Ένας νεολαίος Εθνικοσοσιαλιστής γράφει: Η Δικτατορία της 21ης Απριλίου 1967, πέρα απ την υστερία των ακροαριστερών και μακριά από τα γλέντια των ακροδεξιών…


του Kώστα W.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές & Εθνικοσοσιαλιστές Αυτόνομοι ή μη, οφείλουμε να δούμε την ιστορία όπως ακριβώς είναι και κατανοώντας αυτή να μπορέσουμε να δράσουμε για το μέλλον του Έθνους χωρίς τα λάθη του παρελθόντος.

Η 21η  Απριλίου εκτός από πραξικόπημα και κατάλυση της Δημοκρατίας ήταν μια πραγματικά Εθνική και Κοινωνική επανάσταση ;

Η Επανάσταση είναι η ενηλικίωση της αντίστασης, κάτι που η 21η Απριλίου δεν κατάφερε να κάνει για διάφορους λόγους. Η Επανάσταση είναι μια τέχνη που απαιτεί φιλοσοφία, κοσμοθεωρία, Ιδεολογία, έρεισμα στην κοινωνία και την δημιουργία ενός νέου ανθρώπου με νέα χαρακτηριστικά όπως την σωματική - πνευματική ρώμη και την Αριστοκρατία ενάντια σε δημοκρατικά, χαοτικά και μαρξιστικά έκφυλα χαρακτηριστικά.


Το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου έγινε στην κορύφωση του ψυχρού πολέμου της Αμερικής ενάντια στην Σοβιετική Ένωση και ήταν η βίαιη κατάλυση της μισοπεθαμένης «ελληνάδικης» δημοκρατίας με την πλήρη ανοχή της Αμερικής που φυσικά και δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να χάσει την Ελλάδα ολικώς η μερικώς από τον δικό της συνασπισμό δυνάμεων με πιθανή εμπλοκή του ''εξ ανατολών κινδύνου'' της Σοβιετικής Ένωσης στην δημοκρατική ταραγμένη ελληνική κοινωνία.

Στην μετά - πραξικοπηματική Ελλάδα λοιπόν το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) έγινε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου μάλιστα Δικαίου με την βοήθεια της δικτατορίας της 21ης Απριλίου και τα τηλεγραφήματα του προέδρου του ΚΙΣ που ξεχείλιζαν εβραϊκής αγάπης προς την ''εξοχότητα, τον πρωθυπουργό Γεώργιο Παπαδόπουλο'' για ''ευόδωση του έργου επ’ αγαθώ της πατρίδος''


Καθώς λοιπόν οι Σιωνιστές αγκάλιαζαν την Ακροδεξιά και η ακροδεξιά τους Σιωνιστές η νεανική φλόγα της Ελληνικής Επανάστασης φυλακιζόταν δίπλα στην άρρωστη γριά δημοκρατία. Έτσι η 21η Απριλίου ήταν αδύνατο να βαδίσει σε μια πραγματικά Εθνική και κοινωνική Επανάσταση και πόσο μάλλον να πετύχει. Το τέλος της λοιπόν ήταν να πέσει (όπως ακριβώς ανέβηκε) με ''παρασκηνιακό'' τρόπο από ένα τσούρμο εξίσου στημένων φοιτητών και με τους άλλοτε παντοδύναμους ηγέτες της 21ης Απριλίου να σέρνονται πλέον στα δικαστήρια αδύναμοι, αβοήθητοι και τελικώς να μένουν για δεκαετίες στη φυλακή ώσπου πεθαίνουν.

Το ιδεολογικό κενό και η σχέση στελεχών του πραξικοπήματος με Σιωνιστικές δυνάμεις είναι και ο λόγος της τεράστιας αποτυχίας τους. Σίγουρα δεν τα εκμηδενίζουμε όλα υπήρχαν και άτομα με καλή θέληση στο πραξικόπημα όπως και φοιτητές με ''αγνά'' ίσως αισθήματα και νεανική ορμή στο Πολυτεχνείο αλλά η ελίτ τόσο η «Χουντική» όσο η «Πολυτεχνειακή» αλλά και της Μεταπολίτευσης ήταν στο Σιωνιστικό διεθνιστικό και δημοκρατικό στρατόπεδο, η αποτυχία όλων τους ήταν και είναι αναμενόμενη.

Η φλόγα όμως της πραγματικά Εθνικής και Κοινωνικής Επανάστασης καίει ακόμα!

13 σχόλια:

 1. Ανώνυμος21/4/17 6:57 μ.μ.

  Παρότι το ξεκίνημα υπήρξε θετικό, αιφνιδιάζοντας τους πάντες που είχαν καταστρώσει με τις πλάτες των ΗΠΑ και της Μ.Βρετανίας πραξικόπημα, ο Παπαδόπουλος αντί να ακούσει την Μεταξική και Εθνικοσοσιαλιστική (Πλεύρης, Δημόπουλος κλπ) παράταξη εντός του περιβαλλοντός του, απεφάσισε δυστυχώς να αστικοποιήσει το καθεστώς του, δίδοντας έτσι την χαριστική βολή στην ατελή επανάστασή του, για όσο αυτή διήρκεσε. Τα μετέπειτα ΌΧΙ που είπε στους Ισραηλινούς το 1973 (Πόλεμος Yo Kippur) και η φιλο-Αραβική του στάση οδήγησαν στην ανάληψη της εξουσίας από τον Ιωαννίδη εκ μέρους των ΗΠΑ και του Ισραήλ και φυσικά την μετέπειτα επιστροφή Καραμανλή με την θυσία το 37% της Ελληνικης μεγαλονήσου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η Σούδα χρησιμοποιήθηκε κανονικά το '73 με την άδεια του Παπαδόπουλου. Ο Ιωαννίδης φυλακίστηκε από τον Καραμανλισμό επειδή ήθελε να εξορύξει ουράνιο και να συνεχίσει το κοίτασμα του Πρίνου.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος23/4/17 6:12 π.μ.

   Ενδιαφέρον, δεν το γνώριζα καθόλου.

   Για αυτό πρέπει να γίνονται συζητησεις στον Χώρο και να υπάρχει πολυφωνία.

   Το είπα περί των ΟΧΙ βασιζόμενος στον Χατζιδάκι και τα βιβλία του.

   Υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την εξορυξη ουρανίου;

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος23/4/17 6:13 π.μ.

   Υ.Γ. Ο Παπαδόπουλος δηλαδή λόγω επιθυμίας αστικοποιήσεως του καθεστώτος του, ανετράπη από τον Ιωαννίδη;

   Διαγραφή
  4. σας προτείνουμε το βιβλίο του προσωπικού του ιατρού Δρ. Σπύρου Σταθόπουλου εκδόσεις Απολλώνιο Φως

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος26/4/17 9:14 μ.μ.

   Ευχαριστώ.

   Διαγραφή
 2. Φυσικά, μετά το '71 υπήρχαν σχέδια ανατροπής και τον έπιασε στον ύπνο στο κρεβάτι του Ωνάση ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/4/17 9:14 μ.μ.

   Κατάλαβα.

   Οι ΗΠΑ είχαν εμπλοκή στην ανατροπή; Διότι ας μην ξεχνάμε και την αφάνταστη ηλιθιότητα του Ιωαννίδη κατά την πρωτη φάση της Τουρκικής επιχειρήσεως Αττίλα.

   Διαγραφή
  2. Ο Στρατηγός Ιωαννίδης διέταξε την άμεση πολεμική εμπλοκή για αυτό και στάλθηκαν ενισχύσεις των ΛΟΚ

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος27/4/17 2:58 μ.μ.

   Και τότε πώς έπεσε ο Ιωαννίδης;; Γιατί δεν εστάλησαν σημαντικές δυνάμεις στην Κύπρο;;

   Διαγραφή
  4. διότι πρόδωσαν οι επιτελάρχες!

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος27/4/17 8:51 μ.μ.

   Γνωρίζεις καμία μελέτη που να τα περιλαμβάνει αυτά;

   Το βιβλίο που σύστησες επάνω τα περιέχει;

   Διαγραφή