"Οι σάλπιγγες αναγγέλλουν κρεμάλες, / κι ασήμαντα ανθρωπάκια εξαγγέλλουν / όσα δεν θα μπορέσουν να κάνουν ποτέ" Charles Bukowski (1920 - 1994)









18 σχόλια:

  1. Ερυθρόμαυρος Φρουρός16/4/14 9:27 π.μ.

    Eαν αυτοί οι τύποι είναι νεοναζί και φασίστες...εγώ είμαι ο Αδόλφος Χίτλερ . Το παραμύθι αυτό το οποίο εντέχνως καλλιεργείται κυρίως από την αυτιστική αριστερά (νεοταξική, κομμουνιστική, δημοκρατική κλπ) πρέπει να τελειώνει. Η αστική ακροδεξιά είναι το colpo grosso του συστήματος για την απονεύρωση, απαξίωση του ριζοσπαστικού εθνικισμού στην Ελλάδα και διεθνώς. Στόχος οι χωρίς αντιδράσεις, λόγω του φόβου και των ποινών, εθνική αλλοίωση του πληθυσμού και η ποθούμενη από το κεφάλαιο και τον Σιωνισμό, Ιμπεριαλισμό νέα πολυφυλετική σούπα καταναλωτών-δούλων.
    Ξυπνήσαμε χάρη σε εσάς φίλοι.
    Ζήτω ο αριστερός εθνικισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακροδεξιός16/4/14 4:39 μ.μ.

    Φίλε Ερυθρόμαυρε Φρουρέ (μαύρη κόκκινη σημαία αλήθεια τι σας θυμίζει;;) εσύ νομίζεις ότι σου άνοιξαν τα ματιά αλλά αυτό που ίσως δεν συνηδητοποιείς είναι ότι πλησιάζεις όλο και πιο κοντά σε αλητόβιους εξαρχειακούς που διαβάζουν Νίτσε και Μπουκόφσκι, αποκάλουν τα σώματα ασφαλείας "πραιτοριανούς" και ταυτοχρόνα παρουσιάζονται ως καλλιεργημένοι ρομαντικοί αλλά και αγρίμια ανάμεσα σε πρόβατα ... . Προφανώς επιλογή σου απλά καλό είναι να ξέρεις σε ποια πλευρά είσαι και τι αντιμετώπιση θα έχεις σε περίπτωση σύγκρο σης. Όποιος είναι με τους μπάχαλους τους περιθωριακούς τους αλήτες θα τρώει καταστολή , ναι ακροδεξίοι φασίστες είμαστε και όσοι έχετε αμφιβολίες θα το δείτε στην πράξη.

    ΥΓ. Δεν περιμένω να το δημοσιεύσετε και ας μιλάτε για ελευθερία του λόγου μπας και ψαρέψετε κόσμο



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/4/14 9:37 π.μ.

      αγαπητέ "ακροδεξιέ" 4:39,

      οφείλω να πω οτι έχω στείλει πάμπολλα μηνύματα σον ΜΚ και μάλιστα σε ίσως -ενοχλητικά- έντονο ύφος, κυρίως για τις αναφορές στο βουδισμό, το ενστερνίζεσθαι του οποίου θεωρώ, -πέρα απο την όποια μεταφυσική- ανυπέρβλητο ιδεολογικό αδιέξοδο για πολιτικές αποφάσεις και δράσεις που θα αντιστέκονται στον ολετήρα του Ιουδαϊσμού. τα ανάρτησαν όλα.

      Απο αυτά που γράφεις συνάγεται οτι σχετίζεσαι με τα σώματα ασφαλείας. Κάτι που δεν είναι κακό αφ' εαυτού, απλώς είναι μια δύσκολη εποχή για κάτι τέτοιο. Σε ενοχλεί ο χαρακτηρισμός "πραιτωριανός", και εμένα με ενοχλεί. Με ενοχλεί διότι έχω μιλήσει με ανθρώπους που πιστεύουν οτι το "εθνικό καθήκον" ξεκινά και σταματά στην "Υπακοή εις το Σύνταγμα τους νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους. Υποταγή στους ανωτέρους μου, να εκτελώ προθύμως και άνευ αντιλογίας τας διαταγάς των". Κάτι που νομίζω είναι απαραίτητο όταν οι ανώτεροι ειναι ΄Ελληνες, αλλά αν είναι προδότες, και αυτός ακόμα ο νεωτερικός όρκος του Έλληνα στρατιώτη προτάσσει την ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. Δεν είναι λοιπόν απαραιτήτως όλοι οι ένστολοι πραιτωριανοί, διότι σε τελική ανάλυση δεν είμαστε (εγώ προσωπικα πάντως δεν είμαι) σε θέση να γωρίζουμε το πως διαχειρίζονται αυτή τη στιγμή ΟΛΟΙ - και ο καθένας ξεχωριστά- τις αρμοδιότητες που τους/σας ανατίθενται, αλλά στο βαθμό που επι δεκαετίες αυτοι (οι ένστολοι, τα σώματα ασφαλείας , οι μυστικές υπηρεσίες κλπ ) που έχουν ΠΑΡΑΠΑΝΩ δυνατότητες απο τον απλό πολίτη συνειδητά ΔΕΝ πράττουν κατα την πίστη στην πατρίδα, τότε ναι, είναι πραιτωριανοί. Διότι σε τελική ανάλυση το ζητούμενο δεν ειναι "να υπάρχει κράτος" όποιο και αν είναι αυτο. Κράτος υπήρχε και επι τουρκοκρατίας. Το ζητούμενο είναι, το κράτος να είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Εσύ, μπορεί να είσαι η τελευταία τρύπα της φλογέρας στην υφιστάμενη κρατική δομή. Δεν ειναι αυτομάτως κακό, ίσως μάλιστα θα κάνεις καλά να μείνεις στη θέση σου και με προσοχή να εργάζεσαι για την απελευθέρωση της Ελλάδος αγνοόντας χαρακτηρισμούς. Αλλα δεν ειναι και αυτοδικαίως θετικό, διότι αν είσαι ειλικρινής οφείλεις να δεχθείς πως για την τόσο μεγάλη κρίση που βιώνουμε σήμερα, ευθύνη έχουμε όλοι, κατα συνέπεια ΚΑΙ οσοι έχουν τεθεί ως "φρουροί" απο θέσεις περισσότερων δυνατοτήτων απο τον απλό πολίτη. Απλούστατα καλείσαι ΚΑΙ ΕΣΥ να απαντήσεις στη συνείδησή σου όπως όλοι μας. Ίσως δε η πρόκλησή σου να είναι μεγαλύτερη διότι καλείσαι να το κάνεις ξεπερνώντας κάθε φορά τον πειρασμό να "ταμπουρώνεσαι" πίσω απο τις δυνατότητες της θέσης σου. Και βλέποντας τους συνανθρώπους σου πίσω απο στολές, αγνοόντας τις... χάντρες και τα καθρεφτάκια (πεντακοσάρικα κλπ) που παρέχει το ψευτορωμέϊκο.

      Καλή Ανάσταση και καλή λευτεριά στη σκλαβωμένη πατρίδα μας.

      Διαγραφή
  3. ακροδεξιός ή φασίστας;! είναι καιρός να αποφασίσεις! αλλά αν δεν γνωρίζεις τα απλά, πως θα καταλάβεις τα σύνθετα! οι απειλές αλλού ... τις απαντήσεις θα τις πάρουν στους δρόμους οι πραιτοριανοί του Αντωνάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν διαβάζουν μόνο οι θαμώνες των Εξαρχείων Νίτσε και άλλους ... το σίγουρο είναι ότι εσυ διαβάζεις στόχο και ελεύθερη ώρα ... άρα τα υπόλοιπα είναι περιττά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακροδεξιός16/4/14 9:21 μ.μ.

    Μάλιστα, με τη στάση που κρατάτε λοιπόν θα είστε στην ίδια μεριά του οδοφράγματος με αναρχικούς, περιθωριακούς, αλήτες και (γιατί όχι;!) εξεγερμένους μετανάστες (ίσως είναι αρμένιοι,κούρδοι και σύριοι εθνικοσοσιαλιστές)
    Αυτή δεν είναι η αλήθεια ή μήπως πετάω λάσπες?

    ΥΓ. Δεν απείλώ απλά είμαι ρεαλιστής, με την επιθετικότητα που δέιχνετε και τη στάση σας δεν φαντάζει μακρύνη τέτοια σύγκρουση. Απλά ας σκεφτούμε ποιους συμφέρει.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έβγαλες και συμπέρασμα ενώ φοράς ακόμη την στολή της κατοχικής δύναμης. στα δικά σου τα μάτια όποιος διαφωνεί με το καθεστώς είναι αναρχικός ... ας είναι δεν μας φοβίζουν οι ταμπέλες ...

      Διαγραφή
    2. Ακροδεξιός18/4/14 2:12 μ.μ.

      Δεν είπα ότι είστε αναρχικοί, είπα ότι με δηλώσεις σας εκ των πραγμάτων σε μια ... "εξέγερση" αν διαλέξετε να είστε .... "ACAB" ουσιαστικά πρόκειται για άτυπη συμμαχία με τους αναρχικούς (αφού είστε στο ίδιο μέτωπο στην ουσία).

      Υπάρχει μια εικόνα από τα γεγονότα στην Ουκρανία με μια πινακίδα βαμμένη με μάυρο στόχο και μπλε αλφάδι και κανένα από τα δύο σύμβολα δεν έχει πατήσει το άλλο, είναι και τα δύο δίπλα. Για τέτοια συμπόρευση λέω και ποια είναι η θέση σας, γιατί με προβληματίζει πέρα των άλλων η τάση που έχετε να υιοθετείτε αναρχικά σύμβολα και ρητορική.

      Διαγραφή
    3. υιοθετείς τα ίδια επιχειρήματα με το ΒΗΜΑ την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ τους "εθνικόφρονες" και πολλούς άλλους ... ψάξτο! έχεις θέμα ειλικρινά! δεν σου φταίμε εμείς αν δεν γνωρίζεις βασικά πράγματα!

      Διαγραφή
    4. Ακροδεξιός18/4/14 5:33 μ.μ.

      Ποια ακριβώς από τα επιχειρήματα μου είναι ίδια με το ΒΗΜΑ και την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ;; Στην τελική αν δεν υπήρχαν και τα σώματα ασφαλείας θα χαμε όχι 2 αλλά 4 εκατομύρια λαθρομετανάστες, συν του ότι θα είχαν αποθρασυνθεί τελείως.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος18/4/14 4:42 π.μ.

    Εσεις εδω στον μαυρο κρινο νομιζετε οτι εχετε παντα δικαιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όχι, αλλά αυτό τι σημαίνει ότι πρέπει να φορέσουμε παρωπίδες και αποδεχτούμε την σαπίλα της ακροδεξιάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/4/14 4:37 μ.μ.

      Γεια σας, σας παρακολουθώ καιρό (χρόνια) και με αφορμή τα ... κουλά ποστ του "Ακροδεξιού" είπα να σχολίασω , κάτι που δεν κάνω συχνά.

      Επίσης αγαπητέ "Ακροδεξιέ Μπάτσε"
      ΜΑΚΑΡΙ να βλέπαμε μπλε αλφάδια και μαύρους στόχους στην ελλάδα γιατί θα σήμαινε εθνοφυλετική ενότητα αντί για διχόνοια με στόχο την ανατροπή του σάπιου καθεστώτος. Αλλά το φτωχό μυαλουδάκι σου θα πονέσει πολύ για να καταλάβει κάτι τέτοιο.

      ΥΓ Τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου σε όποιον γνήσια και συνειδητά αγωνίζεται για τις Ιδέες του.

      - Δημήτρης
      Ποτέ δεν ήμουν ενταγμένος ή οργανωμένος σε κάποιον πολιτικό χώρο, αλλά ποτέ δεν ήμουν και "απολιτίκ". Πλέον μπορώ να δηλώσω αρκετά σίγουρα πώς αυτοπροσδιορίζομαι ως Εθνικιστής και Αριστερός (θα προτιμούσα άλλο όρο αλλά για να μείνει το σχόλιο σχετικά απλό και σύντομο ας πούμε πώς με θεωρώ Αριστερό Εθνικιστή - ή και ΕθνοΚομμουνιστή). Έχω μελετήσει αρκετά κείμενα, από ΕθνικοΣοσιαλιστικά εώς Αναρχικά και έχω γνωρίσει πολλούς υποστηρικτές διάφορων ιδεολογικών αποχρώσεων.

      Έτσι δεν θα πρεπε να πρόκαλει εντύπωση ότι όχι μόνο σέβομαι τη συντακτική ομάδα του Μαύρου Κρίνου αλλά νιώθω μεγάλη ταύτιση (όχι απόλυτη, αλλά σε αρκετά μεγάλο βαθμό) με τα ιδεολογικά σας προτάγματα. Αντίθετα βρίσκω την ύπαρξη της Χρυσής Αυγής αηδιαστική για μένα (ως "κομμουνιστή" - αποφεύγω τον όρο γιατί αναφέρομαι σε πραγματικό κομμουνισμό, μια αταξική εθνοφυλετική κοινωνία δηλαδή) και προσβλητική για τη νοημοσύνη μου (ως Εθνικιστής). Και αυτό γιατί είναι ένα ακροδεξίο λαικίστικο (και όχι λαικό!) μόρφωμα (μηδαμινή ή ελάχιστη ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ σχέση με φασισμό και εθνικοσοσιαλισμό όπως ξέρουμε αυτά τα κινήματα από τη γέννηση τους) το οποίο ως ακροδεξίο είναι απλά το δεξί χέρι του (ανθ)ελληνικού (παρα)κράτους. Οι όποιες διαμάχες τους είναι στα πλαίσια θείου-ανιψιού.

      Οπότε μην σας κάνει εντύπωση που ένα όχι και τόσο μικρό ποσοστό της ελληνικής νεολαίας νιώθει "αντιφασιστικό" (χωρίς να ξέρει βέβαια τι πραγματικά είναι ο φασισμός - αλλά δεν είναι αποκλειστικά δικό τους λάθος αυτό και θα επεκταθώ παρακάτω). Αυτά τα παιδιά, έχουν κάνει πέρα τα εθνοφυλετικά τους αισθήματα (τα οποία υπάρχουν! αλλά έχουν καταπιεστεί για διάφορους λόγους) επειδή έχουν συνδέσει τον φασισμό και τον εθνικοσοσιαλισμό με τη βρωμιά κράτους-παρακράτους και τα σώματα ασφαλείας. Είναι δύσκολο να πείσεις έναν νέο σήμερα ότι ο φασισμός και ο εθνικοσοσιαλισμός είναι αντικαθεστωτικά και αντικαπιταλιστικά εξ ' ορισμού, επείδη υπάρχουν οι Βορίδηδες, Καρατζαφέρηδες, οι εθνικόφρονες και οι γελοίοι "φασίστες" τύπου Καιάδας (...) και φυσικά οι αγαπημένοι μας πραιτωριανοί (ναι ακροδεξιέ μπάτσε, πραιτωριανός είσαι και αν προσβάλεσσαι από τον όρο παραιτήσου ή ακόμα καλύτερα την ώρα σημαντικών μαζικών εξεγερσέων γύρνα την πλάτη σου στο ανθελληνικό κράτος και πέρνα στη μεριά του αγωνιζόμενου Έλληνα.

      Διαγραφή
    2. Δημήτρης (Συνέχεια δημοσίευσης)19/4/14 4:38 μ.μ.

      (Αυτό είναι συνεχεια του σχόλιου μου επειδή ήταν πολύ μεγάλο για να το δεχτεί η ιστοσελίδα σε μια δημοσίευση)

      Βλέπετε, ο μπάτσος νομίζει ότι επιτελεί κοινωνικό έργο επειδή έριξε 5 μάπες σε έναν πακιστανό στο δρομο. Για να σας προλάβω, προφανώς και δεν θέλω λαθρομετανάστες στη χώρα μου, αλλά οι λόγοι δεν είναι επειδή είναι σκουρόχρωμοι ή βρωμάνε ή ότι άλλη μαλακία ακούγεται συνήθως από τον μέσο ακροδεξίο. Ο λόγος είναι ότι θεωρώ πως ο ΕθνοΚομμουνισμός είναι εφικτός όταν υπάρχει εθνοφυλετική συνοχή σε έναν τόπο. Οι μετανάστες/λαθρομεταναστες αυτοί θεωρώ πώς θα έπρεπε να μείνουν στους τόπους τους και να παλέψουν εκεί. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα επικροτώ και αγελαίες τυχαίες επιθέσεις - στην τελική όχι μονο κατι τέτοιο δεν λύνει απολύτως τίποτα αλλα έτσι αυτολοιδωρείται η Ιδέα και το Όραμα ενος ΕθνικοΣοσιαλιστη. Οι λαθρομεταναστες αυτοι δεν ήρθαν προφανώς για ταξιδακι αναψυχης. Και οι κύριοι υπευθυνοι για τη μαζικη λαθρομετανάστευση είναι οι μεγαλοκαπιταλιστές και οι ιμπεριαλιστές (σιωνιστές ή και μη σιωνιστές).

      Οι χώρες του Ευρωπαικού Νότου (Ελλάδα, Ιταλία,Ισπανία,Πορτογαλλία) έχουν το ρόλο των μπάτσων της Ευρώπης - τσεπώνονται πολλά κονδύλια από την ΕΕ με σκοπό την απέλαση ή/και προσωρινή κράτηση αφρικανών και ασιατών μεταναστών. Φυσικά τα κράτη τσεπώνουν το μεγαλύτερο μέρος αυτών των κονδυλιών και έχουν τους μετανάστες σε ... "hostel υποδοχής" (κάτι σαν γκουλαγκ) ή απλά τους πετάνε στους δρόμους και όπου φυσάει ο άνεμος. Απελάσσουν και 5-10 στους 100 και κάτι έγινε. Φυσικά οι βορειοευρωπαιοι δεν διαμαρτυρονται για τα τσεπωμένα κονδύλια καθώς αυτοί καταφέρνουν να φιλτράρεται και να ελέγχται ο αριθμός μεταναστών στις χώρες τους, καθώς αυτοί οι μετανάστες λιμνάζουν παγιδευμένοι στην Ν. Ευρώπη.
      Φυσικά χαμένοι από αυτό είναι οι λαοί της νοτιας ευρώπης αλλα και οι ίδιοι οι μετανάστες! Και μόνοι κερδισμένοι ο Σιωνισμός και οι συνεργάτες του!

      Κατά την ταπεινή μου άποψη, και κανένας λαθρομετανάστης να μην υπήρχε στην Ελλάδα, αν μας κυβερνούσαν τα ίδια λαμόγια πάλι σκλαβωμένοι θα ήμασταν - στον καπιταλισμό και τις προεκτάσεις του.

      Διαγραφή
  8. Έχετε βάλει φωτογραφία βουλευτή της ΧΑ δπλα σε πακιστανό γιατί παρακαλω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν δημοσιεύονται σχόλια που είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Αυτό ως απάντηση προς τον "φίλο" που γράφει σελίδες ολόκληρες σχετικά με τον Γραμματικόπουλο και άλλους ... Αν επανέλθει με έναν δομημένο λόγο και επιχειρήματα θα λάβει και επίσημη απάντηση ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος22/4/14 5:25 μ.μ.

    Εγινε καποιο λαθος στο ποστ μου (19/4/14 4:37 μ.μ.) καθώς ήταν πολύ μεγάλο και το λογισμικό της σελίδα δεν με άφηνε να δημοσιεύσω ολόκληρο αλλά έπρεπε να σπάσει στα 2. Η δευτερη παραγραφος και το ΥΓ προφανώς ανήκουν στο τέλος της συνολικής μου δημοσίευσης

    - Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.