Ο Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης για τον Νίκο Ρωμανό.




Η υπόθεση του προφυλακισμένου αντιεξουσιαστή Νίκου Ρωμανού είναι γνωστή: ένας νεαρός γόνος πλούσιας οικογένειας, ο Νίκος Ρωμανός, αποφασίζει να εγκαταλείψει την οικογενειακή άνεση και βγαίνει στη παρανομία με μία καραμπίνα στρεφόμενος εναντίον ενός κράτους το οποίο θεωρεί διεφθαρμένο και αντίθετο προς τη δική του αξιακή κοσμοθέαση! Παρά την απειρία του ξεκινά τη δράση του με μία ληστεία επαρχιακής τράπεζας και συλλαμβάνεται. Από τη πρώτη στιγμή κρατά περήφανη στάση απέναντι στους κρατικούς διώκτες του και, προφυλακιζόμενος, δηλώνει εμμονή στις αξιακές του απόψεις. 

Απ΄ έξω οι σύντροφοι του αλλά και μία αντιφρονούσα κοινωνική μερίδα του συμπαραστέκεται και με αμέτρητες αφίσες αλλά και διοργανώσεις ένα πλήθος κόσμου εμφανίζεται να τον υποστηρίζει αφού όλοι αντιλαμβάνονται τη πράξη του να πλήξει τα συμφέροντα ενός τοκογλύφου, όπως είναι μία τράπεζα. Δε πατρονάρεται από κόμμα, αλλά είναι εμφανής η λαϊκή συμπάθεια που απολαμβάνει ως εξεγερμένη προσωπικότητα! Παρά το διωγμό του δίνει εξετάσεις και κατακτά μία διάκριση εισαγωγής σε πανεπιστημιακή σχολή. Παρά την ιδιότητα του ως προφυλακισμένου, ο πρόεδρος της δημοκρατίας τον καλεί στο προεδρικό μέγαρο για να τον συγχαρεί και να του επιδώσει το προβλεπόμενο χρηματικό βραβείο, αλλά ο Νίκος Ρωμανός αρνείται να αποδεχθεί τη πρόσκληση του, ουσιαστικά, "φτύνοντας" και το πρόεδρο και το χρηματικό βραβείο του, όμως δεν αρνείται να παρακολουθήσει τα πανεπιστημιακά μαθήματα κάτι που το ανήθικο κράτος του το απαγορεύει εκδικητικά, κατά παράβαση των νόμων του που προβλέπουν την ανάλογη δυνατότητα όχι απλώς ενός προφυλακισμένου αλλά ακόμα και ενός καταδικασμένου! 

Ο Νίκος Ρωμανός όχι μόνο δεν οπισθοχωρεί αλλά μέσα από το κελί της φυλακής του ξεκινά απεργία πείνας και σε λίγες μέρες μεταφέρεται σε κακή κατάσταση στο νοσοκομείο, αρνούμενος να υποχωρήσει στα όποια μη αναστρέψιμα αποτελέσματα για τον ήδη κλονισμένο οργανισμό του! Έξω από το κελί του Νίκου Ρωμανού εκδηλώνεται η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ των συντρόφων του και η Αθήνα καίγεται το βράδυ της 2ας Δεκεμβρίου 2014!

Το μόρφωμα της Χρυσής Αυγής το 2012 στηρίζει το καταρρέον κοινοβουλευτικό σύστημα με την είσοδο του στη Βουλή, έχοντας δώσει φρούδες ελπίδες στους ακροδεξιούς ότι θα τους "σώσει"! Απευθύνεται σε έναν ανελλήνιστο και απαίδευτο όχλο ο οποίος νομίζει ότι με τη συνέχιση των δημοκρατικών διαδικασιών θα σωθεί από τη ... δημοκρατική σήψη, μη κατανοώντας ότι οι "σωτήρες" του αποτελούν ένα αγράμματο γκροπούσκολο το οποίο έχει ήδη κάνει ιδεολογική "κολοτούμπα" και από "Ναζιστικό" έχει δηλώσει δια λόγων και πράξεων "δημοκρατικό" και "αντιφασιστικό"! Οι χρυσαύγουλοι "σωτήρες" μπαίνουν στη Βουλή, απλώνονται στα έδρανα τους, εισπράττουν εκατομμύρια από το δημόσιο χρήμα και, λόγω ηλιθιότητας, εμπλέκονται στη δολοφονία ενός περιθωριακού το μαχαίρωμα του οποίου τους στέλνει στο Κορυδαλλό, όπου για ένα και πλέον χρόνο λουφάζουν, με μόνο αίτημα τους να τους σερβίρουν στα πολυτελή κελιά τους ... Ελληνίδες και όχι αλλοδαπές σερβιτόρες όπως η υπηρεσία των φυλακών έχει προβλέψει για τη καλοπέραση τους! 

Με εξαίρεση τη πρώτη ημέρα της σύλληψής τους που μαζεύτηκαν έξω από την Ασφάλεια περίπου 200 (!) άτομα, από τη στιγμή της προφυλάκισής τους και σε όλη τη διάρκεια της μέχρι σήμερα παραμονής τους στις φυλακές δε φάνηκε κανένα δείγμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τα πρόσωπα τους από τις 500.000 των οπαδών που τους ψήφισαν! Καμία αφίσα και καμία μαζική εκδήλωση αλληλεγγύης προς τους ίδιους και το κόμμα τους από κανέναν! Η "συντροφικότητα" στην ακροδεξιά ήταν πάντα άγνωστη λέξη! Το τέλος τους γράφτηκε με τη προφυλάκιση τους η οποία έδειξε ότι μη μπορώντας να διαχειρισθούν τη δική τους "κρίση" θα είναι αστείο να ελπίσει κανείς ότι θα μπορούσαν να διαχειρισθούν την Εθνική κρίση! Η Χρυσή Αυγή "τελείωσε" μέσα στη "κολοτούμπα" και στη τραγική της ανικανότητα και αυτό έγινε από όλους αντιληπτό, πλην της ίδιας!

Συγκρίνοντας τις δύο περιπτώσεις καθένας εξάγει τα δικά του συμπεράσματα. Ο νεαρός αντιεξουσιαστής, μόνος και ακομμάτιστος, Νίκος Ρωμανός μάχεται αρνούμενος ακόμη και το φαγητό, "φτύνοντας" το ανήθικο κράτος και τον ίδιο τον πρόεδρό του και τιμώντας τις Αρχές του, ενώ οι ώριμοι κομματισμένοι και "βουτηγμένοι" στο δημόσιο χρήμα χρυσαυγίτες συμβιβάζονται ΚΑΙ μέσα στη φυλακή "γλείφοντας" το κράτος με τη σιωπή τους ζητώντας, μόνον, την αντικατάσταση των γυναικών που τους σερβίρουν το συσσίτιο τους! 

Εμείς, οι Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές, εμμένοντας στην αριστοκρατική θεώρηση μας δε μπορούμε παρά να αναγνωρίσουμε στον αντιεξουσιαστή Νίκο Ρωμανό την ιδιότητα του Αγωνιστή εναντίον ενός κοινού εχθρού, του σημερινού διεφθαρμένου κοινοβουλευτικού συστήματος και του απορρέοντος "κράτους" του, συνθέτον μέρος του οποίου κατάντησε η Χρυσή Αυγή μαζί με τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα! Επικροτούμε την πράξη του Νίκου Ρωμανού να πολεμήσει τους (υπό οποιονδήποτε "μανδύα") τοκογλύφους και θεωρούμε ότι η ίδρυση μιας τράπεζας είναι το έγκλημα και όχι η προσβολή των τοκογλυφικών της στόχων! Και, τέλος, παραμένουμε στο πλευρό όσων αγωνίζονται εναντίον των σημερινών κρατικιστών εγκληματιών, είτε συμπολιτευόμενοι, είτε αντιπολιτευόμενοι, μιας και όλα τα συστημικά γουρούνια έχουν την ίδια μούρη! 

75 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/12/14 4:13 μ.μ.

    Η καταγωγή, η οικονομική κατάσταση και ο πολιτικός χώρος στον οποίο πρόσκειται αυτός και η οικογένειά του δε σας δημιουργούν καχυποψία όμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ολοφάνερο πως ο Ρωμανός είναι ένα κακομαθημένο και παραμελημένο παιδί από χωρισμενους γονείς που του έλειψε η σωστή ανατροφή αλλά του περίσσεψε το χαρτζιλίκι.
      Ένα παιδί το οποίο έχει μάθει από μικρό σε παροχές και τις διεκδικεί και σήμερα.
      Ψωμί Παιδεία Ελευθερία κλπ.

      Ο κ Καλεντζης εθελοτυφλεί σκοπίμως το ίδιο και ο μαύρος Κρίνος στο βωμό του μίσούς που έχουν για την Χρυσή αυγή.

      Ώπα ρε παιδιά σε λίγο θα μας τον παρομειώσετε και με τον αλησμόνητοΗλιακή

      Διαγραφή
    2. Αντιθέτως, ανώνυμε 3/12/14 4:13 μ.μ., η καθαρώς ακροδεξιά "λογική" σου είναι αυτό που με κάνει καχύποπτο για τη νοημοσύνη σας! Όταν ένα παιδί περιφρονεί τη καλοπέραση που προέρχεται από την οικογενειακή οικονομική ευμάρεια και αρπάζει το όπλο για να πολεμήσει για ό,τι θεωρεί σωστό, τότε αυτό το παιδί είναι ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΗΡΩΑΣ μια διότι ξεπέρασε το δόλωμα της ευζωίας και μια διότι τόλμησε! Αντιθέτως, εσύ ανώνυμε παραμένεις αγκαλιά με τη μιζέρια σου και τον καναπέ σου!

      Αριστοτέης Ηρ. Καλέντζης
      τ.6977764737

      Διαγραφή
    3. Αλέξανδρος Μιχόπουλος7/12/14 5:11 μ.μ. παραμελημένη είναι ασφαλώς η ακροδεξιά "συλλογιστική" σου παραμιλώντας για χαρτζηλίκια και μίσος προς τη Χρυσή Αυγή ενώ τα άτοκα "χαρτζηλίκια" του δημοσίου, οι βουλευτικοί μισθοί, οι διορισμοί θυγατέρων και γκόμενων θυγατέρων και τα όσα καταμαρτυρούν οι Λαγός-Δεβελέκος κατά της Χρυσής Αυγής, είναι αυτά που βαραίνουν το κόμμα της κωλοτούμπας ώστε να μη χρειάζεται κανένα έξωθεν μίσος για να χαρακτηρισθεί πανηγυρικώς ως ΞΕΦΤΙΛΑ!

      Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
      τ. 6977764737

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/12/14 7:16 π.μ.

      Τα κινητρα σας ειναι εμφανή.
      Αλλά για πειτε μας αν θέλετε ποιο ειναι το βιοποριστικό επάγγελμα σας.

      Και ιδου πεδίο δόξης λαμπρό κατεβείτε στην κοινωνία οχι στην πολιτική να περάσετε τις ιδεες σας και να διαφωτισετε τους Έλληνες


      Μιχοπουλος Αλέξανδρος.

      Διαγραφή
    5. Το δικό σου βιοποριστικό επάγγελμα ποιο είναι Αλέξανδρε? Από πότε ένοιωσες ολίγον ...Εισαγγελάτος? Και οι Έλληνες δε χρειάζονται"διαφώτιση", είναι πεφωτισμένοι κι αν αυτό δε το κατέχεις μάλλον δεν είσαι Έλληνας!

      Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
      τ.6977764737

      Διαγραφή
    6. Αλήθεια ;
      Ασφαλως δεν αναφέρεστε στον συνολικό πληθυσμό της χώρας λεγοντας Έλληνες σωστά ;
      Απαντατε στην ερωτηση με ερωτηση κ.Καλεντζη ;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος4/12/14 7:49 μ.μ.

    Κυριε Καλεντζη οχι ο ρωμανος ειναι μερος του συστηματος που υποτιθεται αντιμαχεται αλλα παραλληλα διεκδικει τα προνομια που αυτο προσφερει εχοντας πισω του στηριξη ειτε απο μορφωματα της αριστερας ειτε απο υπερασπιστες τρομοκρατων μαζι με διαφορους Θερσιτες της Τηλεαριστερας. Εχοντας σιγουρη την ασυλια που απολαμβανει η αριστερα στην χωρα μας προχωρει στην πραξη αυτη, παιζει με σημαδεμενη τραπουλα στην περιπτωση μας δεν ισχυει το ρητο ο εχθρος του εχθρου μας ειναι φιλος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/12/14 7:49 μ.μ.οι Ρωμανοί δουλεύουν επαναστατικά και ξενυχτάνε με το όπλο και το βιβλίο στο χέρι. Όσο κι αν είμαστε αντίθετοι με αυτούς κοσμοθεωρητικά, δε παύουμε παρά να ξέρουμε τι πρέπει να διδαχτούμε όχι μόνο από αυτούς αλλά και από όποιον αγωνίζεται. Και μικροκαρδίες ζηλόφθονης ακροδεξιάς συμπεριφοράς δεν έχουν θέση σε όσους μάθαμε να πολεμάμε!

      Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
      τ.6977764737

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/12/14 10:32 μ.μ.

      Οι Ρωμανοι Κυριε Καλεντζη εχουν εναν χωρο που στεκεται διπλα και πισω τους, εμεις δεν εχουμε τιποτα οπως και εσεις διαπιστωσατε στα κατεργα της δημοκρατιας οποτε αν και ο αγωνας τους ειναι δυσκολος εχουν παντα πισω τους μια οπισθοφυλακη που τους πιστευει και στηριζει ο αγων ο δικος μας εναντια στην παρακμη ειναι προδομενος απο τον "χωρο μας" στιγματισμενος απο την κοινωνια , μακαριζω τον Ρωμανο που εχει συντροφους πραγματικους και τον ζηλευω αλλα δεν τον φθονο.
      Νικος Γ.(Ανώνυμος4/12/14 7:49)

      Διαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα με το κείμενο σας κ.Καλεντζη. Και ο ίδιος ο Μουσολίνι θαύμαζε την ανδρεία και το θαρρος των αυθεντικών αναρχικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Ελευθεριος4/12/14 10:26 μ.μ., όσοι πολεμάμε αδιαφορούμε για "like". Συμπολεμιστές ζητάμε, όχι κλακαδόρους.

      Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
      τ.6977764737

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος4/12/14 10:53 μ.μ.

    Προφανώς και η Χρυσή Αυγή τα έχει κάνει σκατά αλλά είμαστε Έλληνες Εθνικιστές και δεν μας αρμόζει να υπερασπιζόμαστε καθάρματα αναρχοαριστερούς. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως εκείνοι είναι οι φυσικοί αυτουργοί των δολοφονιών του Μάντακα-Φουντούλη-Καπελώνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθάρματα Ανώνυμος4/12/14 10:53 μ.μ.είναι οι κ.κ. "κωλοτούμπες", οι ξεπουλητάδες Ιδεών, όχι οι Αγωνιστές. Και αυτουργοί των δολοφονιών των Φουντούλη-Καπελώνη είναι αυτοί που τους έστησαν έξω από τη πόρτα-στόχο να κάνουν πηγαδάκια... ξέροντας ότι το αίμα τους θα φέρει ψήφους!

      Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
      τ.6977764737

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/12/14 7:18 π.μ.

      Και εσεις που ξερετε οτι τους έστησαν ;
      Και που ξέρετε οτι ειναι στοχος;

      Δεν πατε σε κανενα ψυχιατρο να σας δει;

      Μιχοπουλος Αλέξανδρος.

      Διαγραφή
    3. Αλέξανδρε είναι εμφανές ότι αγνοείς την αναγκαιότητα του ψυχιάτρου. Αυτό συμβαίνει όταν μεγαλώνουν τα αγόρια χωρίς τις απαραίτητες διεξόδους οι οποίες, όμως, δε μπορούν να εξασφαλισθούν δια του πληκτρολογίου! Γύρνα πίσω στα "βασικά" και ζήτα βοήθεια από τους κοντινούς σου. Εγώ δεν είμαι ειδικός... :)

      Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
      τ.6977764737

      Διαγραφή
    4. Το ερώτημα ξανά χωρις τον ψυχίατρο λοπον.

      Και εσεις που ξερετε οτι τους έστησαν ;
      Και που ξέρετε οτι ειναι στοχος;

      Θα δωσετε επιτελους καποια σαφη εξηγηση για οσα αυθερετα ισχυριζεστε;

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος5/12/14 11:29 π.μ.

    Κάποιες παρατηρήσεις σχετικά με λάθη του άρθρου:

    1) Το Ρωμανό (ο οποίος συνελήφθη απο γκάφα σε ληστεία) δεν προθυμοποιήθηκε να τον επιβραβεύσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο προεδρικό μέγαρο, αλλά ο Υπουργός Δικαιοσύνης στις φυλακές κι αυτό πριν ξεκινήσει απεργία πείνας. Το ότι για πρώτη φορά στα χρονικά υπουργός δικαιοσύνης αποφάσισε να επιβραβεύσει κρατουμένους που πέρασαν σε σχολές (λες και δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο) είναι ενδεικτικό της πολυδιαφημισμένης "αντισυστημικότητας" του πολιτικού χώρου του Ρωμανού.

    2) Ο Ρωμανός πατρονάρεται απο όλα τα κόμματα της αριστεράς (ακόμη και το ΚΚΕ έβγαλε ανακοίνωση υπερ του) και απο τα ΜΜΕ.

    3) Όσον αφορά τη Χρυσή Αυγή, αφενός η ιστορία που οδήγησε στις συλλήψεις τους (οι οποίες είχανε προαναγγελθεί πριν το γεγονός της δολοφονίας) δεν είναι καθόλου καθαρή, αφετέρου για το δέσιμο των κατηγοριών ακολούθησε μια επιστημονικής φαντασίας ιστορία που και ένας νομικώς αμαθής μπορεί να αντιληφθεί πως αποτελεί σκευωρία.

    4) Ουδέποτε οι Χρυσαυγίτες βουλευτές ζήτησαν να τους σερβίρουν Ελληνίδες αντί για αλλοδαπές κρατούμενες, όπως ψευδώς ισχυρίζονται διάφορα τηλεβοθρατζίδικα που αυτοτιτλοφορούνται ως Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για τον πολύ απλό λόγο, ότι απο την αρχή της κρατήσεώς τους σιτίζονται με φαγητό που τους φέρνουν στα επισκεπτήρια συγγενικά τους πρόσωπα.

    5) Κανέναν συμβιβασμό δεν έχουνε κάνει πολιτικοί κρατούμενοι της Χρυσής Αυγής, τουναντίον, ακόμη και μέσα απο τα κελιά τους, ασχολούνται με τον πολιτικό αγώνα του κόμματός τους, την ίδια στιγμή που ολόκληρο σύστημα ασχολείται ανηθίκως και οργουελικά με τη "διαπόμπευσή" τους, ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο.

    6) Η έννοια αλληλεγγύη σαφώς και είναι άγνωστη στο χώρο της ακροδεξιάς (σε κάθε της μορφή και αντικατάσταση του ονόματός της προσθέτω, όπως προκύπτει απο τις νοοτροπίες και τον τρόπο σκέψεως ορισμένων). Και πως να γίνει γνωστή έννοια, πόσο μάλλον έμπρακτη, όταν ορισμένοι ανταγωνίζονται τον Κώστα Πλεύρη, στο ποιος θα βγει περισσότερες φορές στα ΜΜΕ των διεφθαρμένων, να συνεντευξιαστούν σε αργυρώνητους δημοσιογράφους που η μόνη τους αξία είναι το χρήμα, προκειμένου να κάνουν επίδειξη "αισθητικής και πολιτικής ανωτερότητας" έναντι των πολιτικών κρατουμένων της Χρυσής Αυγής. Βοηθούν τους αργυρώνητους δημοσιογράφους στην εξ ανθρώπων του "χώρου" απόσπαση δηλώσεων εναντίον της (κατα τα άλλα "συστημικής") Χρυσής Αυγής και των πολιτικών της κρατουμένων. Αυτοί και ο Κώστας Πλεύρης. Ο Πλεύρης και αυτοί. Και εντάξυ ο Πλεύρης... Αυτοί όμως; Εαν δεν είχανε μια σεβαστή ιστορία πίσω τους, θα νόμιζα πως αποτελούν "επιστράτους" του συστήματος στον πόλεμο που διεξάγει εναντίον της Χρυσής Αυγής.

    7) Εκτός απο τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, υπάρχουν και αρκετοί άλλοι Χρυσαυγίτες πολιτικοί κρατούμενοι. Πολιτικοί κρατούμενοι που τους ζητήθηκε να κατηγορήσουν βουλευτές του κόμματος με αντάλλαγμα την ελευθερία τους κι αυτοί αρνήθηκαν προτιμώντας να υποστούν προσπωικές θυσίες και τη φυλάκισή τους. Τουλάχιστον σεβαστείτε αυτούς τους ανθρώπους που αγωνίζονται για τα πιστεύω τους, αντί να συκοφαντείτε διαρκώς τους Χρυσαυγίτες. Οι οποίοι σίγουρα δεν είναι ο κάθε "περαστικός" που του 'λαχε να γίνει βουλευτής και στα δύσκολα αποκάλυψε την ποιότητά του. Στο κάτω κάτω της γραφής και στο χώρο του Ρωμανού υπάρχουνε διάφοροι συμβιβασμένοι. Δε σας είδα ποτέ ορισμένους να μιλάτε για αυτούς. Δεν είδα ποτέ κανέναν να μιλά για τη στάση των περισσότερων 17Νοεμβριτών μετά τις συλλήψεις τους. Τη στάση τους απέναντι στα πιστεύω τους, αλλά και απέναντι στους συνεργάτες τους (σκοπίμως χρησιμοποιώ αυτόν τον όρο για πολιτικούς λόγους). Κι όμως... Παρα τη στάση διαφόρων 17Νοεμβριτών η αριστερά τους συμπαραστάθηκε καυα τη διάρκεια της διώξεώς τους. Δεν έβγαιναν διάφοροι βετεράνοι του χώρου - παρέα με τον Κρυστάλη - στα κανάλια να κάνουν επίδειξη της ατομικής τους "ανωτερότητας" έναντι των κρατουμένων της 17 Νοέμβρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα να σου απαντήσω στα κουραφέξαλά σου πάει πολύ Ανώνυμος5/12/14 11:29 π.μ. γιατί δε διαβάζεις ούτε εφημερίδες. Γράφε αλλά με το χέρι μπας και βελτιώσεις τη καλλιγραφία σου διότι τη συμπερασματική σου μάλλον για το καιάδα (όχι το βουλευτή σου...) τη βλέπω.

      Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
      τ.6977764737

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος5/12/14 2:28 μ.μ.

    Ο Ρωμανος σε 2-3 χρονακια θα ειναι εξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σε λυπήσει αυτό Ανώνυμος5/12/14 2:28 μ.μ.?
      Αλλά μιας και θα σε λυπήσει ετοίμαζε από τώρα τη πλερέζα γιατί όσοι πολεμάνε αποφυλακίζονται, οι άλλοι παίρνουν σύνταξη από τον αρχιδεσμοφύλακα!

      Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
      τ.6977764737

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/11/15 6:36 μ.μ.

      Γράφετε αρχικώς: «...όσοι πολεμάνε αποφυλακίζονται, οι άλλοι παίρνουν σύνταξη από τον αρχιδεσμοφύλακα!» και εν συνεχεία: «14 χρόνια και 6 μήνες κάθειρξη και στο δεύτερο χρόνο ο εισαγγελέας Αρ. παπαδημάκης με παρακάλαγε να κάνω αίτηση χάριτος να με ξαμολήσουν αλλά έμεινα άλλα 10 χρόνια στο κελλί να τους σοδομίζω τη γαμημένη δημοκρατία τους! ΗΔΟΝΗ!!». Αντιφατικές δεν είναι οι συγκεκριμένες φράσεις σας;

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος5/12/14 3:13 μ.μ.

    Εξαιρετικός όπως πάντα ο Αριστοτέλης. Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμη Εθνικοσοσιαλιστές που μισούν το κράτος και βρίσκονται Αλληλέγγυοι σε όσους νιώθουν το ίδιο ακόμη και αν έχουν διαφορετική ιδεολογική καταγωγή.

    ΜΙΣΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!
    Ν.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε, ΕΥΓΕ, ΜΙΣΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΤΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

      Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
      τ.6977764737

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος5/12/14 7:03 μ.μ.

    4-5 ανθρωποι σαν τον Καλεντζη κρατανε ορθιο τον χωρο σας,με το ηθος και τη συνεπεια που τους διακρινει.Η συνεπεια ειναι που σε κανει ατρωτο,αλλα το τιμημα της ειναι βαρυ.Και ο συγκεκριμενος αγωνιστης επιμενει να το πληρωνει οπως κι ο Ρωμανος,ο Κουφοντινας ο Σαββας κλπ.Την αλληλεγγυη σας την ειδαμε στους 3 νεους χρυσαυγιτες του Βολου.Η ΧΑ τους αποκηρυξε παραυτα και μετα βδελυγμιας,οπως και τον Περιανδρο κλπ.Μπραβο για αλλη μια φορα κ.Καλεντζη,οι υπολοιποι καλο Πασχα(εθνικιστικο!). αντιεξουσιαστης ετων 50.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι συναγωνιστές του Βόλου δεν υπήρξαν μέλη ή υποστηρικτές της Χ.Α.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/12/14 7:03 μ.μ.ευτυχώς υπάρχουμε πάρα πολλοί "αποκηρυγμένοι" από τους επικηρυγμένους ανθέλληνες εαυτουλιστές αντιφασίστες κΥνοβουλευτικούς!

      Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
      τ.6977764737

      Διαγραφή
    3. Δηλαδή Αριστοτέλη πως θα πολεμήσουμε τους σαπιους????? Με βόμβες κ περιστροφα???? Η με το ίδιο τους το όπλο που δεν είναι άλλο από τον κ(οι)νοβουλευτισμο!!!!!

      Διαγραφή
    4. κ. Αυγέρη απευθυνθείτε καλύτερα στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑ του οποίου ο κ. Καλέντζης είναι και διαχειριστής. Εδώ είναι μάλλον απίθανο να δει το σχόλιο σας.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος6/12/14 11:52 π.μ.

    δεν μπορειτε να τον πιασετε μερικοι τον Καλεντζή, ειστε παρα πολυ πασοκοι (ναι, πασοκοι, κι ας ψηφίζετε χρυση αυγη, η νοοτροπια του πασοκου κανει μπαμ απο χιλιόμετρα) που ειστε ανικανοι να τον καταλαβετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με πιάσανε κάποτε και μετά δε ξέρανε τι να με κάνουν. !4 χρόνια και 6 μήνες κάθειρξη και στο δεύτερο χρόνο ο εισαγγελέας Αρ. παπαδημάκης με παρακάλαγε να κάνω αίτηση χάριτος να με ξαμολήσουν αλλά έμεινα άλλα 10 χρόνια στο κελλί να τους σοδομίζω τη γαμημένη δημοκρατία τους! ΗΔΟΝΗ!!

      Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
      τ.6977764737

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος6/12/14 11:52 μ.μ.

    Κύριε Καλέντζη δεν πιστεύω ότι είμαι ''ανελλήνιστος'' και ''απαίδευτος'' όπως αναφέρετε αλλά ούτε και ''πασόκος'' όπως αναφέρει ο ''υπερμορφωμένος'' θαυμαστής σας ανώνυμος 11:52...Φυσικά δεν θα πολυαναφέρω την απέχθειά μου στο δημοκρατικό καθεστώς.
    Ήθελα να σας αναφέρω ορισμένα πράγματα αλλά με κάλυψε εν πολλοίς ο ανώνυμος 11:29.
    Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι είναι γνωστές οι προσωπικές σας διαφορές με τον Μιχαλολιάκο από 35ετίας περίπου,από τον εγκλεισμό σας από την δημοκρατία, γεγονός που σας έκανε προσδίδοντας μία ιδεολογική επικάλυψη στο μίσος σας προς την ΧΑ-Μιχαλολιάκο, να ηρωποιήτε ακόμα και οποιοδήποτε καθεστωτική μπολσεβίκικη ανθελληνική ύπαρξη τύπου Ρωμανών προκειμένου για άλλη μία φορά να εκφράσετε το μίσος σας για τη ΧΑ.
    Δεν είμαι μέλος ή οργανωμένος στη ΧΑ αλλά απλώς ψηφοφόρος της δεκαετίες τώρα.
    Και μία μικρή επισήμανση ,την οποία ασφαλώς γνωρίζετε άριστα:
    Τα SD ήταν αγράμματα γκρουπούσκυλα,άνεργοι,''ηλίθιοι'',ενδεχομένως πολλοί εξ'αυτών ομοφυλλόφιλοι, αλλά φανατισμένοι στην Ιδεολογία τους και γι'αυτό δημιούργησαν αυτό που δημιούργησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κακό σου το καιρό κόπανε που θα μιλήσεις για τα SD όπως μιλάνε τα συνεταιράκια σου οι εβραίοι! Από που ψωνίζεις ρε ανελλήνιστο σκύβαλο σιωνιστικές κορώνες? Και ποιος σου είπε ότι εγώ ηρωποιώ τον οποιονδήποτε όταν ο οιοσδήποτε αρπάει το όπλο και εγκαταλείπει το χουζούρι του εβώ εσύ πέρδεσαι στο καναπέ? Άει μη σε ξεχειλώσω ανθυποκίτρινε!

      Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
      τ.6977764737

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/10/15 9:10 μ.μ.

      κ. Καλέτζη η επίμονη αποψή σου για τον χαλβά Ρωμανό σε εκθέτει πολλαπλώς.
      Το πιο εύκολο πράγμα σήμερα όταν είσαι παιδί πλουσίων, είναι να γίνεις αριστερός αντιφασίστας σε πρωτη φάση έτσι για το ξεκάρφωμα, και μετά να αρπάξεις ένα όπλο και να στραφείς σε λεηλασίες μακρόθεν της οικίας σου.
      Το πιο δύσκολα είναι να ξεκινήσεις τις λεηλασίες ορμώμενος απο τα του οίκου σου.
      Ο φλωράκος αυτός λοιπόν, δεν αποποιήθηκε την καπιταλιστική γονική επιμέλεια πρωτού συλληφθεί, αλλά αναγκαστικά εκ των υστέρων για να μη γίνει ρόμπα, κάτι που όπως φάινεται όχι μόνο κατάφερα εντός του κύκλου του, αλλά οπως φαίνεται έφτασε στο σημείο να γίνει και πρώτυπο αγωνιστή στον... εθνικιστικό χώρο! Προτού συλληφθεί λοιπόν ο βουτηρομπεμπές αυτός, ξεκούραζε το ηρωϊκό κορμί του στην πολυτελή βίλα της μαμάς του, και όχι στη βίλα Αμαλίας όπως οι φτωχοσύντροφοι, και προέβη σε πράξεις με την γνωστή παιδική βεβαιότητα του ότι ''ειμαι μάγκας και δε θα με πιάσουν''. Τα επακόλουθα ήταν ευκολότερη υπόθεση: Αριστερός αντιφασίστας ήταν, σε αριστερό αντιφασιστικό κράτος ζεί, γονείς και μπάρμπα στην Κορώνη είχε, κόμματα και αποκόμματα θα τον στήριζαν, οπότε γιατι να δηλώσει μεταμέλεια στον νόμο και να ξεβρακωθεί εφόσον το να γίνει ήρωας θα ήταν πιο εύκολο γι'αυτόν; Προτιμότερο λοιπόν θα ήταν να εξυμνήσεις τους την πορεία κάποιου γνησίου αντιεξουσιαστή και όχι του λεχρίτη που χτυπάει τα ξένα λεφτά για να μη λιγοστέψουν τα δικά του.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος7/12/14 10:47 π.μ.

    Ως απάντηση στον κύριο Καλέντζη, για τον θαυμασμό του στην ''ηρωϊκή'' στάση του καθεστωτικού αναρχομπολσεβίκου ληστή, τον παραπέμπω εδώ:
    http://www.armahellas.com/?p=14372.
    Eυχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://mavroskrinos.blogspot.gr/2014/12/blog-post_8.html

      Διαγραφή
    2. Υπέροχος ο Στέφανος και έχει κάθε δυνατότητα να έχει την άποψή του! Εγώ έχω τη δική μου! Η διαφωνία γεννά καλύτερα συμπεράσματα.

      Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
      τ. 6977764737

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος7/12/14 11:22 π.μ.

    Εάν θεωρείς σωστό τον Καλέντζη γιατί δεν κάνεις κι εσύ το ίδιο; Ο Καλέντζης κατακεραυνώνει εθνικιστές που απλώς θα απορρίψουν παλιά τους κείμενα. Εσύ δεν κάνεις κάτι τέτοιο. Εσύ υποστηρίζεις ακόμη και το Σάββα που έδωσε δικούς του και καταδίκασε την οργάνωσή του. Ο Καλέντζης είναι αλληλέγγυος με δικούς σας που συλλαμβάνονται. Εσύ δε νομίζω πως είσαι αλληλέγγυος με άτομα της αντίπερα όχθης που συλλαμβάνονται. Ο Καλέντζης θα υποστηρίξει αναρχικούς συλληφθέντες όταν θεωρήσει πως κρατούν σωστή στάση και την ίδια στιγμή θα κατακεραυνώσει δικούς του που θα θεωρήσει πως δεν κρατούν σωστή στάση. Εσύ και σωστή στάση να κρατήσουν κάποιοι εθνικιστές σε μια δίωξή τους, δεν πρόκειται να είσαι αλληλέγγυος μαζί τους. Αντιθέτως, θα υποστηρίξεις οποιονδήποτε συλληφθέντα αναρχικό ή αριστερό, αποκυρήξει τα πιστεύω του ή ακόμη δώσει και δικούς του. Και όχι μόνο θα υποστηρίξεις, αλλά θα τον ηρωοποιήσεις κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/12/14 11:22 π.μ.αν θεωρείς ότι ο ΜΚ διαπράττει όλα τούτα λαθεύεις. Ο ΜΚ ακολουθεί το ιστορικό "ΑΝΤΙΔΟΤΟ" σε προσεγγίσεις ευρύτερης κατανοήσεως που είναι απαραίτητες σε έναν γαμώχωρο χωρίς ίχνος νιονιού.

      Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
      τ.6977764737

      Διαγραφή
  13. ο Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης αν κρίνει σκόπιμο θα απαντήσει στα σχόλια, μέχρι στιγμής δεν το έχει κάνει. Άλλωστε υπογράφει πάντα με επίσημο λογαριασμό. Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται για αυτό ας μην κουράζονται κάποιοι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Από τα καταγώγια της αστικής άκρας δεξιάς μέχρι τους ορόφους της ΚΥΠ ακούγονται οι οδυρμοί για την ΚΟΙΝΗ αντίληψη μερίδας των ¨άκρων¨ σχετικά με την καθεστωτική αλητεία. Η δημοσίευση αυτή έχει αποδειχτεί ένα πολύ καλό κρας τεστ για την ηθική της ακροδεξιάς η οποία παραμένει προσκολλημένη σε αντιλήψεις που λίγο διαφέρουν από το παρελθόν. Σε αντίθεση με τους Εθνικοσοσιαλιστές οι οποίοι παρόλο την ιδεολογική διαφωνία με τον Ρωμανό αντιλαμβάνονται όλο και περισσότεροι ότι Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ είναι το Σιωνιστικό κράτος του Σαμαρά. Άλλωστε για τους Αιώνιους Υπερασπιστές της Σβάστικας και του Φάσιο το σύγχρονο κρατικό μόρφωμα δεν είναι παρά η εμπροσθοφυλακή του Σιωνισμού στην ΝΑ Ευρώπη και το μακρύ χέρι του "βυζαντινισμού" του Μαξίμου και του εκάστοτε θαμώνα ,,,

    από την συντακτική ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος7/12/14 2:47 μ.μ.

    Και που ξέρουμε πως ο κ.Καλεντζης δεν μιλά από εμπάθεια Μαυρε Κρινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είχες μυαλό κουκούτσι θα διάβαζες "ανάμεσα από τις γραμμές". Ευτυχώς, ούτε εσείς οι ακροδεξιοί, ούτε τα αφεντικά σας η γαμω Ε.Υ.Π και η Γ.Α.Δ.Α τα πάτε καλά με το διάβασμα, θέλοντας "διάβασμα" από αρχιεπίσκοπο.

      Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
      τ.6977764737

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος7/12/14 2:49 μ.μ.

    Μαύρε Κρίνε πως είναι δυνατό να επιμένετε στο ''κιμπαριλίκι'' και στη ''λεβεντιά'' του Ρωμανού...
    Οι αρετές που υπαινίσεστε είναι ανύπαρκτες στο συγκεκριμένο πρόσωπο...ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΝ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ...ΗΜΑΡΤΟΝ...ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ...Φέρτε άλλα πρόσωπα τις αντιπέρα όχθης ως παράδειγμα, όχι αυτόν, π.χ. τον Μπελογιάννη από όσα ξέρω...Ας σταματήσει αυτό το 3ημερο παραμύθι με τον,πως τον λένε,Νάσιουτζικ-Ρωμανό...τουλάχιστον από τους ένθεν...
    Σε λίγο θα μας πείτε ότι μάχετε κατά του σιωνισμού...δεν ξέρω τι άλλο να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει τρισμέγιστε θα επιμείνουμε στο δικό σου "κιμπαριλίκι" και στη δική σου τη "λεβεντιά" έτσι όπως είσαι χυμένος στο καναπέ με το μπυροκοίλι, τις σαγιονάρες πεταμένες σε απόσταση, τρώγοντας πίτσα και χαζεύοντας το κανάλι της Χρυσής Αυγής με τη μαγική εικόνα της Ουρτανίτσας να σου ρίχνει πασιέντζα.

      Αριστοτέλης Ηρ. καλέντζξς
      τ.6977764737

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/10/15 9:25 μ.μ.

      κ.Καλέτζη η ευκολη απάντηση είναι η ουρανίτσες και η χρυσή αυγή όταν στριμώχνεσαι αλλά θα πρεπει να μάθεις επιτέλους να λες οτι έκανες λάθος να υπερασπίζεσαι την εκ του ασφαλούς ψευτομαγκιά του πλούσιου μπολσεβίκου.

      Διαγραφή
  17. Δημοσιεύονται ΟΛΑ τα σχόλια πλην των υβριστικών και ειρωνικών αναρτήσεων. Μην περιμένετε ανάλογη τακτική σε "εθνικιστικά" ιστολόγια αφού ο διάλογος είναι άγνωστη έννοια για την ακροδεξιά! Βαθιά μέσα τους κάποιοι δεν ξεπέρασαν ΠΟΤΕ τον "Χρυσαυγιτισμό" ... αναμενόμενο αφού το αντίτιμο είναι σημαντικό (αναμένουμε κάθε αντίθετη άποψη για δημοσίευση αρκεί να έχει επιχειρήματα ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. σχόλιο που λάβαμε:

    Όταν η ακροδεξιά ‘πτωμαίνη’ αντιληφθεί ότι η έκκριση φθόνου εναντίον των ζωντανών και, δη, νεαρών Αγωνιστών δε την …οξυγονώνει και όταν ελάχιστοι μη ακροδεξιοί αντιληφθούν ότι δεν είναι ακροδεξιοί, τότε οι πάντες αντιλαμβάνονται ότι ένα παιδί που περιφρονεί τη θαλπωρή της οικογενειακής ευμάρειας και αναλαμβάνει τα όπλα κατά του κοινού εχθρού, του αστικού συστήματος, δεν είναι απλώς «Ήρωας» αλλά ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΗΡΩΑΣ σε μία κοινωνία εκφυλισμένων καναπεδάριων!

    Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
    τηλ.: 6977764737

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο αριστερός Αστικός και κακομαθημένος ήρωας σας πρέπει να εκτίσει την ποινή του όπως κάνατε και σεις.
      Μην τα παρουσιάζετε όπως θέλετε.

      Είναι ολοφάνερο πως είστε εμπαθείς προς τη ΧΑ.
      Και βάζετε τον δικό σας εγωισμό πάνω απ όλα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/10/15 9:30 μ.μ.

      πως γνωρίζεις ότι ο βρωμανός περιφρονούσε τη θαλπωρή της οικογενειακής ευμάρειας πρωτού συλληφθεί; αν έτσι είπαν στο MEGA να μου το πείς για να το δεχτώ και εγώ.

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος7/12/14 11:03 μ.μ.

    Να χαίρεστε τον ''δύο φορές ήρωά σας'' κύριε Καλέντζη.
    Η απάντησή σας,πλην της ποιητικής της χροιάς,στερείται επιχειρήματος.
    Είπα σε προηγούμενο σχολιό μου ότι ασφαλώς και υπάρχουν Άξιοι στην αντιπέρα όχθη αλλά όχι υπάρξεις του συγκεκριμένου φυράματος και γι'αυτό να αναφέρετε άλλα πρόσωπα π.χ. Μπελογιάννη ή οποιονδήποτε άλλον ξέρετε εκτός κομματικού μηχανισμού και όχι τον Ρωμανό.
    Δεν θέλετε να καταλάβετε...Δεν είναι όλα ''αντιχρυσαυγητισμός''.
    Να είστε καλά.
    Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ή είσαι αφελής ή είσαι προβοκάτορας. γνωρίζεις τι έπραξε ο Μπελογιάννης απέναντι σε αμάχους στον Μελιγαλά;

      - γράψε σωστά ελληνικά αν μπορείς -

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/12/14 11:25 π.μ.

      Αυτό τώρα είναι απάντηση για το Μπελογιάννη; Υποτίθεται ότι η παραδοχή προς το Ρωμανό αφορά τη στάση του έναντι του κράτους και όχι τη δράση του (που ενδεχομένως εαν του δινόταν η ευκαιρία να έκανε εγκλήματα ανάλογα του Μελιγαλά!). Άσε που μπορεί να είχε και παρτίδες με τους δολοφόνους του Φουντούλη και του Καπελώνη! Με αυτό το σκεπτικό και ο Μπελογιάννης κράτησε αξιοπρεπή στάση έναντι του κράτους και μάλιστα με αντίτιμο την εκτέλεσή του! Δε γίνεται να παραδέχεσαι το Ρωμανό, αλλά να μην το κάνεις για το Μπελογιάννη. Στο κάτω κάτω της γραφής ο Μπελογιάννης είχε αξιοπρεπέσταρη στάση απο το Ρωμανό, γιατί εκείνος δεν είχε υποστήριξη μέσα απο το σύστημα. Τώρα θυμηθήκατε το Μελιγαλά; Το ότι ο Ρωμανός ανήκει στον ίδιο χώρο με τους δολοφόνους του Φουντούλη και του Καπελώνη δε σας προβληματίζει καθόλου;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/12/14 11:03 μ.μ. τον χαίρομαι όχι μόνον δύο αλλά είκοσι δύο γιατί του αξίζει. Ρίξε καμιά μπαταριά και συ να χαρώ και σένα! Και ξέρεις, αν δε κοτάς σε τράπεζα άντε ρίχτη και σε κανα πανηγύρι, πάλι θα σε χαρώ!

      Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
      τ.6977764737

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/12/14 7:23 π.μ.

      Αντε κ Καλεντζη μπορειτε να πιειτε ενα φρεντο με τον Ρωμανό στο κψμ του ΤΕΙ.
      Μιχοπουλος Αλέξανδρος.

      Διαγραφή
    5. Αλέξανδρε, προτιμώ το τσάι και προτιμώ να το πίνω με αρσενικούς σα το Ρωμανό και όχι με αμφιλεγόμενες περσόνες σα και σένα και τους συν-καναπεδάριούς σου!

      Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
      τ.6977764737

      Διαγραφή
    6. Με μια διαφορα.
      Ο Ρωμανός και δικοί του δεν τρεφουν καμια εκτίμηση σε ναζί οπως εσεις ουτε και σε αστους οπως εμείς.

      Ευχαριστως θα σου αδειαζε το περιστροφο στο κρανιο σου ( βλεπε Φουντουλη Καπελώνη) , για να χυθει και ολο το φαρμάκι που εχεις εκει μεσα για τον Λαικο Σύνδεσμο.

      Ή μηπως δεν θα στο αδειαζε κουφιοκεφαλακη μου;

      Καλη χρονιά στο μαυρο κρίνο και σε ολους τους συνέλληνες !!

      Διαγραφή
    7. Καλέ μου Αλέξανδρε δε νομίζεις ότι βλέπεις πολύ σινεμά χωρίς να μπορείς και να καταλάβεις το τι βλέπεις; Και δε σου περνάει από το μυαλό (?) ότι το ...παρακούρασες; :)

      Aριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
      τ.6977764737

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος9/12/14 10:12 μ.μ.

    Δυστυχως βλεπω μια παραλογη αντιπαραθεση μεταξυ Εθνικιστων,Εθνικοσοσιαλιστων.Κριμα.Και ειναι υβρις θεωρω να μιλαμε με θαυμασμο για τον Μπελογιαννη και γι αυτο το αναρχικο ταχα πλουσιοπαιδο,που εκανε σκι στην Αυστρια οταν δεν επαιζε τον επαναστατη.Σε λιγο θα ακουσω και διθυραμβους για τον Βελουχιωτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/12/14 10:34 μ.μ.

      Νομίζω ότι η τάξη στην οποία ανήκει ο Ρωμανός δεν πρέπει να παίζει ρόλο στην κριτική μας απέναντί του , γιατί με το ίδιο σκεπτικό , αύριο μεθαύριο σε μια ενδεχόμενη επανάσταση θα πρέπει να κοιτάμε ταξικά κριτήρια για το ποιός θα μετέχει.Προσωπικά ζω αρκετά καλά και ανηκω στη μεσαία τάξη.θα σε πληροφορησω οτι μου είναι πολύ δύσκολο να πάρω το καλάσνικοφ και να ξεκινησω ένοπλο αγωνα,όχι επειδή δεν μπορώ αλλά επειδή οι συνέπειες είναι βαριές και επειδή δεν βλέπω οτί η πράξη μου θα εκτιμηθεί από τους νεοέλληνες.Οποτε θεωρώ οτι όσο πιο υψηλά είναι ταξικά η οικογένεια του αλλου τόσο πιο δύσκολο είναι να επαναστατήσει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/12/14 8:54 μ.μ.

      Aναφερομαι εμμεσως στην ταξη που ανηκει αυτο το καλοπαιδο,επειδη πιστευω οτι παριστανει τον "επαναστατη"εκ του ασφαλους,επειδη ειναι χορτασμενος και θελει καπου να εκτονωσει την βαρεμαρα του,εχει,ποιος ξερει, αποθημενα και διαφορα ψυχολογικα προβληματα.Βεβαια θα επαιξε ρολο και η διαπαιδαγωγηση του απο την περιφημη γνωστη για τις "προοδευτικες" της ιδεες οικογενεια του.Υπ οψιν οτι δεν εχω τιποτα με την ταξη αυτη,καθε αλλο.Δεν μπορω ομως ν ακουω τους σαλονατους η τις σαλονατες τους φραγκατους και τις φραγκατες να υποδυονται τους αναρχικους και τους κομμουνιστες.Οπως συνηθιζεται τωρα απο πολλους βεβαιως βεβαιως...
      ΥΓ.Υπ οψιν οτι οι περισσοτεροι "επαναστατες" παγκοσμιως ανηκαν σε ευπορες οικογενειες.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/12/14 11:05 μ.μ.

      Δεν παίρνω το μέρος του Ρουμάνου.Γνωρίζω ότι αν ήταν στη θέση του ένας φασίστας ή ένας εθνικοσοσιαλιστής ,θα περνούσε πολύ πιο άσχημα απ το Ρωμανό και δεν θα είχε και τα φώτα της δημοσιότητας μαζί του.Το μόνο που λέω είναι να βλέπουμε το θέμα πολύπλευρα για καλό δικό μας...

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος12/12/14 1:14 μ.μ.

    Εγώ δε γνωρίζω από πότε το κράτος κάνει χάρες σε αυτούς που το πολεμούν. Η τροπολογία για το βραχιολάκι που έφεραν με αφορμή την υπόθεση του Ρωμανού μπορεί να ευνοήσει με 1000 τρόπους το κράτος και να δημιουργήσει πλήθος παρακρατικών που, σε αντάλλαγμα με τη μερική ελευθερία τους, θα προσφέρουν υπηρεσίες στο σύστημα. Επίσης ο Ρωμανός (εγγονός του "κομμουνιστή" και δολοφόνου Νάσιουτζικ - όνομα που προδίδει πολλά από καταγωγή) έχει διατυπώσει αντιφασιστικές απόψεις, αν αυτό σας λέει κάτι. Ευτυχώς, πάντως, που στο χώρο μας υπάρχει ελευθερία απόψεων και ο καθένας μπορεί να διαφωνεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος15/12/14 5:14 μ.μ.

    Ο...αντισυστημικός Α. Καλέντζης γνωρίζει πολύ καλά πως όταν κάποιος καταφέρεται κατά της...συστημικής ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σίγουρα τα επίσης αντισυστημικά ΜΜΕ της χώρας μας θα προβάλλουν τις θέσεις του και θα αποκτήσει κι αυτός τα λίγα λεπτά δημοσιότητας που επιζητά. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Και θα βγάλει όλη τη χολή του κατά της ΧΑ, αλλά και θα διαφημίσει και τον Ιππικό του Όμιλο.

    Τώρα πως γίνεται τα ΜΜΕ των νταβατζήδων που βρίζουν όλη μέρα τη ΧΑ και να κάνουν αφιερώματα σε έναν "εθνικοσοσιαλιστή" που, όπως λέει, καταφέρεται κατά του κράτους,το αφήνω στην κρίση των αναγνωστών του Μαύρου Κρίνου.
    http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=497518
    http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2014/03/blog-post_7352.html
    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63920136
    http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=244100&catid=12
    https://www.youtube.com/watch?v=HYvCzsWY0M4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος15/12/14 5:14 μ.μ. ο Καλέντζης δε διαθέτει κανέναν Ιππικό Όμιλο και ως εκ τούτου και καμία ανάγκη "διαφημίσεως". Με μία Ομάδα μιας παμπάλαιης Πολεμικής Τέχνης στην οποία διέπρεψαν Κρήτες, θράκες και Έλληνες Στρατιώτες της Αναγεννήσεως και με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία, παράγουμε Πολιτισμό και εκπαιδεύουμε δωρεάν (χωρίς καμία δική μας αμοιβή!) 502 Συνέλληνες στη πιο αντιπροσωπευτική φυσική δραστηριότητα, την Ιππική η οποία θεωρείται προνόμιο πλουσίων και που ποτέ, χωρίς την Ομάδα μας, οι Συνέλληνες αυτοί δε θα έρχονταν σε επαφή με την Ελληνική Παράδοση και τον Ίππο. Θα ήταν λοιπόν καλύτερο κι εσύ αντί να βροντοχτυπάς το πληκτρολόγιό σου (ή και τίποτε άλλο κατά πως δείχνεις...) να ξεκουβαληθείς σε κανένα γειτονικό γυμναστήριο (διότι η Έφιππη Τοξοβολία χρειάζεται και ψυχή και ευφυία...) και να ξωπετάξεις τα ξύγκια και από το σώμα και, κυρίως, από το απομένον πνεύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος16/12/14 7:36 μ.μ.

    Εκτιμω τον κ.Καλεντζη για τους αγωνες του,ειναι ομως πολυ αδικο να εναντιωνεται στην Χρυση Αυγη.Γνωριζω τον κ.Μιχαλιακο και σας διαβεβαιω οτι προκειται περι ενος εξαιρετου,αξιου και χαρισματικου ανθρωπου.Ειναι
    λοιπον πολυ αδικο να υπαρχει αυτη η αντιπαραθεση μεταξυ εθνικιστων-εθνικοσοσιαλιστων που μπορουν αυτοι μοναχα να βοηθησουν την πατριδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αγαπητέ Ανώνυμος16/12/14 7:36 μ.μ.μάλλον δεν αντελήφθης ούτε ποιους εκτιμάς ούτε γιατί τους εκτιμάς. Καλοσύνη σου, αλλά θυμίζεις το "και τούτο ποιείν κακείνο μη αφιέναι". Μάλλον μπερδεύτηκες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος17/12/14 10:43 μ.μ.

    Η τωρινή χρυσή αυγή μπορεί να αποτελείται από πολλούς αμόρφωτους, τυπολατρες,εθνικόφρονες παλιας κοπης αλλά για εμένα και πολλούς άλλους είναι η αρχή που ήθελα για ασχοληθω με τα δρώμενα του εθνικοσοσιαλισμού στην Ελλάδα. Μπορεί ιδεολογικά με τον καιρό να απομακρύνθηκα από την ακροδεξιά ρητορική της χρυσής αυγής, αλλά δεν ξεχνώ ότι ήταν η αρχή. #Ρωμύλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αγαπητέ Ανώνυμος17/12/14 10:43 μ.μ.πολύ σωστή η συναισθηματική σου προσέγγιση και απολύτως κατανοητή. Φαίνεται ότι έχεις μία επαρκέστατη ενδοσκόπηση που σε βοηθά να διακρίνεις τα "πράγματα". Και αυτό πρέπει να επιδιώκουμε όλοι: τη ψυχραιμία της αποτιμήσεως των καταστάσεων που μας αφορούν.

    Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
    τ.6977764737

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/12/14 9:22 μ.μ.

      Σας ευχαριστώ πολύ κύριε Καλέντζη για το σχόλιο σας.Επ' ευκαιρία θα ήθελα να έρθω στο χώρο της έφιππης τοξοβολίας αλλά δυστυχώς η απόσταση δεν μου το επιτρέπει.Αν έρθω απο τα μέρη σας , θα σας καλεσω τουλάχιστον να δω πως κάνετε προπόνηση.Ευχαριστώ
      #Ρωμύλος

      Διαγραφή
    2. Πάντα καλοδεχούμενος φίλτατε Ρωμύλε, όποτε βρεθείς στην Αττική γη!

      Διαγραφή
  28. Η γυναίκα του Παππά της "Χρυσής Αυγής" για τον Ρωμανό ... (γιατί γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος)
    «Είναι θέση μας σαφής και ευθεία: Ο Νίκος Ρωμανός δικαιούται εκπαιδευτική άδεια. Καθήκον και αποστολή του σωφρονιστικού συστήματος είναι να σωφρονίζει. Ποιος καλύτερος τρόπος υπάρχει από την Παιδεία; Είναι δικαίωμα του νεαρού άνδρα να σπουδάσει. Και η Δικαιοσύνη οφείλει να επιτρέψει στον νεαρό να ακολουθήσει τον δρόμο της γνώσης και της μόρφωσης που με κόπο επέλεξε.
    Δεν έχει σημασία εάν ο έγκλειστος νεαρός είναι τρομοκράτης ή όχι. Εάν διέπραξε ληστεία ή εάν αυτοπροσδιορίζεται ως «αντάρτης πόλης». Θα κριθεί για τις πράξεις του. Το φρόνημα δεν διώκεται. Ποιος άλλωστε αληθινός εγκληματίας θα έφευγε ένοπλος από τον τόπο του εγκλήματος χωρίς να πυροβολήσει , αλλά και χωρίς να βλάψει τον αιχμάλωτό του;»
    Ελένη Δημοπούλου - Παππά εφημερίδα "Εμπρός" στήλη "Εγέρθητι" 09/12

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Ανάγκα και θεοί πείθονται" πεις, "Την ανάγκη φιλοτιμία ποιουμένη" πεις, το νόημα είναι το ίδιο: άμα σε σέρνουν από τη μύτη ακόμη και το Ρωμανό μπορεί να προσεγγίσει μία Χρυσή Αυγή η οποία αφού προσήγγισε Μπούκουρες και Καιάδες, τελικώς, προσήγγισε και ταυτίστηκε με τον αντιφασισμό και τη δημοκρατία, δηλώνοντας τελικώς και πίστη όχι μόνο στη "δημοκρατική δικαιοσύνη" αλλά και στην ...Αντιτρομοκρατική!

      Διαγραφή
  29. Καλέντζη ο Εθνικισμός προηγείται του Σοσιαλισμού ακόμα και στη λέξη Εθνικοσοσιαλισμός, να το έχεις υπόψιν σου αυτό κάθε φορά που γλείφεις μισέλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος19/10/15 3:17 μ.μ.

    Καταπληκτικό άρθρο του σπουδαίου εθνικοσοσιαλιστή Αριστοτέλη Καλέντζη.Πολλά άτομα της αστικής δεξιάς εκφράζουν την ριζική εναντίωση τους στο άρθρο διότι συγχέρει έναν αναρχικό αλλά ας καταλάβουν πως δεν είναι όλα άσπρο μαύρο και παρότι και αν είμαστε εχθροί των αναρχικών αυτό δεν σημαίνει πως δεν αξίζει τον θαυμασμό μας μία γενναία πράξη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.