Νέα έκδοση από την «Νέα Γενεά» - Οι Σαμουράι, Ιππότες της Αυτοκρατορίας με Τιμή και ΠίστηΟι Σαμουράι, Ιππότες της Αυτοκρατορίας με Τιμή και Πίστη 

Heinz Corazza

Δεν είναι σύμπτωση, ότι η «Das Schwarze Korps», η εφημερίδα των Schutzstaffel του Αδόλφου Χίτλερ, έφερε μια σειρά επιφυλλίδων με τίτλο «Οι Σαμουράι, Ιππότες της Αυτοκρατορίας με Τιμή και Πίστη». Οι νόμοι κατά τους οποίους οι λαοί γίνονται τρανοί ισχύουν για όλους, όπως επίσης και οι νόμοι κατά τους οποίους οι λαοί εκπίπτουν. Είναι καλό για ‘μας να φέρνουμε συνεχώς στο νου μας ως μαθητές τις ζωές άλλων λαών.
Απ’ αυτήν τη σύντομη ιστορία των Σαμουράι θέλουμε να ανακαλέσουμε στη μνήμη μας κάτι που έχει εδώ και πολύ καιρό ξεχαστεί: το γεγονός ότι ήδη σε παλαιότερες εποχές αυτός ο λαός στην Άπω Ανατολή είχε τους ίδιους νόμους τιμής με αυτούς που είχαν οι πατέρες μας στο μακρινό, πολύ γρήγορα κατεστραμμένο παρελθόν, κι επιπλέον τη γνώση, ότι συνήθως είναι μειοψηφίες υψίστης αξίας αυτές που παρέχουν σ’ έναν λαό μια – με γήινους όρους – αιώνια ζωή. Αυτή είναι η ουσία αυτής της ανατύπωσης και σ’ αυτό το πνεύμα θα ήθελαν πολλοί, ιδιαίτερα οι άνδρες των SS, να διαβάσουν αυτό το φυλλάδιο.

H. Himmler,
Reichsführer των SS

για να το παραγγείλετε στον σύνδεσμο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου