Μιας και αρνί δεν θα ψήσουμε ...


11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/4/14 5:27 μ.μ.

    Η Χρυσή Αυγή πάντως όπως συνηθίζει και παρόλο που δέχεται επίθεση από όλα τα μέτωπα, μοίρασε τρόφιμα ώστε να ανακουφίσει τους Έλληνες που θελουν να γιορτάσουν το Πάσχα όπως είναι η παράδοση εδώ και χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/4/14 4:37 μ.μ.

      Φίλε μου μην ασχολείσαι μέ την ενίσχυση του προφίλ της Χρυσής Αυγής εδώ στο μπλογκ των μεταμοντέρνων. Παρότι έχουν δίκιο σε σχεδόν όλα τα ζητήματα δεν μπορούν να δουν πως μια ξεκάθαρα εθνικοσοσιαλιστικη προσπάθεια θα επεφτε στο κενο.

      Διαγραφή
    2. Μεταμοντέρνοι ... μάλιστα, συνεχίζουν κάποιοι να αντιγράφουν την "γλώσσα" των δημοσιοκάφρων του Βήματος και της Ελευθεροτυπίας. Στο κενό της δημιοκρατίας έχετε πέσει μόνοι σας επειδή το κρατικό χρήμα σας έκανε ανόητους και διεφθαρμένους ...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/4/14 7:00 μ.μ.

      Ανόητοι ήταν και πριν γίνουν "διεφθαρμένοι" αλλά είναι και κολοφαρδοι,και μέχρι στιγμής παρόλη την ατζαμοσυνη το πάνε μια χαρά το πράμα. Ειδομεν φίλε μου. Και μη νομίζεις, και γω μεταμοντερνος είμαι αλλά δεν μέ έχει βοηθησει. Χρυσαυγιτες έχω κάνει πολλούς, εθνικοσοσιαλιστη όμως παραλίγο έναν. Όσο τιτανιος και να είναι ο Εβολας παραμένει μεταμοντερνος και αν είναι και η μετάφραση του Κιτσιου τότε γινεσε αποκαϊδια. Γι αυτό λίγα πράματα και καλά, μια χαρά το πάνε οι Χρυσαυγιτες κι ας είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Οι αντίπαλοι μας σε ποιότητα είναι τρις χειρότεροι μπαγλαμαδες.

      Διαγραφή
    4. Άλκηστη23/4/14 3:12 π.μ.

      Αν αναφέρεσαι στους εκλογικούς-κυνοβουλετικούς αντιπάλους, ίσως... Αλλά μέχρι εκεί...

      Διαγραφή
  2. Ωραία. Δεν αμφισβητούμε ότι στην λαική βάση της στα απλά μέλη δηλαδή ξεχωρίζουν κάποιοι με αλληλεγγύη και αγάπη για τον συνέλληνα. Όμως η βαρύτητα της αξιοπρέπειας επιβάλλει διακριτική βοήθεια χωρίς κάμερες ... φανφάρες ... και δηλώσεις ... Αυτές οι "λεπτομέρειες" είναι που κάνουν την διαφορά ... Επίσης τα λεφτά είναι κρατικά και η ηγεσία ΟΛΩΝ των κομμάτων οφείλει να τα επιστρέψει στον ελληνικό λαό διότι πολύ απλά το οτιδήποτε πληρώνει το κόμμα είναι μέρος των φόρων ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρης19/4/14 4:47 μ.μ.

      Ακρίβως, ταπεινά και διακριτικά, όχι ταπεινωτικά. Γιατί ταπεινωτικό είναι να σου ζητάνε αστυνομική ταυτότητα για να αποδείξεις ότι είσαι Έλληνας!

      Δηλαδή αν πω εγώ σε κάποιον ότι είμαι Έλληνας και δεν με πίστευει και μου ζητήσει ταυτότητα είτε θα γελάσω είτε θα τον βρίσω. Σου φαίνομαι για Μαροκινός ή για Μπαγκλαντεσιανός?

      Και από την ανάποδη, τόσοι μετανάστες (κυριώς Αλβανοί αλλά όχι μόνο) έχουν ελληνική αστυνομική ταυτότητα. Από πότε είναι χαρτί είναι εθνοφυλετικό κριτήριο;;;

      Γενικά, αν είναι να κάνεις κάτι βάλε το μυαλό σου να στροφάρει να το κάνεις σωστά... Αυτή είναι η πρόταση μου στη λαική βάση της Χρυσής Αυγής. Σε ομαδάρχες και ηγεσία δεν έχει νοήμα καμμιά πρόταση γιατί είναι σαν να μιλάς σε αλλαζονικό εγωκεντρικό ντουβάρι!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/4/14 9:53 μ.μ.

      πρέπει να γίνει απογραφή πληθυσμού. μια αντίστροφη ιδέα είναι δωρεά χρυσού, ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, με καταλόγους απο συναγωγές, κλπ με διευθύνσεις διαμονής κοκ. :)

      Διαγραφή
    3. Δημήτρης23/4/14 6:21 μ.μ.

      Λίγο εκτός θέματος είσαι αλλά εντάξει ... Αν δεν καταλαβαίνεις το ταπεινωτικό του να σου ζήτανε ταυτότητα ως απόδειξη ότι είσαι αλήθεια Ελλήνας, πάω πάσο.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος24/4/14 7:43 π.μ.

      καταλαβαινω μια χαρα τι λες αλλα ταπεινωτικό ξεταπεινωτικο, με κάποιο τρόπο χρειάζεται να ξεκαθαρίσει ο πληθυσμός. η ταυτότητα βεβαίως είναι μονο μια ένδειξη, αφού και πολλοί εβραίοι μιλάνε ελληνικά. εσυ έχεις κάποια θετική πρόταση; δηλαδη όχι τι να ΜΗΝ κάνουν, αλλα τι να κανουν;

      Διαγραφή
    5. Δημήτρης25/4/14 5:59 μ.μ.

      Πολύ απλά, για αρχή, όταν μοιράζουν τρόφιμα να μην ζητάνε αστυνομικές ταυτότητες;; Τόσο δύσκολο είναι να ξεχωρίσεις τους Έλληνες από τους (λαθρο)μεταναστες σε μια διανομη τροφιμων;

      Οι θετικές προτάσεις δόθηκαν ήδη στο σχόλιο του ΜΚ ("Όμως η βαρύτητα της αξιοπρέπειας επιβάλλει διακριτική βοήθεια χωρίς κάμερες ... φανφάρες ... και δηλώσεις ... Αυτές οι "λεπτομέρειες" είναι που κάνουν την διαφορά ... Επίσης τα λεφτά είναι κρατικά και η ηγεσία ΟΛΩΝ των κομμάτων οφείλει να τα επιστρέψει στον ελληνικό λαό διότι πολύ απλά το οτιδήποτε πληρώνει το κόμμα είναι μέρος των φόρων ...")

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.