυχιο για οσους ξερουν. Φυσικα εαν υπαρχει ενεργη συμμετοχη σε τετοια επιχειρηση απο την εισοδο του στη βουλη και μετα τιθεται θεμα ηθικης ταξης και οχι μονο

    Δεν μου γεμισε το ματι ποτε ο πιτσιρικας του συριζα, αλλα μην του φορτωσουμε και τα παντα ολα...στο τελος κινδυνευουμε να τον κανουμε και συμπαθη-σκεφτειτε το

    Επισης, οσο κι αν απεχθανομαι προσωπικως του εβραιους, ε δεν μπορω και συνεχως να τα ριχνω στο τριπτυχο εβραιοι-κομμουνιστες-νεοταξιτες...καπου εχει βαλλει το χερακι του και ο υπολοιπος πολιτικος χωρος...ναι ναι και τα κομματα που υπηρετησε ο κυριος συνεντευξιαζομενος ισως φερουν και μεγαλυτερη ευθυνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Τσίπρας δεν ξέρω αμα είναι εβραίος ή οτιδήποτε άλλο,αλλά σίγουρα είναι υποχείριο της Νέας Τάξης...και φυσικά απάτρης...
    Ειλικρινά δεν ξέρω πως το Ελληνικό έθνος θα απαλλαγεί απο όλο αυτόν τον συμφερτό των ανθέλληνων προδοτών-πολιτικών που έχει κάτσει στο σβέρκο μας και δεν μας αφήνουν να πάρουμε ανάσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ..ή ΟΥΣΙΑ είναι ότι γιά νά νικηθεί ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ αυτό τό ΤΕΡΑΣ τού Σιωνισμού-Σατανισμού,πρέπει νά χτυπηθεί στήν ΚΑΡΔΙΑ του καί αυτή είναι οί ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΡΆΠΕΖΕΣ...ΟΛΑ τ'άλλα θά τά βρούμε αργότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.