Ο διαχρονικός ραγιαδισμός της ελληνικής αντιφασιστικής «ακροδεξιάς»: από τις στρατιωτικές δομές του ΝΑΤΟ στα σαλόνια του Πούτιν.


του Wolverine

Η σύγχρονη καπιταλιστική Ρωσία του Πούτιν είναι για πολλούς Ευρωπαίους «εθνικιστές» η σύγχρονη Ιερουσαλήμ. Θέλουν να πιστεύουν ότι η Ρωσική Ομοσπονδία είναι ένας «άγιος τόπος» όπου η Σιωνιστική πλουτοκρατική εξουσία (Mikhail Fridman, Moshe Kantor, Leonid Nevzlin, Gabriel Mirilashvili, Lev Leviev, Alexander Levin, Boris Abramovich Berezovsky, Vladimir Groisman, Igor Komoloisky, Boris Shpigel, Viktor Vekselberg, Roman Abramovich) και η διεφθαρμένη μαυροφορεμένη ιουδαιοχριστιανική ηγεσία του πατριαρχείου Μόσχας - το οποίο και καθοδηγείται πλήρως από την FSB - συμπυκνώνουν όλα εκείνα τα συστατικά που παραπέμπουν στην υπεράσπιση της Ευρωπαϊκής ταυτότητας (…) Διπλή η όψη της αυταπάτης αγαπητοί αναγνώστες, διπλή όμως και η ευφυής διπλωματία των ακολούθων και υποστηρικτών του Ιουδαίου εκ μητρός Πούτιν. Τεράστια όμως και η απογοήτευση για όσους μπορούν να δουν πίσω από τις παρωπίδες εκτός και αν θέλουν να πιστεύουν στα παραμύθια της ντόπιας «εθνικοφροσύνης» η οποία εξυπηρέτησε τα Αμερικανοσιωνιστικά σχέδια πριν δεκαετίες και σήμερα άλλαξε αφεντικό για τα ρούβλια ενώ παράλληλα τρέχει να προβάλλει τα ψέμματα των Σιωνιστών του Κρεμλίνου. 



Μόσχα 2015 ...



Δολοφονίες, πολυετείς καθείρξεις, διώξεις και απαγωγές είναι η σημερινή πολιτική του Κρεμλίνου απέναντι στους Ριζοσπάστες Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές. Βρίσκονται κατά χιλιάδες στις κρατικές φυλακές και μάλιστα σε άθλιες συνθήκες (πληροφορίες κάνουν λόγο για 27.000 φυλακισμένους Συναγωνιστές!) και διώκονται ανηλεώς επειδή δεν υποκύπτουν στην εξουσία των ολιγαρχών της Μόσχας. Τελευταίο παράδειγμα η δίωξη των Alexander Potkin και Dmitry Dyomushkin οι οποίοι αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην επεκτατική πολιτική ενάντια στον Ουκρανικό λαό και στα σχέδια του Κρεμλίνου. 



Μετά την καταδικαστική απόφαση: "Η συνείδηση μας είναι υπεράνω της απόφασης σας, ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ"

Η απαγόρευση συμβόλων και η πολεμική ενάντια στην συγγραφή βιβλίων, η αύξηση του κόστους στα βασικά είδη διατροφής και στα μέσα μεταφοράς, η πλήρης αδιαφορία για την υπογεννητικότητα και η εξάπλωση της εγκληματικότητας λόγω των εισβολέων, η αύξηση των θανάτων στα νοσοκομεία και η παραμέληση του βιομηχανικού/αγροτικού τομέα είναι μόνο μερικές από τις «επιτυχίες» του Ρωσικού καπιταλισμού. Παρόλη την κερδοφορία από τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο ελάχιστα έσοδα καταλήγουν στους Ρώσους πολίτες ενώ το καθεστώς για την τρομοκράτηση του πληθυσμού χρησιμοποιεί ασιάτες μισθοφόρους τόσο στις πολεμικές συρράξεις όσο και στις εσωτερικές συγκρούσεις όπου πάντα η αστυνομία του Πούτιν «τρέχει» να προστατεύσει τους «αντιφασίστες» και ξένους έποικους από την οργή του Λαού που βλέπει την χώρα του να μετατρέπεται σε ένα τεράστιο σύγχρονο «Γκουλάνγκ». 

Και δεν έχουν καθόλου άδικο αφού βλέπουν τον πρόεδρο Βλαδίμηρο να πουλάει την γη τους στους Κινέζους πλουτοκράτες κομμουνιστές (τεράστιες εκτάσεις στην Σιβηρία και αλλού) ενώ την ίδια στιγμή παίζει το «πυρηνικό» χαρτί για να τονώσει το πατριωτικό συναίσθημα της Ρωσικής αστικής δεξιάς. Όλα αυτά είναι φυσικά ψιλά γράμματα για τους Έλληνες «Εθνικιστές» οι οποίοι προτάσσουν το φαντασιακό εδώ και πολλές δεκαετίες και αρνούνται να δουν την πραγματικότητα. Αρνούνται να δουν το γεγονός ότι η Ρωσία σε μια νύχτα άλλαξε αφεντικά και από το πολιτικό γραφείο του κομμουνιστικού κόμματος η εξουσία μεταφέρθηκε με το κιπά στο κεφάλι στα πολυτελή γραφεία των ολιγαρχών και την ιδιοκτητών των ΜΜΕ. Δεν αμφιβάλλει κανείς ότι ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ρωσία υπάρχει μια γεωπολιτική αντιπαράθεση εντός του καπιταλιστικού στρατοπέδου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οφείλουμε να σιωπήσουμε ως Εθνικοσοσιαλιστές της «Τρίτης Θέσης» απέναντι στην πολιτική της Μόσχας η οποία χρησιμοποιεί τα αστικά «ακροδεξιά» κόμματα αλλά και την εθνομηδενιστική αριστερά που προβάλλουν μαζί τον χυδαίο αντιφασισμό μόνο και μόνο για την προώθηση των συμφερόντων της όποιας επιχειρηματικότητας δηλαδή την ενίσχυση του Σιωνιστικού κεφαλαίου της Μόσχας. 

Η επιλογή του καλύτερου «νταβατζή» για την Πατρίδα δεν είναι σε καμιά περίπτωση εθνική «ευθύνη» ενώ η πλήρης ανοχή και σιωπή εκ μέρους της ελληνικής «ακροδεξιάς» σχετικά με την σημερινή τραγική κατάσταση της Λευκής Ρωσίας μας κάνει να καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι τα ρούβλια για άλλη μια φορά προσπαθούν να υπερνικήσουν τις ιδέες. Το μόνο που αλλάζει σήμερα είναι ότι στην Ελλάδα οι νεροκουβαλητές των Μοσχοβιτών δεν είναι αυτοί που περιφέρουν κατά καιρούς τα λείψανα  του Στάλιν στο Περισσό αλλά οι «ακροδεξιοί» χυδαίοι φανφαρόνοι που μιλάνε για Ελληνισμό αλλά δεν έχουν πρόβλημα να τον ξεπουλήσουν σε ελάχιστο χρόνο κάτω από τον μανδύα του κοινοβουλευτισμού. 



Την 9η Μαρτίου του 2014 οπαδοί του κόμματος Rodina στην Αγία Πετρούπολη εκδήλωσαν την δημόσια υποστήριξη τους στις μονάδες καταστολής Berkut οι οποίες και αιματοκύλισαν την Ουκρανία και σκότωσαν δεκάδες διαδηλωτές. Οι ίδιοι διοργάνωσαν το συνέδριο στις 22.03.15 στην ίδια πόλη ...

Στις 22.03 στην Αγία Πετρούπολη έλαβε μέρος ένα συνέδριο «ακροδεξιών» κομμάτων με την ευγενική χορηγία της FSB διαδόχου της KGB. Σχετική εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το εν λόγω συνέδριο χαρακτηρίστηκε επίσημα ως «συντηρητικό» και διοργανώθηκε από το κόμμα Rodina το οποίο σήμερα στηρίζει την πολιτική του Πούτιν αφού κορυφαία στελέχη του στο παρελθόν ανταμείφτηκαν με καρέκλες υπουργείων για την αλλαγή πλεύσης. Ελάχιστα όμως κόμματα και κινήσεις από το σύνολο της «ακροδεξιάς» έλαβαν μέρος σύμφωνα με όσα γράφουν Ρώσοι σύντροφοι στο διαδίκτυο  συγκεκριμένα 11 μόλις από τα 90 συνολικά που έχουν ομαδοποιηθεί  στην ίδια πολιτική τάση. 

Να σημειωθεί ότι η «Χρυσή Αυγή» δεν έλαβε μέρος επίσημα ως κόμμα όπως θα περίμενε κάποιος αλλά εκπροσωπήθηκε από τους παχυλά αμειβόμενους ευρωβουλευτές Συναδικό και Επιτήδειο (πρώην αξιωματικούς του Ε.Σ. ο ένας εξ αυτών μάλιστα με πολύχρονη υπηρεσία στο Αμερικανοσιωνιστικό ΝΑΤΟ και στους μηχανισμούς επιβολής της ευρωπαϊκής στρατοχωροφυλακής σε περίοδο κρίσης …) αυτό το γεγονός υπήρξε άραγε δείγμα της εσωκομματικής διαφωνίας για το ταξίδι στην Αγία Πετρούπολη ή κάποια τακτική επιλογή του κόμματος; Οι ίδιοι μόνο μπορούν να απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα. Άλλωστε η Ρωσία υπήρξε και στο παρελθόν «δύσκολος» προορισμός για την ηγεσία του κόμματος λόγω της στάσης του Μιχαλολιάκου… 

Στο ίδιο συνέδριο δίπλα στους εκπροσώπους του Ελληνικού «λαϊκού εθνικισμού» παρευρέθηκαν Ιταλοί Τροτσκιστές αντιφασίστες που εκπροσωπούν μια γκρούπα της Ιταλικής «πατριωτικής αριστεράς» και στελέχη της «κυβέρνησης» των αυτονομιστών που έχουν διχοτομήσει την Ουκρανία και έχουν βομβαρδίσει την ελληνική ομογένεια στην Μαριούπολη ενώ συμπαρατάσσονται σήμερα με την σειρά τους στο πλευρό των Ισλαμιστών Τσετσένων μισθοφόρων που ακρωτηριάζουν αιχμαλώτους και βιάζουν αμάχους για τα συμφέροντα του Πούτιν.




Ας δούμε όμως πως περιγράφουν το γεγονός Ρώσοι Σύντροφοι στο Ουκρανικό ιστολόγιο Ukrainian Crusade και σε πρόσφατο άρθρο του οποίου και μπορείτε να διαβάσετε την αποκλειστική μετάφραση παρακάτω:

Μετάφραση: Wolverine

"Ρωσικό Συντηρητικό Φόρουμ

«Είναι σημαντικό να διαφυλάξουμε το σύνολο της Ρωσικής νεολαίας από το ιό του Εθνικισμού»

- Βλαδίμηρος Πούτιν



«’Όποιος ισχυρίζεται ότι η Ρωσία ανήκει στους Ρώσους, είναι ή ηλίθιος ή προβοκάτορας, η Ρωσία είναι μια πολυπολιτισμική, πολυεθνική χώρα»

- Βλαδίμηρος Πούτιν



Οι περισσότερες Ευρωπαϊκές εθνικιστικές οργανώσεις αρνήθηκαν να λάβουν μέρος στο «Ρωσικό Συντηρητικό Φόρουμ» το οποίο ανακοινώθηκε από τους υποστηρικτές του Πούτιν και τα μέλη του κόμματος «Ενωμένη Ρωσία». Υπενθυμίζουμε ότι η διεθνής συνάντηση των Εθνικιστών έλαβε μέρος στην Αγία Πετρούπολη πριν λίγες ημέρες. 

Οι οργανωτές δεν έκρυψαν το γεγονός ότι η φιλική προσέγγιση προς την αντί - Ουκρανική πολιτική του Πούτιν ήταν προϋπόθεση για τους συμμετέχοντες του συνεδρίου. Ως αποτέλεσμα μόνο 11 από τις 90 Εθνικιστικές Ευρωπαϊκές οργανώσεις  επισκέφτηκαν το συνέδριο. 

Ακόμη και το Γαλλικό «Εθνικό Μέτωπο», γνωστοί ως οι «οπαδοί του Πούτιν», υποστηρικτές των Ρωσικών συμφερόντων στην Ευρώπη, και οι οποίοι έχουν λάβει τεράστιες πιστώσεις από τις Ρωσικές τράπεζες δεν παρακολούθησαν το γεγονός. Το Ελληνικό Εθνικιστικό κόμμα «Χρυσή Αυγή» αρνήθηκε την επίσημη επίσκεψη του συνεδρίου (αν και μέλη της οργάνωσης επισκέφτηκαν το συνέδριο) το ίδιο με τους υποστηρικτές του Αυστριακού «Κόμματος της Ελευθερίας». 

Η Ρωσική Εθνικιστική οργάνωση «Ρώσοι» , το ίδιο όπως και οι περισσότερες Εθνικιστικές οργανώσεις αρνήθηκαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, και προχώρησαν σε μια ανακοίνωση προς τους Ευρωπαίους συνεργάτες τους με την υπενθύμιση για την αναξιοπιστία της υποστήριξης προς τον Πούτιν και την κυβέρνηση του που είναι αντίθετη στον Ευρωπαϊκό Εθνικισμό.

Ρωσικός Τομέας

40 σχόλια:

  1. Η σημερινη Ρωσια εχει και δολοφονιες στο βιογραφικο της,αρκετοι πολιτικοι αντιπαλοι η και δημοσιογραφοι εχουν πεσει θυματα,και εθνικιστες μεταξυ τους,αυτες τις μερες η Ρωσια αντιμετωπιζει μεγαλη οικονομικη κριση,πιθανον ο σωβινιστης πουτιν δε μεινει στην Ανατολικη Ουκρανια και συνεχισει το επεκτατικο του εργο,τα εδαφη της ανατολικης Ουκρανιας θα τον εξυπηρετουσαν στα μελλοντικα του σχεδια για να κονομαει η ολιγαρχικη/σιωνιστικη κλικα της μοσχας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/4/15 8:14 π.μ.

    Δυστυχως συμφωνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/4/15 11:56 π.μ.

    Θα εκφράσω μια "αιρετική" άποψη για το θέμα. Κατ' αρχήν, η Τρίτη Θέση είχε προκύψει από τις ανάγκες της εποχής της. Η Τρίτη Θέση είχε προκύψει ως αντίθεση στην παγκόσμια δυαρχία δυο διαφορετικών, αλλά εξίσου εγκληματικών καταστροφικών σιωνιστικής φύσεως συστημάτων. Αντίθεση στον Καπιταλισμό που επιβαλλόταν με όχημα τη στρατιωτική και γεωπολιτική υπερδύναμη των ΗΠΑ και αντίθεση στον κομμουνισμό που επιβαλλόταν με όχημα τη στρατιωτική και γεωπολιτική υπερδύναμη την ΕΣΣΔ. Από τη δεκαετία του '90 και μετά, όταν και κατάρρευσε η ΕΣΣΔ και το Ανατολικό Μπλοκ στην Ευρώπη, ουσιαστικά έπαψε να υφίσταται και η αιτία της θεωρήσεως της Τρίτης Θέσης ως άξονος ιδεολογικής καθοδηγήσεως σε ζητήματα διεθνούς πολιτικής (σε επίπεδο εσωτερικής πολιτικής είναι διαφορετικά τα πράγματα). Δεν υφίσταται πλέον η αιτία αυτήν, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουνε "δύο κόσμοι". Η Ρωσία ως υπερδύναμη υπάρχει, αλλά δεν εκφράζει τον "άλλο κόσμο", όπως τον εξέφραζε η ΕΣΣΔ, ώστε να υφίσταται η ανάγκη μιας Τρίτης Θέσης. Η Τρίτη Θέση δεν ήταν αντίθεση σε "Αμερικάνους" και "Ρώσους". Ήταν αντίθεση στην παγκόσμια δυαρχία του Καπιταλισμού και του Κομμουνισμού, τα συστήματα των οποίων επιδιωκόταν να επιβληθούν παγκοσμίως, ενώ ταυτόχρονα είχαν αμφότερες οι υπερδυνάμεις υπόδουλες τις ευρωπαϊκές εθνότητες. Σήμερα ο Κομμουνισμός δεν επιδιώκεται να επιβληθεί με όχημα κάποια υπερδύναμη.
    Μετά την κατάρρευση του κόκκινου "σοσιαλισμού", η Ρωσία περιήλθε σε ένα καπιταλιστικό σύστημα και αυτήν και επι των εποχών του Γιέλτσιν αποτελούσε "εταίρο" των ΗΠΑ και της Δύσεως. Για την ακρίβεια, οι πολυεθνικές εταιρείες της Δύσεως και των Σιωνιστών όχι απλά εισήλθαν, αλλά απέκτησαν τεράστια ισχύ στην κατεστραμμένη Ρωσία αφαιμάζοντας τους πολίτες της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η Τρίτη Θέση είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Αποτελεί την αντικαπιταλιστική οπτική των ε/σ και των ε/ε. Οι πολυεθνικές εισέβαλλαν με την ανοχή του Γιέλτσιν και την σημερινή ανοχή του Πούτιν. Πρωτοστατούν οι τριτοθεσίτες απέναντι στην μονοκρατορία με τελευταίο παράδειγμα την παρουσία στην φρανκφούρτη.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος11/4/15 11:59 π.μ.

    (Συνέχεια)

    Κάποια στιγμή στην ηγεσία της χώρας το Γιέλτσιν τον διαδέχθηκε ο Πούτιν. Αρχικά ξεκίνησε και αυτός ως "προνομιακός εταίρος" της Δύσεως παίρνοντας σταδιακά αποστάσεις. Μετά την 11/9 όμως, ξεκίνησε αντιστρόφως και σταδιακά ένας νεοψυχροπολεμικός ανταγωνισμός. Με εξαίρεση τον πόλεμο στο Αφγανιστάν, όπου εκεί η Ρωσία υποστήριξε τις ΗΠΑ (λόγω του ότι η Αλ Κάιντα και οι Ταλιμπάν υποστήριζαν τους Τσετσένους αυτονομιστές (ακόμη και με εθελοντές στους πολέμους τους), στον πόλεμο του Ιράκ που ακολούθησε ή στις απειλές πολέμου εναντίον του Ιράν, της Συρίας, ακόμη και της Β. Κορέας η Ρωσία στάθηκε αντίθετη. Εάν εξαιρέσει κανείς τον πόλεμο του Ιράκ (όπου χάρη και στο δικό της βέτο δεν εγκρίθηκε με ψήφισμα του ΟΗΕ) στην εποχή του οποίου η Ρωσία δεν είχε επανέλθει ακόμη στο διεθνές προσκήνιο ως στρατιωτική υπερδύναμη, στις υπόλοιπες περιπτώσεις λειτούργησε αποτρεπτικά για τη διεξαγωγή νέων πολέμων των ΗΠΑ. Για την ακρίβεια, μετά την 11/9 η CIA κυκλοφόρησε κάποιες προαπγανδιστικές εκθέσεις, οι οποίες ενέπλεκαν ως "συνεργαζόμενους με την Αλ Κάιντα και τους Ταλιμπάν" στην επίθεση στους Δίδυμος Πύργους, το Ιράκ του Σαντάμ, το Ιράν, τη Χεζμπολλάχ (νομίζω και τη Συρία), ενώ σε άλλες έφταναν να εμπλέκουν ακόμη και τη Βόρεια Κορέα! Φυσικά όλες αυτές οι εκθέσεις απεδείχθησαν προπαγανδιστικές και στα έτη που ακολούθησαν την "αντιτρομοκρατική εκστρατεία", ο ίδιος ο Μπους αναγκαζόταν σε διαφορετικές χρονικές περιόδους να αποδέχεται πως δεν ήταν έγκυρες. Βέβαια για το Ιράκ ήταν πλέον αργά, αφού ήδη βρισκόταν σε κατάσταση κατοχής (παρότι η δεύτερη δικαιολογία για την εισβολή μετά τα "χημικά" ήταν η δήθεν "υποστήριξη της Αλ Κάιντα"). Όλες αυτές οι χώρες όμως που είχανε μπει στο στόχαστρο των ΗΠΑ (με εξαίρεση το Αφγανιστάν των Ταλιμπάν) είχανε δύο κοινά χαρακτηριστικά. Αποτελούσαν όλες τους συμμάχους της Ρωσίας και εχθρούς του Ισραήλ! Παρά τις απειλές πολέμου από τις ΗΠΑ όμως προς τις υπόλοιπες, η Ρωσία λειτουργούσε αποτρεπτικά για επιθέσεις εναντίον τους. Είχε ήδη ξεκινήσει ένας ψυχροπολεμικός ανταγωνισμός. Ένας ανταγωνισμός που απέκτησε νέες διαστάσεις μετά την "αραβική άνοιξη". Ένας ανταγωνισμός που φάνηκε καθαρότερα στον εμφύλιο πόλεμο της Συρίας (όπου και πάλι η Ρωσία λειτούργησε αποτρεπτικά στο ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης εναντίον της, αποφασισμένη να αντιδράσει με κάθε τρόπο, πράγμα που ενέτεινε ακόμη περισσότερο τον ψυχροπολεμικό ανταγωνισμό. Κάπου εκεί οι ΗΠΑ και η Δύση (θέλοντας να αποφύγουν μια στρατιωτική αναμέτρηση με τη Ρωσία (για λόγους δικής τους ασφαλείας) αποφάσισαν να την αντιμετωπίσουν διαφορετικά. Μετέτρεψαν τον ψυχροπολεμικό ανταγωνισμό σε Ψυχρό Πόλεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν διαφωνώ στο σύνολο των όσων γράφεις αλλά σου θυμίζω ότι η συνηθισμένη ρωσική διπλωματία είναι λεκτικές επιθέσεις. Στην σερβία άφησε τις μονάδες σπετσναζ αφού κατέλαβαν το αεροδρόμιο της πρίστινα είναι παρατηρητές ... το 2003 δεν βοήθησε στο ελάχιστο τον σαντάμ, και άφησε τον καντάφι στα σκυλιά της αλ καιντα. παρομοίως δεν αντέδρασε σε επεμβάσεις όπως στην σομαλία, σουδάν, λίβανο, και αλλού με εξαίρεση την συρία όπου παρέχει όπλα και πληροφορίες. με το ισραήλ έχει άριστη σχέση και αρνήθηκε να παραδώσει τους πυραύλους ες 300 στον άσαντ ενώ ο τελευταίος τους έχει ήδη πληρώσει ... μετρητοίς

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος11/4/15 11:59 π.μ.

    (Συνέχεια)

    Τότε ετέθη θέμα εντάξεως της Ουκρανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της Ρωσίας με αποτέλεσμα ο Γιανουκόβιτσ να κάνει πίσω και η συνέχεια γνωστή. Ξεκίνησε μια εξέγερση με αίτημα...την ένταξη της Ουκρανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αρχικά έγιναν διαδηλώσεις στις οποίες συμμετείχαν ακόμη και πολιτικά πρόσωπα του δυτικού κατεστημένου (ΜακΚέιν, Βεστερβέλε και διάφοροι άλλοι) και στη συνέχεια ακολούθησε εξέγερση. Μια εξέγερση ανοιχτά φιλοδυτική. Μια εξέγερση με στόχο την ένταξη της Ουκρανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ, το ΔΝΤ, τους δυτικούς μηχανισμούς γενικότερα. Μια εξέγερση με αιτήματα που δεν υπήρχαν ούτε στην "Πορτοκαλί Επανάσταση"! Μια εξέγερση υποστηριζόμενη από τον ίδιο το Σόρος, καθώς και από διεφθαρμένους πρώην ολιγάρχες της Ρωσίας. Δε λέω πως ο Γιανουκόβιτσ ήτανε καλός. Στην προκειμένη περίπτωση όμως το θέμα δεν ήταν οι πολιτικές του Γιαννουκόβιτσ, αλλά η αποδυνάμωση της ρωσικής επιρροής και μάλιστα σε "ζωτικό χώρο" για τη Ρωσία. Ήταν μια αντιπαράθεση στο νέο Ψυχρό Πόλεμο. Μια αντιπαράθεση όχι άσχετη με τον εμφύλιο στη Συρία. Οι ίδιες κυβερνήσεις και δυνάμεις που πολεμούν τον Άσαντ υποστήριξαν την ουκρανική εξέγερση. Οι ίδιες κυβερνήσεις που υποστηρίζουν τον Άσαντ, αντιτάχθηκαν στην ουκρανική εξέγερση. Ήταν μια φάση του νέου Ψυχρού Πολέμου. Ο Γιαννουκόβιτσ θα μπορούσε να φύγει κάποια άλλη φορά σε κάποιες άλλες συνθήκες. Η ουκρανική εξέγερση στη συγκεκριμένη συγκυρία ευνούσε άλλες καταστάσεις, εξωουκρανικές. Φυσικά, σε πολλούς εθνικιστές στην Ευρώπη, αλλά και στους Ουκρανούς εθνικιστές, δημιουργήθηκε (ψευδώς) η ελπίδα για μια εθνικιστική επανάσταση. Αυτό όμως δεν ήτανε τίποτε άλλο από απάτη. Μετά την ανατροπή Γιανουκόβιτσ, την Ουκρανία την κυβερνούν νεοφιλελεύθεροι, άνθρωποι των Δυτικών μηχανισμών. Ακόμη και το κάποτε εθνικιστικό Σβόμποντα που συμμετείχε αν δεν απατώμαι στην κυβέρνηση, έχει ως επίσημη θέση του την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ. Ο δε Δεξιός Τομέας,που είναι ίσως η μόνη αντισυστημική δύναμη, ασχολήθηκε με απόπειρες διεξαγωγής τρομοκρατικών επιθέσεων στη Ρωσία και όχι με την πολιτική που θα ακολουθούσε η νέα φιλοδυτική και φιλοσιωνιστική κυβέρνηση. Αυτά, πριν ακόμη γίνει η στρατιωτική κατάληψη της Κριμαίας και τα διάδοχα γεγονότα με τους φιλορώσους αυτονομιστές στην Ανατολική Ουκρανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ποια τρομοκρατία ΔΤ μιλάς? Οι ρώσοι πρόσφατα μέσα σε πόλη της Ουκρανίας ανατίναξαν 4 άοπλους ανάμεσα τους και ένα παιδί επειδή υπήρχε εθνικιστική συγκέντρωση. Έχουν στρατολογήσει κάθε καρυδιάς καρύδι ακόμη και τσετσένους. φυσικά και η δύση προσπάθησε να εκμεταλλευθεί τα γεγονότα αλλά η όποια εξέγερση δεν σημαίνει ότι η πλειοψηφία του λαού θέλει το νατο! ένα μικρό μόνο τμήμα θέλε το δντ και το νατο. τρανό παράδειγμα η αλλαγή πλεύσης του Λουκασένκο της Λευκορωσία πρώην έμπιστου φίλου του Πούτιν ο οποίος δεν ανέχτηκε τις οικονομικές απαιτήσεις των Μοσχοβιτών και υποστήριξε το μεινταν. ο ΜΚ πρώτος είχε καταγγείλει το Σβόμποντα, υπάρχουν δεκάδες οργανώσεις που λένε ΟΧΙ και στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε και στην Μόσχα.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος11/4/15 12:03 μ.μ.

    (Συνέχεια)

    Μετά την κατάληψη της Κριμαίας και την ανταρσία των φιλορώσων αυτονομιστών, η ψυροπολεμική αντιπαράθεση κορυφώθηκε. Η Δύση κύρηξε οικονομικό πόλεμο στη Ρωσία με στόχο να γονατίσει την οικονομία της. Η Ρωσία πλέον είναι ανοιχτά στο στόχαστρο των Δυτικών και Σιωνιστικών κέντρων εξουσίας. Αυτό, κάτι σημαίνει. Στόχος των Δυτικών πλέον είναι η οικονομική παράλυση της Ρωσίας και η αποδυνάμωση εως δυάλισή της. Και γιατί συμβαίνει αυτό; Μα ακριβώς επειδή η Ρωσία είναι αυτήν η Υπερδύναμη που αντιτίθεται στους σχεδιασμούς τους. Είναι η Υπερδύναμη αυτήν που δεν επιτρέπει τη Δύση να επεμβαίνει στρατιωτικά σε όσες χώρες αντιστέκονται στη Z.O.G.. Αυτό πληρώνει. Θεωρώ πως αποτλεί χρέος κάθε εθνικιστική, κάθε αντισιωνιστή, να είναι στο πλευρό της. Κατανοώ ότι οι Ουκρανοί εθνικιστές έχουν τις διαφορές τους με τη Ρωσία, αλλά είναι Πολιτικά Άστοχος ο όποιος πόλεμός τους εναντίον της Ρωσίας (γιατί αυτήν είναι η ουσία) στην παρούσα συγκυρία. Ένας πόλεμος, ο οποίος αποτελεί συνέπεια της φιλοδυτικής εξέγερσης, η οποία υποκινήθηκε και υποστηρίχθηκε απο τις δυτικές κυβερνήσεις, ακόμη και απο αυτόν το Σόρος, την ίδια στιγμή που αυτοί οι οποίοι διαδήλωναν κατά τη Ρωσίας και του Γιαννουκόβιτσ διεκδικούσαν...ένταξη της Ουκρανίας σε ΕΕ και ΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρέος του κάθε συναγωνιστή είναι να καταδικάζει και το ΝΑΤΟ και την Μόσχα η οποία έχει στις φυλακές της χιλιάδες συναγωνιστές μας. Δεν είναι μια απλή διαφορά, είναι το μίσος της Μόσχας για κάθε τι Ουκρανικό. Οι Ουκρανοί θεωρούν την Κριμαία έδαφος τους και η επέμβαση της Ρωσίας υπήρξε εισβολή στρατιωτική. Ο εσωτερικός ανταγωνισμός των 2 καπιταλισιστικών υπερδυνάμεων δεν υποχρεώνει κανέναν έλληνα να υπερασπιστεί είτε την Μόσχα είτε το ΝΑΤΟ. Στόχος της Μόσχας είναι ο στραγγαλισμός της Ουκρανίας και οι Ουκρανοί που πολεμούν χωρίς ξένη βοήθεια πολλές φορές οφείλουν να αντισταθούν.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος11/4/15 12:04 μ.μ.

    (Συνέχεια)

    Ο Δεξιός Τομέας φυσικά είχε την αντιπρόταση μια Τρίτης Θέσης, μια εθνικιστική αντιπρόταση όμως που δεν εισακούστηκε και αυτό φαίνεται απο το ότι στη σημερινή ουκρανική βουλή δεν υποστηρίχθηκαν τα εθνικιστικά κόμματα (ούτε καν αυτήν η φιλοΝΑΤΟϊκή ακροδεξιά του Σβόμποντα, όπως αυτό έχει εξελιχθεί σήμερα, ανεξάρτητα απο το σεβαστό παρελθόν του). Αντιθέτως, η ουκρανική βουλή στελεχώνεται απο διάφορους φιλοδυτικούς - φιλοσιωνιστές, νεοφιλελεύθερους,σοσιαλδημοκράτες και άλλους. Μόλις χθες μάλιστα ψήφισε νόμο με τον οποίο απαγορεύει "την κομμουνιστική και τη ναζιστική προπαγάνδα", όπως κάνουν όλες οι φιλοδυτικές ΝΑΤΟϊκές χώρες του πρώην Ανατολικού Μπλοκ. Αυτήν είναι η ουκρανική "επανάσταση". Όσον αφορά τους Ουκρανούς εθνικιστές, απλώς οι Δυτικοί μηχανισμοί εξουσίας και οι Ουκρανοί τοποτηρητές τους, τους χρησιμοποίησαν και τους χρησιμοποιούν για να εξυπηρετήσουν τους αντιρωσικούς σχεδιασμούς τους. Γνώριζαν πως την εποχή που ήθελαν να υποκινήσουν εξέγερση, οι φιλοδυτικοί φορείς τους δε μπορούσαν να κινητοποιήσουν τον κόσμο. Έτσι άφησαν τους Ουκρανούς εθνικιστές (εκμεταλλευόμενοι τα αντιρωσικά τους αισθήματα), οι οποίοι τότε είχαν ισχυρό ιδεολογικό ρεύμα στον κόσμο της Ουκρανίας, να γίνουν εκείνοι μπροστάρηδες της κινητοποίησης και της εξέγερσης. Σταδιακά βέβαια, η εθνικιστική προοπτική έγινε στείρα αντιρωσική και αυτό ακριβώς εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοδυτικοί, οποίοι έπεισαν τον κόσμο ως "πιο αποτελεσματικοί αντιρώσοι", λόγω των συμμαχιών τους στο εξωτερικό κλπ. Αποτέλεσμα είναι οι Ουκρανοί εθνικιστές να περιθωριοποιηθούν, να τους χρησιμοποιούν στα στρατιωτικά μέτωπα, λόγω του αντιρωσισμού τους, αλλά και να τους χρησιμοποιούν ως προσπάθεια επιρροής στους εθνικιστές της Ευρώπης (οι οποίοι πλέον έχουν ρεύμα στις χώρες τους και γι' αυτό το λόγο τους θέλουν, με απότερο στόχο και την πολιτική παγίδευση των τελευταίων, κάτι το οποίο θα εξηγήσω παρακάτω). Όταν δεν τους χρειαστούν άλλο θα τους διαλύσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το καθεστώς γνωρίζοντας ότι οι ε/σ και οι φασίστες δεν μπορούν να αποτελέσουν εφεδρεία του συστήματος προσπάθησε να τους αφοπλίσει. Σήμερα κατάφεραν να εδραιωθούν και στην βουλή ... αλλά πολεμούν και στο μέτωπο με τεράστια αλληλεγγύη και στήριξη από τον Ουκρανικό λαό. Απεναντίας πρωταγωνιστούν και θυμίζοντας εποχές ΙΣΠΑΝΙΑΣ και ΛΑΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ κατάφεραν αναγκάσουν τους κυβερνώντες να εντάξουν θέλουν δεν θέλουν το γιαρός στο υπουργείο άμυνας ... εν όψη της νέας επίθεσης των μοσχοβιτών

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος11/4/15 12:08 μ.μ.

    (Συνέχεια)

    Φυσικά, όσον αφορά τον Πούτιν (παρεπιπτόντως η μητέρα του δεν είναι εβραϊκής καταγωγής), εθνικιστής δεν είναι. Ούτε "σωτήρας" είναι, στη Ρωσία συνεχίζουν να έχουν δύναμη διάφοροι διεφθαρμένοι ολιγάρχες (ορισμένοι - αν όχι όλοι - εβραϊκής καταγωγής), ούτε ο Πούτιν θα λύσει όλα τα προβλήματα των Ρώσων πολιτών. Ακολούθησε επίσης μια ρητορική "πολιτικής ορθότητας" σε θέμα "φασισμού,ναζισμού" κλπ, ενώ στο παρελθόν υπήρξε "προνομιακός συνομιλητής της Δύσης" (στο παρελθόν όμως), καθώς επίσης είχε αναπτύξει και μια διπλωμματία καλών σχέσεων με το Ισραήλ [παρότι ουδέποτε εγκατέλειψε την υποστήριξή του στις προσπάθειες της Παλαιστηνιακής Αρχής για δικαίωση του Παλαιστηνιακού Αγώνα (μόλις πρόσφατα επισκέφθηκε την Παλαιστήνη και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Παλαιστηνιακής Αρχής, σε μια εποχή που το Ισραήλ χαράσσει κόκκινες γραμμές για όσους αναπτύσουν επαφές με τους Παλαιστηνίους)]. Επίσης, έχει κάνει και κάνει πόλεμο σε διάφορους Ρώσους εθνικιστές (όχι όμως σε όλους, αφού υπάρχουν Ρώσοι εθνικιστές που συντάσσονται στο πλευρό του) που είναι εναντίον του και ίσως να έχει κλιμακώσει τον πόλεμο τώρα σε όσους συντάσσονται με τα αντιρωσικά συμφέροντα στην Ουκρανία ή έχουνε υποστηρίξει φιλοδυτικούς υποψηφίους στη Ρωσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φυσικά και είναι εβραικής καταγωγής το έχει γράψει και ο ίδιος σε σχετική αυτοβιογραφία. η πλειοψηφία των ρώσων συναγωνιστών τον μισεί σφόδρα πλην ακροδεξιών κομμάτων τύπου ροντίνα. προσφάτως έκανε δηλώσεις υπέρ του ισραήλ ενώ έχει φιλία με τον αρχηγό των ρωσοεβραίων.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος11/4/15 12:09 μ.μ.

    (Συνέχεια)

    Παρόλα αυτά, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία Ρωσία, η οποία αντιτίθεται στη Δύση, τόσο σε πολιτισμικό επίπεδο στο νεοδυτικό εκφυλισμό όσο και σε πολιτικό, αφού αποτελεί ανάχωμα για νέες φιλοσιωνιστικές δυτικές επεμβάσεις όπως συνέβαινε στις προηγούμενες δεκαετίες. Και ο Χομεϊνί είχε πολεμήσει κάποιους Ιρανούς εθνικιστές (και "εθνικοσοσιαλιστές") μετά την επανάστασή του, επειδή ορισμένοι ήταν υπερ του Σάχη! Φυσικά δεν τους πολέμησε όλους, αφού άλλοι είχανε υποστηρίξει την ισλαμιστική επανάσταση στο Ιράν. Αλλά στο σημερινό Ιράν, όταν ο Αχμαντινεζάντ αμφισβητούσε τη θεωρία περι ολοκαυτώματος, η εξουσία των Αγιατολλάχ έπαιζε το χαρτί της "πολιτικής ορθότητας" επισήμως. Αυτό δεν καθιστούσε το Ιράν φιλοδυτική ή φιλοσιωνιστική χώρα! Για όλους αυτούς τους λόγους επιβάλλεται σήμερα υποστήριξη προς τη Ρωσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Χομεινί σε συντριπτική πλειοψηφία εκτέλεσε μοναρχικούς και εθνικιστές και όχι εθνικοσοσιαλιστές. μετά φυσικά το πογκρόμ ενάντια σε τροτσκιστές και φιλελεύθερους. το καθεστώς αυτό επέλεξε το σιιτικό χαρτί απέναντι στον αραβικό κίνδυνο. επίσης μέσα στο καθεστώς του ιράν υπάρχουν φιλοδυτικές μερίδες.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος11/4/15 12:09 μ.μ.

    (Συνέχεια)

    Στην Ευρώπη σήμερα, υπάρχει ένα ισχυρό εθνικιστικό ρεύμα σε όλες τις χώρες της. Υπάρχει μια εθνικιστική αφύπνιση και στροφή. Αυτό ακριβώς είναι που ανησυχεί τα σιωνιστικά κέντρα εξουσίας. Μια στροφή όχι απλώς σε έναν αστικό εθνικισμό, αλλά και αντισιωνιστική! Αυτήν η στροφή δημιούργησε στο εσωτερικό της Ευρώπης ένα επικίνδυνο για τα δυτικοσιωνιστικά κέντρα εξουσίας ρεύμα. Ένα ρεύμα το οποίο αντιτάχθηκε στην όποια δυτική επέμβαση υπερ της "αραβικής άνοιξης". Ένα ρεύμα αντίθετο στο δυτικό και σιωνιστικό ιμπεριαλισμό. Ένα ρεύμα μη ελεγχόμενο και χειραγωγούμενο απο τον ελεγχόμενο "αντιδυτικισμό" της αριστεράς, όπως συνέβαινε σε άλλες εποχές με αποτέλεσμα την ανακύκλωσή του απο το σύστημα. Ένα ρεύμα ριζοσπαστικό εθνικιστικό. Αυτό φάνηκε και απο την υποστήριξη στη Συρία και την ασυμβίβαστη αντισιωνιστική της ηγεσία. Κάπου εκεί, άρχισαν τα γεγονότα στην Ουκρανία... Το ρεύμα αυτό διχάστηκε, ενώ η αριστερά βρήκε την ευκαιρία να παρουσιάσει "τους εθνικιστές και τους ναζιστές" ως "όργανα του δυτικού ιμπεριαλισμού", προς όφελος του συστήματος. Εκεί βρίσκεται η παγίδα. Και πως να είναι διαφορετικά, αφού η εξέγερση στην Ουκρανία είχε τα χρώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ; Πως να γίνει διαφορετικά όταν επίσημα αιτήματα των εξεγερμένων ήτανε η ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ, στο ΝΑΤΟ, στο ΔΝΤ; Πως να γίνει διαφορετικά όταν τις αντιρωσικές δυνάμεις της Ουκρανίας τις υποστηρίζουνε οι δυτικοί μηχανισμοί, ακόμη και με μισθοφόρους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ η πλειοψηφία των εθνικιστικών κομμάτων που πρωταγωνιστεί σήμερα έχει ακροδεξιά ρητορική και όχι φυλετική. Πολλά εξ αυτών έχουν θετική άποψη για το ΙΣΡΑΗΛ και κάποιοι ενισχύουν τα σενάρια για συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις των σιωνιστών. Να σου θυμίσω την πλήρη σιωπή της ΧΑ για τις ασκήσεις ελληνικών και σιωνιστικών αεροπλάνων, την πλήρη σιωπή του μιχαλολιάκου για την παρουσία σιωνιστών στα παράλια της κύπρου κα πολλά. Υπάρχει σχετική έκθεση για την χρηματοδότηση ακροδεξιών αντιφασιστικών κομμάτων απο το Ισραήλ ...

      Διαγραφή
    2. Καλησπερα.Μια ερωτηση.Ποια ειναι η γνωμη σας για τα ρωσικα εθνικοσοσιαλιστικα PHE,Rusich κτλ?
      https://kolovratdivisionhellassupport.wordpress.com/

      Διαγραφή
    3. πολλοί εξ αυτών δολοφονήθηκαν από τους ίδιους τους αυτονονιστές ενώ άλλοι αποχώρησαν όταν κατάλαβαν ...

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος11/4/15 12:10 μ.μ.

    (Συνέχεια)

    Τί θα μπορούσε να προσφέρει η υποστήριξη σε μια τέτοια εξέγερση; Κάποια βοήθεια στους Ουκρανούς εθνικιστές; Αυτούς τους χρησιμοποιούν οι νεοφιλελεύθερες δυνάμεις στο βαθμό που μπορούν να τους εξυπηρετήσουν και όσο λιγότερο τους είναι χρήσιμοι, τόσο περισσότερο τους αποδυναμώνουν. Μόνο επιβεβαίωση των θεωριών της συστημικής αριστεράς θα μπορούσε να προσφέρει η υποστήριξη σε έναν πόλεμο υπερ των Δύσεως και του νεοφιλελευθερισμού. Θεωριών τις οποίες το ίδιο το σύστημα διαδίδει, ακριβώς επειδή το συμφέρει η αποδυνάμωση του εθνικιστικού ρεύματος στην Ευρώπη. Φυσικά το θέμα δεν είναι η "εικόνα", αλλά η ουσία. Η ουσία είναι πως επιβάλλεται σήμερα να υπάρχει μια ισχυρή αντιδυτική Ρωσία και σε καμμία περίπτωση να μην αποδυναμωθεί. Επιβάλλεται πολύ περισσότερο οι εθνικιστές στην Ευρώπη να την υποστηρίζουν, για το λόγο αυτό, όπως υποστηρίζουν το Ιράν (η ηγεσία του οποίου επίσης είχε επαφές με ραββίνους, αλλά σιωνιστική ή φιλοσιωνιστική δεν υπήρξε ποτέ). Η υποστήριξη στη Ρωσία δεν έχει να κάνει ούτε με τις "προφητείες" του Λιακόπουλου, ούτε με τις θρησκείες. Είναι καθαρά Πολιτική Υπόθεση. Η προοπτική της συμμαχίας μιας μελλοντικής εθνικιστικής ευρωπαϊκής χώρας με τη Ρωσία, δεν είναι υπόθεση "υποταγής σε άλλον εξουσιαστή", αλλά υπόθεση Ελευθερίας. Είναι υπόθεση που αφορά κάθε Ελεύθερη χώρα, όπως διάφορες Ελεύθερες χώρες σήμερα συμμαχούν μαζί της, χωρίς αυτό να συνεπάγεται αυτομάτως "υποταγή στη Ρωσία". Ούτε το Ιράν, ούτε η Συρία του Άσαντ, ούτε η Βόρεια Κορέα, αποτελούν χώρες που μπορεί κανείς να τις χαρακτηρίσει "υποταγμένες" οπουδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να κάνεις συμμαχίες πρέπει να έχεις εθνική ηγεσία που σήμερα δεν έχεις ...

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος11/4/15 12:11 μ.μ.

    (Συνέχεια)

    Όσον αφορά το Διεθνές Συντηριτικό Συνέδριο στη Ρωσία, φυσικά δεν επρόκειτο για ένα εθνικιστικό συνέριο. Ούτε όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτό ήταν εθνικιστές. Ούτε φυσικά ήτανε ακριβώς "συντηρητικό". Ο τίτλος περισσότερο αποτελούσε μια "ομπρέλα" η οποία θεωρητικά θα μπορούσε να "καλύψει" τις διάφορες πολιτικές δυνάμεις που συμμετείχαν σε αυτό. Συμμετείχαν δυνάμεις απο διάφορες χώρες και με διαφορετικές ιδεολογικές πεποιθήσεις (άλλοι εθνικιστές, άλλοι αριστεροί, άλλοι ακροδεξιοί, άλλοι αυτονομιστές κλπ). Διάβασα κάτι για Ιταλούς "τροτσκυστές". Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Συμμετείχε ένα κομμουνιστογεννές κόμμα, αλλά τροτσκυστές δεν είναι. Δε γνωρίζω αν έχουν επαφές με τροτκυστές (πράγμα που δε γνωρίζω πάντως) ή με άλλους κομμουνιστές, αλλά οι ίδιοι δεν είναι κάτι τέτοιο. Οι ίδιοι αυτοπροσδιορίζονται ως "Κοινοτιστές"(!), πολιτικά ανήκουν σε αυτό που αποκαλείται "πατριωτική αριστερά", ενώ ιδεολογικά συγκλίνουν με τους εθνικομπολσεβίκους (τελευταία νομίζω πως στο Μαύρο Κρίνο τους βλέπετε ως κάτι "κακό", πράγμα αντίθετο με άλλες εποχές), με το Τζούτσε (το καθεστώς της Βορείου Κορέας, το οποίο όπως γνωρίζετε κι εσείς, ιδεολογικά έχει μια εθνικομπολσεβικικού τύπου ταυτότητα) και με άλλες τέτοιες περιπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η βόρεια κορέα δεν είναι εθνικομπολσεβικικό καθεστώς αλλά έχει μια ιδιαίτερη ταυτότητα. Φυσικά και έχουμε αναφερθεί στον Ε/Μ σε ελάχιστα άρθρα μας όταν ο Ντούγκιν μιλούσε για "κόκκινο φασισμό" και φυλή και δεν είχε κάνει στροφή 180 μοιρών, ενώ από το '97 έχει πάψει να έχει σχέση με τον εν λόγω ρεύμα. Ανάλογες αναφορές υπήρξαν σε περιοδικά και εφημερίδες τη χρυσής αυγής στην αντεπίθεση και αλλού. Φυσικά και η εν λόγω γκρούπα είνα κομμάτι της ιταλικής αριστεράς και με αναφορές στον τροτσκισμό ... διαβάστε το σαιτ τους και θα το δείτε

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος11/4/15 12:12 μ.μ.

    (Συνέχεια)

    Με τροτσκυσμό πάντως δεν έχει σχέση. Όσον αφορά τους εθνικιστές που συμμετείχαν σε αυτό, εκτός απο Λευκούς Εθνικιστές στην Αμερική, εκτός απο ακροδεξιούς, συμμετείχαν και τα σημαντικότερα ίσως εθνικιστικά κόμματα στην Ευρώπη. Συμμετείχαν όλα τα κόμματα της APF (στην οποία συμμετέχει και η Χρυσή Αυγή) και όσα εξ αυτών έχουν ή είχαν στο παρελθόν Ευρωβουλευτές, εκπροσωπήθηκαν απο ευρβουλευτές ή πρώην ευρωβουλευτές. Απο τη ΧΑ οι δύο ευρωβουλευτές της Επιτήδειος (το ότι στο παρελθόν είχε υπηρετήσει απο το στρατό σε κάποιες θέσεις δεν τον καθιστά..."αντιρώσο"(!) και Συναδινός, απο το NPD ο πρώην αρχηγός του και ευρβουλευτής Udo Voight, απο τη Forza Nuova ο αρχηγός της και πρώην ευρωβουλευτής Roberto Fiore, απο τη British Unity ο αρχηγός της και πρώην ευρωλευτής Nick Griffin και πρώην αρχηγός του BNP, ενώ απο τα υπόλοιπα κόμματα της Συμμαχίας οι ηγεσίες τους. Η ακροδεξιά Λεπέν (και μαζί της και το Αυστριακό FPO που την ακολουθεί) δεν απέστειλαν εκροσώπους για λόγους "πολιτικής ορθότητας" (και ίσως ως μήνυμα προς τη Δύση ότι "συμμορφώνεται"), αφού οι πολιτικές δυνάμεις που κάνουν κουμμάντο στην Ουκρανία (εκεί όπου υποτίθεται ότι γίνεται "εθνικοσοσιαλιστική επανάσταση" και ότι η νέα κυβέρνηση είναι..."φιλοεθνικιστική") φρόντισαν να βγάλουν "αντιναζιστική καταγγελία" για το συνέδριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η κυβέρνηση στην ουκρανία έχει ακροδεξιό προσωπείο και κοιτάει τα συμφέροντα του ποροσένκο αλλά νιώθει και την αναπνοή του ΔΤ. όλοι όσοι αναφέρθηκαν έχουν κοινή την παλαιότερη και τωρινή φιλοισραηλινή προσέγγιση. πήραν λεφτά από τον πούτιν και κάποιοι φυσικά παρευρέθηκαν.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος11/4/15 12:13 μ.μ.

    (Συνέχεια)

    Τέλος, ειπώθηκαν διάφορα για τους εθελοντές. Δε διαφωνώ ότι η Ρωσία κάνει το λάθος να παίζει το χαρτί της "πολιτικής ορθότητας" και κάποιες φορές να επικαλείται και τον αντιφασισμό (όπως είχε κάνει ο Τσάβες στο παρελθόν για άλλους λόγους και διάφοροι άλλοι) στο ουκρανικό θέμα, πράγμα φυσικά λάθος. Το αυτό ισχύει και για διάφορους κομμουνιστές φιλορώσους της ανατολικής Ουκρανίας. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Τόσο στο πλευρό των φιλορώσων αυτονομιστών της Ανατολικής Ουκρανίας όσο και στο πλευρό των φιλοδυτικών δυνάμεων της Ουκρανίας, πολεμούν εθελοντές ανήκοντες σε διάφορες (εως και αντίπαλες) πολιτικές παρατάξεις. Είναι όπως στον πόλεμο της Γιουσκοσλαβίας. Εθνικιστές και "προοδευτικοί" εθελοντές πολεμούσαν και απο τις δύο πλευρές. Το ότι συμμετείχαν εθνικιστές εθελοντές στο πλευρό των Κροατών και το ότι συμμετείχαν αριστεροί εθελοντές στο πλευρό των Σέρβων, δε συνεπάγεται ότι στους Κροάτες πολεμούσαν μόνο εθνικιστές, ούτε ότι στους Σέρβους πολεμούσαν μόνο αριστεροί. Στο πλευρό των φιλορώσων Ουκρανών πολεμούν εθνικιστές τόσο απο τη Ρωσία, όσο και απο διάφορες ευρωπαϊκές χώρες (ακόμη και φασίστες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστά πολλά από αυτά αλλά στο πλευρό των φιλορώσων πολεμούν τσετσένοι μισθοφόροι, ποινικοί που βγήκαν να πολεμήσουν με αντάλλαγμα την αμνηστία, οι γιοι και τα εγγόνια της κομματικής νομεκλατούρας που έστελνε στα γκουλάνγκ τους Ουκρανούς εθνικιστές (κάποιοι φιλοναζιστές και άλλοι ενάντιοι στο ράιχ) και διάφοροι αλλοδαποί από Βραζιλιάνους μέχρι Σομαλούς! Ελάχιστοι εθνικιστές πολεμούν για τον Πούτιν κυρίως Τσαρικοί Ορθόδοξοι ενώ οι Εθνικοσοσιαλιστές στηρίζουν τις δυνάμεις της αζόφ με πολλά μέλη να είναι ρωσικής καταγωγής

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος11/4/15 12:14 μ.μ.

    (Συνέχεια τελική)

    Η δε σιωνιστική κυβέρνηση της Γερμανίας έχει βγάλει απαγόρευση συμμετοχής (και νομίζω και επιστροφής όπως συμβαίνει με τους "τζιχαντιστές"!) για όσους εθελοντές απο τη Γερμανία πολεμούν στο πλευρό των φιλορωσικών δυνάμεων! Διάβασα επίσης ότι συμμετέχουν..."Τσετσένοι ισλαμιστές" στο πλευρό των φιλορώσων, κάτι απολύτως αναληθές. Τσετσένοι (φιλοπουτινικοί και προσκείμενοι στον Καντύρωφ), όπως και άλλοι Μουσουλμάνοι εθελοντές συμμετέχουν. Δεν είναι όμως ισλαμιστές, ούτε έχουν καμμία σχέση με τους ισλαμιστές του Καυκάσου, οι οποίοι είναι αντιρώσοι. Αντιθέτως, οι αντιρωσικές δυνάμεις της Ουκρανίας έχουνε σχέσεις με Τατάρους ισλαμιστές και στην αντιρωσική εξέγερση συμμετείχαν απο κοινού.


    Η ουσία παραμένει πως η Ρωσία του Πούτιν απο τη στιγμή που αντιστέκεται στη Δύση, τόσο πολιτικά όσο και πολιτισμικά, πρέπει να υποστηριχθεί και να παραμείνει ισχυρή, σε μια εποχή που δέχεται οικονομικό και πόλεμο φθοράς απο τη Δύση (με στόχο αύριο ίσως και κανονικό πόλεμο), προκειμένου να διαλυθεί και να "γονατίσει". Εαν επιτευχθεί κάτι τέτοιο, η Δύση θα έχει και πάλι το μονοπώλιο της Υπερδυνάμεως, θα διαλύει όποια χώρα της αντιστέκεται και θα προχωρήσει στην επιβολή των επόμενων βημάτων για την Παγκοσμιοποίηση.

    Οι Εθνικιστές επιβάλλεται να αντιταχθούν σε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι καντιροφικοί είναι εξαγορασμένοι πρώην ισλαμιστές και χρηματοδοτούνται από την Μόσχα ενώ προσφάτως βίασαν παιδάκια και ευνούχισαν αιχμαλώτους πολέμου. Υπάρχουν σχετικά βίντεο όπου κάνουν λόγο για εμιράτο του Ντόνετσκ. Η σημερινή ρωσική ομοσπονδία είναι το άλλο πρόσωπο της παγκοσμιοποίησης. Στην πρώτη γραμμή δεν πολεμούν Τάταροι μουσουλμάνοι αλλά Ουκρανοί που δεν ανέχονται την εισβολή του Μοσχοβίτικου πολυεθνικού στρατού της Μόσχας.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος11/4/15 12:23 μ.μ.

    (Ζητώ συγνώμη για τις συνεχόμενες αποσπασματικές παραθέσεις της μακροσκελούς απαντήσεώς μου. Δυστυχώς η πλατφόρμα δε μου επέτρεπε να την παραθέσω αυτούσια ολόκληρη και αναγκάστηκα να την παραθέσω αποσπασματικά σε διαδοχικές συνέχειες. Εαν τυχόν έχω παραθέσει κάποιο απόσπασμα απο 2 ή περισσότερες φορές ζητώ την κανατανόηση. Εαν τυχόν δε βγαίνει νόημα απο τη διαδοχική σειρά των παραθέσεων, μπορεί να μου επισημάνει η διαχείρηση να την ξαναπραθέσω προσεκτικότερα. Ευχαριστώ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ13/4/15 1:59 π.μ.

    1. Ουδεμία σχέση έχει η "Τρίτη Θέση" με το νεομπολσεβικικό διεφθαρμένο καθστώς του Σιωνιστικού Κρεμλίνου.
    2. Όπως ήταν σικέ ο Ψυχρός Πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ και ΕΣΣΔ, το ίδιο σικέ είναι ο νέος Ψυχρός Πόλεμος με την δήθεν αντίσταση της Ρωσίας στις ΗΠΑ ή στο ΝΑΤΟ.
    3. Οι Εβραίοι Σιωνιστές Κομμουνιστές ελέγχουν απολύτως τον Λευκό Οίκο και το Κρεμλίνο.
    4. Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση, θα έλεθει μέσω Κρεμλίνου και όχι μέσω Λευκού Οίκου - αυτό είναι το σχέδιο των Ρότσιλντ.
    5. Το Σβαμπόντα δεν είναι εθνικιστικό κόμμα, αλλά ένα ακροδεξιό Συστημικό Κόμμα.
    6. Όλα τα αυτοαποκαλούμενα εθνικιστικά κόμματα, που συμμετείχαν στο Ρωσικό Συντηρητικό Φόρουμ, είναι ακροδεξιά Συστημικά κόμματα.
    7. Η εισβολή και κατοχή της Κριμαίας, ως επίσης η εισβολή και κατοχή της νοτιοανατολικής Ουκρανίας από τον Ρωσικό στρατό, είναι απολύτως παράνομη και απαράδεκτη.
    8. Φυσικά και συμμετέχουν Ισλαμιστές μισθοφόροι από το Ταγκεστάν, την Τσετσενία , Το Κιργκιστάν κλπ..., αλλά και στρατεύματα του τακτικού στρατού της Τσετσενίας και όχι μόνον... εναντίον των Ουκρανών.
    9. Ο πολυδισεκατομμυριούχος Ολιγάρχης Σιωνιστής Μασόνος Εβραίος Πούτιν, εκφράζει αποκλειστικά και μόνον τα συμφέροντα των Ρότσιλντ και της Εβραϊκής Ολιγαρχίας στην Ρωσία. Για να μην αυτοεπαναλαμβάνομαι (http://mavroskrinos.blogspot.gr/2015/03/igor-zahrebelny-24-2014-ukrainian.html), θα παραθέσω ολίγα επιπρόσθετα στοιχεία: α) Οι 50 πλουσιότεοι άνθρπωποι(Χάζαροι στην καταγωγή) στην Ρωσική Ομοσπονδία, κατέχουν πάνω από το 70% του συνολικού πλούτου της χώρας. β) Η Σιωνιστική Ρωσία, έκλεισε συμφωνία με το Σιωνιστικό Ισραήλ, η Gazprom, να κάνει εξόρυξη φυσικού αερίου υποθαλασσίως από την παράκτια λωρίδα της Γάζας και να το συνεκμεταλλευθεί με το Ισραήλ - δηλαδή, μιλάμε για ξεκάθαρη ληστεία πλουτοπαραγωγικών πηγών που ανήκουν στον Παλαιστινιακό λαό. γ) Κάθε εβδομάδα στο Κρεμλίνο, υπάρχει σύσκεψη μεταξύ του Εβραίου Πούτιν και του αρχηγού του Ιδρύματος Λούμποβιτς (των Σιωνιστών Χασίδων Ταλμουδιστών Εβραίων), όπου χαράσουν από κοινού την πολιτική της χώρας. δ) Ο Πούτιν, έδωσε το πράσινο φως στο Αζερμπαϊτζάν για την εγκατάσταση Στρατιωτικών Ισραηλινών Βάσεων, από όπου στο μέλλον οι Ισραηλινοί, θα επιτεθούν στο Ιράν.
    10. Η Εξέγερση της Μαϊντάν, ενορχηστρώθηκε από την CIA, MOSSAD και την FSB, ύστερα από απόφαση των διεθνών Χαζάρων Τραπεζιτών.
    11. Ουδεμία παρέμβαση στην άσκηση κυβερνητικής πολιτικής στην Ουκρανία, είχε ή έχει ο Δεξιός Τομέας - ούτε έτρεφε αυταπάτες περί άμεσης κατάληψης της εξουσίας.
    12. Δεν υπάρχει "καλή" Ρωσική δολοπαροικία και "κακή" Αμερικανική δουλοπαροικία ή και αντιστρόφως.
    13. Ουδείς δυτικός μισθοφόρος υπάρχει στην Ουκρανία, αντίθετα υπάρχουν αρκετές χιλιάδες μισθοφόρων - στην συντριπτική τους πλειοψηφία Ισλαμιστές - στις τάξεις των φιλορώσων εγκληματιών κομμουνιστών.
    14.Οι Ουκρανοί εθνικιστές δεν λαμβάνουν καμμία οικονομική βοήθεια από τους δυτικούς.
    15. Η εξέγερση, ήταν μονόδρομος για τους εθνικιστές με την αντιουκρανική πολιτική που ακολουθούσε ο Γιανουκόβιτς. Φυλακίσεις, βασανιστήρια, ξυλοδαρμούς, δολοφονίες, απαγόρευση της Ουκρανικής γλώσσας κλπ.
    16. Οι Ουκρανοί, υπερασπίζονται την παρίδα τους ενάντια στον ιμπεριαλισμό του Σιωνιστικού Κρεμλίνου.
    17. Εσχάτη προδοσία και ξεφτίλα για όποιον γίνεται υποτακτικός του Σιωνιστικού ιμπεριαλισμού των ΗΠΑ, του Σιωνιστικού ιμπεριαλισμού της Ρωσίας ή οποιοουδήποτε άλλου ξένου οργανισμού ή κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/4/15 7:08 μ.μ.

      http://misanthropic-brotherhood.blogspot.gr/

      Ρίξε μια ματιά εδώ πέρα ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ.

      Δεν είμαι πουτινικος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/4/15 8:45 μ.μ.

      Φοβερή πρεμούρα, έπιασε τον τσανακογλύφτη του Εβραίου Πούτιν για να στείλει τόσα μηνύματα.

      Διαγραφή
    3. ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ14/4/15 1:36 μ.μ.

      Ανάξιο λόγου. Το διαδίκτυο, έχει γεμίσει με ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες... που προωθεί η προπαγανδιστική μηχανή του Κρεμλίνου κατι των υποτακτικών ακροδεξιών του Κρεμλίνου.
      Δεξιά στο μπλογκ γράφει το όνομα (της πρώην Εθνικοσοσιαλιστικής οργάνωσης, η οποία μεταλλάχθηκε τα τελευταία 10 χρόνια σε Συστημική ακροδεξιά οργάνωση), της "Ρωσικής Εθνικής Ενότητας" (Русское национальное единство), η οποία έχει μετατραπεί σε γραφείο πρόσληψης παχυλά αμοιβόμενων μισθοφόρων (contractors) για την συνέχιση της διεξαγωγής του πολέμου στην νοτιοανατολική Ουκρανία ενάντια στην εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας - και όπου ο αρχηγός της ως γνωστόν είναι στέλεχος της FSB...!
      Το εν λόγω μπλογκ, είναι Απάτη.-

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος14/4/15 11:12 μ.μ.

    Συναγωνιστή Άρη, είσαι καταπληκτικός! Για άλλη μια φορά, μας εντυπωσιάζεις και μας ενημερώνεις ουσιαστικά με τις γνώσεις σου.
    Πέρασα το σχόλιό σου σε ένα φιλαράκι - που δυστυχώς είναι κωλυμένος ΧΑτης - και το παιδί "χάζεψε".... Όταν ρώτησε στα γραφεία δεν ήξεραν τι να πουν - και το μόνο που του είπαν είναι ότι αυτό που αναφέρεις, δηλ. ότι ο ψυχρός πόλεμος ήταν "σικέ" κατάσταση και ότι οι μπολσεβίκοι ελέγχουν τον Λευκό Οίκο, είναι θεωρίες συνωμοσίας.
    Σε παρακαλώ, έχεις να μου δώσεις κάποια στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο ψυχρός πόλεμος, ήταν σικέ κατάσταση; Έτσι θα ενημερώσεις παραπάνω τους αναγνώστες του Μαύρου Κρίνου και φυσικά, θα αποστομώσω, το φιλαράκι από την ΧΑ.
    Για το γεγονός, ότι ο Λευκός Οίκος ελέγχεται από τους Κομμουνιστές, ήδη βρήκα πολλά στοιχεία.
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/4/15 2:53 π.μ.

      Εχει πεθάνει ο κομμουνισμός οικονομικά εδώ και χρόνια ξυπνήστε ρε κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος το 1989 ο φιλελευθερισμός κυριαρχεί είτε η νεοταξική αριστερά είτε η αστικη ακροδεξια ανήκουν στην φιλελεύθερη δημοκρατία.

      Διαγραφή
  19. ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ15/4/15 2:57 μ.μ.

    Αγαπητέ Σύντροφε,
    Ευχαριστώ - νάσαι καλά.
    Υπάρχουν πάμπολλα στοιχεία , που αποδεικνύουν ότι ότι ο Ψυχρός Πόλεμος ήταν ΑΠΑΤΗ... Ωστόσο, θα σου παραθέσω εκείνο το δεδομένο, το οποίο όταν περιήλθε εις γνώσιν μου - προ δεκαετιών - με έκανε να αντιλαμβάνομαι πολύ διαφορετικά τα όσα λαμβάνουν χώρα γύρω μας.
    Άκουσε την ομλία πολύ προσεκτικά: https://www.youtube.com/watch?v=JpIZ40C09_E Επίσης, μπορείς να βρεις και το Ημερολόγιο του Major Jordan στο διαδκίκτυο σε pdf.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος15/4/15 9:51 μ.μ.

    Αγαπητέ Συναγωνιστή Άρη, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Τρομερό το στοιχείο που μου έδωσες, ούτε που θα μπορούσα να το διανοηθώ!
    Ήδη, ενημέρωσα το φιλαράκι, το οποίο κατάλαβε επιτέλους, ότι στην ΧΑ τους λένε χοντρές μαλακίες..., αλλά θα ρωτήσει στα γραφεία, απλά για να δει το πως θα αντιδράσουν. Όχι μόνον τον τάπωσα, αλλά έπαθε ψυχολογικό σοκ και για πρώτη φορά ξενέρωσε εντελώς με την ΧΑ.
    Όταν έχω νέα, θα στείλω σχόλιο. Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/4/15 12:36 μ.μ.

      Συναγωνιστή,
      Μας είναι παγερά αδιάφορο το πως θα αντιδράσουν τα ακροδεξιά τελειωμένα λαμόγια της ηγετικής κλίκας της ΧΑ.

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.