ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Εδώ Ελλαδιστάν, ο Βοτανικός Εάλω!» - Ο δημοτικός σύμβουλος Χάρης Μιχαλακόπουλος για την εκκένωση της κατάληψης του Βοτανικού από τους Ισλαμοτροτσκιστές και τους ένστολους μισθοφόρους.



Όποιος πλέον έχει τις αμφιβολίες του γιατί ονομάζουμε το απόκομμα του Νίκου, του Τάκη, της Ελένης και της Ουρανίας (σιγά μην δείτε άλλη ηγεσία, τώρα που η Αγία οικογένεια έχει κάνει όλα τα deal) συστημικό και ουρά των ΣυριζΑνελ, πρέπει πολύ σοβαρά να αναθεωρήσει τη σκέψη ότι είναι πνευματικά υγιής ή να αλλάξει διατροφή (το πολύ σανό πειράζει την εγκεφαλική λειτουργία). Εξαιρούνται φυσικά οι πάση φύσεως «κουμπάροι» και μισθοδοτούμενοι ιδεολόγοι «εθνικισταράδες» λόγω εξάρτησης και χρηματικών απολαβών.

Ο Βοτανικός ΕΑΛΩ, την κατάλληλη στιγμή για τους έρποντες πολιτικούς της Ελληνικής βο(υ)λής, προς τέρψη της Κυβέρνησης των Βρυξελλών. Η μοναδική ανεξέλεγκτη για το σύστημα δομή, θυμίζουμε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα και εξελισσόταν ως μια αρκετά ικανοποιητική «Στέγη Άστεγων Ελλήνων», όσο αυτή περιφρουρούταν ΑΥΤΟΝΟΜΑ. Το σύστημα εδώ και μήνες (από την αρχή της προσπάθειας) προσπάθησε νομικά να «αδειάσει» τον εν λόγω χώρο, αλλά απέτυχε.

Μετά έβαλε τα πρώτα και γνώριμα χρηματοδοτούμενα παιδάκια του (ΑνταρCIA, antifa,«αντιεξουσιαστές» κ.α.) να αποδομήσουν το εγχείρημα, αλλά «έφαγε τα μούτρα του». Όταν πριν μερικές ημέρες το ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ χρησιμοποίησε τα καινούργια «δεξιά» συνεταιράκια του, οι οποίοι κατέφτασαν ΜΑΖΙ με τις τηλεοπτικές κάμερες(!) τις οποίες τόσο δήθεν απεχθάνονται, οι έχοντες γνώση κατάλαβαν ότι το τέλος είναι κοντά. Μάλιστα το ότι επιστρατεύτηκε ο άφαντος τόσο καιρό στο πεζοδρόμιο Ν.Γ.Μ. ή «Στρατηγός της Νίκης» - για να γελάσουμε και λίγο - μια  ημέρα βροχερή, δείχνει ότι κάποιοι έπαιζαν τα «ρέστα» τους. Κραδαίνοντας κομματικές σημαίες και με αφορισμούς σε όποιον δεν είναι με το κομματικό κοπάδι τους, «καπέλωσαν» την δομή και απομάκρυναν έτσι με πλάγιο τρόπο, όσους θα ήθελαν απλά και γνήσια να ασχοληθούν με αυτή τη προσπάθεια που άνθιζε συνέχεια.

Η ενέργεια αυτή, όπως αποδεικνύεται από το αμέσως επόμενο βήμα (εισβολή των κατοχικών ΜΑΤ και εκκένωση του χώρου), το οποίο έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα και ευθύς αμέσως (…) ένα μακρόσυρτο «ΟΥΦ» ακούστηκε στο ΜΑΞΙΜΟΥ, στη ΠΕΙΡΑΙΩΣ, στη ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ και στα υπόλοιπα κομματικά μαγειρεία. Ο Σουλτάνος και οι Βρυξέλλες να κερδίζουν .κατά το γνωστό ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω ....

ΥΓ1. Το ότι οι συλληφθέντες παρεδόθησαν, χωρίς αντίσταση στους πραιτοριανούς, αφήνει κάκιστες εντυπώσεις για πολλούς λόγους.

ΥΓ2.  Το ότι είχα προβλέψει ΑΚΡΙΒΩΣ τη σειρά των γεγονότων δεν με κάνει μάγο, αλλά γνώστη όλων αυτών των περίεργων τύπων που πουλάνε σε τιμή πατάτας και κρεμμυδιών «πατριωτισμό και εθνικοφροσύνη»

ΥΓ3.  Να ανησυχείτε λοιπόν γιατί εμείς τις ασπίδες δεν τις παραδίδουμε τόσο εύκολα, και δεν τις έχουμε κοστολογήσει.


Χάρης Βασιλείου Μιχαλακόπουλος 6981063751




7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/11/16 7:07 μ.μ.

    Μπράβο παιδιά...το τερματίσατε!Άντε να δούμε τι άλλο θα διαβάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/11/16 11:40 π.μ.

    υβριστικά και ειρωνικά σχόλια (και μάλιστα άνευ ουσίας) δεν ανεβαίνουν ... εδώ δεν είναι "αντεπίθεση"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/11/16 12:39 π.μ.

    Nαι,η ΧΑ σας φταιει.Λες και δεν ξερατε πως θα καταληξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα γεγονότα παραμένουν γεγονότα για όσους γνωρίζουν από μέσα τα πράγματα.

      Αφού δεν μπορούσαν οι φίλοι των ΜΑΤ - οι νέοχρυσαυγίτες - να σπάσουν την κατάληψη στον Βοτάνικο οι ισλαμοτροτσκιστές έστειλαν σήμερα τους ψηφοφόρους τους - τα κανονικά ΜΑΤ - να κάνουν το κουμάντο των Σαούντ ...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος7/11/16 5:07 μ.μ.

    Δηλαδη μαυρε κρινε δεν πρεπει να κανει η χρυση αυγη συγκεντρωση?Ηταν κακο που εκανε?Ειμαι σιγουρος πως αν δεν εκανε και εμπαιναν τα ματ και διαλουσαν την καταληψη παλι τα ιδια θα ελεγες μονο που αυτη τη φορα θα εβριζες τη χα γιατι δεν εκανε συγκεντρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγώ θα σε ρωτήσω κάτι άλλο γιατί μάλλον δεν γνωρίζεις τον ρόλο της χα. την ίδια στιγμή που η αντιφα είχε δέκα νοματαίους στο μετρό η χα επέλεξε να πάει μπροστά στην πύλη του βοτανικού και να ζητήσει να γίνει η συγκέντρωση μέσα!!! θέλεις να σου πω δημοσίως τι ακολούθησε;

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.