Είμαστε οι Μπαντεριστές! Ερχόμαστε! (Ukrainian Crusade)Πηγαίνουμε στα πέρατα του κόσμου από τα βάθη του ένδοξου έθνους μας με τον Θεό στη καρδιά μας και ένα σπαθί στο πλάι μας.

Πηγαίνουμε στη καλύβα ενός αγρότη,  του αδερφού μας, που με τα ανάλγητα χέρια του οργώνει τη γη, ποτισμένη με το αίμα των προγόνων του τη γη, οι καρποί της οποίας πωλούνται από τους εισβολείς και τους κατακτητές στο ληστρικό σταυροδρόμι Ανατολής και Δύσης και δηλώνουμε ότι η γη ανήκει σε αυτόν που την καλλιεργεί, και ότι υπάρχουν στιγμές όπου το άροτρο δε θα πρέπει να κολλήσει στη γη, αλλά στο σώμα του εχθρού για την υπεράσπιση του δικαιώματος του ατόμου να είναι κύριος της γης του.

Θα πάμε στα εργοστάσια, όπου γίνεται η εκμετάλλευση του Ουκρανού εργαζομένου που βγάζει χρυσό για τους καταπιεστές του, παίρνοντας ένα πενιχρό ποσό χρημάτων ως ελεημοσύνη και θα του διδάξουμε ότι μόνο σε ένα αληθινό Ουκρανικό Κράτος θα είναι σε θέση να οργανώσει τη ζωή του στη δική του γη.

Θα πάμε στα ανθρακωρυχεία, όπου το παράσιτο, χρησιμοποιώντας τα χέρια του Ουκρανού ανθρακωρύχου, εξάγει τους θησαυρούς της ουκρανικής γης, που ανήκουν στο Ουκρανικό Έθνος, και ως εκ τούτου και στον ίδιο τον ανθρακωρύχο ως γιο του Έθνους.

Τα μεσάνυχτα, θα παρουσιαστούμε μπροστά σε αυτούς οι οποίοι απομυζούν το αίμα των Ουκρανών, θυμίζοντας τους ότι τίποτα στον κόσμο δε κοστίζει όσο ένα δάκρυ της Μητέρας Ουκρανίας στη μοναξιά της και ότι δεν υπάρχει καμιά ανταμοιβή που θα μαλακώσει τον πόνο μας.


Η τιμή πρέπει να καταβληθεί στο ακέραιο! 

για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο στον σύνδεσμο εδώ ...

2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος19/4/16 1:11 μ.μ.

  Μουγκά οι μπαντεριστές που βγήκε εβραίος σιωνιστής πρωθυπουργός στην Ουκρανία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οι Μπαντεριστές έχουν συνεχώς νεκρούς και τραυματίες από το καθεστώς. Αλλά στου κουφού την πόρτα ...

   Διαγραφή