Η απάντηση του υπεύθυνου της συντακτικής ομάδας μετά την επικήρυξη του στο Indymedia.


Στάλθηκε στο Indymedia μετά την δημόσια επικήρυξη μου

Προς την διεύθυνση του μέσου

09/10/2016

et in arcadia ego

Δεν θεωρώ πιθανό να δημοσιευτεί η παρακάτω δημόσια δήλωση μου. Όμως λόγοι τιμής και αρχής με οδηγούν σε κάτι που ποτέ δεν περίμενα να πράξω. Να απαντήσω σε μια δημόσια επικήρυξη στοχοποίηση που δημοσιεύτηκε στο μέσο αυτό. Ουδέποτε αρνήθηκα την στράτευση μου στις τάξεις του μαχόμενου Ελληνικού Εθνικοσοσιαλισμού - τα τελευταία 8 χρόνια μέσω της Εθνικής Αυτονομίας - και κάνω γνωστό ότι είμαι ο υπεύθυνος της συντακτικής ομάδας του "Μαύρου Κρίνου" ενώ αναλαμβάνω προσωπικά την πολιτική ευθύνη για τις δημοσιεύσεις στο εν λόγω αυτόνομο μέσο πληροφόρησης.

Τα τελευταία 20 χρόνια δηλώνω Πολιτικός Στρατιώτης και εχθρός του καθεστώτος. Αντιμετώπισα από μικρό παιδί τις προβοκάτσιες της ακροδεξιάς και την πολεμική του επιδοτούμενου αντιφασισμού. Το ίδιο θα προσπαθήσω να κάνω και στο μέλλον ως υπερήφανο μέλος της ελληνικής εργατικής τάξης και γόνος φάρας του Μοριά που ποτέ δεν έσκυψε το κεφάλι απέναντι στο κράτος και τα δουλικά τσιράκια του. Το τηλέφωνο μου είναι 6972085084 και είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω όχι μόνο την λάσπη αλλά και τις πρακτικές του καθεστώτος.

Τονίζω ότι η φωτογραφία του εν λόγω προσώπου δεν έχει καμιά σχέση με εμένα. Η εν λόγω καταγγελία που περιέχει ψευδείς πληροφορίες είναι δημιούργημα ανώνυμων ρουφιάνων του παρακράτους που διατηρούν επαφές με ένστολα σκυλιά. Απέναντι στα μαντρόσκυλα του συστήματος συνεχίζουμε να είμαστε Λύκοι μέχρι να νικήσουμε ή να πεθάνουμε. Πιστοί στα Μελανοπόρφυρα Λάβαρα παντοτινοί εχθροί της σαπίλας που σπέρνει η αστική δημοκρατία και ο κοινοβουλευτισμός, τόσο εγώ όσο και οι Αυτόνομοι Σύντροφοι/Συντρόφισσες δεν έχουμε να απολογηθούμε για τίποτα και σε κανέναν και θα υπερασπιστούμε με κάθε μέσο τις Ιδέες μας θυμίζοντας σε όλους τα λόγια του Φασιστή ποιητή Ezra Pound.

Η Αντιδημοκρατική Σκέψη παραμένει στην πρώτη γραμμή της αντίστασης σε ολόκληρο τον κόσμο. Χαιρετισμούς σε φίλους συντρόφους και εχθρούς.

Σταύρος Λιμποβίσης 6972085084

Λάβαμε μηνύματα συμπαράστασης από τον Άρη Αρίων, τον Λουκά Σταύρου, την Εθνικοσοσιαλιστική Δράση Καλαμαριάς, τους Αυτόνομους Κύπρου - Μαύρες Ταξιαρχίες, τον Χάρη Μιχαλακόπουλο, τον Ιφικράτη Αμυρά, τον Βασίλειο Δοργανά, την Ελληνική Δράση, την ομάδα Propatria, την κίνηση Ιδεάπολις, την Εθνικοσοσιαλιστική Στρατιά Δράμας, τους Αυτόνομους Εθνικιστές Χρυσούπολης Καβάλας, τους Αυτόνομους Εθνικιστές Βόλου, τον Σοσιαλιστικό Πυρήνα της Κω, τον υπεύθυνο του ιστολογίου Αγχιβασίην, τον Πατριωτικό Σύνδεσμο Λάρισας, καθώς και από δεκάδες Συντρόφους και Συντρόφισσες ...

"Με μεγάλη λύπη διαβάσαμε την στοχοποίηση της συντακτικής ομάδας του Μαύρου Κρίνου και του ίδιου του Σταύρου συγκεκριμένα. Λύπη όχι για την στοχοποίηση του, καθώς από την απάντηση του φαίνεται ότι είναι ένας συνειδητοποιημένος και αμετανόητος συναγωνιστής, αλλά για τις πληροφορίες που δόθηκαν από κάποιους που μας το έπαιζαν "φίλοι" κάποτε. Δυστυχώς αυτοί οι δήθεν "φίλοι" έχουν πολύ υλικό και δεν είναι η πρώτη φορά που ρουφιανεύουν. Είμαστε στο πλευρό του Μαύρου Κρίνου. Είμαστε στο πλευρό όλων των υγειών συναγωνιστών και κινήσεων σε όλη την Ελλάδα. Είμαστε ορκισμένοι εχθροί των ρουφιάνων"

Αυτόνομοι Εθνικιστές Χρυσούπολης Καβάλας

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση μας στον συναγωνιστή της συντακτικής ομάδας του «Μαύρου Κρίνου» και καταδικάζουμε όλες της προβοκάτσιες της αστικής ακροδεξιάς που στοχοποιεί συναγωνιστές στο Indymedia. H τρομοκρατία δεν θα περάσει ο Εθνικοσοσιαλισμός θα νικήσει!

Εθνικοσοσιαλιστική Στρατιά Δράμας

Οι Αυτόνομοι Εθνικιστές Κύπρου μέσω της σ.ο και της συλλογικότητας ΜΑΥΡΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ καταδικάζουν την στοχοποίηση του συντρόφου του Μ.Κ. Από την αρχή της δράσης μας, σταθήκαμε στο πλευρό όσων συναγωνιστών και συντρόφων έδειξαν ΗΘΟΣ και ΤΙΜΗ ανεξαρτήτως ιδεολογικών τοποθετήσεων. Είμαστε αμείλικτοι για όλους αυτούς που προδίδουν τον Αγώνα. Είμαστε απέναντι σε όσους στοχοποιούν πρόσωπα και ομάδες. Δεν θα διστάσουμε να σταθούμε απέναντι σε όσους ρουφιανεύουν. Δεν έχουμε και δεν πρόκειται να έχουμε επαφές με όσους συνειδητά διαλέγουν την οδό της λάσπης. Δεν διστάσαμε να σταθούμε απέναντι σε όσους έπραξαν τα πιο πάνω στο παρελθόν. Στον δρόμο τις Τιμής συνεχίζουμε. Είμαστε βέβαιοι ότι η σ.ο. του ΜΑΥΡΟΥ ΚΡΙΝΟΥ θα συνεχίσει τον αγώνα της μέχρι την ΝΙΚΗ. Ευχαριστούμε την σ.ο. του Μ.Κ για την συνεργασία και την συντροφικότητα που επέδειξε όλα αυτά τα χρόνια της δράσης μας.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ. 

14/88 Αυτόνομοι Εθνικιστές Κύπρου

Στηρίζουμε την συντακτική ομάδα του Μαύρου Κρίνου

- ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

Ελληνική Δράση Καλαμάτα

Σαν κοινότητα μέσα από τα μέσα που διαθέτουμε προτάσσουμε την αλληλεγγύη σαν ένα από τα βασικά στοιχεία ώστε να χτιστεί ένα υγιές κίνημα, και όχι ο "χώρος" ο οποίος θα εγκολπώνεται "σέχτες" αντικοινωνικών στοιχείων. Η οποιαδήποτε επιμέρους ιδεολογική διαφορά με ομάδες και άτομα είναι ανεκτή, στα πλαίσια της σύνθεσης Ιδεών που πραγματοποιείται εντός του κινήματος. Όμως η δημοσιοποίηση στοιχείων συναγωνιστών, όπως αυτά του Μ.Κ, είναι πράξη που έχει σαν στόχο να χτυπήσει όχι μόνο άτομα αλλά και ολόκληρη την Ιδέα, είναι πράξη που βασίζεται στην ιδιοτέλεια, είναι ξεκάθαρα πράξη που πράττει μονάχα ένας ρουφιάνος.

Propatria

Το ιστολόγιο και η κίνηση "Μαύρος Κρίνος" έχουν μία πολυετή πορεία στην εγχώρια εθνικιστική αυτονομία και μέσα από αυτή την πορεία απέκτησαν πολλούς φανατικούς φίλους κι ακόμα περισσότερους φανατικούς εχθρούς. Ο Κύκλος μας είναι δεδομένο ότι απέχει πολιτικά και ιδεολογικά από αρκετές θέσεις από τις οποίες έχουν εκφραστεί κατά καιρούς μέσα από τον Μ.Κ., αλλά είναι επίσης δεδομένο ότι αναγνωρίζει και τιμά το γεγονός πως ο Μ.Κ. υπήρξε από τις ελάχιστες κινήσεις που έδειξαν αμέριστη και έμπρακτη συμπαράσταση και συντροφικότητα απέναντί μας από την αρχή. Πάνω απ' όλα, βέβαια, στεκόμαστε απέναντι στους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ, απ' όπου κι αν προέρχονται.

Ιδεάπολις

Ως αυτόνομη συλλογικότητα εκφράζουμε την πλήρη αλληλεγγύη και συμπαράσταση μας στην συντακτική ομάδα του Μαύρου Κρίνου για την στοχοποίηση την οποία δέχθηκαν μέλη της στo athens indymedia. Επίσης δηλώνουμε δημοσίως πως οποιοιδήποτε σεχταρισμοί, ρουφανιλίκια και μελλοντικές στοχοποιήσεις θα μας βρούν κάθετα αντίθετους όπως επίσης και αυτοί που τολμούν να συνεργαστούν με τον ιδεολογικό εχθρό μας για να χτυπήσουν συναγωνιστές και συντρόφους θα μας βρουν απέναντι τους.

Σοσιαλιστικός Πυρήνας Κω

Η πρόσφατη στοχοποίηση του υπευθύνου της Σ.Ο. του Μαύρου Κρίνου και προσωπικού φίλου Σταύρου Λιμποβίση αποτελεί μια άνανδρη και ποταπή ενέργεια εναντίον ενός αφοσιωμένου αγωνιστή ο οποίος ουδέποτε δίστασε να υπερασπιστεί δημοσίως τις αρχές και τις ιδέες του, αδιαφορώντας για το κόστος, αλλά ούτε και να εκφράσει την συμπαράστασή του σε καταδιωκόμενους αγωνιστές ακόμη και σε αντιπάλους. Προφανώς το επαναστατικό αυτό ήθος ελάχιστοι το συμμερίζονται, πράγμα που δεν μπορεί παρά μόνο να καταδείξει ακόμη περισσότερο την αξία του συναγωνιστή μας και να καταστήσει υπερήφανους γι'αυτόν όλους εμάς που τυγχάνει να στεκόμαστε στην ίδια γραμμή αγώνα ή να μας δένουν μαζί του δεσμοί μακροχρόνιας φιλίας. Γνωρίζουμε φυσικά ότι χρειάζονται πολύ περισσότερα για να κλονίσουν έστω και στο ελάχιστο την θέληση, το θάρρος και την πεποίθησή του, όμως είναι ζήτημα τιμής για το ριζοσπαστικό εθνικιστικό κινήματα να μην αφήνει κανένα αγωνιστή εκτεθειμένο στις προκλήσεις. Ανεξαρτήτως της ιδεολογικής ταυτότητας του μέσου το οποίο επέτρεψε την κατάπτυστη ανάρτηση με τα στοιχεία του συναγωνιστή, δυνάμεθα να γνωρίζουμε η συγκεκριμένη πράξη προέρχεται από τον λεγόμενο "χώρο", κάτι το οποίο αποτελεί ακόμη μια απόδειξη, για όσους αδυνατούσαν να το συνειδητοποιήσουν, της ορθότητας των τοποθετήσεων του Μαύρου Κρίνου εναντίον της πυορροούσας ακροδεξιάς και των δηλητηριωδών αερίων που αυτή εξαπολύει. Είναι ζήτημα ζωής και τιμής για το κίνημά μας να συντρίψει αυτού του είδους τα άτομα και να τα καρφώσει στον πάσσαλο της ατίμωσης και της προδοσίας. Τέλος απευθυνόμενοι στους αντιπάλους μας, τους παροτρύνουμε να είμαι πιο προσεχτικοί και να γνωρίζουν ότι όταν το απύθμενο μίσος επιρρεαζει την κρίση τους βρίσκονται ήδη δυο βήματα πριν από την ήττα και διαπράττουν σφάλματα που θα πληρώσουν πολύ ακριβά αργότερα. Με τεταμένη τη δεξιά χαιρετίζουμε το ήθος του συναγωνιστή Στ. Λιμποβίση και τον καλούμε να μην κάνει ούτε βήμα πίσω! 

Βασίλειος Π. Δοργανάς

Η στοχοποίηση του Μαύρου Κρίνου, αποδεικνύει την έλλειψη ήθους και πολιτικής παιδείας όσων συνέργησαν στην κατάπτυστη πράξη.  Η φρασεολογία της αναρτήσεως στο indymedia προσιδιάζει σε άτομο με ακροδεξιές αντιλήψεις. Οι αναρχικοί αναγνώστες του indymedia δεν έχουν κανέναν λόγο να λάβουν υπ'όψιν τους τα ψεύδη και τις συκοφαντίες του ακροδεξιού συντάκτου της εν λόγω αναρτήσεως. Το ιστολόγιο Μαύρος Κρίνος είναι από τις λίγες φωνές που έχουν σταθεί αλληλέγγυες σε οιονδήποτε επαναστάτη, ακόμη και σε αναρχικούς, σε πολύ δύσκολες στιγμές. Καμία ιδεολογική αντιπαράθεση δεν δικαιολογεί τον χαφιεδισμό. (Το indymedia διαβάζεται και από την κρατική ασφάλεια). Με εκτίμηση στην συντακτική ομάδα του ΜΚ

Ιφικράτης Αμυράς


Έμαθα για την στοχοποίηση του Σταύρου Λιμποβίση στο Athens Indymedia και έχω την ηθική υποχρέωση να του εκφράσω την αλληλεγγύη μου. Την ίδια υποχρέωση έχει νομίζω κάθε ηθικός άνθρωπος ανεξάρτητα από την πολιτική του τοποθέτηση και τις όποιες  πολιτικές διαφωνίες η κοινές απόψεις που μπορεί να έχει με τον Μαύρο Κρίνο.

Τον Σταύρο τον έχω γνωρίσει πολύ προσωπικά και δηλώνω ότι είναι ένας σκληρά εργαζόμενος άνθρωπος που με δυσκολία και ιδρώτα βγάζει τα έσοδα του και παρόλα αυτά ξόδεψε πολλές φορές χρήματα για να δείξει την αλληλεγγύη του σε συνανθρώπους του που είχαν ανάγκη και μάλιστα χωρίς κάποιο πολιτικό όφελος. Είχε πολλές φορές συνδράμει πολλούς ανθρώπους και μάλιστα θυμάμαι πως είχε καταφέρει να μαζέψει δεκάδες κλινοσκεπάσματα και πολλά τρόφιμα και ρούχα για να τα δώσει σε απόρους. Με είχε βοηθήσει και εμένα προσωπικά με τρόφιμα και ρούχα σε μια περίοδο που είχα βρεθεί άστεγος και είχα ανάγκη. Ταυτόχρονα εδώ και χρόνια παλεύει για τις πολιτικές του ιδέες με κάθε δυνατό τρόπο απέναντι σε τεράστιες δυσκολίες και αντιξοότητες και κινδύνους.

Ο Σταύρος ήταν πάντα ανοικτός να συζητά ιδεολογικά με οποιοδήποτε άτομο είχε διαφωνίες μαζί του. Κάποιοι όμως  τις διαφωνίες τους αποφάσισαν να τις λύσουν αλλιώς, με την ρουφιανιά πίσω από την ασφάλεια και την ανωνυμία ενός υπολογιστή μαζί με πολλά ψέματα και λασπολογίες. Η ρουφιανιά είναι η πιο ανήθικη πράξη που θα μπορούσε να κάνει κανείς ιδιαίτερα μάλιστα κάποιος που θέλει να λέγεται και  Έλληνας εθνικιστής ενώ  κανονικά δεν θα έπρεπε να λέγεται άνθρωπος. Δυστυχώς όμως αυτή είναι η έλλειψη ήθους κάποιων που κινούνται στο χώρο της αστικής ακροδεξιάς και δεν έχουν καμιά αξιοπρέπεια γιατί αν είχανε θα ντρέπονταν για τις πράξεις τους.

Αυτή η έλλειψη  ήθους  και αξιοπρέπειας είναι η αιτία που ο εθνικιστικός χώρος στην Ελλάδα τόσα χρόνια έχει γίνει σαν τα μούτρα τους. Η σχολή της ρουφιανιάς, των απειλών και της παρακρατικής τρομοκρατίας είναι πλέον παλιά  στην Ελλάδα και ξεκίνησε να διδάσκεται δυστυχώς εντός του εθνικιστικού χώρου από συγκεκριμένους κύκλους με τακτικές που έχουν ποτίσει τόσο βαθιά τον "χώρο" για δεκαετίες που  δεν θα έφτανε όλη η φωτιά από την λάβα όλων των ηφαιστείων της γης για να ξεπλύνει και να απολυμάνει την διάχυτη βρωμία τους. Οποιοσδήποτε παλεύει τόσα πολλά χρόνια ενάντια σε αυτή την βρωμιά όπως ο Σταύρος και ακόμα καταφέρνει και στέκεται όρθιος απέναντι τους, ανεξάρτητα από τα όποια λάθη και τις αδυναμίες του είναι σίγουρα σπουδαίος αγωνιστής.

Η μόνη στοχοποίηση που είναι μια σωστή και ηθική πράξη είναι αυτή των αποδεδειγμένα ρουφιάνων. Αργά η γρήγορα κάποτε η Δικαιοσύνη έρχεται και οι ρουφιάνοι βρίσκουν από κάπου την αντιμετώπιση που τους αξίζει. Το κακό Κάρμα που έχουν προκαλέσει οι άθλιες πράξεις τους θα το πληρώσουν στην παρούσα ζωή  και αν η Νέμεσις δεν έρθει από τους Εθνικιστές (όπως θα έπρεπε κανονικά), είμαι σίγουρος ότι το πληρώσουν από κάπου αλλού.


Ο διαχειριστής του Iστολογίου Αγχιβασίην



Επιθυμώ να δηλώσω τα εξής:

1.Καταδικάζω απερίφραστα την θρασύδειλη ρουφιανιά και την δόλια στοχοποίηση εναντίον του Μαύρου Κρίνου.

2. Συμπαρίσταμαι ολοψύχως στον Μαύρο Κρίνο.

3.Το θλιβερό γεγονός, ότι υπάρχουν μικρόψυχοι άνθρωποι αυτοαποκαλούμενοι υποκριτικά ως "εθνικιστές" και "εθνικοσοσιαλιστές" που σιωπούν, επιχαίρουν ή και επικροτούν την στοχοποίηση του ΜΚ, απλά και μόνον επειδή διαφωνούν σε επιμέρους ιδεολογικά θέματα με τον Μαύρο Κρίνο ή επειδή ο Μαύρος Κρίνος δεν  είναι μέλος στο "πολιτικό μαντρί" τους, καταδεικνύει την βαθύτατη ηθικοπνευματική σήψη στην οποία έχουν περιέλθει.


Άρης Αρίων

16 σχόλια:

  1. Λόγω μπλοκαρίσματος από τον blogger παραθέτουμε εδώ στην ανανεωμένη ανάρτηση τα μέχρι στιγμής σχόλια αναγνωστών, φίλων, συντρόφων και πολιτικών αντιπάλων. Να σημειωθεί ότι η εν λόγω δημόσια απάντηση ανέβηκε σε εκατοντάδες διαδικτυακούς "τοίχους" και έτυχε ανάγνωσης από χιλιάδες σε ελάχιστες ημέρες. Ευχαριστίες στους δεκάδες συντρόφους και τις συντρόφισσες για την επικοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/10/16 9:55 π.μ.

    Ανώνυμος9/10/16 5:54 μ.μ.
    Οι παρακρατικοί ρουφιάνοι της ακροδεξιάς "έδωσαν" τον αρχισυντάκτη του ΜΚ. Ουστ, ξεφτιλισμένοι...

    Ανώνυμος9/10/16 6:01 μ.μ.
    ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΛΙΓΟΙ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ!

    Ανώνυμος15/10/16 12:33 μ.μ.
    ξεκίνησαν οι ακροδεξιοί δηλωσίες να δικαιολογούνται "ότι δεν φταίνε αυτοί" για την στοχοποίηση. είναι πλέον αργά για αυτούς κ το σινάφι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/10/16 9:55 π.μ.

    Ανώνυμος9/10/16 11:34 μ.μ.
    Eιμαι αντεξουσιαστης και περα απ το οτι ο,τι γνωση εχω αποκτησει εν πολλοις για τον φασισμο το οφειλω περισσοτερο σ΄ αυτο το ιστολογιο,πραγμα το οποιο οφειλω να πω περισσοτερο με στερεωσε στα πιστευω μου,παρα με κλονισε,και οσο κι αν αναμεσα μας υψωνονται συρματοπλεγματα αξεπεραστα,σημερα αισθανομαι θιγμενος μιας κι ο συγκεκριμενος ιστοτοπος δεν εχει απειλησει η στοχοποιησει ποτε τον αναρχικο χωρο,αντιθετα επανηλλειμενα και ο Καλεντζης αλλα και οι υπολοιποι εχουν μιλησει υποστηρικτικα και για τον Ρωμανο και τον Χριστοφορο Μαρινο αλλα και για τον αναρχικο χωρο γενικοτερα,πραγμα που τους εχει βαλει στο ματι του κυκλωνα των χρυσαυγιτων κλπ. αν δει κανεις τα συγκεκριμενα αρθρα και τα σχολια απο κατω.Οι πραγματικοι αντιφασιστες και οχι οι κατσαπλιαδες αμφιβολου προελευσεως,ας πολεμησουν πρωτα τον φασισμο του παγκοσμιου νομισματος,της παγκοσμιας τραπεζας και του παγκοσμιου κρατους που στηνεται ανενοχλητο και μετα βλεπουμε και τα συμβολα του 20ου αιωνα,δηλαδη τη σβαστικα και το σφυροδρεπανο.Προσωπικα δεν θα παψω να διεκδικω και να συναναστρεφομαι καθε διψασμενη και πεινασμενη για δικαιοσυνη ψυχη,ακομα κι αν θεωρω οτι αυτη βρισκεται για μενα σε λαθος δρομο,ειτε ανηκει σε ποινικο,ειτε ανηκει σε ισλαμιστη,σε παλαιοημερολογιτη η φασιστα.Ειμαι δε ανοιχτος σε διαλογο με τον οποιονδηποτε, απο δω η οπου αλλου,ΑΚ64.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/10/16 9:56 π.μ.

    Ανώνυμος10/10/16 11:20 π.μ.
    Επειδή ο ΜΚ δεν ελέγχεται από το διεφθαρμένο σύστημα, τα θρασύδειλα ακροδεξιά καθήκια - εντός και εκτός Χρυσής Αυγής - τον έχουν στοχοποιήσει.

    Ανώνυμος10/10/16 8:46 μ.μ.
    βάλτε το λινκ από το indymedia να διαβάσουμε τι έγινε!!!

    Ανώνυμος12/10/16 10:32 π.μ.
    φυσικά και δεν θα αναρτηθεί εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/10/16 9:57 π.μ.

    ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΛΕΝΤΖΗΣ10/10/16 11:35 μ.μ.
    ΜΕ ΛΙΑΝ ΕΥΗΚΟΟΝ ΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ …ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ!

    Στην ετήσια χρυσαλήτικη κομματική φιέστα των (δήθεν) "Ιμίων" του 2013 ήμουν προσκεκλημένος από μία σέχτα ομοϊδεατών οι οποίοι ήθελαν να μιλήσουν μαζύ μου (όπως μου είπαν) και πήγα συνοδευόμενος από έναν Συναγωνιστή και τέως χρυσαυγίτη. Μόλις φθάσαμε, ακριβώς μπροστά στο μέγαρο Σταθάτου, δεκαπέντε χρυσαλήτες μας επετέθησαν απρόκλητα με ξύλινα ρόπαλα και με ανθρωποκτόνο διάθεση…

    …Το απόγευμα του Σαββάτου, 8η Οκτωβρίου 2016, ανεβαίναμε με ένα παπί τη Σπύρου Μερκούρη και μας έπιασε κόκκινο στο φανάρι της Ευτυχίδου, ακριβώς στη είσοδο του Άλσους όπου μια ομάδα πενήντα περίπου αντιεξουσιαστών ήταν συγκεντρωμένη για να ξεκινήσουν κινητοποίηση. Όλα τα παιδιά γύρω στα τριάντα και πολύ μαχητικά. Σταματήσαμε ακριβώς δίπλα τους, ο οδηγός μου κι εγώ με τις μπλούζες της Ομάδος μας διότι φύγαμε από την Προπόνησή μας κατευθυνόμενοι σε μία διάλεξη στην Αργυρούπολη. Οι αντιεξουσιαστές μας πρόσεξαν αμέσως και ειδικώς εμένα που ήμουν ασκεπής, συζήτησαν μεταξύ τους και κανείς δεν κινήθηκε εναντίον μας αν και το συγκεκριμένο φανάρι έχει πολύ μεγάλη διάρκεια και αυτοί ήσαν σε θέση να μας κονιορτοποιήσουν.

    Καλώς ή κακώς, οι αντιεξουσιαστές δεν εμφορούνται από την ηλιθιότητα κάποιων που όταν αποτελούν αγέλη και προστατεύονται και από τρεις διμοιρίες ματατζήδων στέλνουν κάποιον ξεμοναχιασμένο ανυποψίαστο στο νοσοκομείο μέχρι θανάτου…

    Η συγκεκριμένη «στοχοποίηση» είναι εμφανές έργο … «συμπαθούντος» ο οποίος νομίζει ότι οι αντιεξουσιαστές (όπου κι αν αυτοί πιστεύουν…) είναι … «ομότροποί» του! Άλλωστε, παρόμοια απόπειρα στοχοποιήσεως έγινε και εις βάρος της Ομάδος μας στο ίδιο μέσον χωρίς, όμως, και να μας απασχολήσει διόλου! Κοινός νους χρειάζεται αλλά φαίνεται ότι αυτός είναι που σπανίζει σε κάποιους «χώρους».

    Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
    Τ. 6977764737

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/10/16 9:58 π.μ.

    Ανώνυμος11/10/16 1:39 π.μ.
    Η Χρυσή Αυγή έχει ως πάγια τακτική να στοχοποιεί και να στρέφεται εχθρικά απέναντι σε όσους δεν την ακολουθούν ως πολιτικό κόμμα ακόμη και αν έχουν ίδιες Ιδέες με αυτή και απέναντι σε αυτούς που πιστεύουν σε διαφορετική θρησκεία παρόλο που επίσης μπορεί να έχουν πάλι τις ίδιες Ιδέες με αυτή. Το αποτέλεσμα είναι να μην γιγαντώνεται ο Εθνικισμός αλλά να περιορίζεται αριθμητικά στο μονοψήφιο εκλογικό ποσοστό της αφήνοντας έτσι το Σύστημα να συνεχίζει ανενόχλητο τη δουλειά του. Έτσι ένας Έλληνας Εθνικιστής που δεν είναι χριστιανός αποτελεί εχθρός και ένας αλλόφυλος που είναι χριστιανός ή που δεν είναι μουσουλμάνος δεν στοχοποιείται, ειδάλλως θα ακούγαμε για απελάσεις όλων των αλλοφύλων είτε είναι χριστιανοί είτε όχι (κινέζοι, ρωσοπόντιοι κ.α.) και όχι μόνο των μουσουλμάνων ανεξαρτήτως φυλής! Αυτή είναι η χαοτική διαφορά μεταξύ χριστιανικής πατριδοκάπηλης ακροδεξιάς που αυτοτιτλοφορείται ως Εθνικισμός και η χαοτική διαφορά αυτού με τον Εθνοφυλετισμό ή Εθνικοσοσιαλισμό και ο Μαύρος Κρίνος μπορεί ξεκάθαρα να θεωρηθεί ως Εθνικοσοσιαλιστικός παρόλο που ο γραφών δεν είναι στρασσερικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/10/16 9:59 π.μ.

    Ανώνυμος11/10/16 8:29 π.μ.
    Είμαι κι εγω αναρχικός που διαβάζω το ιστολόγιο και έχω ενοχληθεί οπως κι ο φίλος ΑΚ64 απ'αυτή τη στοχοποίηση! Τα παιδιά που διαχειρίζονται το indymedia έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι, αλλα κατα τη γνώμη μου αυτή η δημόσια στοχοποίηση θα έπρεπε να έχει κοπεί με συνοπτικές διαδικασίες!
    Φυσικά κλείνω προς την άποψη οτι η δουλειά έγινε μεσα απ'τον χώρο σας (ή απο την ακροδεξιά τέλος πάντων) αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει κι απο την περιφέρεια του δικού μας, στην οποία έχουν κατσικωθεί διάφοροι περίεργοι! Σε πείσμα των καιρών, ο αντιφασιστικός αγώνας θα λάβει τα επαναστατικά χαρακτηριστικά που του αρμόζουν και αυτά δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση με λογικές δημοσίων επικηρύξεων. Κάθε επαναστατημένος άνθρωπος οφείλει να σέβεται κάποιους άγραφους κανόνες επαναστατικής δεοντολογίας και να μην παίζει τους πολιτικούς του εχθρούς με τα όπλα των ταξικών του εχθρών (ρουφιανιά, διαπόμπευση, επικήρυξη κτλ). Η επανάσταση θα νικήσει μόνο αν διαφυλάξει καθαριες τις αρχές της απο την βίαια επιβαλλόμενη κουλτούρα του άστικου κράτους και των θεσμών του. Η επαναστατική συνείδηση θα έρθει αδιαμεσολάβητα μέσα απ'το καζάνι των χειμαζώμενων μαζών και θα ισοπεδώσει τους ρουφιάνους κάθε είδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/10/16 10:00 π.μ.

    Ανώνυμος12/10/16 10:33 π.μ.
    ο αντιφασιστικός αγώνας υπήρξε η γέφυρα για τον τζον και τον ιβάν, σας έχουν αλώσει τόσο οι αριστεριστές που το 2011 στο ιντυμιντια ουρλιάζατε για την ανατροπή τους καντάφι και υπέρ των μοναρχικών και ισλαμιστών ...

    Ανώνυμος12/10/16 12:11 μ.μ.
    Νομιζω οτι το ιστολογιο του Μ.Κ. δεν ειναι ο καταλληλος χωρος για να υπερασπιστω τον αντιφασιστικο αγωνα και σεβομενος τον χωρο που μου παραχωρειται στα σχολια δε θα απαντησω.

    Μην θεωρεις τις συζητησεις που γινονται στο indymedia και γραφει ο καθε πικραμενος αντιπροσωπευτικες των θεσεων του ευρυτερου αναρχικου χωρου! Εξαλλου κι ο αναρχικος χωρος δεν ειναι ενα ενιαιο μορφωμα με κοινες θεσεις και πρακτικες.

    ΟΡΦΕΥΣ11/10/16 11:05 π.μ.
    ΟΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΨΙΠΕΤΕΙΣ ΑΕΤΟΥΣ.

    heiraklitos13/10/16 2:52 π.μ.
    Η στοχοποίηση του Μαύρου Κρίνου, αποδεικνύει την έλλειψη ήθους και πολιτικής παιδείας όσων συνέργησαν στην κατάπτυστη πράξη.

    Η φρασεολογία της αναρτήσεως στο indymedia προσιδιάζει σε άτομο με ακροδεξιές αντιλήψεις.

    Οι αναρχικοί αναγνώστες του indymedia δεν έχουν κανέναν λόγο να λάβουν υπ'όψιν τους τα ψεύδη και τις συκοφαντίες του ακροδεξιού συντάκτου της εν λόγω αναρτήσεως.

    Το ιστολόγιο Μαύρος Κρίνος είναι από τις λίγες φωνές που έχουν σταθεί αλληλέγγυες σε οιονδήποτε επαναστάτη, ακόμη και σε αναρχικούς, σε πολύ δύσκολες στιγμές.

    Καμμία ιδεολογική αντιπαράθεση δεν δικαιολογεί τον χαφιεδισμό. (Το indymedia διαβάζεται και από την κρατική ασφάλεια).

    Με εκτίμηση στην συντακτική ομάδα του ΜΚ

    Ιφικράτης Αμυράς

    Ανώνυμος13/10/16 1:59 μ.μ.
    Ως Αυτόνομοι Ε/Σ εκφράζουμε την πλήρη αλληλεγγύη
    στην συντακτική ομάδα του Μαύρου Κρίνου που εδώ και χρόνια
    έχουν δώσει αγώνα κατά των εγχώριων και ξένων εχθρών μας!!!

    Εθνικοσοσιαλιστική Δράση Καλαμαριάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/10/16 10:01 π.μ.

    Ανώνυμος14/10/16 9:54 π.μ.
    ΣΑΝ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΘΕ ΑΓΝΟΥ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΤΟΣΟ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ.

    Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΥΝΏΝΥΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΊΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΟ ΚΑΙ ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ.

    ΑΔΕΛΦΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΣΥΝΉΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευχαριστίες στο Ιστολόγιο ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ και το Περιοδικό ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μήνυμα συμπαράστασης και από τον παλαίμαχο Άρη Αρίων τον οποίο και ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος18/10/16 12:08 μ.μ.

    Ο άξιος παλαίμαχος συναγωνιστής Άρης Αρίων με το τρίτο σκέλος της απάντησής του τα είπε "όλα"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος18/10/16 8:29 μ.μ.

    Απέναντι στην ρητορική του κατοχικού καθεστώτος και την προδοσία της ακροδεξιάς παραμένουμε λυσσασμένοι Εθνικοσοσιαλιστές και Αμετανόητοι Αντιδημοκράτες.

    Αλληλεγγύη στον Σταύρο Λιμποβίση

    Εθνικοσοσιαλιστική Κίνηση Ελλάδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος18/10/16 8:59 μ.μ.

    Οι άθλιοι ακροδεξιοί και ακροαριστεροί ρουφιάνοι δεν θα καταφέρουν το ελάχιστο με την δημοσίευση στοιχείων του Σταύρου Λιμποβίση. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τις αυτόνομες κινήσεις.

    Δούρειος Ίππος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος20/10/16 8:20 μ.μ.

    Απλά ο ρουφιανος που έδωσε το συναγωνιστή δεν ήταν στη χα.Τον είχαν διώξει 1.5 χρόνο πριν τουλάχιστον και μάλιστα έχει δώσει και τον χρυσαυγιτη Σ.Δ. όπου έχει τοποθετηθεί και βόμβα στο αυτοκίνητό του.Ο συγκεκριμένος ρουφιανος μέχρι στιγμής έχει δώσει άτομα απο όπου έχει περάσει και τον διωξανε,σαν συμπλεγματικος κομπλεξικός και εγωιστής.Δε στηρίζω τη χα απλά Επειδή Έχω επαφές με αγνά παιδιά και ξέρω τι τους έκανε γι αυτό το λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λάβαμε ένα σημαντικό σχόλιο το οποίο δεν πρέπει να ανέβει στην δημόσια θέα. Μας επιβεβαιώνει για τον ρόλο και την συνεργασία ακροδεξιάς και αντιφα. Ευχαριστούμε τον φίλο αναγνώστη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.