Αλέξανδρος Καρράς: ένας Αυτόνομος Πολιτικός Στρατιώτης των ημερών μαςΑλέξανδρος Καρράς. Αυτόνομος Πολιτικός Στρατιώτης από το 2010 με σημαντική και ποιοτική παρουσία στο επίπεδο των Αντιδημοκρατικών/Εθνικοσοσιαλιστικών/Φασιστικών ιδεών. Επί σειρά ετών στην μάχη για το μεροκάματο και υπερήφανο μέλος της ελληνικής εργατιάς. Αλληλέγγυος με κάθε ποιοτική ομάδα του «χώρου» που πιστεύει στην ενότητα.

Ο εν λόγω Συναγωνιστής σήμερα είναι ο ιθύνον νους πίσω από τις εκδόσεις «Νέα Γενεά» καθώς και από τα ιστολόγια «Μαύρος Αετός» - σύνδεσμος εδώ - και «Εθνικόν Κράτος» σύνδεσμος εδώ. Σε παλαιότερη συνέντευξη του ως Αίας Δάλιος - την οποία  μπορείτε να διαβάσετε εδώ - πρόβαλλε το δικό του Εθνικοεπαναστατικό μήνυμα και σήμερα πρωτοστατεί στην προπαγανδιστική προσπάθεια για την σύνθεση και την προβολή της κληρονομιάς των Φασιστικών Κινημάτων της Ευρώπης του Μεσοπολέμου.


6945951077
Ωράριο Επικοινωνίας: 
Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 9:00 - 15:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 9:00 - 18:00


info@neageneabooks.gr

Σε δημόσια εμφάνιση του προσφάτως, μίλησε για τον ιδεαλισμό του Ίωνος Δραγούμη - εδώ και εδώ - κατά την διάρκεια της σύντομης παρουσίας του στην οργάνωση ΛΑΚΙΠΑ. Προτείνουμε σήμερα προς ανάγνωση, ένα παλαιότερο άρθρο του για τον Νίτσε και την αρμονική σχέση του άνδρα και της γυναίκας, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
Εστία Θεσσαλονίκης: Σάββατο 25/11 συζήτηση
με τον υπεύθυνο των εκδόσεων Νέα Γενεά και βιβλιοπαρουσίαση


Μετά την συνέντευξη του στον «Μαύρο Κρίνο» - εδώ - που προκάλεσε σωρεία θετικών σχολίων εντός και εκτός διαδικτύου, κατηγορήθηκε από ανώνυμους συκοφάντες ότι προχώρησε στην ίδρυση του εκδοτικού οίκου για να «βγάλει λεφτά» ή για να γίνει «ένας ακόμη βιβλιέμπορας».
Οι ανιστόρητοι και εμπαθείς προβοκάτορες και συκοφάντες θα μαίνονταν άραγε και εναντίον του Leon Degrelle ο οποίος εξέδιδε περιοδικό, βιβλία, καθώς και είχε είσοδο στις αίθουσες που πραγματοποιούσε ομιλίες; Θα μαίνονταν άραγε κατά του Mussolini, ο οποίος ήταν εκδότης εφημερίδας για την προπαγάνδα των ιδεών του; Θα μαίνονταν επίσης και θα εξαπέλυαν τις ίδιες κατηγορίες για τον εκδοτικό οίκο του NSDAP, της εφημερίδας του Goebbels και του Streicher;

Δεν γίνεται καμιά προσωπική ταύτιση με τις εν λόγω ιστορικές μορφές. Το μόνο κοινό είναι, ότι τόσο ο Συναγωνιστής όσο και οι προαναφερθέντες ξεκίνησαν με ισχνές οικονομικές δυνατότητες. Ο Αλέξανδρος Καρράς δεν θέλησε να μείνει μόνο στον θαυμασμό αλλά άντλησε τα ιστορικά διδάγματα, και με παράδειγμα τις μορφές του Επαναστατικού Φασισμού, θέλησε να πράξει στο σήμερα με πυξίδα την ιδεολογική σύνθεση, καθώς και με στόχο την σύνδεση της εποχής μας με την εποχή που έζησαν κορυφαίες μορφές του Κινήματος. 

Ταγμένος στον  αγώνα για την επιστροφή 
του Φασισμού πρώτα από την γνώση που οδηγεί στην ορθή δράση!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος13/11/17 7:46 μ.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή