ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ σε λίγες μέρες: «Benito Mussolini Η Αυτοβιογραφία μου»


Οι εκδόσεις «Νέα Γενεά» και ο υπεύθυνος Αλέξανδρος Καρράς, ενημερώνουν το αναγνωστικό κοινό, ότι τις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση με την αυτοβιογραφία του ιδρυτή του Φασισμού Benito Mussolini.

Συνέντευξη του Συναγωνιστή Αλέξανδρου Καρρά
μπορείτε να διαβάσετε εδώ και εδώ, ενώ για τον ίδιο έχουμε γράψει στο πρόσφατο παρελθόν στον σύνδεσμο εδώ.

Σχετικά με τις πρόσφατες εκδόσεις της 
«Νέας Γενεάς» μπορείτε να διαβάσετε εδώ και εδώ ενώ όποιος ενδιαφέρεται να παρευρεθεί στην εκδήλωση του Κύκλου Ιδεάπολις της 25ης Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη στην οποία θα λάβει μέρος συζήτηση με τον εκδότη και βιβλιοπαρουσίαση θα ενημερωθείτε στον σύνδεσμο εδώ.


 6945951077
Ωράριο Επικοινωνίας: 

Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 9:00 - 15:00 
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 9:00 - 18:00ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ σε λίγες μέρες: «Benito Mussolini Η Αυτοβιογραφία μου»

«Ενώ έπινα κάποιο ρόφημα, περιμένοντας τον Μικέλε Μπιάνκι, εκατό σοσιαλιστές και χασομέρηδες στριμώχθηκαν μέσα στην καφετέρια και άρχισαν να εξαπολύουν βρισιές και προσβολές εναντίον μου. Με είχαν αναγνωρίσει. Ίσως σκόπευαν, μέσα στη συλλογική οργή τους, να με χτυπήσουν έτσι ώστε να ρίξουν πάνω στο άτομό μου την εκδίκηση που εδώ και καιρό είχαν στο μυαλό τους. 

Ο όχλος, που ολοένα και πλήθαινε, γινόταν όλο και πιο απειλητικός, και έτσι ο ιδιοκτήτης της καφετέριας και η ταμίας έσπευσαν να κατεβάσουν τα ρολά. Εκείνη με κάλεσε, σύμφωνα με τη μόδα εκείνων των ταραγμένων καιρών, να βγω έξω διότι έθετα σε κίνδυνο τα συμφέροντά τους. Δεν περίμενα δεύτερη πρόσκληση. Έχω συνηθίσει να αντιμετωπίζω τον όχλο χωρίς φόβο. Όσο περισσότεροι είναι, τόσο πιο εύκολα μπορεί να περάσει κάποιος ανάμεσά τους με βέβαιο θάρρος που, σε μερικούς, ίσως να μοιάζει προσποιητό. Δεν μπορώ να πω ότι είχα τον παραμικρό δισταγμό να αντιμετωπίσω αυτά τα πλήθη.

Κοίταξα τους αρχηγούς τους και είπα, «Τι θέλετε από μένα; Να με χτυπήσετε; Εμπρός λοιπόν. Αλλά από εδώ και πέρα να προσέχετε. Γιατί την κάθε προσβολή και το κάθε χτύπημα θα τα πληρώσετε πολύ ακριβά.»

Θυμάμαι την εικόνα εκείνης της αγέλης. Δεν έβγαλαν κουβέντα. Κοιτούσαν κλεφτά ο ένας τον άλλο. Εκείνος που ήταν πιο κοντά σε μένα έκανε πίσω, και ξαφνικά ο φόβος, που είναι μεταδοτικός σαν το θάρρος σε κάθε όχλο, εξαπλώθηκε σε όλη την ομάδα. Οπισθοχώρησαν· σκόρπισαν και μόνο από απόσταση εξαπέλυαν τις τελευταίες βρισιές τους.


Διηγούμαι αυτό το περιστατικό επειδή ήταν τυπικό των συνηθισμένων περιστατικών στη ζωή ενός Φασίστα. Θα πρέπει όμως να θυμόμαστε ότι σε άλλες περιπτώσεις η κατάληξη ήταν εντελώς διαφορετική – ξυλοδαρμοί, μαχαιρώματα, σφαίρες, δολοφονίες, κτηνωδίες, βασανισμοί και θάνατος.» 3 σχόλια:

 1. Ανώνυμος20/11/17 5:53 μ.μ.

  Εύγε στον νέο αυτόν εκδοτικό οίκο.Εχει εκδόσει μέχρι στιγμής πολύ σημαντικά βιβλία,και καλύπτει μεγάλα κενά της εθνικιστικής μας βιβλιοθήκης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος21/11/17 5:49 μ.μ.

  Αμάν πια με την ξενομανία που μαστίζει τον χώρο.. Μ αρέσει που στην Λαική Κίνηση Πολιτών Αττικης το παίζουν ελληναράδες από τη μία και από την άλλη εκδίδουν Χίτλερ και Μουσολίνι. Μήπως τελικά υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας;

  Νικόλαος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. οι εκδόσεις Νέα Γενεά δεν έχουν καμιά σχέση με την ΛΑΚΙΠΑ

   Διαγραφή