Η ακροδεξιά συντάσσεται με τους εχθρούς μας.



Ο συντηρητικός “εθνικισμός” της ακροδεξιάς, τύπου Χρυσής Αυγής, παίζει το ίδιο ρόλο που έπαιξε η σοσιαλδημοκρατία στην προσπάθεια του συστήματος να αναχαιτίσει τις  διάφορες λαϊκές επαναστατικές αντικαπιταλιστικές δυνάμεις.

Η σοσιαλδημοκρατία έδωσε αφενός ψίχουλα και παραμύθια ψευτο-αλλαγής μέσα από το σύστημα στους εργάτες και αφετέρου περιφρούρησε τους θεσμούς της ολιγαρχίας και της τραπεζοκρατίας. Τον ίδιο ρόλο παίζει στην σκηνή του συστήματος και η ακροδεξιά.

 Πουλά από την μια σημαιούλες και εμβατήρια στους παραφουσκωμένους οπαδούς της και από την άλλη περιφρουρεί την τραπεζοκρατία, την εκκλησία ΑΕ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και την ευρωζώνη, το μεγάλο κεφάλαιο.

Αν κατανοήσουμε τον βρώμικο ρόλο της ακροδεξιάς τότε θα τους εντάξουμε εκεί που πρέπει  και όχι στον λεγόμενο πατριωτικό χώρο. Η ακροδεξιά ανήκει στις αντεθνικές και αντιλαϊκές δυνάμεις , η ακροδεξιά είναι το ψυχρό στιλέτο του συστήματος, η ακροδεξιά και ο λεγόμενος πατριωτικός χώρος που συναγελάζεται με αυτήν συγκαταταλέγονται στις δυνάμεις των εχθρών μας.

Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές είμαστε ταγμένοι από την συνείδηση μας να καταστρέψουμε και να γκρεμίσουμε συθέμελα όσα η ακροδεξιά περιφρουρεί.

Λουκάς Σταύρου


Άρθρο των Κασιδιάρη και Μιχαλολιάκου 
στην εφημερίδα "Πένα της Αθήνας" 
(Οκτώβριος 2011) η οποία διανεμόταν δωρεάν 
και στήριζε την Ντόρα Μπακογιάννη ...





34 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/10/15 8:51 μ.μ.

    Ο εν λόγω κυρίως στήριξε το ανθελληνικο λαφαζανισταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν ισχύει αυτό παρακαλώ όπως ενημερώσετε με σχετικό σύνδεσμο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/10/15 5:53 μ.μ.

      Ψάξε στης αναρτήσεις εδηκ blogspot πριν της εκλογές και μετά το άλλαξε σε επαμ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/10/15 10:17 μ.μ.

      http://edikcyprus.blogspot.gr/2015/08/blog-post_27.html

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος16/10/15 2:05 π.μ.

    Στην αρχή εκφράστηκε υπέρ της ΛΑΕ αλλά μετά στήριξε το ΕΠΑΜ του Καζάκη.
    http://edikcyprus.blogspot.gr/2015/08/blog-post_27.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/10/15 12:00 μ.μ.

    Ο καζακης έχει περάσει από κκε μέχρι το πασοκ και ο πατριωτισμός του είναι αντί-λευκός δεν έχει καμιά φυλετική συνείδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/10/15 12:13 μ.μ.

    Κράζει ότι είναι εβραϊκός ο χριστιανισμος που δεν ισχύει καθόλου αυτό έχει αποδειχτεί ότι ο χριστός δεν ήταν εβραίος αφού τον σταύρωσαν ενώ άμα ήταν εβραίος θα το λιθοβολούσαν όπως είναι το έθιμο των περιούσιων μην ξεχνάτε ο μεγάλοι ηγέτες όπως ο Χοσε Αντονιο,Λεων Ντεγκρελ και Κοντρεανου και πολλοί άλλοι εθνικιστές ήταν χριστιανοί.Και ξεχνάει ότι ο μαρξισμός είναι εβραϊκός αφού όλοι οι ηγέτες του ήταν εβραίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/10/15 2:51 μ.μ.

    Ακόμη ένα άρθρο "αντικειμενικής ενημέρωσης" που θα ζήλευε μέχρι και η εφημερίδα των σιωνιστών ή ακόμη και η "έγκριτη δημοσιογράφος" μάνδρου.
    Αναδημοσιεύεις ένα κείμενο ενός ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ "εθνΟΙκιστή",με την ελπίδα να πλήξεις την Χ.Α.Βεβαίως δεν λείπει και η κατάλληλη σάλτσα(βλ.φωτορεπορτάζ),η οποία,για κακή σου τύχη,δεν αποδεικνύει απολύτως τίποτε.Θα έλεγα ότι μου θυμίζει τα "αποκαλυπτικά" ρεπορτάζ(για να μην πω πατινάζ),των περιβόητων "χρυσαυγιάδων"...Πολύς ντόρος,χωρίς ουσία,με την ελπίδα "όσοι χαζοί προσέλθετε"
    Η απορία που μου έμεινε είναι η εξής:Το "αριστερός εθνΟΙκιστής",είναι όπως το "εθνΟΙκοφιλελεύθερος" του τσεκουράτου βορίδη ή μήπως είναι όπως το "φιλελεύθερος μαρξιστής" του,με ένα νι,βαρουφάκι (ουδέτερο);

    Ιάσων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιάσονα το αρθράκι στην εφημερίδα της δημοκρατικής συμμαχίας της Μπακογιάννη πως σου φάνηκε?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/10/15 6:30 μ.μ.

      Η ακροδεξιά μέχρι και τον αμερικανοφιλο Παπάγο εκθειάζουν μια ζωή τσιράκια των σιωνιστών.

      Εδώ και ο σύνδεσμο

      http://www.elkosmos.gr/oktovrios-1955-60-chronia-apo-ton-thanato-tou-prothipourgou-stratarchou-papagou/

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/10/15 12:13 π.μ.

      Απαντάς με μια ερώτηση,χωρίς να έχεις απαντήσει στην δική μου ερώτηση,οπότε θα την επαναλάβω:Τι σημαίνει ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ "εθνΟΙκιστής";Τι είναι αυτό;Μήπως είναι καμία καινούρια συνταγή,για την αποτροπή του "εκφασισμού" της κοινωνίας;Μόλις μου απαντήσεις και μου λύσεις αυτήν την μεγάλη μου απορία,τότε θα σου γράψω την γνώμη μου,για το άρθρο του Κασιδιάρη.
      Ιάσων

      Διαγραφή
    4. καλή η ειρωνεία αλλά επειδή δεν γνωρίζεις βασικούς πολιτικούς όρους δεν αξίζει κ να σου απαντήσει κάποιος

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος25/10/15 4:00 μ.μ.

      Η ειρωνεία είναι,αφενός κάποιος να αυτοαποκαλείται "αριστερός εθνικιστής" και αφετέρου,κάποιος άλλος(δηλαδή εσύ),να δέχεται (για να μην πω να καταπίνει αμάσητο),αυτόν τον "αυτοπροσδιορισμό".Οπότε λοιπόν,όταν κάποιος με κοροϊδεύει(δράση),η μόνη απάντηση δεν μπορεί να είναι άλλη παρά η ειρωνεία(αντίδραση).Τέλος,επειδή εσύ γνωρίζεις μόνο,το "αριστερός" είναι πολιτικός όρος,το "εθνικιστής" δεν είναι πολιτικός όρος,είναι η φυσική ροπή του ανθρώπου και όπως και να το κάνουμε,ο πολιτικός όρος "αριστερός",είναι ασύμβατος με την φυσική ροπή του ανθρώπου που είναι ο εθνικισμός!Εκτός και αν,τελικώς, μιλάμε για "εθνΟΙκισμό"...
      Υ.Γ. Σε κάθε περίπτωση θα περιμένω την επεξηγηματική απάντηση σου,ώστε να σου γράψω την γνώμη μου για το επίμαχο "αρθράκι".Αν και δεν νομίζω ότι σε ενδιαφέρει η γνώμη μου.Το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να κάνεις εντύπωση...Δυστυχώς όμως εδώ ατύχησες.
      Ιάσων

      Διαγραφή
    6. για επεξηγήσεις μέσω μειλ και μέσω προσωπικής επαφής. δεν θα ασχοληθούμε δημοσίως με ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τι εννοεί με τον όρο αυτό ο παλαίμαχος συναγωνιστής. αδιαφορώ πλήρως για την άποψη σου τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. ο μόνος λόγος που αφήνω τα σχόλια σου είναι επειδή δεν παραβιάζεις τις τακτικές της δημοσίευσης. θα σε βοηθήσω λίγο με την υπενθύμιση ότι εννοεί την λεγόμενη "εθνικιστική αριστερά" και την εν λόγω τάση. αμφιβάλλω αν μπορείς να καταλάβεις τι εννοεί ένας άνθρωπος που υπήρξε ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ εθνικοσοσιαλιστής και βετεράνος πολέμου.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος25/10/15 8:50 μ.μ.

      Εάν δεν θέλατε να ασχοληθείτε με ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν,νομίζω ότι δεν θα ασχολούσασταν με τους εαυτούς σας πρώτα...
      Γιατί όμως αρνείστε να απαντήσετε δημοσίως,στο ερώτημα που έθεσα δημοσίως;Στο κάτω-κάτω μπορεί να έχουν και άλλοι την ίδια απορία με εμένα.Γιατί,ω μεγάλοι διδάσκαλοι,αρνείστε να εξηγήσετε πως γίνεται κάποιος που δηλώνει εθνικιστής,να ασπάζεται παράλληλα,ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ και ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΕΣ θεωρίες;
      Αυτό που πραγματικά με προβληματίζει είναι ότι,ενώ στην αρχή ζήτησες την γνώμη μου για το "αρθράκι",τώρα δηλώνετε ότι αδιαφορείτε πλήρως(σκληρό αλλά θα το αντέξω).
      Μπροστά στην αδυναμία να εξηγήσετε τα ανεξήγητα,ποιείτε την ανάγκη φιλότιμο,χρησιμοποιώντας την πάγια "ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" τακτική του "δεν σου απαντάμε γιατί δεν καταλαβαίνεις".Σε αυτήν την "ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" τακτική,εντάσσω και το ότι μου αναφέρεις τον λόγο για τον οποίο αναρτάς τα σχόλιά μου,την στιγμή που δεν ζήτησα τον λόγο για τον οποίο το κάνεις
      Τέλος,το παρελθόν του καθενός,καλό ή κακό,άξιο θαυμασμού ή όχι(αναλόγως της περιπτώσεως),είναι προσωπικό φορτίο του καθενός και σε καμία περίπτωση δεν είναι προς πώληση,ούτε και αποτελεί "παπικό χάρισμα"(αλάθητο) για μελλοντικές πράξεις και λόγια.Αντιθέτως,ένα καλό και άξιο θαυμασμού παρελθόν,μπορεί να μετατραπεί,στο μέλλον,σε δίκοπο μαχαίρι.Έτσι λοιπόν,το να μου γράφετε το τι ήταν ο αρθρογράφος,προσπαθώντας να προσδώσετε μια ιδιότυπη αυθεντία,η οποία στο συγκεκριμένο θέμα είναι τελείως άσχετη,κάνει τα πράγματα χειρότερα.
      Υ.Γ.1) Ο όρος "παλαίμαχος" που χρησιμοποιείς επανειλημμένως,υποδηλώνει και το γεγονός της απόσυρσης από την ενεργό δράση...και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι τιμητικό για τον αρθρογράφο...Εκτός και αν πρόκειται για έναν "πολιτικό όρο" τον οποίο δεν καταλαβαίνω...
      Υ.Γ.2) Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι το ότι,ενώ έγραψα το αρχικό σχόλιο απευθυνόμενος σε ένα άτομο,βλέπω ότι σε κάποιες στιγμές μου απαντούν πολλοί μαζί...εάν διαπιστώσω και αναφορά σε γ' ενικό,θα αρχίσω να ανησυχώ.
      Ιάσων

      Διαγραφή
    8. Καλή η ειρωνεία. αλλά τζάμπα χάνεις τον χρόνο σου. Ο Λουκάς Σταύρου διαθέτει και τηλέφωνο και διεύθυνση. Για απορίες μπορείς να απευθυνθείς και εκεί. Το παλαίμαχος σημαίνει αυτός που υπήρξε πρωτοπόρος σε παλιότερες εποχές και πολέμησε για ιδέες. Και ο Λουκάς Σταύρου το πλήρωσε και με διώξεις και με στερήσεις και με ποινές. Βρίσκεται στην πρώτη γραμμή ακόμη και τώρα και δεν χρειάζεται κάποιο λεξικό όπως εσυ. Αρκετά με την λεξιμαγεία. Σου απάντησα σχετικά με τον όρο αλλά δεν θέλεις να λαταλάβεις.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος26/10/15 5:31 μ.μ.

      Γνωρίζω ότι ειρωνεύομαι καλώς,σε αντίθεση με εσένα που κοροϊδεύεις κακώς...
      Βλέπω ότι συνεχίζεις την αδυναμία εξηγήσεως των ανεξήγητων(λογικό),με μια άλλη "ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" τακτική,ρίχνοντας το μπαλάκι στον αρθρογράφο.Αφενός αποδεικνύεις ότι η "ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΑ" δεν έχει αδιέξοδα και αφετέρου,επιβαρύνεις με την βάσανο της αποδείξεως κάποιον άλλον,την στιγμή που ΕΣΥ ανέφερες τον όρο "αριστερός εθνικιστής"(!) και "εθνικιστική αριστερά"(!!!)
      Το ότι μένεις στην μισή ερμηνεία της λέξεως "παλαίμαχος" φανερώνει ημιμάθεια...η δε εμμονή σου σε αυτήν την μισή ερμηνεία,την αποδεικνύει περίτρανα!Με βάση αυτό και όχι μόνο,θα πρέπει να ξανασκεφθείς το ποίος χρειάζετ(σ)αι λεξικό.
      Τέλος πάντων,αφού σου είπα ότι ο εθνικισμός δεν είναι πολιτικό όρος,αλλά η φυσιολογική ροπή του ανθρώπου και αφού σου εξήγησα ότι το παρελθόν δεν είναι κάτι που πωλείται,αντιθέτως είναι ένα βαρύ φορτίο που απαιτεί την συνεχή επιβεβαίωση,θα σου εξηγήσω,όσο πιο απλά μπορώ,τι είναι η περιβόητη "εθνικιστική αριστερά".
      Η "εθνικιστική αριστερά" είναι η τελευταία γραμμή προπαγάνδας των αριστερών διεθνιστών,όταν αυτοί θέλουν να "μαντρώσουν" κόσμο.Όταν πια τα πράγματα είναι σε τέτοιο σημείο,ώστε τα περί "ισότητας","αναδιανομής του πλούτου","λαϊκής κυριαρχίας" και τα άλλα "χαριτωμένα" που λένε οι κομουνιστές,έχουν αποδειχθεί κενά λόγια,τότε η προπαγάνδα στρέφεται στα εθνικά αισθήματα που έχει ο λαός και τα οποία,καμία διεθνιστική ιδεολογία,δεν μπορεί να εξαλείψει.Παραδείγματα στην ιστορία πολλά.Όταν οι Γερμανοί εισέβαλαν στην σοβιετική Ρωσσία,η διεθνιστική ελίτ που δυνάστευε το ρωσσικό έθνος,ξέχασε τα "σοσιαλιστικά" και κάλεσε το έθνος για μάχη υπέρ της πατρίδος.
      Στα καθ' ημάς,κατά την γερμανική κατοχή,το κκε μέσω του εαμ-ελας καλούσε τον κόσμο σε "ΕΘΝΙΚΗ αντίσταση",κρύβοντας τον πραγματικό σκοπό που ήταν η δημιουργία ενόπλων τμημάτων που θα πολεμούσαν για τον διαμελισμό της Ελλάδος(συμμοριτοπόλεμος).Παρομοίως έπραξε και αργότερα το κκε,όταν μέσω της ε.δ.α. χαιρέτιζε τον αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α(περιττό να αναφέρω ποία ήταν η πραγματική στάση του κκε).Μετά γνωρίσαμε την "εθνικιστική αριστερά",όταν ο ανδρέας παπανδρέου αναφωνούσε "η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες".Το τι έπραξε εναντίον της Ελλάδος και αυτός,είναι επίσης γνωστό.Φθάνοντας στο σήμερα,είδαμε πάλι την "εθνικιστική αριστερά" μέσα από τα λόγια του τσίπρα,ο οποίος σε κάποιες ομιλίες του,πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015,ανεφέρθη στον "νεοπατριωτισμό" και σε "νεοπατριωτές"(μην ζητάς εξηγήσεις,ούτε εγώ το καταλαβαίνω).
      Αυτή είναι,με απλά λόγια,η περιβόητη "εθνικιστική αριστερά".Τώρα το αν κάποιος είναι τόσο αφελής ή κάτι άλλο χειρότερο,για να καταπιεί τέτοιου είδους φληναφήματα,είναι μια άλλη υπόθεση.
      Υ.Γ. Όσον αφορά την,ανορθόδοξη ομολογουμένως,συζήτησή μας,δεν την θεωρώ χάσιμο χρόνου,αν μη τι άλλο διασκέδασα αρκετά.Βεβαίως ούτε και εσύ πρέπει να έχεις παράπονο,στο κάτω-κάτω ωφελήθηκες περισσότερο από εμένα.
      Ιάσων

      Διαγραφή
    10. http://mavroskrinos.blogspot.gr/2009/11/blog-post_06.html

      Διάβασε το παραπάνω και ΙΣΩΣ καταλάβεις!

      Δεν έχω χρόνο να σου αναλύσω το κάθε τι μέσα από ένα pc.

      Σε καλώ να παρευρεθείς στην ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ την 31η Οκτωβρίου και να τα πούμε και από κοντά.

      Μπορείς να γράψεις όσους χαρακτηρισμούς θέλεις, μπορείς να απαντήσεις όσο θέλεις, για ένα θέμα που μάλλον σε ενόχλησε τόσο η δημοσίευση του Λ.Σ. όσο και οι φωτογραφίες ...

      (μάλλον υποστηρίζεις την ΧΑ και ένιωσες κάπως μετά τις φωτογραφίες ... σε καταλαβαίνω)

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος27/10/15 2:55 π.μ.

      Θα ξεκινήσω λίγο ανάποδα.Μπορεί να μην έγραψα ότι ψηφίζω και στηρίζω(όσο και μέχρι εκεί που μπορώ),την Χ.Α.,αλλά δεν νομίζω ότι,με το πρώτο μου σχόλιο,άφησα περιθώριο για να υποθέσεις κάτι άλλο.Για δε τις φωτογραφίες,σου έγραψα από την αρχή το τι ακριβώς είναι και σε τι επίπεδο τις κατατάσσω.Με βάση τα ανωτέρω,σε συνδυασμό με τις απαντήσεις σου και κυρίως την αδυναμία να απαντήσεις,μου έχεις δώσει μια πρώτη εντύπωση για το τι καταλαβαίνεις...και δυστυχώς κανείς δεν έχει δεύτερη ευκαιρία,για να κάνει πρώτη καλή εντύπωση.Αναφέρεις για "χαρακτηρισμούς" που γράφω,προσπαθώντας,εμμέσως πλην σαφώς,να με κατηγορήσεις,δείχνοντας παράλληλα μεγαλοψυχία...Αφενός,τόσο η ειρωνεία μου,όσο και οι όποιοι "χαρακτηρισμοί" από πλευράς μου,απορρέουν από την μεγάλη κοροϊδία,την οποία αναφέρω σε προηγούμενο σχόλιό μου και από τους δικούς σου χαρακτηρισμούς,αντιστοίχως.Αφετέρου,όπως έγραψες σε προηγούμενο σχόλιό σου,αφήνεις τα σχόλιά μου γιατί δεν παραβιάζω τις τακτικές της δημοσιεύσεως.Όπως καταλαβαίνεις,η οποία προσπάθειά σου για να κάνεις εντύπωση,πέφτει στο κενό...για ακόμη μια φορά.
      Όσον αφορά το κείμενο που έβαλες,του οποίου την ύπαρξη δεν αγνοώ.Ο κάθε ένας έχει δικαίωμα να φαντάζεται ότι θέλει.Μπορεί δηλαδή να παίρνει έναν πολιτικό όρο και να τον μεταφράζει κατά το δοκούν.Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορεί να πείσει κανέναν ότι,αυτό που φαντάζεται ισχύει κιόλας.Επίσης,εάν κάποιος έχει στο μυαλό του την αριστερά,όπως αυτή ήταν κατά την περίοδο της εμφανίσεως της,δηλαδή κατά την γαλλική επανάσταση,αγνοώντας την ιστορική-πολιτική διαδρομή της αριστεράς από τότε μέχρι σήμερα και όπως αυτή έχει διαμορφωθεί,τότε,στην καλλίτερη περίπτωση,μιλάμε για έναν άνθρωπο που αγνοεί την ιστορική πραγματικότητα.Εάν αυτή η άγνοια δεν είναι συνειδητή επιλογή αλλά έγινε "κατά λάθος",αυτό διορθώνεται,εάν όμως μιλάμε για συνειδητή επιλογή,τότε υπάρχει πρόβλημα.
      Το να τα πούμε από κοντά δεν νομίζω να έχει κάποιο νόημα.Όταν βλέπω αδυναμία για να δώσεις μια λογική εξήγηση και αν'αυτού να απαντάς με κείμενα που θυμίζουν την ξύλινη γλώσσα των "ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ" κομματικών γραφείων,δεν νομίζω ότι έχω κάτι να ωφεληθώ.Τουλάχιστον όχι περισσότερο από άλλες συζητήσεις που είχα με άτομα που μιλούσαν απταίστως την "ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" ξύλινη γλώσσα.
      Υ.Γ.1) Δεν θα σε αφήσω παραπονεμένο και θα σου πω την γνώμη μου για τα άρθρα των Κασιδιάρη και Μιχαλολιάκου.Σε κανένα από τα δυο άρθρα δεν υπάρχει κάποιο σημείο όπου να γίνεται,έστω και "υπογείως",κάποια αναφορά υπέρ την μπακογιάννη(αν και είχε χωρίσει πριν δολοφονηθεί ο μπακογιάννης).Όσον αφορά το άρθρο του Μιχαλολιάκου,διαβάζουμε μια αναφορά των γεγονότων του 2008 και μια προσωπική εκτίμηση του ιδίου για την κατάσταση τότε.Μια κατάσταση που έπαιξε τον ρόλο της(μικρό ή μεγάλο) για αυτό που ζούμε σήμερα.Όσον αφορά το άρθρο του Κασιδιάρη,διαβάζουμε τις θέσεις της Χ.Α. επί συγκεκριμένων θεμάτων-προβλημάτων.Οι της Χ.Α. έχουν δηλώσει και αυτό είναι γνωστό τοις πάσι,ότι θα βγαίνουν σε οποιοδήποτε μέσο,ώστε να γνωστοποιήσουν το πολιτικό πρόγραμμά τους.Άρα λοιπόν,όσο και να το ζορίζεις,ουδέν μεμπτόν.
      Υ.Γ.2) Όταν αναφέρομαι σε όφελος,σε καμία περίπτωση δεν υπονοώ υλικό όφελος...δια να μην παρεξηγούμεθα.
      Ιάσων

      Διαγραφή
    12. δεν θα σου απαντήσω στα πρώτα που γράφεις διότι από την στιγμή που αγνεοίς τι σημαίνει ο όρος δεν έχει νόημα να διαφωνήσουμε για πολλοστή φορά. οι εξηγήσεις μέσω υπολογιστή είναι το λιγότερο άκομψες και άνευ ουσίας όταν δεν υπάρχει διάθεση για επικοινωνία. από κει και πέρα οι παρωπίδες που φοράς δεν μπορούν να σε αφήσουν να καταλάβεις ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι να βλέπεις κείμενα της σύγχρονης ΧΑ σε ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ της Μπακογιάννη. Αυτή είναι η ουσία και η ξεφτίλα του Μιχαλολιάκου και του σιναφιού του. Ο ΜΚ και κατά επέκταση οι συντάκτες του δεν έχουν ανάγκη να αποδείξουν σε κανέναν το οτιδήποτε και κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τα ιδεολογικά ζητήματα. Το εν λόγω κείμενο είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτά που βγάζουν τα κομματικά γραφεία και συμπυκνώνει σε λίγες γραμμές την ιδεολογική προέλευση της ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Φυσικά δεν μπορείς να κατανοήσεις τον όρο αλλά προσπαθείς να κάνεις το άσπρο μαύρο. Χάσιμο χρόνου να απαντώ σε ανθρώπους που δεν μπορούν να παραδεχτούν τις συνδιαλλαγές της ακροδεξιάς με την δεξιά.

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος29/10/15 12:13 π.μ.

      Την στιγμή που κάνω μια ερώτηση και εσύ αρνείσαι πισματικά να δώσεις την παραμικρή λογική εξήγηση,είναι άκρως υποκριτικό να μιλάς για έλλειψη διαθέσεως επικοινωνίας από πλευράς μου(αυτό είναι "το άσπρο μαύρο").Πόσο δε μάλλον όταν κάθομαι και εξηγώ,ότι αναφέρω.
      Όταν κάποιος,από όλα όσα αποτελούν αυτό που λέγεται αριστερά,επιλέγει ΜΟΝΟ τον κοινωνισμό και στο μυαλό του και μόνο,συγχέει την αριστερά με τον εθνικισμό,τότε το αποτέλεσμα,αφενός είναι ΔΟΓΜΑ και όχι "θεωρία" ή "τάση" ή "ιδεολογία" και αφετέρου έχει μόνο αρνητικά αποτελέσματα.Ένα αρνητικό αποτέλεσμα είναι ότι αποδέχεται,ότι μόνο στην αριστερά υπάρχει ο κοινωνισμός,προσδίδοντας στην αριστερά σχέσεις μονοπωλίου με αυτόν.Ακόμη,αναιρεί τον κοινωνισμό που αναγκαστικά ενυπάρχει στον εθνικισμό.Το χειρότερο όμως είναι ότι "μπασταρδεύει" τον εθνικισμό με το μικρόβιο του διεθνισμού!Το αποτέλεσμα λοιπόν είναι ένα δόγμα,γιατί δεν μπορεί να εξηγηθεί,δεν βασίζεται σε κάποια λογική,αλλά στην φαντασία κάποιου.Οπότε μιλάμε για κάτι που ή το δέχεσαι ή το απορρίπτεις,χωρίς περαιτέρω συζητήσεις!
      Για εμένα το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι να βλέπω εθνικιστικά πολιτικά κείμενα να υπάρχουν σε άλλους πολιτικούς χώρους,χωρίς να έχουν ίχνος χαμαιλεοντισμού ή στρογγυλέματος.Αυτό το θεωρώ σημαντικό γιατί έτσι ο εθνικισμός δείχνει την δυναμική,την υπεροχή και την αλήθεια που εμπεριέχει,χωρίς το παραμικρό ίχνος φόβου.Τι να κάνω τα πολιτικά κείμενα του εθνικισμού να μένουν μεταξύ μας,για να δίνει ο ένας συγχαρητήρια στον άλλον;Τώρα,αν εσύ προτιμάς μια κατάσταση "cosa nostra"(δικό μας πράγμα),μείνε εκεί και μην ασχολείσαι με όσους προσπαθούν να ξυπνήσουν τον εθνικισμό που υπάρχει στον κάθε Έλληνα και άνθρωπο γενικά.
      Πέραν του δογματισμού,διακρίνω και έναν έντονο ελιτισμό.Εν τάξη,κράτα την μεγαλειότητα σου/σας επάνω από όσους τηρούν το "πίστευε και μη ερεύνα",χειροκροτητής δεν υπήρξα και πάντα είχα το "ελάττωμα" να ρωτάω και να ζητώ λογικές εξηγήσεις,πράγμα ακατανόητο και ασυγχώρητο για τα "ΕΚΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΣΜΕΝΑ" όντα...
      Υ.Γ. Οι μόνες παρωπίδες που υπάρχουν και βλέπεις,είναι οι παρωπίδες που παρεμβάλουν μεταξύ των οφθαλμών σου και εμού!
      Ιάσων

      Διαγραφή
    14. 31.10.2015 αυτόνομη εκδήλωση μνήμης ΚΑΛΑΜΑΤΑ (όλα τα άλλα είναι περιττά)

      για την ώρα ...

      Διαγραφή
  7. ο εν λόγω συναγωνιστής έχει αποδείξει στις φυλακίσεις από τον μακάριο και στις μάχες της εισβολής την αξία του. δεν έχει ανάγκη καμιά χρυσή αυγή και κανέναν ανώνυμο εκπρόσωπο τύπου του μιχαλολιάκου και του σιναφιού του ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. διαφωνούμε πλήρως με την οποιαδήποτε στήριξε στον λαφαζάνη και το επαμ. πιστεύω ότι ο συναγωνιστής διαθέτει περίσσιο θάρρος για να παραδεχτεί τις λάθος κινήσεις και δηλώσεις αλλά από την άλλη το ποιοτικό παρελθόν του είναι και μια απάντηση στην κακοπροαίρετη κριτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σχόλιο του Λουκά Σταύρου μέσω email:

    Στήριξα επαμ και λαφαζάνη για το θέμα της εξόδου από την ευρωζώνη. τίποτα πέραν αυτού δεδομένου ότι δεν υπήρχε κάποιο άλλο κόμμα που να θέτει ξακάθαρα το θέμα της εξόδου από την Ε.Ε και την ευρωζώνη. Η Χ.Α επί του θέματος πήρε θέση δεσμοφύλακα των συμφερόντων της Ευρωζώνης, την ώρα που σκίζουν τα ιμάτια τους οι εκπρόσωποι τους ενάντια στους ξένους τοκογλύφους. Το σύστημα όμως της ευρωζώνης ενοποιεί τους ξένους και τους ντόπιους τοκογλύφους και τους δίνει υπερεξουσίες με την πολιτική στήριξη του συστήματος της Ε.Ε. Μέσα σε αυτό το πλέγμα ευρωζώνης και Ε.Ε, δεν νοείται ουτε λαϊκή ούτε εθνική κυριαρχία.
    Αναφορικά με τον δογματικό χριστιανισμό τον θεωρώ πρωτογενή βία επι της συνειδήσεως δια της κρατικής εξουσίας. Ο χριστιανισμός είτε ελληνικός είτε εβραϊκός είναι ένα εργαλείο εξουσίας και παραμόρφωσης της συνείδησης.
    Τέλος να πω πως έχοντας συνείδηση της εθνικοκοινωνικής ιδεολογίας δεν διστάζω να στηρίξω καταστάσεις που προωθούν έστω και μερική αλλαγή της κατάστασης που να ευνοεί και προάγει την ανάπτυξη των επαναστατικών διαδικασιών.
    Λουκάς Σταύρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήλθες Καραγκιόζη να απορρίψεις και την πίστη των πατερων μας.
      Το αίμα των μαρτυρων, νεομαρτυρων σε ελέγχει.
      Επώνυμα Μαυρε κρίνε.

      Διαγραφή
    2. Δεν διαφωνούμε ότι πάντα υπογράφεις τα διαδικτυακά σου καραγκιοζιλίκια.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/10/15 3:14 μ.μ.

      Ότι είναι χαφιέδες του συστήματος η Χ.Α είναι γνωστό αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάω με την ανθελληνική αριστερά.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος21/10/15 3:30 μ.μ.

      Ο Μιχόπουλος ας κάνει παρέα με τους λοιπούς ακροδεξιούς σε στυλ Παρατηρητήριο Ελληνοφώνων Γραικύλων και κάτι άλλους αντιφασίστες δεξιούς και ας αφήσει εμάς τους εθνικοσοσιαλιστες στην ησυχία.

      Διαγραφή
    5. Θεωρείς καραγκιοζιλικια ΜΚ το αίμα των εκατομμυρίων μαρτυρων και νεομαρτυρων της Ορθόδοξης Πίστης ?
      Αποκαλυψου.

      Διαγραφή
    6. κάθε πίστη είναι σεβαστή εσυ είσαι ένας απλός καραγκιόζης

      Διαγραφή
    7. Αρα συμφωνείς με οτι λεω παραπάνω φαφλατα μκ απλα με θεωρείς καραγκιόζη.
      Να πεις και στον τέλη σαβαλλα παραπανω να σέβεται και αυτός ιερα πραγματα για άλλους.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος19/10/15 6:19 μ.μ.

    Και η ιδεολογία του λαφαζανισταν είναι εβραικη κύριε Σταύρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαυρε κρίνε με στεναχωρεις,
    Καλά δεν είδες στις δηλώσεις του ανωτέρω κυρίου πως θέλει να.συνάψει στρατηγική συμφωνία με την σιωνιστικη Ρωσία του Βλαδιμηρου και να παραχωρήσει και βάση ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.