Μνήμη Έκτορος Τσιρονίκου: Οδοιπορικό τιμής στην ορεινή Αρκαδία.Μνήμη Έκτορος Τσιρονίκου: Οδοιπορικό τιμής στην ορεινή Αρκαδία.

Ο Έκτωρ Τσιρονίκος υπήρξε άλλο ένα τέκνο της ηρωικής γης της Αρκαδίας που αψήφησε μέχρι τέλους τις κραυγές από τις λυσσασμένες ύαινες της πλουτοκρατίας και του τεκτονισμού και παρέμεινε πιστός στο ιδεώδες της Εθνοκοινωνικής Πολιτείας.

Την ίδια στιγμή που ο ελληνικός λαός κρατούσε στα χέρια του τα λάβαρα των Σοβιέτ και την Αστερόεσσα και νηφάλιος περίμενε τα ανθελληνικά σχέδια των διεθνών χασάπηδων ενώ οι Εγγλέζοι προχωρούσαν στην κατοχή των Αθηνών μαζί με τα πολυφυλετικά στρατεύματα της αυτοκρατορίας τους, ο Αρκάς πρωθυπουργός καλούσε σε αντίσταση μέχρις εσχάτων και διαλαλούσε την πίστη  στην Ιδέα γράφοντας χαρακτηριστικά:
  

Εκείνες τις ίδιες ημέρες που "έφυγε" για τα Ηλύσια Πεδία, μέλη της «Εθνικοσοσιαλιστικής Κίνησης Ελλάδος» παρευρέθηκαν σε ένα οδοιπορικό τιμής στην ορεινή Αρκαδία στο χωριό Αράχοβα, την γενέτειρα γη του Έκτορος Τσιρονίκου.

Την στιγμή που ο ήλιος έδυε φέραμε στην μνήμη μας τις ψυχές των Αθανάτων Μαρτύρων και Ηρώων του Ελληνικού Εθνικοσοσιαλισμού που έπεσαν για την ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΗ και φυσικά τον Έκτορα Τσιρονίκο που πήρε την δική του θέση στο Πάνθεον των Ηρώων μαζί με την Σίτσα Καραισκάκη, τον Αριστείδη Ανδρόνικο, τον Ευάγγελο Κυριάκη, τον Σεβαστιανό Φουλίδη, τον Αρίστο Καμπάνη και χιλιάδες άλλους που αρνήθηκαν να προσκυνήσουν τον Τζον και τον Ιβάν!

Έκτωρ Τσιρονίκος: Αθάνατος!

5 σχόλια:

 1. Ανώνυμος19/5/16 9:10 μ.μ.

  Τι ακριβώς είναι η "Εθνικοσοσιαλιστική κίνηση Ελλάδος" θα μάθουμε;
  Είχατε και άλλοτε ανεβάσει "ανακοινώσεις" της στο ιστολόγιο σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος21/5/16 4:41 π.μ.

  Παιδιά καλό θα ήταν να μελετατε κάτι πριν το αναρτήσετε. Αλλοιμονο εάν ο Τσιρονίκος τοποθετείται δίπλα στον Κυριακη Ανδρονικο και στην Σίτσα Καραϊσκάκη. Ακόμη και στην παραπομπή που προσφέρετε δηλώνεται ότι ο άνθρωπος υπήρξε ιδιοτελης και υπολογιστικός καθώς για να γλυτώσει την κρεμαλα έγινε πράκτορας της ΣΊΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. η προβολή ενός συνδέσμου δεν σημαίνει και αποδοχή των όποιων πληροφοριών. τέλος να αναφερθεί ότι πέθανε πάμπτωχος στο γηροκομείο Αθηνών ... ο "πράκτορας" ...

   Διαγραφή
  2. επίσης στην δίκη του δεν υπήρχε η ποινή του απαγχονισμού αλλά ο τυφεκισμός. ένας μεγάλος έλληνας που δεν κιότεψε μέχρι το τέλος και παρέμεινε πιστός Ε/Σ

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος21/5/16 3:44 μ.μ.

   Εγώ πάντως νομίζω ότι τον υποστηρίζετε απλά γιατί ήταν αρβανίτης και έτυχε να συνδυάσει τον αντιμπολσεβικισμο του με την υπάρχουσα κατάσταση του Ράλλη και των λοιπών.
   Αναγνωρίζω ότι είχε θετικά στοιχεία ως άτομο αλλά εσείς το πήγατε ακόμα παραπέρα και τον τοποθετήσατε δίπλα σε αληθινά είδωλα. Δείξτε λοιπόν λίγη σοβαρότητα ως προς τις αναρτήσεις σας και ελέγξτε τις παραπομπές που μας δίνετε. Δηλαδή τι σημαίνει δεν αποδέχεστε τις πληροφορίες, υπάρχουν στοιχεία ότι ο Τσιρονίκος λακισε και συνεργάστηκε με τους Αμερικανούς. Παραπέμπω στο βιβλίο του κουκουνα.

   Διαγραφή