Μπλουζάκι για την οικονομική ενίσχυση φυλακισμένων συναγωνιστών (Αυτόνομοι)

12 ευρώ - επικοινωνία: battlehymn14@outlook.com.gr

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/11/21 2:58 μ.μ.

    Τι έγινε αδέρφια μόνο ο ΜΚ και αυτόνομοι Αθηνών στην τελευταία κίνηση αλληλεγγύης; Όλοι οι άλλοι με τον Ιανό και τους ιεχωβάδες της φάσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/21 5:32 μ.μ.

      από πού περίμενες από τον Ιανό που θίχτηκε από την παρουσία εθνικοσοσιαλιστών στο μνημόσυνο του Κατσίφα και παραλίγο να καλέσει τα ματ από την έννοια του αλλά δεν είδε όμως στο βίντεο να τσακώνεται μπροστά στο σιτάρι του νεκρού ο δεξιός Καραθάνος με τον ακροδεξιό του κας;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/11/21 6:04 μ.μ.

    Για ποιον λέτε; Μήπως τον πρώην πιο πιστό απόφοιτο του χρυσού σκούφου του γνωστού σεφ που διαφημίζει γνωστή αντιφα εφημερίδα; Αυτόν που προβάλλει την ύβρη του Γούδη για τον Ιάπωνα Μισίμα; Τον άνθρωπο που κοντεύει να βγάλει φραντσαιζ για μνημόσυνα στο α νεκροταφείο αλλά κοροϊδεύει τους άλλους για μνημοσυνάκηδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/11/21 9:35 μ.μ.

    Τι έγινε λέει; Πήγε ο .... στο μνημόσυνο; Εκεί δεν πήγε και το Existence; Παίχτηκε φάση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/11/21 9:36 μ.μ.

    Ποιοι είναι τόσο αφελείς που περίμεναν ενέργειες αλληλεγγύης από τον Ιανό υπέρ φυλακισμένων συναγωνιστών; Είναι γνωστό ότι οι φυλακισμένοι συναγωνιστές ούτε ζωγραφιστο δεν θέλουν να δουν το συγκεκριμένο σιχαμα. Τόλμησε και έκανε εκπομπή για την Σταυρούπολη ο αστούλης που κρύβεται συνέχεια πίσω από μπάτσους που να ήξερε ότι άμα τα παιδιά της Σταυρούπολης τον πετύχουν πουθενά ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/11/21 9:50 μ.μ.

      Ποια εκπομπη εκανε για τα ΕΠΑΛ; εδώ μονο με δεξιούς και καραμπελιαδες σολάρει πλεον

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/11/21 1:43 μ.μ.

      Τον οποίον Καραμπελιά κάποτε πρόβαλε αυτό το ιστολόγιο έτσι; Μην τα ξεχνάμε αυτά

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/11/21 3:10 μ.μ.

      νομίζεις ότι οφείλει κάποιος να σου απολογηθεί εκ μέρους του μκ; αν θέλετε απολογίες αλλού

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/11/21 5:31 μ.μ.

      Όχι δεν ζητάω απολογίες ζητώ να μην το παίζετε καθαρολόγοι και να κατηγορείτε άλλους για κολλεγιές με την ακροδεξιά όταν εσείς προβάλετε πρώην πασοκους της "πατριωτικής αριστεράς" που τώρα είναι κολληταρια με πρώην πράκτορες της ΚΥΠ. Μήπως δεν ξέρεις ΜΚ ότι το Άρδην Ρήξη ζητάει από την αρθογραφία του ενίσχυση της συμμαχίας με το Ισραήλ; Γιατί κάποτε καλούσες σε κινήσεις αλληλεγγύης όταν τους έβαζαν βόμβες στο λέω.

      Διαγραφή
    5. Θέλεις να βγούμε δημοσίως να μιλήσουμε για το θέμα; Θέλεις να ανοίξουμε βιβλιάρια καταθέσεων να δούμε ποιοι είχαν συνεργασίες ; Θέλεις να μας πεις ποιοι έβαζαν βόμβες και πότε ; Γιατί τα χρόνια περνάνε αλλά κάποιοι έχουν καλή μνήμη.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος8/11/21 2:05 μ.μ.

      Μα ακριβώς αυτό λέμε, έχουμε όλοι καλή μνήμη.
      Τώρα όσον αφορά τις καταθέσεις είναι γελοίο επιχείρημα.
      Που ξέρω γω τι πήρε ο καθένας και πότε και με ποια στοιχεία και με ποια μορφή;

      Μην γίνεσαι αστείος !
      Η στάση σου είναι ύποπτη

      Διαγραφή
    7. Ναι επειδή είμαστε ύποπτοι απαντάμε δημόσια σε ανώνυμα σχόλια και σε προσπάθειές σαν τις δικές σου. Επώνυμα λοιπόν για πολλοστή φορά και να δούμε τι θα πεις εσύ και άλλοι που τόσο ενοχλήθηκες επειδή την εποχή εκείνη γράφτηκε το αυτονόητο για τον εμπρησμό από την Μοσάντ μετά την κίνηση στην Γάζα. Απλά η μνήμη σου/σας είναι επιλεκτική. Μιλάς ή μιλάτε για συνεργασία με την άκρα δεξιά ως τι; Εκπροσωπείς κάποιον; Η απλά μέσα από την ανωνυμία προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις; Επώνυμα Δημόσια για οποίο θέμα θελεις και θέλετε.

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.