Peste Noire - Συνέντευξη και Συνεργασία 2017 (militant.zone)
Support Militant Black Metal!


Συνέντευξη για το militant.zone

Μετάφραση: Noeton 


Ερ.1: Τον Δεκέμβριο του 2016, είχαμε την ευχαρίστηση να δούμε την έξοδο των KPN από την underground σκηνή για να εμφανιστούν στη σκηνή του φεστιβάλ Asgardsrei - μια δημόσια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο του Κιέβου όπου είχατε την ευκαιρία να μοιραστείτε τη σύνθεση της συναυλίας με τους NOKTURNAL MORTUM, M8L8TH και KRODA. Τι αναμνήσεις έχετε από αυτό το φεστιβάλ; Ποια είναι η συνολική σας εντύπωση από την πρώτη σας επίσκεψη στην Ανατολική Ευρώπη;

- Για εμάς ήταν αρκετά εντυπωσιακό να παίζουμε σε μια μεγάλη αίθουσα συναυλιών με 1200 άτομα που έρχονται να δουν τη δεύτερη παράστασή μας δεδομένου ότι συνήθως παίζουμε σε μικρό τοπικό συναυλιακό χώρο στη Γαλλία. Από καλλιτεχνική άποψη, η μπάντα δεν ήταν στο κορυφαίο επίπεδο αλλά από τότε βελτιώσαμε πολλά - χρειαζόμασταν μερικές συναυλίες για να το κάνουμε σωστά. Σχετικά με την οργάνωση, είμαστε έκθαμβοι από τον επαγγελματισμό του φεστιβάλ, είτε ήταν ο ήχος, οι υλικοί πόροι που κινητοποιήθηκαν ή η υποδοχή / διαμονή - ήταν σχεδόν εξωπραγματικό. Για μπάντες σαφούς πολιτικού προσανατολισμού να απολαμβάνουν τέτοιες υψηλές προδιαγραφές γενικώς είναι αδιανόητο. Εκτός από αυτό, προσωπικά, γοητεύτηκα πάντα από την Ανατολική Ευρώπη και είχα μια εξαιρετική ατμόσφαιρα με τους Ρώσους και τους Ουκρανούς που γνώρισα εκεί, σχεδόν σαν να συνάντησα αδελφούς αίματος.


Ερ.2: Σχετικά με τις συναυλίες, τι πιστεύετε για το πρόσφατο "κυνήγι μαγισσών" εναντίον όσων θεωρούνται "πολιτικά λανθασμένοι" αυτές τις μέρες; Φαίνεται ότι μόλις μια μπάντα φέρει την ετικέτα "NSBM", "φασιστική" ή απλά "εθνικιστική", ένα μάτσο ηθικολόγων ρουφιανεύει στους μπάτσους με σκοπό να αποτρέψουν την εμφάνιση ορισμένων συγκροτημάτων στη σκηνή. Και δεν μιλάμε μόνο για τους KPN εδώ αλλά και για τους MARDUK, τους GRAVELAND και πολλά άλλα σχήματα που αντιμετώπισαν πρόσφατα προβλήματα με την πολιτική λογοκρισία.

- Με όλες αυτές τις ακυρώσεις, οι antifa κάνουν τη δική τους αντι-προπαγάνδα. Είναι καλό βασικά. Παραβλέποντας τις λεπτομέρειες, βλέποντας  παντού Ναζί και ακυρώνοντας όλες αυτές τις συναυλίες, ο καθένας καταλήγει να τους μισεί. Επομένως, τους ενθαρρύνω να συνεχίσουν. Μιλώντας για τους PESTE NOIRE, το μόνο όπλο τους εναντίον μας είναι να πούνε ότι είμαστε Ε/Σ. Έχω ήδη εξηγήσει γιατί οι PN δεν ήταν Ε/Σ με τη στενή έννοια του όρου, συγκεκριμένα σε μια συνέντευξη για το Cercle Non Conforme που κυκλοφόρησε online το 2014. Υποστηρίζοντας ότι δεν είμαστε Ε/Σ ήταν απλώς θέμα ιστορικής και ιδεολογικής ακρίβειας, αν και κάποιοι το είδαν ως προσπάθεια να αλλάξουμε στρατόπεδα ή ακόμα και να προωθήσουμε μια αντι-εθνικοσοσιαλιστική ρητορική. Οι άνθρωποι είναι πραγματικά κολλημένοι μέσα σε αυτή τη διχοτόμηση Εθνικοσοσιαλιστές / anti-Ε/Σ. Είπα ότι οι PN δεν ήταν Ε/Σ αλλά ποτέ δεν είπα ότι οι PN ήταν αντι-Ε/Σ. Οι PESTE NOIRE δεν μιλάνε για τον Αδόλφο Χίτλερ, αυτό είναι όλο. Αν ήθελα να πω ότι οι PN δεν ασχολούνται με τα φυτά στα γραπτά τους, αυτό σημαίνει ότι οι PN είναι ενάντια στις τουλίπες και τις παπαρούνες; Και σοβαρά τώρα, οι PN είναι πολύ πανκ για να είναι Ε/Σ. 

Κάποιοι θα έβλεπαν το γεγονός ότι δεν συσχετίζουμε τον εαυτό μας με τον Εθνικό Σοσιαλισμό ως αδυναμία, υποκρισία ή φόβο μήπως μπλέξουμε. (γέλια) Εάν φοβόμουν τα μπλεξίματα, δεν θα έκανα ένα project όπως το VOUÏVRE - με έναν τύπο ο οποίος είναι εντελώς χωμένος στο NSBM. Δεν θα έδειχνα την υποστήριξή μου προς το Τάγμα της AZOV, δεν θα είχα ένα τατουάζ "Me Ne Frego" μέχρι το λαιμό μου και όταν οι άνθρωποι γνωρίσουν με ποιους PN πρόκειται να συνεργαστούν - έχετε το λόγο μου - θα καταλάβουν γρήγορα ότι εγώ δεν έχουν κανένα ταμπού από την άποψη αυτή. Για να είμαστε συγκεκριμένοι, ειλικρινείς και 100% ακριβείς, οι PESTE NOIRE αντλούν από το λόγο της Γερμανικής Συντηρητικής Επανάστασης, τη Γαλλική Νέα Δεξιά ή και τον Ιταλικό Φασισμό όπως εκφράζεται από την Casa PoundΕίμαι φυλετιστής, εθνο-πλουραλιστικός, απολύτως ενάντια στη φυλετική επιμειξία αλλά όχι υπέρ της υπεροχής. Είναι σαφές ότι αυτό το τελευταίο σημείο θέτει τους PESTE NOIRE εκτός των καθαρά Ε/Σ συγκροτημάτων. Μόλις καταστεί σαφές, πρωταρχικός στόχος μου, χωρίς αμφιβολία, είναι η υπεράσπιση της λευκής φυλής και η απέλαση (ειρηνική αν είναι δυνατόν) από τους μη Ευρωπαίους από τις χώρες μας. Και σε αυτό το ουσιαστικό σημείο, τα Ε/Σ συγκροτήματα είναι οι πρώτοι σύμμαχοί μου. Από την άλλη τώρα, υπάρχει μια φωτογραφία όπου χαιρετάω με το δεξί χέρι. Κάτι φλώροι μπλακ μεταλλάδες στη Γαλλία μας πρήζουν γι 'αυτή τη φωτογραφία λες και είναι κόντρα σε αυτά που έχω πει. Ένα μάτσο ηλίθιοι... Στην προαναφερθείσα συνέντευξη με το CNC δήλωσα ξεκάθαρα ότι αισθάνομαι πιο κοντά στον Ιταλικό Φασισμό απ 'ό, τι στον Γερμανικό Εθνικό Σοσιαλισμό. Πώς λοιπόν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι όσοι συμφωνούν με το Φασισμό χαιρετούν με τεταμένη τη δεξιά; Δεν έχω κανένα πρόβλημα να χαιρετίσω τους φίλους μου, όπως οι Ευρωπαίοι το έκαναν για 2000 χρόνια, και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους οπαδούς μας να το κάνουν σε συναυλίες.


Ερ.3: Μιλώντας για τους οπαδούς, πώς εξηγείτε ότι η σκηνή του Black Metal στη Δυτική Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική χάνει σταδιακά το επαναστατικό, προκλητικό, αιρετικό της πνεύμα και γίνεται όλο και πιο στείρα και ευνουχισμένη; Πώς συγκρίνεται η κατάσταση με την κατάσταση στην Ανατολική Ευρώπη; Είδατε κάποια διαφορά;

- Δεν είμαι ψυχολόγος, αλλά θα έλεγα ότι οι Black metallers στη Δυτική Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική δεν είναι τόσο σκληροί λόγω της συνολικής «αστικής τάξης» και της «μπουρζουαζιοποίησης». Είναι πιο μηδενιστές λόγω του πνεύματος του ακραίου φιλελευθερισμού που έπληξε αυτά τα εδάφη για πολύ περισσότερο από ό, τι την Ανατολική Ευρώπη. Εδώ στη Γαλλία, πολλοί metalheads είναι εγωκεντρικοί ποζεράδες, ζουν με τις μανάδες τους και έχουν μια εύκολη ζωή. Η Δυτική Ευρώπη είναι γνωστή για τα υψηλότερα επίπεδα διαβίωσης, τον υλισμό, τον χυδαίο ηδονισμό, τα χαμηλότερα ποσοστά γεννήσεων και το σύνδρομο του Αυτοκράτορα - όταν το μόνο παιδί στην οικογένεια συγκεντρώνει όλη την προσοχή, δεν προκαλεί έκπληξη ότι βλέπουμε τόσους πολλούς εγωιστές και δειλούς εκεί έξω. Κάθε μικρό σκατό, μαλακωμένο από τους γονείς του, νομίζει ότι είναι θεός και δεν έχει κανένα πνεύμα θυσίας, ούτε αίσθηση της κοινοτικής ηθικής. Ποτέ δεν θα αναλάβουν κανένα κίνδυνο. Η πολιτική ορθότητα είναι κατά κάποιο τρόπο η ζώνη άνεσης τους.Χρησιμοποιείτε τον όρο "προκλητικό" - είναι επίσης ένας βασικός όρος για την απεικόνιση της διαφοράς ανάμεσα στις δυτικές και τις ανατολικές σκηνές. Οι Σλάβοι δεν επιδιώκουν το προκλητικό στυλάκι του «ροκ σταρ» όπως έκανε ο Necrobutcher όταν πόζαρε μπροστά σε μια ναζιστική σημαία ή όπως οι DARKTHRONE όταν διεκδίκησαν τον τίτλο "Norsk Arisk Black Metal" και δεν ήταν πρόθυμοι να τα υποστηρίξουν μετά. Μου φαίνεται ότι η σκηνή της Δυτικής Βlack Μetal παραμένει ακριβώς στη νεανική, επιφανειακή πρόκληση (π.χ. ο Χίτλερ είναι ο νέος Σατανάς ή να ονομάζονται NS μόνο για να σοκάρουν το κοινό κλπ.). Η σκηνή στην Ανατολή είναι πολύ πιο σοβαρή, εμπλεκόμενη στα πολιτικά, βίαιη και οργανωμένη. Με εκπλήσσει ο αριθμός και η πειθαρχία των εθελοντών σας στο φεστιβάλ AsgardsreiΗ σλαβική σκηνή φαίνεται να είναι πολύ πιο ενωμένη. Έχετε δίκτυα στη φυλακή, οι ακτιβιστές σας έχουν μια γνήσια αθλητική κουλτούρα και έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Αμφότερα μυαλό και σώμα υπόκεινται στην ιδεολογία. Στη Γαλλία το βλέπετε αυτό σε σκινάδες αλλά σπάνια ανάμεσα σε black metallers. Επίσης, στις γαλλικές φυλακές, αν δεν είστε Κορσικανοί, δεν έχετε πρόσβαση σε ένα δίκτυο υποστήριξης μεταξύ των λευκών (οι οποίοι, ως επί το πλείστον, είναι είτε βιαστές ή τοξικομανείς). Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, καθώς και το γεγονός ότι οι φυλακές είναι γεμάτες με μετανάστες, ο οποιοσδήποτε προσπαθεί να τις αποφύγει με κάθε κόστος.


Ερ.4: Μιλώντας για τον υγιεινό τρόπο ζωής, φαίνεται ότι τα θέματα αλκοόλ και σεξ σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Μας θυμίζει τα βακχικά τραγούδια και τις Διονυσιακές τελετουργίες - και τα δύο θέματα είναι παρόντα στην ευρωπαϊκή κουλτούρα, όπως και η Σπαρτιατική πειθαρχία και η ασκητική που καλλιεργούνται από το Εθνικοσοσιαλιστικό Straight Edge κίνημα. Δεν υπάρχει, κατά την άποψή σας, μια αντίφαση μεταξύ των δύο όρων και ποια θέση τους διατηρείτε στη ζωή σας;

Αυτές οι δύο δυνάμεις - το Διονυσιακό (όργιο) και το Απολλώνιο (τάξη), για να το θέσω σε νιτσεϊκούς όρους, είναι προφανώς σε σύγκρουση αλλά δεν είναι αντιφατικές, εφόσον εξισορροπούνται και αλληλοσυμπληρώνονται. Γυμνάζομαι για δύο ώρες κάθε μέρα για να φάω τρεις φορές περισσότερο φαγητό και να πάρω τρεις φορές περισσότερη ευχαρίστηση. Εδώ στη Γαλλία, η κατανάλωση κρασιού και σαμπάνιας αποτελεί συστατικό μέρος της κληρονομιάς και της ταυτότητάς μας, ένα είδος εθνικής "τεχνογνωσίας". Ένας Γάλλος εθνικιστής δεν μπορεί να ζήσει αξιοπρεπώς φτύνοντας τα grands crus μας. Για όλα υπάρχει μια εποχή: μια περίοδος για αθλητισμό και κατάρτιση και μια για γλέντι και χαλάρωση. Η υπερβολική σοβαρότητα προκαλεί άγχος και το παρατεταμένο στρες οδηγεί σε καρκίνο.

Το Γαλλικό πλήθος είναι προφανώς λιγότερο αθλητικό από το Ρωσικό ή το Ουκρανικό, αλλά είναι πιο εορταστικό, πιο ραμπαιλικό (Σ.τ.Ε.: θυμίζει τα έργα του Ραμπελαί), το οποίο έχει και τα καλά του. Παρακολουθήστε τα βίντεο της συναυλίας μας στη Limoges - οι άνθρωποι έχουν ένα τεράστιο χαμόγελο, τραγουδούν μαζί αγκαλιά χωρίς να συμπεριφέρονται σα μεθυσμένα σκουπίδια. Είναι μια στιγμή αγνής ευθυμίας. Νομίζω ότι η αληθινή δύναμη είναι στον αυτοέλεγχο – το να είναι σε θέση κάποιος να απολαύσει τις γήινες απολαύσεις χωρίς να εθιστεί μακροπρόθεσμα. Τίποτα δεν είναι πιο καταθλιπτικό για μένα από ένα άτομο που δεν μπορεί να ελέγξει το ποτό του. Προσωπικά, έπινα πολύ κάποτε αλλά με βοήθησε σε δύσκολους καιρούς. Τώρα είναι μόνο περιστασιακό. Ωστόσο, με ενοχλεί να αντιμετωπίζομαι ως τοξικομανής επειδή πίνω μια γουλιά  Dom Pérignon από κάποιον Straight Edge που βαράει στεροειδή τα οποία είναι 1000 φορές πιο επιβλαβή για την υγεία του.


Ερ.5: Μεταξύ των διαφόρων επιρροών που μπορούν να εντοπιστούν στα πρόσφατα άλμπουμ σας είναι η rap. Είναι μια μεταμοντερνιστική αποδόμηση των συζητήσεων και των ειδών με την τεχνική του κολάζ ή προσπαθείτε να ενισχύσετε τους PESTE NOIRE με νέα εξωτικά στοιχεία;

- Όχι, πραγματικά μ’ αρέσει η rap μουσική. Ακριβώς όπως στη γαλλική λογοτεχνία, πάντα αισθάνθηκα πιο κοντά στους παρίες. Το ενδιαφέρον μου για το ραπ βασίζεται στην ίδια αυτή έλξη για τους απατεώνες, τους ταραχοποιούς, τους γκάνγκστερ και τα ελεύθερα μυαλά. Και όπως έχω πει ήδη νωρίτερα, είμαι εθνο-πλουραλιστής: με τον ίδιο τρόπο που μπορώ να ενδιαφέρομαι για τον Ιάπωνα ή την κουλτούρα των Ίνκας, δεν έχω κανένα ταμπού να ακούω μαύρο ή  Maghreb rap αν είναι καλοφτιαγμένο όσο δε λένε περίεργα πράγματα τύπου Kemi Séba. Υπάρχουν χαρακτηριστικές φωνές, μορφές έκφρασης και τραγούδια, όπως αυτά που μπορείτε να βρείτε στο Niska ή το Siboy για παράδειγμα, τα οποία δεν θα μπορούσαν να κάνουν λευκοί. Και αυτό ισχύει και για τη γερμανική ραπ. Ένα λευκός δεν θα ραπάρει ποτέ σαν έναν μαύρο και το αντίστροφο. Η διατήρηση αυτών των φυλετικών ιδιαιτεροτήτων εμποδίζοντας την φυλετική επιμειξία και την αραίωση της κουλτούρας είναι απαραίτητη για μένα.


Το Rap είναι τολμηρό, επιθετικό, φιλοπόλεμο, τέρμα αρρενωπό, μιλά μόνο για υπερηφάνεια και δύναμη, είναι στην πραγματικότητα απόλυτα φασιστικό. Υποστηρίζω όλες τις «υπερηφάνειες» αλλά όσον αφορά τη θυματοποίηση και τα αντι-λευκά είδη του νέγρικου ραπ, εννοείται ότι είναι μαλακίες: αν αφαιρέσεις το flow, τη φωνή, τη χαρακτηριστική χροιά τους, τα οποία είναι τόσο αυθεντικά, στα κλιπ τους θα δεις την αισθητική τους να αντιγράφει όλα μας τα σύμβολα και τις δημιουργίες. Τα όπλα τους είναι ρωσικά, τα αυτοκίνητά τους είναι γερμανικά και τα ρούχα τους είναι γαλλικά. Ακόμη και η εραλδική τους μορφή αντλείται από την ευρωπαϊκή εραλδική. Αυτοί οι καθυστερημένοι - οι οποίοι μπορεί να είναι εξαιρετικοί μουσικοί αλλά παραμένουν καθυστερημένοι - μιλούν μόνο για εξουσία και κυριαρχία. Αλλά οι πραγματικοί Άρχοντες, αυτοί που διαθέτουν στρατιωτική τεχνολογία, αυτοί που κατασκευάζουν πολυτελή αυτοκίνητα και φτιάχνουν Hugo Boss, είναι προφανώς οι Λευκοί. Η αλήθεια είναι ότι φλωρέψαμε εξαιτίας των αδελφοκτόνων πολέμων, της προπαγάνδας περί επιμειξίας και των υστερικών περί ανθρώπινων δικαιωμάτων. Το γεγονός παραμένει ότι είμαστε εμείς και όχι αυτοί που έχουν την υλικοτεχνική υποστήριξη, την τακτική νοημοσύνη και τους στρατιωτικούς πόρους για να τους κάνουν ένα με το χώμα. Αφήστε τους λοιπόν να παίξουν με τα παιχνίδια μας στα κλιπ τους. Χωρίς εμάς, θα έχουν ξύλινα ραβδιά αντί για AK47 και γαϊδούρια ή κατσίκια για μεταφορά.Ερ.6:  Έχουμε φτάσει στο προφανές αλλά απαραίτητο ερώτημα - ποια είναι τα τρέχοντα σας project, τόσο από  άποψη  νέων δίσκων αλλά και  συνεργασιών; Πού βρίσκεται το πεδίο μάχης για τους Kommando Peste Noire φέτος; Ίσως μια κουβέντα για το νέο σας project VOUÏVRE;


- Έγινε. Λοιπόν, με χρονολογική σειρά:

Guest εμφάνιση στην επόμενη κυκλοφορία των M8L8THΗχογράφηση καινούργιου δίσκου PN. Έχει ήδη συντεθεί αλλά θέλω να βελτιώσω μερικές λεπτομέρειες και να ασχοληθώ με τις μουσικές ρυθμίσεις με τον τρόπο που είχε γίνει στο "L'Ordure à ltat pur" όπου είχε τριάντα διαφορετικές ιδέες ανά κομμάτι. Οι ζωντανές εμφανίσεις έχουν πάρει πολύ χρόνο και λυπάμαι που βιάστηκα με τα δύο προηγούμενα άλμπουμ. Τώρα θα πάρω όλη την ώρα που χρειάζεται να ολοκληρώσω αυτό το νέο άλμπουμ. Μην το περιμένετε νωρίτερα από το 2018. Μόλις ολοκληρωθεί το έβδομο άλμπουμ PN, θα κάνω το split-CD με τους ABSURDΜετά το split με ABSURD, θα εκδώσουμε ένα 7 '' με GOATMOON.

Είναι μεγάλη τιμή να συνεργαστούμε με όλες αυτές τις μπάντες. Σχετικά με τους VOUÏVRE, όλα ολοκληρώνονται και περιμένουμε μόνο τα βινύλια από το εργοστάσιο. Υπάρχει πολλή διαφημιστική εκστρατεία γύρω από αυτό το έργο λόγω του γεγονότος ότι το ανακοινώσαμε σε ένα video teaser που πραγματοποιήθηκε άψογα από την ANAON PRODUCTIONS και οι άνθρωποι αναμένουν ένα πλήρες άλμπουμ. Εντούτοις, αυτό είναι ένα EP με (έτσι ανακοινώθηκε): δύο Black Metal κομμάτια με ωμή παραγωγή και ήχο παλιάς σχολής (πλευρά Α), που συντέθηκαν και καταγράφτηκαν από τον εαυτό μου και δύο ακόμη πειραματικά κομμάτια (πλευρά Β) που συνθέτουν και καταγράφονται από τον HGH. Ο Sün της γαλλικής NSBM μπάντας MALSAINT έγραψε όλους τους στίχους εκτός από το outro. Κάνει τα σκληρά φωνητικά στα κομμάτια μου και εγώ κάνω όλα τα καθαρά φωνητικά. Ο Sün κάνει επίσης τα καθαρά φωνητικά σε ένα από τα πειραματικά κομμάτια και ένα πραγματικά βαρέων βαρών όνομα από το Γαλλικό NSBM - το όνομα του οποίου θα κρατήσω μυστικό μέχρι να κυκλοφορήσει το βινύλιο - συνέβαλε με τους στίχους του και τα σκληρά φωνητικά στο outro. Ο Ardraos των SÜHNOPFER είναι στα τύμπανα. Κατά τη γνώμη μου, ήταν μια καλή εμπειρία αλλά δεν θα συνεχίσω αυτό το project. Δεν είμαι πλέον στην νοοτροπίας της εποχής - εκείνη των παριζιάνικων περιπλανήσεων - και από την αρχή την είδα ως ένα σύντομο διάλειμμα για να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό από το PN, όπως το άλλο project μου VALFUNDE, στο οποίο δεν θα γυρίσω ποτέ. Συνεπώς, αφήνω το μέλλον του VOUÏVRE στα χέρια των Sün και HGH, αν θέλουν να συνεχίσουν αυτό το project.


Ερ.7: Ας αποκαλύψουμε την επερχόμενη συνεργασία μεταξύ της MILITANT ZONE και των PESTE NOIRE. Είμαστε υπερήφανοι που ανακοινώνουμε τη λήψη του βίντεο κλιπ "Le dernier putsch" - το κομμάτι που παίζει από τα πρώτα δευτερόλεπτα του πιο πρόσφατου άλμπουμ σας. Οι λήψεις θα πραγματοποιηθούν στο Κίεβο στις 11 Ιουνίου και θα θέλαμε να προσκαλέσουμε όλους τους οπαδούς και υποστηρικτές να έρθουν στο πλήθος και να συμμετέχουν στο νέο αυτό βίντεο των Peste Noire (για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε τη σελίδα του event: vk.com/kpn2017).

To "Le dernier putsch" είχε αρχικά προβλεφθεί ως μια χειρονομία υποστήριξης προς την AZOV.  Έτσι ποιο καλύτερο μέρος από το Κίεβο για να γυριστεί αυτό το βίντεο; Για όσους ενδιαφέρονται, κάναμε ένα μπλουζάκι πριν από λίγο καιρό απεικονίζοντας έναν χούλιγκαν οπλισμένο με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ και φορώντας κράνος ιππότη, με το σύνθημα: "Να είσαι μεσαιωνικός". Τότε ήταν μόνο ένα σχέδιο t-shirt, έτσι τα ‘παιξα πραγματικά όταν είδα για πρώτη φορά τους χούλιγκαν με νυχτερίδες και ρόπαλα στο Maidan, φορώντας πραγματικές πανοπλίες έτοιμοι για το πραγματικό putsch


7 σχόλια:

 1. Ανώνυμος28/12/17 5:24 μ.μ.

  Πολύ σωστά, να φύγουν οι μη-Ευρωπαίοι από την Ευρώπη, ιδανικά ειρηνικά. Όμως οι Γάλλοι,Άγγλοι,Ολλανδοί και λοιποί αποικιοκράτες δεν δικαιούνται να διαμαρτυρόνται. Οι ίδιοι (οι πρόγονοί τους) φέρνανε αφρικανούς και ασιάτες ως σκλάβους, βιάζοντας τις γυναίκες τους. Όποτε είναι υποκριτικό να διαμαρτύρονται τώρα αυτά τα έθνη για φυλετική επιμειξία. Οι Έλληνες, Ουκρανοί, Ρώσοι, Ούγγροι και γενικά κάθε ευρωπαικό έθνος που δεν μπλέχτηκε με την αποικιοκρατία έχουν κάθε δικαίωμα να μην θέλουν αφρικανούς και ασιάτες στη χώρα τους. Οι άλλοι ας τους λουστούνε. Είναι το τιμήμα που πληρώνουν για τον πλούτο και δύναμη που απέκτησαν ως αποικιοκρατικές δυνάμεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αποικιοκράτες με την στενή έννοια του όρου υπήρξαν και οι Μπόερς που όμως δεν βρήκαν άλλο λαό εκεί που εγκαταστάθηκαν και δημιούργησαν μια τοπική υπερδύναμη, δεν είναι λογικό να κλείνουμε τα μάτια μπροστά στην κατοχή της μισής ευρώπης επειδή μια μερίδα του λαού με σκοπό τον πλουτισμό είχαν δούλους. Δούλους κατά καιρούς είχαν όλες οι φυλές όπως πχ οι Βορειοαφρικάνοι που είχαν αιχμαλωτίσει 1.000.000 Λευκούς.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος28/12/17 6:53 μ.μ.

   Οι Μποερς είναι όντως άλλη περίπτωση. Δε γνωρίζω αυτό που λες για τους Βορειοαφρικάνους.
   Πάντως διαφορετική η σκλαβιά στην αρχαιότητα (σκλάβοι ήταν οι αιχμάλωτοι πολέμου στην ουσία) και διαφορετική περίπτωση η αποικιοκρατία, όπου η σκλαβιά είχε γίνει ένας τρόπος πλουτισμού, όχι απλά για μια μερίδα του λαού αλλά στην ουσία ήταν η ειδοποιός διαφορά μεταξύ των σημερινών πλουσίων κρατών της Ευρώπης και της Νότιας Ευρώπης. Όλες οι αποικιοκρατικές δυνάμεις σήμερα είναι πλούσια, ισχυρά κρατή.
   Στην τελική γιατί να είμαστε εμείς, οι Ιταλοί, οι Ισπανοί και οι Πορτογαλλοί ο σκουπιδότοπος της Ευρώπης; Στην Βόρεια Ευρώπη οι λαθρομετανάστες είναι ελάχιστοι σε σχέση με τη Νότια, οι εκει μαύροι,ασιάτες και λοιπά στο μεγαλύτερο ποσοστό δεν μετανάστευσαν εκεί αλλά είναι απόγονοι σκλάβων και επιμιξίων (βιασμών συχνά).

   Με ποια λογική ο λευκός Αμερικάνος διαμαρτύρεται για τους μαύρους, τη στιγμή που αυτοί γενοκτόνησαν 100 εκατομύρια Ινδιάνους και φέρνανε μαύρους από την αφρικη?

   Για να καταλήξουμε κάπου, εμέις έχουμε κάθε λόγο να μην θέλουμε μη-ευρωπαίους εδώ, το ίδιο και οι αποικιοκράτες, οπότε ας κόψουν την εισροή τελειώς και ας διώξουν όσους μετανάστευσαν εκει, αλλά δεν είναι ηθικό ούτε ιστορικά δίκαιο να διώξεις αυτούς που έφερες ο ίδιος και τους έχεις στη χώρα σου 300 χρόνια. Και τι θα κάνεις με κάποιον που είναι κάτα τα τρία τέταρτα Γάλλος και ένα τέταρτο αλγερινός, θα τον διώξεις ή θα τον κρατήσεις και με τι κριτήρια;;

   Διαγραφή
  3. Δεν μπορούμε να μιλάμε υποθετικά για απελάσεις από την στιγμή που οι κυβερνήσεις είναι μαριονέτες, με εξαίρεση 2-3 χώρες πχ Ουγγαρία Πολωνία και Τσεχία. Ψάξε λίγο για το δουλεμπόριο στην Βόρεια Αφρική και θα δεις πολλά πράγματα. Επίσης το δουλεμπόριο στην Αμερική οργανώθηκε από περιούσιους και ντόπιους φύλαρχους με πλουτισμό των χριστιανών προτεσταντών και όχι γενικά των λευκών. Υπήρχαν και μαύροι στις ΗΠΑ που είχαν δούλους κλπ. Ολόκληρη η Ευρώπη με εξαίρεση το πρώην Ανατολικό μπλοκ έχει δεχτεί εισβολή και είναι θέμα χρόνου τα μέτωπα της Συρίας να ξαναζωντανέψουν στις γειτονιές μας.

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος29/12/17 5:40 μ.μ.

   Στους 100 Αμερικάνους αφέντες ίσως ο 1 να ήταν μαύρος.. Αυτό δεν με ενδιαφέρει τόσο, όπως και να χει.

   Η ερώτηση για απέλαση δεν είναι τόσο υποθετική. Αν καταφέρουμε και ρίξουμε τις κυβερνήσεις μαριονέτες, με τι κριτήρια θα γίνουν οι απελάσεις, δεδομένου ότι δυστυχώς φυλετικές επιμειξίες έχουν γίνει εδώ και πολλά χρόνια και γίνονται (ειδικά σε χώρες όπως η Αγγλία, Γαλλία,Ολλανδία). Η απόφαση είναι πανεύκολη για έναν αφρικανό ή ασιάτη αλλά δυσκολότερη για κάποιον μιγά που μπορεί να είναι επι το πλείστον Γάλλος πχ αλλά να έχει και αφρικανικο DNA

   Tέλος για τον Μαντέλα μαύρος εθνικιστής ήταν με μαρξιστικές καταβολές, στήριξη απο τους σιωνιστές είχαν (εχουν ακόμα;) και οι Ουκρανοί εθνικοεπαναστάτες επειδή αυτό θεώρησαν ότι εξυπηρετεί τους στόχους τους. Εγώ αντισιωνιστής είμαι προφανώς αλλά υπάρχουν και λυκοσυμμαχίες στην πολιτική. Το Ισραήλ είναι πανίσχυρο οικονομικά και στρατιωτικά και αυτό δε γίνεται να το αγνοούμε σε γεωπολιτικές συζητήσεις

   Διαγραφή
  5. Όλοι οι έμποροι σωμάτων στην Αφρικανική ήπειρο ήτο Μαύροι και φύλαρχοι με επίεκντρο την Λιβερία. Απελάσεις μπορείς να κάνεις και έχουν γίνει στο παρελθόν με κριτήρια φυλετικά και μόνο. Ο Μαντέλα ήτο από μια υποανάπτυκτη φυλή της Νοτίου Αφρικής και ο εθνικισμός ήταν ίδιος με του Βελουχιώτη. Επιφανειακός και επιδερμικός. Το κόμμα του ήταν μαρξιστικό και συνήθιζε να βάζει βόμβες παντού ακόμη και σε σχολεία και νηπιαγωγεία.

   Διαγραφή
 2. Οι Μπόερς είχαν το εθνικό κόμμα το οποίο πούλησε τον αγώνα τους και παρέδωσε μια υπερδύναμη στον Μαντέλα που υπήρξε Μαρξιστής και συγχρόνως άνθρωπος της Μοσάντ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή