Της Πατρίδας μου η σημαία είναι σύμβολο ιερό, αρνούμαι να την παραδώσω στον δόλιο νεοχρυσαυγιτισμό …


Γράφει ο Αθηναίος ποιητής και θεατρικός συγγραφέας Ιωάννης Πολέμης για το Εθνικό Σύμβολο, στο ποίημα του «Η Σημαία»:

«Πάντα κι που σ᾿ ντικρίζω,
μ λαχτάρα σταματ,
περήφανα δακρύζω,
ταπειν σ χαιρετ»


Είναι αν μη τι άλλο σίγουρο ότι αν ζούσε σήμερα ο ένθερμος αυτός Πατριώτης και αντίκριζε την παραπάνω εικόνα στο κέντρο της πόλης μας πραγματικά θα αγανακτούσε, αλλά και θα απορούσε συγχρόνως για το ποιος έχει σε αυτή την κατάσταση το σύμβολο ενός έθνους που κάποτε πολεμούσε σε όλα τα μέτωπα υπέρ βωμών και εστιών. Η εικόνα του εθνικού συμβόλου που βρίσκεται επί σειρά πολλών μηνών (…) στον εξωτερικό χώρο ενός γραφείου και παραρτήματος κόμματος, η Γαλανόλευκη κυριολεκτικά πεταμένη βρώμικη και κολλημένη από την κακοκαιρία στα τζάμια του κτιρίου - το οποίο στεγάζει ακριβώς δίπλα τους οπαδούς του Περισσού - λες και είναι απλά ένα «παλιοσέντονο» ή  μια αφίσα του δρόμου.


Η κατάσταση αυτή αποτελεί προσβολή του εθνικού συμβόλου των Ελλήνων και ύβρη προς κάθε συμπατριώτη μας που γνωρίζει την γενική παρακμή των ημερών μας αλλά και την αξία της υπεράσπισης της Πατρώας Γης. Και μπορεί οι υπεύθυνοι ανεύθυνοι της κομματικής τοπικής οργάνωσης να έχουν δύσκολες στιγμές τον τελευταίο καιρό λόγω της διάλυσης του τοπικού μαγαζιού του Μιχαλολιάκου, εμείς όμως δεν έχουμε μάθει να καλούμε τους εισαγγελείς του καθεστώτος να παρέμβουν αλλά παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας. 

για περισσότερα στον σύνδεσμο εδώ ...

17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/12/15 12:46 π.μ.

    Πιστεύετε πως η ηγεσία της Χ.Α είναι "αστική εθνικιστική οργάνωση";
    Άν οχι, ποιες οι διαφορές σας;
    Τέλος ποια η γνώμη σας για τον Ιωάννη Μεταξά κ τον Γεώργιο Παπαδόπουλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η κυβίστηση της χρυσής αυγής από εθνικοσοσιαλιστική οργάνωση σε ακροδεξιό παράρτημα είναι δεδομένη. Οι Μεταξάς και Παπαδόπουλος έχουν πεθάνει χρόνια τώρα και δεν αξίζει να ασχοληθούμε με την αγιογραφία τους. Μπορείς να διαβάσεις παλαιότερα άρθρα επ αυτού. Καλημέρα

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος12/12/15 2:30 π.μ.

    Ευτυχώς "ξυπνήσατε" και βγάλατε(έστω και σαν αναδημοσίευση)μετά από καιρό,ένα άρθρο αντικειμενικής χολής εναντίον της Χρυσής Αυγής.
    Δεν θα έλεγα τίποτε εάν αυτή η καθυστέρηση δεν ελάμβανε χώρα την στιγμή κατά την οποία,η νδ όχι μόνο δεν μπορεί να εκλέξει αρχηγό αλλά κινδυνεύει και με διάσπαση,η κυβέρνηση σανελ καταρρέει και ο δε συριζα κινδυνεύει να διαλυθεί στα εξ ον συνετέθη,το πασοκ παραμένει στάσιμο στο τίποτε,το ποτάμι...δεν γυρίζει πίσω και ο φραπέντης οδεύει προς το μεγάλο ξεβράκωμα...Με λίγα λόγια,καθυστερείτε χαρακτηριστικά μια στιγμή όπου η "ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΑ" κινδυνεύει!
    Τέλος πάντων,έστω και αργά "ξυπνήσατε"...
    Υ.Γ.1) Επειδή βλέπω και ξαναβλέπω την φωτογραφία με την σημαία θα ήθελα,αφενός να μου πείτε πως αποδεικνύεται ότι πρόκειται για "εξωτερικό χώρο ενός γραφείου και παραρτήματος κόμματος" και αυτό διότι δεν γνωρίζω το φωτογραφιζόμενο σημείο.Αφετέρου,αυτή είναι η κυριότερη απορία μου,που βλέπετε ότι "η Γαλανόλευκη κυριολεκτικά πεταμένη βρώμικη και κολλημένη από την κακοκαιρία στα τζάμια του κτιρίου";Πάντως για να είμαι ειλικρινής και σεβόμενος κάθε επάγγελμα,θα πω ότι για την καθαρότητα της σημαίας δεν είμαι 100% σίγουρος,λόγω της ποιότητος της φωτογραφίας,αλλά για το ότι δεν πρόκειται για σκισμένη σημαία,ε ότι και αν επαγγέλλεται κανείς,δεν νομίζω να την βλέπει σκισμένη.
    Υ.Γ.2) Η τελευταία ανάρτηση στην σελίδα,με τον τίτλο "Αγρότη πολέμα σου πίνουνε το αίμα",έχει καμία σχέση με την δράση της Χρυσής Αυγής στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα και την δημιουργία αντίστοιχων συνεταιρισμών ή πρόκειται για καθαρά τυχαίο γεγονός λόγω του επεισοδίου στις Φέρες;
    Ιάσων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιάσονα δεν περιμέναμε εσένα να μας υποδείξεις το πως και το γιατί.

      Είναι εύκολο να πουλάς κριτική και σχολιασμό σε ένα άρθρο που ενόχλησε πολλούς και κυρίως αυτούς που αποδεικνύονται όχι απλά ανίκανοι να είναι εθνικιστές αλλά τελικά εμφανίζονται ως μαυρογιαλούροι.

      Η σημαία αυτή βρίσκεται έξω από τα τοπικά γραφεία της πόλης της Τριπόλεως και δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις με άτομα του κόμματος ένα είναι το κόμμα ...) για να το επιβεβαιώσεις. Υπάρχει και χειρότερι παράδειγμα για το ίδιο σημείο ...

      Μια εικόνα που προσβάλλει το εθνικό σύμβολο το οποίο το έχουν κάνει κάποιοι από κουρτίνα μέχρι πανί για τα τζάμια ...

      Η τελευταία ανάρτηση είναι αυθόρμητη εκδήλωση αγροτών στην Βόρεια Ελλάδα ενάντια στους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/12/15 2:48 μ.μ.

      Κατ'αρχάς δεν έκανα ουδεμία υπόδειξη.Το μόνο που έκαναν ήταν να σας "επιβραβεύσω" για το ότι,αν και καθυστερημένα,"ξυπνήσατε".Επίσης έκανα μια απλή αναφορά-επισήμανση για τις δύσκολες στιγμές που περνάει ή "ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΑ".Αυτά τα έγραψα ως ένας απλός πλην τίμιος πολίτης ο οποίος ζει και αναπνέει σε ένα "ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΟ" περιβάλλον,μιας "ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ" χώρας.Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να σας υποδείξω την "δουλειά" σας,άλλωστε μου έχετε αποδείξει ότι την γνωρίζετε πάρα πολύ καλά!
      Όσον αφορά το άρθρο,σαφώς και με ενόχλησε,όπως με ενοχλεί το οτιδήποτε προσπαθεί να βιάσει την κοινή λογική,δείχνοντας άλλα και γράφοντας άλλα...Σαν να λέμε ότι ο μαύρος κρίνος μερικές φορές παρουσιάζεται ως λευκός ή τέλος πάντων διαφορετικού χρώματος από ότι είναι.
      Όσον αφορά την σημαία.Κατά πρώτον,όπως βλέπουμε στην φωτογραφία,στο κτίριο δεν υπάρχει κάποιο σημείο όπου θα μπορούσε να μπει ένας ιστός ώστε η σημαία να είναι όπως πρέπει.Οπότε από το να μην υπάρχει καθόλου σημαία,είναι προτιμότερο να υπάρχει σημαία έστω και με τον τρόπο που υπάρχει.Γιατί μην μου πεις,εάν δεν υπήρχε καθόλου σημαία,λόγω απουσίας ιστού,πάλι θα βγάζατε την αντικειμενική σας χολή,ότι και αν σας έλεγαν οι υπεύθυνοι των γραφείων της Τριπόλεως.Επίσης,εφόσον λες ότι υπάρχει και χειρότερο παράδειγμα,δηλαδή κάποια στιγμή η σημαία ήταν σε χειρότερη κατάσταση,όπου τώρα δεν είναι,σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι των γραφείων Τριπόλεως φροντίζουν και αντικαθιστούν την σημαία όταν αυτή φθείρεται.Άρα λοιπόν,οι υπεύθυνοι των συγκεκριμένων γραφείων,στο συγκεκριμένο θέμα,μόνο ανεύθυνοι δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.
      Για δε την τελευταία ανάρτηση,απλώς μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι ενώ μέχρι στιγμής δεν είχα δει κάποια σοβαρή αναφορά στην σελίδα σας,σε παρόμοιο θέμα,η ανάρτηση συνέπεσε με την συνεχή οργάνωση του αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου από την Χρυσή Αυγή και μου γεννήθηκε η απορία,μήπως ψάχνετε καινούρια περιβόλια...
      Ιάσων

      Διαγραφή
    3. Ιάσονα προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Είτε με λάσπη είτε με παραπληροφόρηση. Μάθε λοιπόν ότι είναι πολύ έυκολο με ένα απλό σπαστό ιστό με βάση να αναρτηθεί κανονικά η σημαία. Επίσης παλαιότερα υπήρχε πανό των Φουντούλη - Καπελώνη σε άσχημη κατάσταση επί σειρά μηνών! Είναι λοιπόν οι υπέυθυνοι ανέυθυνοι όχι μόνο άχρηστοι αλλά και γελοίοι!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος12/12/15 6:24 μ.μ.

    Όταν κάποιος(δηλαδή εγώ) αναφέρει συγκεκριμένα γεγονότα,εξηγεί συγκεκριμένα γεγονότα και ρωτάει όταν δεν γνωρίζει,μόνο ως κάποιος που αποσκοπεί στην δημιουργία εντυπώσεων,είτε με λάσπη,είτε με παραπληροφόρηση,μπορεί να χαρακτηριστεί.Αντιθέτως όταν κάποιος άλλος(δηλαδή εσύ),μου δείχνει μια φωτογραφία,προσπαθώντας να με πείσει ότι αυτό που βλέπω ,δεν είναι αυτό που βλέπω,αλλά αυτό που εκείνος φαντάζεται,τότε μιλάμε για έναν ο οποίος προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις,χρησιμοποιώντας λάσπη και παραπληροφόρηση!Το χειρότερο απ'όλα είναι ότι κατηγορείς εμένα για κάτι που κάνεις εσύ!Ασκείς δηλαδή μια πάγια "ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" πρακτική.
    Αναγνωρίζω βεβαίως ότι ζούμε σε μια "ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" χώρα,οπότε είναι λογικό να έχεις επηρεαστεί βαθύτατα...
    Μου γράφεις μετά ότι θα μπορούσαν να βάλουν έναν σπαστό ιστό και εγώ αναρωτιέμαι...ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑΝ,στο ανύπαρκτο μπαλκόνι ή στο τεράστιο περβάζι που θα υπήρχε μόνο εάν το κτίριο ήταν ανάποδα;Πάλι προσπαθείς να με πείσεις ότι αυτό που βλέπω,δεν είναι αυτό που βλέπω αλλά αυτό που φαντάζεσαι και με στεναχωρείς...
    Όσο για το πανό που γράφεις,αφενός θα πρέπει να αποδείξεις τα γραφόμενά σου και αφετέρου θα πρέπει να περιμένεις μήπως και ο λόγος που λείπει είναι γιατί περιμένουν να τους έρθει το καινούριο πανό,προς αντικατάσταση του παλαιού που,όπως γράφεις,είχε φθαρεί.
    Δεν γνωρίζω εάν οι υπεύθυνοι είναι ανεύθυνοι και άχρηστοι σε κάποιο άλλο θέμα,όσον αφορά όμως την γελοιότητα,αλλού βλέπω ότι κυριαρχεί.
    Ιάσων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γελοίος είναι αυτός που στηρίζει ένα προδοτικό αστικό ακροδεξιό κόμμα. δεν υπάρχει λόγος να υπάρξει καμιά περαιτέρω απόδειξη διότι και πάλι δεν μπορείς να εννοήσεις. Υπάρχουν ειδικές βάσεις για ιστούς, για σημαίες κλπ ... αλλά και εσυ μάλλον δεν πας πίσω στην ασχετοσύνη. Λοιπόν για να τελειώνουμε με την αφεντιά σου. Μείνε στον μίζερο ακροδεξιό αστικό σου κόσμο και στο κόμμα της προδοσίας και άσε τα υπόλοιπα για αυτούς που γνωρίζουν ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/12/15 11:38 μ.μ.

      Συμφωνούμε απόλυτα ότι γελοίος είναι αυτός που στηρίζει ένα προδοτικό αστικό ακροδεξιό κόμμα...Δεν ξέρω βέβαια που πάει το μυαλό σου,αλλά το δικό μου μυαλό κάπου πηγαίνει.Συγκεκριμένα πηγαίνει σε άτομα που συστρατεύονται με το "ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ" και την στιγμή κατά την οποία καταρρέει και ξεβρακώνεται παντελώς η "ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΑ",πιάνουν "δουλειά" προσπαθώντας να πείσουν τον κάθε ένα ότι το μόνο αληθινό είναι οι φαντασιώσεις τους...
      Δεν μου λες μάστορα,αυτές οι "ειδικές βάσεις" μπαίνουν και στα τζάμια και πόσο εύκολο είναι αυτό να γίνει σε έναν ενοικιαζόμενο χώρο;Εκτός και αν μιλάμε για βάσεις με βεντούζα...
      Ο μόνος λόγος που δεν θέλεις ή μάλλον δεν μπορείς ,να δώσεις καμία περαιτέρω απόδειξη(όχι ότι έδωσες και καμία μέχρι τώρα),είναι γιατί καμία φαντασίωση δεν μπορεί να αποδειχθεί.Η φαντασίωση υπάρχει και "αποδεικνύεται" μόνο στο "μυαλό" της "αυτού εξοχότητος" και στα χειροκροτήματα των "πίστευε και μη ερεύνα" ακολούθων της.
      Τώρα για το,σε τι κόσμο ζει ο καθένας και τι κόσμος είναι αυτός,δεν νομίζω ότι είσαι ο κατάλληλος για να κρίνεις.Αφενός γιατί έχεις αποδείξει ότι δεν έχεις κριτική ικανότητα,έχεις μόνο ατέρμονες και βαθιά "ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ" φαντασιώσεις και αφετέρου στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί!
      Υ.Γ. Πραγματικά με απογοήτευσες,δεν περίμενα ποτέ ότι ένας "ΕΚΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΣΜΕΝΟΣ" εθνΟΙκιστής θα έσπαγε τόσο εύκολα,θα έβγαζε νευράκια και θα έπεφτε στο επίπεδο των ύβρεων.Επειδή όμως δεν είμαι αχάριστος,σε ευχαριστώ για την διασκέδαση που μου προσέφερες!
      Ιάσων

      Διαγραφή
    3. είσαι πρωταθλητής στην γελοιότητα όπως και τα πρόβατα οπαδοί του κόμματος ...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος13/12/15 10:59 μ.μ.

    Από αυτό που έγραψες και από το ότι συνεχίζεις να μην μπορείς να γράψεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ για να δικαιολογήσεις ,με κάποιο τρόπο,τα φληναφήματα που γράφεις ή που σε δασκάλεψαν να γράψεις,απλά μου αποδεικνύεις το πόσο "ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΗΣ" είσαι.Μάθε επίσης ότι γελοίος είναι αυτός που θέλει να επιβάλλει τις φαντασιώσεις του ως γεγονότα,πρωταθλητής δε της γελοιότητος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κάποιος άλλος,από αυτόν που δίνει συνεχείς "πραγματικές μάχες"(επιπέδου πρωταθλητισμού) για να επιβάλλει τις φαντασιώσεις του.Οπότε,εάν αναζητάς γελοίους και δη πρωταθλητές,απευθύνσου στον καθρέφτη σου!
    Πέραν όμως τις γελοιότος υπάρχει και η αθλιότητα.Η αθλιότητα,στην συγκεκριμένη περίπτωση,έχει να κάνει με το ότι είχες το θράσος να πεις ότι μεταχειρίζομαι λάσπη και παραπληροφόρηση την στιγμή που,ο μόνος που μεταχειρίζεται λάσπη,παραπληροφόρηση και ύβρεις,άνευ ουδεμίας αποδείξεως των φληναφημάτων του,είσαι εσύ.Επίσης αθλιότητα είναι να αποζητάς οπαδούς πρόβατα(δηλαδή το αντίθετο από ότι γράφεις,ΠΑΛΙ),αφού μόνο τα πρόβατα ακολουθούν τον βοσκό,απλά γιατί το λέει ο βοσκός,χωρίς ποτέ να είναι αναγκασμένος ο βοσκός να δώσει εξηγήσεις!
    Ο συνδυασμός της γελοιότητος και της αθλιότητος που σε διακατέχει,συν την απαίτηση για "πίστευε και μη ερεύνα" οπαδούς που έχεις,με οδηγεί στο να σε κατατάξω στην κατηγόρια των "ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΩΝ"!Δυστυχώς για εσένα,ουδέποτε υπήρξα χειροκροτητής και πρόβατο και πάντα είχα το "μειονέκτημα" να ρωτάω και να ζητάω ΛΟΓΙΚΕΣ απαντήσεις.Μετά λύπης μου διαπιστώνω(για δεύτερη φορά),ότι σε ενοχλεί αφάνταστα να σου ζητάει κάποιος λογικές εξηγήσεις,όπως και κάθε "ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΗ" άλλωστε.
    Υ.Γ.1) Πάρε την "αλάνθαστη" και "αυταπόδεικτη" αυθεντία σου,πάρε και όποια πρόβατα σε ακολουθήσουν μόνο και μόνο γιατί είσαι ΕΣΥ και τράβα να κατακτήσεις τον θρόνο του Βατικανού...έτσι θα αποκτήσεις το αλάθητο και θα είσαι υπεράνω κριτικής!
    Υ.Γ.2) Το χειρότερο είναι ότι,την στιγμή που ούτε δέχεσαι την κριτική,ούτε και έχεις την παραμικρή διάθεση να εξηγήσεις τις φαντασιώσεις σου,έχεις το θράσος να ανεβάζεις άρθρα περί ακέφαλης αντίστασης,περί αυτονομίας κ.τ.λ.Αυτή η αθλιότητα υπερκαλύπτει ακόμη και την διασκέδαση που μου προσφέρεις!
    Ιάσων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η δημοσίευση των σχολίων είναι και η καλύτερη απάντηση στα όσα γράφεις, θεμιτή κάθε κριτική αλλά όχι από προβληματικά άτομα σαν και του λόγου σου ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/12/15 3:28 μ.μ.

      Με λίγα λόγια,απάντηση καμία...Πάλι!Αυτό που κάνεις,πάλι, είναι να αντιστρέφεις την πραγματικότητα.Προβληματικός είναι αυτός που προσπαθεί να παρουσιάσει την πραγματικότητα όπως αυτός φαντάζεται.Αυτό το κάνεις μόνο εσύ.Εάν κάποτε ξεπεράσεις τα όποια σου συμπλέγματα,θα καταλάβεις πόσο έχεις εκτεθεί και πόσο αδύναμα και κενά είναι τα "επιχειρήματα" που προσπαθείς να επιβάλλεις.Με βάση τα συμπλέγματα που μου δείχνεις ότι σε διακατέχουν,είναι λογικό να προσπαθείς να αποφύγεις την όποια κριτική και λογική εξήγηση.Το ότι συνεχίζεις απλώς να με κατηγορείς απλά επιβεβαιώνει το πρόβλημα και την αδυναμία σου,δηλαδή τον πλήρη "ΕΚΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΣΜΟ" σου.
      Ιάσων

      Διαγραφή
  5. Το λούμπεν στοιχείο δεν ανήκει πουθενά, πορεύεται πάντα προς αυτούς που το καλούν για να το χρησιμοποιήσουν χωρίς να λάβουν υπ' όψιν ότι μολύνει κάθε τι με το οποίο έρχεται σε επαφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/12/15 3:30 μ.μ.

      Σε καμία περίπτωση δεν θα χαρακτήριζα,ούτε εσένα,ούτε τον συγκεκριμένο συντάκτη του "μαύρου κρίνου" ως "λούμπεν".Αυτό γιατί,όσον αφορά την "πολιτική" έννοια της λέξεως,δεν συνηθίζω να ασπάζομαι την μαρξιστική ρητορική και σκέψη και αφετέρου γιατί η μαρξιστική ρητορική και σκέψη διακατέχονται από έναν εντονότατο ελιτισμό.Ένας ελιτισμός που απευθύνεται εκδικητικά σε όσους αρνούνται να γίνουν "πίστευε μη ερεύνα" οπαδοί!Αλήθεια τι πιστεύεις ότι είναι αυτό που σε κάνει να νομίζεις ότι είσαι "ανώτερος",ώστε να μπορείς να χαρακτηρίσεις κάποιον ως "λούμπεν";Εάν νομίζεις ότι το να έχεις την "ικανότητα" να καταπίνεις αμάσητες τις "διδαχές" του βοσκού,είναι αυτό που σου προσδίδει "ανωτερότητα",απλά θα σου πω ότι κάνεις λάθος.
      Εσένα μάλλον θα σε χαρακτήριζα ως εμπαθή.Εμπαθείς είναι αυτοί που απλά θα κατηγορήσουν,είτε ως αυτόβουλοι συνήγοροι,είτε όχι.Οι εμπαθείς πορεύονται προς όλες τις κατευθύνσεις χωρίς να τους καλέσει κανείς,απλώς για να κατηγορήσουν όποιον δεν έχει την ίδια "ανωτερότητα" με αυτούς.Έτσι λοιπόν ο εμπαθής δεν έχει σκοπό να "μολύνει" αλλά να φέρει στα μέτρα του τον οποιοδήποτε δεν έχει την ίδια "ανωτερότητα"."Σαν κι εσένα δεν γίνομαι,σαν κι εμένα σε κάνω" που λέει και η παροιμία και δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι ο εμπαθής κινείται πάντοτε κάτω του μετρίου...Όσον αφορά τώρα την ακριβή μετάφραση της λέξεως "λούμπεν",ε δεν νομίζω με αυτήν την αυτόκλητη ενέργεια σου και κυρίως με το περιεχόμενο του "μαρξιστικού" σχολίου σου,να μπορείς να την αποφύγεις...
      Ιάσων

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος16/12/15 1:49 μ.μ.

    ρεκόρ επισκέψεων στο συγκεκριμένο άρθρο και αρκετή μπόχα από την ακροδεξιά παράγκα με πρωταθλητές στην βρωμιά τον γνωστό διαδικτυακό γελωτοποιό Ιάσονα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/12/15 4:18 μ.μ.

      Για το "ρεκόρ" σχολίων που γράφεις,δεν φταίω εγώ.Μάλλον φταίει το ότι οι "πίστευε και μη ερεύνα" οπαδοί (ένας εκ των οποίων εσύ) ντρέπονται να πιστέψουν στα μάτια τους και καταπίνουν τις φαντασιώσεις του "ανωτέρου".Τώρα βέβαια για να είμαι ειλικρινής,δεν θεωρώ ότι το άρθρο είναι αντιπροσωπευτικό αυτού που αναφέρεις ως "ακροδεξιάς παράγκας",μια απλή εμπάθεια είναι και τίποτε άλλο.Όσο δε για την βρωμιά που αναφέρεις,το ότι διασκεδάζω δεν σημαίνει ότι με ακουμπάει και η βρωμιά...
      Τώρα το ότι λες ότι είμαι διαδικτυακός γελωτοποιός και μάλιστα γνωστός,απλά υποδεικνύεις την δική σου "ανωτερότητα" στην γελοιότητα.Το ότι έχεις την "ικανότητα" να κρατάς και αρχείο σε αυτήν,απλά επιβεβαιώνεις τα πρωτεία σου!
      Υ.Γ. Καμία απάντηση υπάρχει ή μόνο ύβρεις,φαντασιώσεις και "ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΑ";
      Ιάσων

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.