Όταν η ακροδεξιά κουζίνα σερβίρει τον φιλοσιωνιστή Heinz - Christian Strache …

του Αλεξόπουλου Στέλιου

Δεν είναι μόνο ο Μιχαλολιάκος και η κομματική αυλή του που υπερασπίζονται μετά μανίας τον Σιωνιστή Πούτιν και τους Τσετσένους μισθοφόρους του. Δεν είναι μόνο η αντιφασιστική «Ελεύθερη Ώρα» και ο Βελόπουλος που μαζί με τα κολλαγόνα πουλάνε και μερικά κιλά προφητείες για ακροδεξιούς. Δεν είναι μόνο ο «Στόχος» και ο Καρατζαφέρης που οδηγούν σε αυταπάτες και συστημικές παγίδες. Υπάρχουν και άλλα παραμάγαζα της ακροδεξιάς «διανόησης» που μετά το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα και τις εμετικές «αναλύσεις» ενάντια στον Στρασσερισμό - που τόσο δείχνει να τους ενοχλεί - σήμερα πανηγυρίζουν (…) για τις δημοσκοπήσεις εκείνες που δείχνουν τον Heinz - Christian Strache ως φαβορί για τις εκλογές στην Αυστρία. 


Καθόλου παράξενο το σκηνικό αυτό, αφού αυτά «σερβίρουν» σε αυτούς που τους διαβάζουν και τους πιστεύουν τόσο για τις συκοφαντίες όσο και για τα παραμύθια που διαδίδουν σε γνωστούς και αγνώστους. Από τα ευχολόγια για τον φιλοσιωνιστή Wilders και τον ψυχοπαθή Breivik μέχρι τα χαμόγελα για την εκλεκτή του Κρεμλίνου, Marine Lepen η ουσία παραμένει η ίδια στις ποντικότρυπες της ρεμούλας και της απάτης. Δεν είναι άλλη από την απροκάλυπτη προβολή της ακροδεξιάς σαπίλας και μάλιστα το περιτύλιγμα μπορεί να έχει και λίγο από φετιχισμό, γιατί όχι και wannabe «Χιτλερισμό» νέας κοπής αφού και αυτό πουλάει. Ο Αυστριακός πολιτικάντης προσπαθεί να πείσει τους Σιωνιστές για τις «αγνές» προθέσεις του αλλά ακόμη και αυτοί τον «φτύνουν» κανονικά, ενώ του επιτρέπουν παράλληλα να ξεφτιλίζεται τόσο ο ίδιος όσο και οι Αυστριακοί Εθνικιστές.

για τον Αυστριακό δηλωσία εδώ και εδώ

Για τους ελληνόφωνους θαυμαστές του Αυστριακού πολιτικάντη μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα σας βοηθήσει. Δεν τους χρειάζεται άλλωστε διαφήμιση από εδώ, αφού είναι γνωστό εδώ και χρόνια το menu και η μπόχα που χρησιμοποίει η «κουζίνα» της ακροδεξιάς ρητορικής η οποία πασχίζει όμως να καλυφτεί πίσω από «ορθόδοξες» εικόνες … αλλά τελικά την εκθέτουν οι ακροδεξιοί λαδοπόντικες!

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/4/16 1:33 π.μ.

    Πάντως οι ελληνορθοδοξοι του Λιβάνου και της Συριας στηρίζουν την χεζπολαχ και τον Ασαντ το λέω επειδή ανέφερες την ορθόδοξια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/4/16 9:00 μ.μ.

    Ακροδεξιά κουζίνα με άθλιες ρουφιανοσυνταγές και εμπορική βιβλιοκονόμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/4/16 6:40 μ.μ.

    Στημένα ακροδεξιά χαφιεδοεστιατόρεια του Συστήματος για να σερβίρουν λάσπη και βρωμερά ακροδεξιά αποφάγια με το αζημείωτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/4/16 11:55 π.μ.

    Σιχαμεροί ρουφιανοεκδότες, εμποράκηδες που έχουν το θράσος να αυτοσερβίρονται σαν Εθνικοσοσιαλιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/4/16 12:41 π.μ.

    Έχω την εντύπωση πως μπροστά στην Ουκρανική "ακροδεξιά" κουζίνα η Αυστριακή "ακροδεξιά" κουζίνα είναι ένα τίποτα!

    υ.γ.
    Απόσπασμα από "Είμαστε οι Μπαντεριστές! Ερχόμαστε! (Ukrainian Crusade)"

    - Θα επισκεφτούμε επίσης τα μικρά παιδιά στο σχολείο τους, όπου ο εχθρός προσπαθεί να γεμίσει τις καρδίες τους με δηλητήριο από τη Μόσχα και την Ουάσινγκτον, και θα τους διδάξουμε αγάπη και αφοσίωση στη πατρίδα τους. -

    Εκτός από ρωσο-αμερικανικό δηλητήριο τα μεγάλα παιδιά στην Ουκρανία δεν βλέπουν κάποιο άλλο δηλητήριο...
    Ενώ με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα δεις και θα διαπιστώσεις ότι σε λίγο η Ουκρανία θα μετονομαστεί σε Mini Israel...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βασικά σου προτείνουμε να διαβάσεις παλαιότερα άρθρα μας για το θέμα αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/4/16 12:20 μ.μ.

    Η ελληνική ακροδεξιά ξερνά παγκοσμίως την μεγαλύτερη μπόχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.