Eις μνήμην των 53 Ουκρανών μαχητών και αιχμαλώτων πολέμου του Εθνικιστικού Εθελοντικού Συντάγματος Azov, που δολοφονήθηκαν την 29η Ιουλίου στην φυλακή της περιοχής Olenivka της ανατολικής Ουκρανίας: η μουσικοπολιτική μπροσούρα της συντακτικής ομάδας του «Μαύρου Κρίνου» τώρα σε .pdf για να την κάνετε free download και να διαβάσετε σχετικά με την «ιδεολογία που ακούγεται»!

 



Μια μοναδική συλλογή άρθρων για την μουσική της πολεμικής παράδοσης και τις μπάντες που δεν υποχωρούν απέναντι στο σύστημα. 

Η Α’ έκδοση άρχισε να κυκλοφορεί κατά την διάρκεια του χειμερινού ηλιοστασίου του 2017 και ανέβηκε η σχετική ανάρτηση τον Φεβρουάριο του 2018, με αποτέλεσμα δεκάδες αντίτυπα να προωθηθούν μέσω βιβλιοπωλείων και αυτόνομων ομάδων σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τόσο στον ελλαδικό χώρο όσο και στην Κύπρο.

Η εν λόγω μπροσούρα που είναι και η  μοναδική στην Ελληνική γλώσσα για το NSBM προκάλεσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θετικά σχόλια, κυρίως ανάμεσα στους νεολαίους που στηρίζουν την Πολεμική Μουσική σε πείσμα των καιρών.

Η Β’ έκδοση κυκλοφόρησε κατά την διάρκεια του θερινού ηλιοστασίου του 2021 και ήδη βρίσκεται στα χέρια δεκάδων Αυτόνομων Συναγωνιστών, ενώ ελάχιστα αντίτυπα υπάρχουν στην διάθεση επιλεγμένων βιβλιοπωλείων.

Η αρχική έκδοση ήταν αφιερωμένη στην μνήμη των πεσόντων εθελοντών του Συντάγματος Azov ενώ η επανέκδοση - που ήταν και απαίτηση νεολαίων που στηρίζουν την σκηνή - είναι αφιερωμένη στους Έλληνες Συναγωνιστές που «έφυγαν» νωρίς.

Η ελεύθερη προώθηση της μπροσούρας την οποία μπορείτε να κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ σε .pdf πατώντας τον σχετικό σύνδεσμο ΕΔΩ, είναι μια κίνηση εις μνήμην των 53 Ουκρανών μαχητών και αιχμαλώτων πολέμου του Συντάγματος Azov που δολοφονήθηκαν την 29η Ιουλίου στην φυλακή της περιοχής Olenivka της ανατολικής Ουκρανίας.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους στηρίζουν τις πρωτοβουλίες της συντακτικής μας ομάδας.

Για να κατεβάσετε το .pdf στον σύνδεσμο εδώ ...

100 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/8/22 2:03 μ.μ.

    ένα αηδιαστικό έγκλημα της νεοφιλελέ χούντας Ζελένσκι

    όλο το ουκρανικό Telegram (δηλαδή κατώτεροι κυβερνητικοί που έχουν την αποστολή να μεταφέρουν στον ουκρανικό λαό τα non-paper των ουκρανικών μυστικών υπηρεσιών που είναι διαφορετικά από τις επίσημες ανακοινώσεις προς τα δυτικά ΜΜΕ) λέει ότι έγιναν προδότες από τη στιγμή που ομολόγησαν μυστικά του κράτους στους Ρώσους μετά την αιχμαλωσία, και λένε "ήρωες μεν, αλλά έπρεπε να τους βαρέσουμε για να μη μιλήσουν κι άλλοι" (κοινώς δεν αρνούνται ότι το έκανε ο ουκρανικός στρατός). Στο δυτικό πόπολο βέβαια ο Ζελένσκι λέει ότι το κάνανε οι Ρώσοι για να μην μαθευτεί ότι έκλεβαν ψυγεία (!!!), μέχρι που βρέθηκε ο σειριακός αριθμός του πυραύλου ότι ήταν himars οπότε απλά σταμάτησαν εντελώς να μιλάνε για το γεγονός.

    τιμή και δόξα σε κάθε ηρωικό Ουκρανό εθνικιστή που πέφτει θύμα της νεοφιλελέ χούντας Ζελένσκι!

    ας γίνει αυτό η αφορμή για την εθνική επανάσταση του Ουκρανικού λαού ενάντια στη χούντα Ζελένσκι και στα νατοϊκά παράσιτα που την περιτριγυρίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/8/22 2:29 μ.μ.

    Τριτη θεση σε ανοδο και οι πλευρικοι και θουλομαχοι στα λαγουμια τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/8/22 8:30 μ.μ.

      2:29 μια τζατζικι μια πατατες μια τυροκαυτερη

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος9/8/22 2:54 μ.μ.

    με θερμοβαρική βόμβα τους σκότωσαν οι ίδιοι οι ρωσόφιλοι αφού πρώτα τους βασάνισαν μαζί με τα τσιράκια της Wagner που έχει Ιουδαίο αρχηγό. δεν είναι τυχαίο ότι πέθαναν μόνο κρατούμενοι και όχι οι δεσμοφύλακες. φυσικά οι οπαδοί του Κρεμλίνου δεν υστερούν σε τίποτα από τους εγκληματίες του ΝΑΤΟ. λίμπεραλς παντού. απλά οι αδερφοί Ρώσοι έχουν άλλη παράδοση σε δίκες και μαζικές εκτελέσεις από την εποχή που σκότωσαν τον τσάρο στο υπόγειο δίπλα σε σύμβολα της Καμπάλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/8/22 8:04 μ.μ.

      Εβραίος ο αρχηγός της wagner αλλά ουκρανάρας καθαρός ο kolomoisky

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/8/22 8:05 μ.μ.

      Διαφωνούν μαζί σου τα ουκρανικά κανάλια του Telegram που πανηγυρίζουν ότι μετά από το μήνυμα που έστειλαν στους Αζόφ δεν θα κελαηδήσουν άλλοι αιχμάλωτοι.

      Όσο για τις "παραδόσεις", μέχρι στιγμής πυρηνικά σε ανθρώπους έχει ρίξει ο Αμερικάνος και όχι ο Ρώσος, μαζικό βομβαρδισμό παιδιών έχει κάνει ο Αμερικάνος (Βαγδάτη) και όχι ο Ρώσος, Agent Orange στο περιβάλλον έχει ρίξει ο Αμερικάνος (Βιετνάμ) και όχι ο Ρώσος, απεμπλουτισμένο ουράνιο έχει πετάξει ο Αμερικάνος (Κόσοβο) και όχι ο Ρώσος, θερμοβαρικά που αναφέρεις κιόλας χωρίς καν να ξέρεις τι είναι έχει ρίξει ο Αμερικάνος (Αφγανιστάν) και όχι ο Ρώσος, και γενοκτονία ολόκληρων φυλών έχει κάνει ο Γερμανός (Χερέρος Ναμίμπια 1904) και ο Τούρκος (Αρμένιοι 1915) και όχι ο Ρώσος.

      Πραγματικά, σερβιτόρε, νομίζεις ότι σε παίρνει να ξεκινήσουμε σύγκριση των εγκληματικών παραδόσεων του δυτικού ιμπεριαλισμού με οποιεσδήποτε άλλες;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/8/22 8:15 μ.μ.

      ...και οι Ισπανοί και Αγγλοσάξονες τους Ινδιάνους και Αβορίγινες. Τι είπατε για παραδόσεις;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/8/22 8:15 μ.μ.

      Αφού σε πειράζει γιατί το πίνεις με τέτοια ζέστη; Α ρε πόνο που σας δίνουν οι Ρώσοι τριτοθεσιτης από τα Lidl!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος10/8/22 10:00 μ.μ.

      8:15 αν δεν εισαι ακροδεξιος απαντησε μας σε ποιον δινουν πονο οι ρωσοι ? ρωσοι και ουκρανοι στρατιωτες σκοτωνονται για τα συμφεροντα των καπιταλιστων ολιγαρχων αμφοτερων των καθεστωτων.

      Διαγραφή
  4. Russian Savvidis9/8/22 8:45 μ.μ.

    Embassy calling! Embassy calling!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/8/22 9:12 μ.μ.

    Έχει καμιά σημασία ποιος πάτησε το κουμπί; Ωραία, πες ότι τό κανε ο γεροκαγκεμπίτης με τα μποτοξάκια. Ε και; Αλλάζει αυτό σε κάτι το γεγονός ότι το φιλελεύθερο Κτήνος είναι μακράν ο Νο1 εχθρός του ανθρωπίνους γένους; Εμείς βέβαια πρέπει να λέμε ότι το έκανε ο Ζελές μπας και φέρουμε κάνα μπερδεμένο εθνοπιτσιρικά στο σωστό (αντινατοικό) δρόμο.

    Στο κάτω κάτω αυτοί οι 53 εφόσον είχαν πρόσβαση σε γκάνια ας τα έστρεφαν ανάποδα και ας έριχναν το βδελυρό δυτικότροπο καθεστώς του Κιέβου. Αυτοί δυστυχώς προτίμησαν να πάνε με το Διάβολο. Από εκεί ξεκίνησε η κακοδαιμονία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/8/22 9:35 μ.μ.

    οι φίλοι του Πούτιν που είναι πιστός φίλος του Ισραήλ δεν μπορούν να απαντήσουν γιατί το Κίεβο θα ήθελε τον θάνατο πολεμιστών που θεωρούνται ήρωες. από την άλλη κανείς δεν θυμάται ότι ο ζελες είχε κόντρα με τον προκοπένκο. όπως και να έχει τα θύματα βρέθηκαν με εγκαύματα που θυμίζουν έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού παρά βολή από χιμαρς. τι πιο εύκολο από τους πουτινικούς να σκοτώσουν μαζικά αιχμαλώτους και να το ρίξουν στους άλλους. δεν υπάρχει άδεια από το Κρεμλίνο για έρευνα ενώ αν κάποιοι μιλάνε για τελεγκραμ οι άλλοι μιλάνε για υποκλοπές. οι Ρώσοι δεν πάνε πίσω σε σφαγές και θηριωδίες όσο και αν χτυπιέται ο ρουφιάνοβιτς και ο Ηλιόπουλος η ο νέος σωτήρας κομματάρχης που δίνει καλό μεροκάματο μετά τον βέλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/8/22 9:48 μ.μ.

      απάντα πρώτα εσύ γιατί να τους ήθελαν νεκρούς οι Ρώσοι. Το γιατί τους ήθελαν νεκρούς οι Ουκρανοί το λένε οι ίδιοι οι Ουκρανοί στο τέλεγκραμ. Στην ερώτηση "γιατί να τους θέλουν νεκρούς οι Ρώσοι;" η μόνη "απάντηση" που δόθηκε μέχρι στιγμής είναι κάτι ψυγεία.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/8/22 9:52 μ.μ.

      ο τζιμπούρ χαρτζιλικώνει στελέχη δλδ;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/8/22 9:56 μ.μ.

      Εσύ τώρα είσαι ρωσοφίλ ή ουκρανοφίλ; Γιατί στο σχόλιο "9/8/22 2:03 μ.μ." (βγάζει μάτι ότι είσαι ο ίδιος) το παίζεις δικός μας αντινατοικός.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/8/22 11:32 μ.μ.

      ο 2:03 είναι άλλος και ο 9:35 είναι άλλος. Κοίτα να μην βγαίνει τόσο συχνά το μάτι σου μην τυφλωθείς στο τέλος.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος9/8/22 9:43 μ.μ.

    άρα με την ίδια λογική του club "μεγάλο πατρίδα Ρουσία" οι της ΕΟΚΑ Β κακώς πολέμησαν το '74 τον Τούρκο και τον τουρκοκύπριο επειδή η χούντα τα έκανε χάλια στο πραξικόπημα. Ωραία λογική επειδή το καθεστώς του Κιέβου είναι τσίρκο που είναι οι εθνικιστές έπρεπε να κάτσουν κότες και να καλωσορίσουν Μογγόλους και τσετσενομουσάτους. και αυτά τα λένε οι ίδιοι που κάνουν κριτική ταυτόχρονα στην σέκτα που προμοτάρει τον άγιο Χίτλερ αλλά γράφει και για άρνηση να πολεμήσουν σε κατάσταση πολέμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/8/22 10:02 μ.μ.

      Η ΕΟΚΑ Β' να σου θυμίσω είχε στηρίξει το πραξικόπημα που είχε πάρει την εξουσία εμπράκτως στην Κύπρο με τον Σαμψών, οπότε το καθεστώς όταν ξεκίνησε ο πόλεμος ήταν "δικό της". Γι' αυτό και πολέμησαν. Αν ήταν πάνω ο Μακάριος και μπαίναν οι Τούρκοι δεν ξέραμε τι θα έκαναν. Μπορεί να τους ερχόταν να κάνουν καμιά επανάσταση να τον ρίξουν.

      Τι συμπέρασμα θες να βγάλουμε από αυτή τη σύγκριση που έκανες; Ότι το καθεστώς Ζελένσκι αντίστοιχα οι Αζόφ το θεωρούν "δικό τους", άρα θεωρούν δικό τους και το CIAτζήδικο πραξικόπημα του 2014; Είναι γι' αυτούς ο Ζελένσκι ένας Ουκρανός Σαμψών; Αν ναι, γιατί θα πρέπει να τους λυπηθούμε; Έκαναν την επιλογή τους από το 2014 να συνταχθούν με τη δυτικόφιλη μερίδα ολιγαρχών και να συνδέσουν την έννοια "Ουκρανία" με το μαϊντανικό καθεστώς, οπότε είναι συστημικοί, όχι τριτοθεσίτες.

      Μαρτυράτε χωρίς ξύλο και δεν το καταλαβαίνετε κιόλας.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/8/22 10:08 μ.μ.

      Με τον τουρκικό στρατό μαζεμένο στα μικρασιατικά παράλια, μόλις 50 ναυτικά μίλια από την Κερύνεια, η ΕΟΚΑ Β' που επικαλείσαι συμμετείχε σε εσωτερική ανατροπή καθεστώτος στις 15 Ιουλίου 1974. Αλλά οι Αζόφ δεν θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο στον Ζελένσκι, μας λες. Μάλιστα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/8/22 2:45 π.μ.

      To σχόλιο σου μπάζει από 100 μεριές, όπως βέβαια και όλοι οι προπαγανδιστικοί παραλληλισμοί που κάνετε με ελληνικά ζητήματα. Η ΕΟΚΑ Β' έξυπνε στήριξε το πραξικόπημα που έριξε τον προδότη Μακάριο ενώ την ίδια στιγμή οι του ΑΖΟΦ έφεραν το 14' στην εξουσία αυτούς που σήμερα τους κυβερνάνε (και τους συμπεριφέρονται όπως αρμόζει, δυστυχώς, στους χρήσιμους ηλίθιους, από τις απαρχές της ιστορίας)

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος9/8/22 10:48 μ.μ.

    Ο τσετσενολάγνος έχει λαλήσει εντελώς, ίσως και λόγω της βαριάς φαρμακευτικής αγωγής που λαμβάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/8/22 11:23 μ.μ.

    ρε ... 10:02 χάλασε η φλάντζα στο lada; Κάζα Ντερ Βεγκ κα με τους αζοφ είναι όπως και ο αντινολφι. Το αζοφ έχει στο πρόγραμμα του τριτοθεσιτικες θέσεις ο Ντούγκιν όμως αγιογράφος του Πούτιν είναι. μην πάτε να τα βγάλετε όλα όπως σας συμφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/8/22 11:26 μ.μ.

      Η forza nuova και το Nordic resistance όμως είναι με τους ρώσους.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/8/22 11:32 μ.μ.

      Το πιο ειρωνικό είναι να θυμηθούμε και ποιος ήτανε υπάλληλος του κυρίου Επίτηδες στην ευρωβουλή!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/8/22 11:38 π.μ.

      Το Nordic Resistance δεν είναι με τους Ρώσους. Ουδέτερη στάση κρατάει.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10/8/22 7:22 μ.μ.

      Μην τους χαλάει το 🎁 αφού τους αρέσει. Casa Pound/Der Weg iii και πολλοί άλλοι με Azov Division και κατά του ηθοποιού. Τα περισσότερα συστημικά ακροδεξιά κόμματα με Πούτιν και DNR.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος10/8/22 10:01 μ.μ.

      Συστημικό ακροδεξιό δεν είναι και το αζόφ ως επίσημο μέλος της ουκρανικής εθνοφρουράς φαίνεται

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος9/8/22 11:33 μ.μ.

    10:48 και που να βγει στην φόρα η λίστα των ακροδεξιών κομμάτων που τα παίρνουν από το Κρεμλίνο δηλαδή οι ... των Ρώσων αυτή την φορά όχι των Αμερικανών που είναι ο Κούλης. Εκείνο το ταξίδι στην Αγία Πετρούπολη που βρέθηκαν οι χρυσαγίτες μαζί με αντιφα από όλη την Ευρώπη ήταν ενδιαφέρον κύριε Επιτήδειε που υπηρέτησες και στο ΝΑΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/8/22 11:42 μ.μ.

    https://www.efsyn.gr/politiki/94418_i-ha-se-synedrio-filopoytinikon-ethnikiston-kai-nazi-sti-rosia

    δεν είναι τυχαίο ότι πέφτει χρήμα όπως γίνεται από όλους τους εξουσιαστές. Σκυλιά του ΝΑΤΟ και σκυλιά του Κρεμλίνου. Και αν τολμήσεις να ασκήσεις κριτική σε λένε οι ορντινάτσες νατοϊκό και συστημικό. Πηγαίνετε για ύπνο κύριοι ... αλλιώς γραφτείτε στο κόμμα του Κας που ήθελε μόνιμη στρατιωτική βάση στην Αλεξ@νδρούπολη! Δεν μας έφταναν οι γιανκηδες θέλουν κάποιοι και τον Ιβάν! Τρούμπα ο χώρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/8/22 12:01 π.μ.

      Τρούμπα είναι το μυαλό σου αν νομίζεις ότι οι γιάνκηδες θα άφηναν ποτέ πραγματικά πουτινοκίνητο κόμμα να φτάσει τρίτο για 7 χρόνια σερί και να μπαίνει βουλή. Στο συνέδριο του Ντούγκιν ήταν και ο Κοτζιάς, που μετά ως υπουργός έδιωχνε Ρώσους διπλωμάτες από την Ελλάδα. Τους γιάνκηδες δεν τους νοιάζουν τα λόγια και οι φιγούρες, οι ΠΡΑΞΕΙΣ τους νοιάζουν. Στην πράξη η ΧΑ μια χαρά δούρειος ίππος υπέρ της ευρωπαϊκής προοπτικής της Ελλάδας και κατά των αντι-ΕΕ κινημάτων ήταν. Τον γιάνκη δεν τον νοιάζει τι θα λες, αρκεί αυτό που θα λες να έχει μέσα το "ούτε Μόσχα". Αν λες, πχ "ούτε ΝΑΤΟ, ούτε Μόσχα" ο γιάνκης είναι απόλυτα ικανοποιημένος μαζί σου.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος10/8/22 12:04 π.μ.

    Αν πολεμούσαν στο πλευρό του κυρίου Πούτιν, τώρα και οι 53 θα ήταν ολοζώντανοι, αρτιμελείς και προπαντός άμωμοι από το αιώνιο Ανάθεμα της σύμπλευσης με το Δημοκρατικό Θηρίο. Κρίμα στα παλικάρια, γιατί τέτοιες επιλογές πληρώνονται και στην άλλη ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/8/22 12:25 π.μ.

      το θηρίο είναι δικέφαλο: δεκάδες οι σφαγές και από τα δύο κεφάλια. οι εξ ανατολών σκότωσαν χιλιάδες σε Γεωργία Ουκρανία Υπερδνειστερία και Τσετσενία. Μετά το '91 αυτά.Τουμπεκί φυσικά για Λιβύη Σερβία Παλαιστίνη Ιράκ Αφγανιστάν. Έχουν χιλιάδες λιποταξίες και στρατολογούν καυκάσιους και μογγολικά ταγματα. Μακελάρηδες από κούνια αρκεί να πλουτίζει το Κρεμλίνο. Ίδιοι με τον Λευκό Οίκο αλλά το λιβάνι του αγίου όρους σας έκαψε τα κύτταρα.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος10/8/22 12:06 π.μ.

    Το αζοφ ποτέ δεν θεώρησε το Κίεβο δικό του. Και έλλειψη οπλισμού είδαν στο μέτωπο και περιορισμένη κίνηση. Πορείες έκαναν νεκρούς είχαν από το καθεστώς. Πάντα κόντρα είχαν και αναγκάστηκαν και έκαναν ντου σε αποθήκες όπλων. Αλλά εκεί δεν έχουν Παναγιώταρο και Παππά στο κίνημα τους αλλά προκοπένκο και μπιλέτσκυ. Πάμε στην σφαγή που έγινε τέλη Ιουλίου όχι τυχαία. δεν υπάρχει απόδειξη ότι τους χτύπησε χιμαρς. τους είδαν οι ντόπιοι να μεταφέρονται οι pow λίγες μέρες πριν. υπάρχουν μαρτυρίες ότι κάθε βράδυ τους βασάνιζαν για αυτό και τους έφαγαν μαζικά. δεν είναι τυχαίο ότι ο Ντούγκιν λατρεύει τον κρολευ και οι αρχηγοί του Κρεμλίνου είναι καμπαλιστές και ταλμουδιστές. για αυτό άλλωστε όταν η ζαχαροβα έτρωγε φράουλες με ύφος τσούλας την ίδια ημέρα ζήτησαν κρεμάλα και όχι τουφεκισμό. Πουρίμ νέο ονειρευόταν ο Πούτιν αλλά έκαναν κάψιμο και τέλος οι ενοχλήσεις.

    Ούτε Βρυξέλλες ούτε Μόσχα ούτε Ουάσινγκτον

    Νίκη στα όπλα του αζοφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/8/22 12:47 π.μ.

      Όσο λέτε "ούτε Μόσχα" εγώ σας αγαπάω, ό,τι άλλο κι αν λέτε μετά!

      Antony Blinken

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/8/22 2:48 π.μ.

      Το αζοφ που μέχρι και το 18' έπαιρνε κανονικά όπλα και εκπαίδευση από το ΝΑΤΟ μας λέει ο φίλος οτί "πάντα κόντρα είχε" και έπρεπε να κάνει ντου σε αποθήκες για να πάρει όπλα. Εντάξει, το έχετε κάψει εντελώς. Ποιοι είναι οι νέκροι του αζοφ από το καθεστώς (καθεστώς που οι ίδιοι έφεραν στην εξουσία);

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/8/22 7:12 μ.μ.

      Στην πρώτη γραμμή ... χωρίς αντιαρματικά τους είχαν. Το Κίεβο τους είχε δώσει τελεσίγραφο ή ενσωμάτωση ή αφοπλισμός. Μέχρι το '19 οι ΗΠΑ δεν τους έδωσαν ούτε σφαίρα. Πορείες και διαμαρτυρίες κατά του πρώην και νυν προέδρου. Υπάρχουν άρθρα φωτογραφίες και βίντεο αλλά εσύ μάλλον ....

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος10/8/22 12:12 π.μ.

    πώς το είχε πει ο βρωμερός ... ολιγάρχης Μπερεζόφσκι αλλά και εχθρός του Πούτιν; "Αυτός είναι η τελευταία μας ευκαιρία αν δεν πετύχει ο Βλαδίμηρος έρχονται οι μαύροι φασίστες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/8/22 2:50 π.μ.

      Πάλι τις ίδιες βλακείες γράφεις; Έχεις να παραθέσεις κάτι για το τσιτάτο που κοτσάρεις ξανά και ξανά; Πότε τα είπε αυτά; Γιατί σήμερα ο Μπερεζόφσκι για φασίστα πουτιν και φασιστική ρωσία μιλάει

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/8/22 1:36 μ.μ.

      πέθανε αυτός αν δεν το γνωρίζεις ...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/8/22 1:51 μ.μ.

      o Χοντορκόφσκι το αρχιλαμόγιο, όχι ο Μπερεζόφσκι, το είπε όταν ο Πούτιν τον διόριζε δερβέναγα, μετά τον έβαλε φυλακή και έγινε αντιπουτινικός, ουκρανόφιλος και πλέον μόνιμος κάτοικος Ισραήλ.

      Όπου Χοντορκόφσκι πρώην ΓΓ Κομσομόλ Μόσχας, και όπου Ποροσένκο πρώην ΓΓ Κομσομόλ Κιέβου. Αλλά τους πείραζε ο Στάλιν που εκκαθάριζε κάθε 10 χρόνια το Κόμμα και μπόρεσε να νικήσει το χιτλερισμό χωρίς προδότες στον κόρφο του. Ο Χρουτσόφ που σταμάτησε τις εκκαθαρίσεις γέμισε το Κόμμα Χοντορκόφσκηδες και Ποροσένκους.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10/8/22 7:07 μ.μ.

      παρά το γεγονός ότι έχετε μεταπτυχιακό στην ρωσολαγνεία ξεχνάτε εύκολα. ο μακαρίτης το είχε πει και υπήρξε αναφορά στην δήλωση του και στην χα πριν πολλά χρόνια. προσοχή στα έγγραφα της πρεσβείας παιδιά.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος10/8/22 12:38 π.μ.

    στο δούρειος ίππος υπάρχει συνέντευξη του Περικλή που πολεμάει στο μέτωπό τους Ιβάν. Αντί να διαβάζετε μακελειό dimpe και ελωρα καλύτερα να δούμε τι λέει ο συμπατριώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/8/22 12:48 π.μ.

      Ιβάν λέγονται οι μισοί Ουκρανοί εντωμεταξύ. Ακόμα και ως larper καθυστερημένος είσαι.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος10/8/22 10:50 π.μ.

    Ιβάν έλεγαν οι Γερμανοί γενικά τους Σοβιετικούς πανέξυπνε. Σας πονάει το Αζοφ όσο τίποτα τελικά επειδή ξέρετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε ούτε το 1/10. Άγιο όρος Σαββίδης Πρεσβεία ζήτω η νέα προστασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/8/22 11:11 π.μ.

      Το κρατικοδίαιτο Αζόφ συντρίβεται από τους Εθνικοσοσιαλιστές της Wagner εντωμεταξυ. Στο πεδίο της μάχης αυτά, όχι στα μπλογκς

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/8/22 1:34 μ.μ.

      Πεδίο δόξης λαμπρό για τον κολλητό του Καγκεμπίτη Βλαδίμηρου. Όσο NS είναι ο ΝΓΜ άλλο τόσο είναι και ο αρχηγός τους. Με χιλιάδες ΕΣ στις φυλακές του Κρεμλίνου κάποιοι βλέπουν τα ρωσικά ες ες στις τάξεις του στρατού του Πούτιν. Ξανθό γένος ή ... ...

      Prigozhin was born in Leningrad (now Saint Petersburg) 1 June 1961,[10] to Violetta Prigozhina (Russian: Виолетта Пригожина).[1][11][12] He graduated from an athletics boarding school in 1977 and was engaged in cross-country skiing.[1] His father and stepfather were of Russian-Jewish descent, while his mother is of ethnic Russian descent.[13][failed verification]

      In November 1979, Prigozhin was given a suspended sentence for stealing (in Leningrad). In 1981, he was sentenced to twelve years imprisonment under articles of robbery, fraud, and involving teenagers in crime.[14]

      Prigozhin spent nine years in prison before he was released

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/8/22 1:54 μ.μ.

      Ναι χαζολάρπερ, "γενικά τους Σοβιετικούς" = 7 εκατομμύρια Ουκρανούς στρατιώτες του κόκκινου στρατού. Αστειάκια του '42 λες και είναι γερμανοσοβιετικός πόλεμος και όχι σλαβικός εμφύλιος.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10/8/22 7:15 μ.μ.

      στις γερμανικές διαβιβάσεις Ιβάν τους σοβιετικούς εννοούσαν ανεξαρτήτως καταγωγής εντάξει είπαμε να είστε με τον Πούτιν αλλά όχι και να λέτε ...

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος10/8/22 8:31 μ.μ.

      Σοβιετικοί είναι και οι Ουκρανοί γκαρσόνι. Μας είπες για κάποιον που πολεμάει τους Ιβάν, χωρίς καν να αντιλαμβάνεσαι ότι μιλάμε για εμφύλιο μεταξύ Ιβάν. Άκου εκεί "πολεμάει τους Ιβάν" σε ρωσοουκρανικό πόλεμο. Για στειάκια του δημοτικού είσαι χαζοlarper του call of duty.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος10/8/22 8:38 μ.μ.

      πολεμάει ο Περικλής τον Ιβάν αγκαλιά με τον Ιβάν υπό τις διαταγές του Ιβάν για να μπορέσει ο Ιβάν να νικήσει τον Ιβάν ... χαχαχαχαχαχαχαχαχα πλάκα που έχετε γκαρσόνια

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος10/8/22 11:39 μ.μ.

      1:54 για να είμαστε ακριβείς 4,5 εκατομμύρια. 490000 πήραν παράσημο για ένα πουκάμισο αδειανό. Αμέσως μετά πολλοί κατηγορήθηκαν για συνεργασία με τον εχθρό ή απλά αγνοήθηκαν από το κράτος. Αν είσαι Ρώσος να το καταλάβω γιατί έχεις καημό. Αν όμως δεν είσαι εσείς θέμα.

      https://www.newsit.gr/kosmos/polemos-stin-oukrania-ayto-einai-to-sxedio-epistrateysis-misthoforon-apo-ti-rosia-oi-amoives-kai-oi-martyries/3578630/

      Δες και εδώ αν και η πηγή είναι γνωστή

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος10/8/22 11:45 μ.μ.

      8:38 αυτός τουλάχιστον πολεμάει είτε λάθος είτε σωστό θα τον κρίνει ο λαός της Ουκρανίας και ο ύψιστος

      Διαγραφή
  17. Gr.Socialist - Nationalist10/8/22 11:49 π.μ.

    Χιτλερικοί (αζοφ) και Νατοϊκοί το ίδιο μαγαζι
    καλό ταξίδι στο κάτω κόσμο που σας περιμένει το αφεντικό σας (χιτλερ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/8/22 1:26 μ.μ.

      .... .... μπαντερικοί είναι αλλά τι να λέμε τώρα σε αυτούς που δεν γνωρίζουν

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/8/22 11:50 μ.μ.

      Που είσαι τζι αρ ιντζεκσιον που έχεις μάλλον κάνει την ... σπορ το 20 με 30 τοις εκατό είναι του Γερμανού έχουν δική τους φάση ξέρεις από το '50 μην κάνεις κοπυ ότι λέει ο Χίος

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος10/8/22 12:20 μ.μ.

    Κουβα οι φιλελεδες. Ουτε τριμηνο δεν εκλεισαν και διασπαστηκαν στην Εθνικη Δημιουργια. Τζημερος - Φαηλος διεγραψαν τον Μπογδάνο.

    https://www.protothema.gr/politics/article/1272942/ethniki-dimiourgia-kranidiotis-kai-tzimeros-diegrapsan-ton-bogdano/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/8/22 1:53 μ.μ.

      Ναι τελικά ο Κρανιδιώτης και ο Τζημερος είναι μεγαλύτερες πουτανες της ΝΔ από ότι δείχνουν.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/8/22 11:08 μ.μ.

      Τι έχουν να πουν εκεί στο κόμμα του Κασιδιάρη για τη στήριξη που προσφέρει στο νεοδημοκράτη Κρανιδιώτη και το νεοφιλελεύθερο Τζήμερο ο "θεωρητικός" του κόμματος Πανουργούσης;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/8/22 11:02 π.μ.

      Έχει γελοιοποιηθεί αυτή η φάση στα σίγουρα. Ο Πανουργούσης, ο τροβαδούρος και οι υπόλοιποι opinion leaders του γνωστού δικτύου είχαν δημιουργήσει μια κρυφοφιλελεύθερη φίλοαμερικανική κλίκα στο ΛΑΟΣ, μετά στη Χρυσή Αυγή και τώρα στους Έλληνες γτπ. Η υπόθεση με τις υποκλοπές αποκάλυψε ότι διατηρούν επαφές και με την οικογένεια Μητσοτάκη. Αν δεν έκανε ο ίδιος ο Κασιδιάρης ανακοίνωση κατά του κοριού Μητσοτάκη η παρέα των ακροδεξιών δημοσιογράφων δε θα έβγαζε άχνα.

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος10/8/22 1:25 μ.μ.

    Ενώ εσύ 10:50 radical ns μου, μπορείς να κάνεις τα 2/10. Για καμιά ακρόαση βλακ metal .... .... ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρουφιανοειδές απόβρασμα οι πληροφορίες σου είναι λάθος. Ψάξε και άλλο στην τρύπα σου μήπως κάποια στιγμή βρεις το θάρρος. Ρώτα ξανά λοιπόν τα τσιράκια σου και πρόσεξε μήπως κάποιος γνωρίζει καλύτερα. Διότι εσύ πέρα από ανώνυμος υβριστής είσαι και ρουφιάνος πολυτελείας. Αναμένουμε δυο χρόνια ήδη να βρεις αδένες.

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος10/8/22 7:33 μ.μ.

    Ακόμη και οι βετεράνοι του Κόκκινου Στρατού ενάντια στον μαφιόζο του Κρεμλίνου

    https://www.wsj.com/articles/she-was-a-soldier-in-the-red-army-now-shes-a-torch-bearer-for-ukraine-11652119269

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/8/22 11:49 μ.μ.

      To μαγαζάκι του Μέρντοχ που μας έλεγε το Μάρτιο ότι Ρώσοι αστυνομικοί συνέλαβαν "επιζήσασα της πολιορκίας του Λένινγκραντ" με εικόνα μιας γιαγιάς που όμως γεννήθηκε το... 1946.

      χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      ψήφισες κι εσύ ΝΑΙ στο δημοψήφισμα του 2015 γκαρσόνι;

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος10/8/22 8:36 μ.μ.

    Η συντριβή του επιθετικού ιμπεριαλιστικού άξονα ΝΑΤΟ-ΕΕ (με τις 752 βάσεις έναντι 4 των Ρώσων και των Κινέζων) αποτελεί καθήκον κάθε Ευρωπαίου εθνικιστή στα πλαίσια του αγώνα για την ελευθερία της Ευρώπης. Αδιάφορο αν η συντριβή έρχεται από Ρώσους, Κινέζους, Ταλιμπάν ή Νεφελίμ. Η αποδυνάμωση του άξονα ΝΑΤΟ-ΕΕ, η καθημερινή καταστροφή βαρέος ΝΑΤΟικού οπλισμού στα πεδία της Ουκρανίας, η αποσταθεροποίηση των καθεστώτων του άξονα και η παράδοσή τους στο οικονομικό χάος, είναι γεγονότα που αντικειμενικά ευνοούν τον αγώνα των Ευρωπαίων εθνικιστών ενάντια σε αυτά τα καθεστώτα.

    Για τη συντριβή του ευρωατλαντισμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος10/8/22 11:47 μ.μ.

    Επειδή καιρό τώρα διαβάσω αυτή την ... μόδα για γκαρσόνια, έχετε κάτι με τα γκαρσόνια; Πώς ξεκίνησε αυτή η ιστορία και γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/8/22 12:00 π.μ.

      θα σου πω

      εδώ και 8 μήνες, περιφέρονται στα μπλογκ του χώρου διάφοροι τύποι οι οποίοι:

      βρίζουν τις παρακάτω προσωπικότητες / οργανώσεις:

      Δραγούμη
      Στράσερ
      Μεταξά
      Πούτιν
      Ντούγκιν
      Καραμανλή
      Σαββίδη
      Τσετσένους
      Λαγό
      Σέρβους
      Ντοστογιέφσκι (!)
      αντιΝΑΤΟικούς εθνικιστές

      και εξυμνούν τις παρακάτω προσωπικότητες / οργανώσεις:

      ΝΑΤΟ
      Αζόφ
      Χίτλερ
      Ελ. Βενιζέλο
      Ξαφά
      Αλβανικό UCK
      Κροάτες Ουστάσι
      Γύπαρη
      Πούλο
      φιλοΝΑΤΟικές δυνάμεις γενικά

      Αυτή η σύνδεση παλαιοημερολογίτικου προσκυνητικού χιτλερισμού από τη μια, και ακραίου φιλοΝΑΤΟισμού - αντιρωσισμού - οικονομικού φιλελευθερισμού από την άλλη, είναι ίδιον ενός συγκεκριμένου εκδότη του χώρου, ο οποίος διαθέτει μπλογκ με όνομα εστιατορίου. Το ότι ο τύπος αυτός είναι τσιράκι της αμερικάνικης πρεσβείας το ξέρουν και οι πέτρες. Το "γκαρσόνια", λοιπόν, αναφέρεται σε αυτούς οι οποίοι προωθούν μέσα στον εθνικιστικό χώρο τέτοιες ιδέες (φιλοΝΑΤΟικές - ρωσοφοβικές - φιλελεύθερες), καθώς αυτές είναι οι ιδέες του "εστιάτορα" και αυτοί - ίσως και εν αγνοία τους - τις σερβίρουν ως άλλα γκαρσόνια.

      Ελπίζω να σε φώτισα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/8/22 1:28 π.μ.

      Κανένα θέμα με τα γκαρσόνια απλά ορισμένοι στον χώρο έχουν κάψει εγκεφάλους. Γκαρσόνια, εστιατόρια, ψαροταβέρνες. Μάστερ σεφ το κάναμε.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/8/22 11:32 π.μ.

      Οκτώ χρόνια θες να πεις ανώνυμε 12:00. Μπορεί και περισσότερα. Από το 2012 ξεκίνησε να σερβίρει αυτό το πιάτο το εστιατόριο.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος11/8/22 1:39 μ.μ.

      12:00 στην λίστα σου δεν υπάρχει ο όρος διαλεκτική. αν εγώ ανεβάσω την ομιλία του Ντούγκιν που εξυμνεί τον σατανιστή αντιφα κρολευ σημαίνει ότι στηρίζω ΝΑΤΟ; είσαστε με τα καλά σας;

      Διαγραφή
    5. Συμφωνώ με τον σχολιαστή 11:33. Προσθέτω μόνο μία διόρθωση. Ο Λαγός δεν ήταν στο πιάτο των υβριστών για αρκετό καιρό. Τους τελευταίους μήνες προστέθηκε στη λίστα. Συν τοις άλλοις τον τελευταίο καιρό τα ίδια ακροδεξιά άτομα βάλουν εξίσου λυσσαλέα κατά του πιο γνωστού Έλληνα εθνικοσοσιαλιστή.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος11/8/22 10:21 μ.μ.

      Και ποιος είναι ο πιο γνωστός Έλληνας Εθνικοσοσιαλιστής Laura?

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος11/8/22 10:26 μ.μ.

      Πιο γνωστός ΕΣ είναι ο Αντώνης πάντως και όχι ο ιππέας που υπονοείς 2:34

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος11/8/22 10:38 μ.μ.

      10:21 Περίανδρος

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος12/8/22 12:35 π.μ.

      Σε ποιον Αντώνη αναφέρεστε;

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος12/8/22 2:57 μ.μ.

      12:35, σ' αυτόν που τρέμεις.

      Διαγραφή
    11. Σχολίασα προηγουμένως όμως το σχόλιο που έγραψα δεν δημοσιεύτηκε. Για αυτό επαναλαμβάνω τα ειπωθέντα σε περίπτωση που δεν εμφανίστηκε το σχόλιο στον διαχειριστή.
      Εγώ πιστεύω ότι οι γνωστότεροι εθνικοσοσιαλιστές της Ελλάδας είναι ο Α.Η.Κ και ο Στ. Γκ. Ο Περίανδρος έχει χάσει το momentum από τότε που αποσύρθηκε. Λίγοι τον θυμούνται σήμερα.
      Τον Αντώνη δεν τον γνωρίζω.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος12/8/22 4:50 μ.μ.

      2:57 γιατί να τρέμω κάποιον άγνωστο;

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος12/8/22 7:03 μ.μ.

      Και από πού και ως που αυτοί που αναφέρεις βρίζουν τον Καλέντζη; Αφού μαζί του είναι.

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος12/8/22 7:36 μ.μ.

      Μην δίνετε σημασία στα σκουξίματα του φωτογράφου, απλά δείξτε κατανόηση. Δεκαπενταύγουστος μόνος και μπαστακωμένος στα τσιμέντα των Αθηνών, δεν θέλει και πολύ να παρανοήσει ο τύπος. Ενώ Περίανδρος και Γκέκας γλεντούν την ζωή στην ύπαιθρο ως γνήσιοι εθνικοσοσιαλιστές !

      Διαγραφή
    15. Ανώνυμος13/8/22 8:53 π.μ.

      Ο Γκέκας θες να πεις.
      Διότι και ο Περι, στα "τσιμέντα των Αθηνών" λιώνει και ιδιωτεύει εδω και δεκαετίες, ενω ο αυτονομος χώρος τον χρειαζόταν όσο ποτέ ξανά.

      Διαγραφή
    16. Ανώνυμος14/8/22 9:29 μ.μ.

      8:53 ισχυει εν μερη .. αν δεν βγει ο Περι μπροστα , ποιος θα βγει ; και για οσους πουν οτι η αυτονομια δεν εχει "αρχηγους" , θα πω οτι αλλο ο θεσμος του αρχηγου και αλλο ο θεσμος του μιχαλολιακισμου ...

      Διαγραφή
    17. Ανώνυμος15/8/22 1:36 μ.μ.

      Δεν είναι εύκολο να ηγείται κάποιος ένα αυτόνομο κίνημα, διότι στο συνταγματικό "δίκαιο" υπάρχη ποινικοποίηση τέτοιων κινήσεων, ομάδων που σχηματίζουν είτε νόμιμη, είτε παράβατικη συμπεριφορά, είτε ως ομάδες μεμονωμένες μα κι ως συλλογικό κίνημα δεν κάνει διακρίσεις κι φυλακίζει, είτε"μαλακώνει" κάθε έναν που έχει εσωστρέφεια κι επιρροή, συνεπώς οι κινήσεις του αυτόνομου κινήματος πόσο μάλλον εκείνων που βγαίνουν μπροστά πρέπει να είναι τεχνικά ακριβές μελετημένες, πληρώντας μία ιεραρχία κι κάθε χτύπημα θα πρέπει να τσακίζει το σύστημα κάθε φορά,το λέω συνέχεια το σύστημα φοβάται μόνο ένα πράγμα την επίθεση στους Υπολογιστές του, από εκεί που ρυθμίζονται όλα....

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος11/8/22 12:24 π.μ.

    Η "σιδηρά κυρία" του National Korps του AZOV Olena Semenyaka και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων απευθυνόμενη σε στέλεχος ελληνικού εθνικιστικού κόμματος τον Ιούνιο του 2018:

    "Ήμουν χαρούμενη που γνωριστήκαμε στη Riesa και παρακολουθώ τις ενημερώσεις του Εθνικού Μετώπου με ένα μεγάλο ενδιαφέρον.
    Διάβασα την λεπτομερή αναφορά του συνεδρίου με ιδιαίτερη ευχαρίστηση.

    Φαίνεται ότι η πολιτική σας δύναμη κερδίζει έδαφος στην Ελλάδα, παρόλο τον υβριδικό πόλεμο που έχει εκτοξευθεί εναντίον των Ελλήνων εθνικιστών αργότερα.

    Ευχαρίστως σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην επόμενη διάσκεψη του INTERMARIUM και PANEUROPA (μία εναλλακτική στην ενσωμάτηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση), η οποία θα είναι ένα διεθνές μαζικό γεγονός, πιθανώς στα μέσα Οκτωβρίου, χρονικά μαζί με το τρίτο κομματικό συνέδριο του National Korps και της μεγαλύτερης ετήσιας πορείας των ουκρανικών εθνικιστικών δυνάμεων.

    Το επίσημο γεωπολιτικό δόγμα του National Korps είναι το INTERMARIUM ( η ένωση της Βαλτικής - Αδριατικής και Μάυρης Θάλασσας), μίας και αυτές οι χώρες είναι αρκετά όμοιες σε όρους νοοτροπίας και συντηρητικών αξιών και γνωρίζουν από την δική τους εμπειρία ότι υπάρχουν δύο είδη οικουμενισμού: όχι μόνο ο δυτικός αλλά επίσης και ο ανατολικός (Κρεμλίνο).

    Ωστόσο, αυτό δεν είναι αυτοσκοπός. Το INTERMARIUM είναι μία πλατφόρμα, ή ένας βατήρας, για την ενναλλακτική στην πανευρωπαϊκή ενσωμάτωση στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αποκαλούμαι αυτό το project PANEUROPA, για να επαναφέρουμε τον όρο ο οποίος "εκλάπει" από τους Kudenhove - Kallergi με το πολυπολιτισμικό τους σχέδιο.

    Άρα, το PANEUROPA είναι η δεύτερη φάση του γεωπολιτικού μας προγράμματος. Θα εφαρμοστεί όταν, φιλικά προς INTERMARIUM, εθνικιστικά κόμματα της Δυτικής Ευρώπης έρθουν στην εξουσία ή κερδίσουν δύναμη στις χώρες τους.

    Εν τω μεταξύ, αυτό είναι ένα ημί - επίσημο αλλά ακόμα περισσότερο σημαντικό τμήμα του προγράμματος μας, το οποίο έχει αναπτυχθεί όχι από το κόμμα, (τυπικά), αλλά από το πανευρωπαϊκό δίκτυο RECONQUISTA που εδρεύει στο Κίεβο.

    Σύμφωνα με το γεωπολιτικό πρόγραμμα του National Korps, υπάρχουν δύο κύριες χώρες που χρησιμεύουν ως γέφυρα μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης φάσης της εναλλακτικής ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, μεταξύ του project INTERMARIUM και του project PANEUROPA. Αυτές οι χώρες είναι η Αυστρία και η Ελλάδα. Και οι δύο έχουν αρκετά κοινά με τον σλαβικό κόσμο, πολιτισμικά και ιστορικά.

    Άρα, οι ελληνικές εθνικιστικές οργανώσεις, και το Εθνικό Μέτωπο ειδικότερα, θα μπορούσαν να συνεισφέρουν σε αυτό το project, μοιράζοντας με τους υπόλοιπους την εμπειρία τους, όντας ένα τμήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τονίζοντας τις τρέχουσες κύριες απειλές, όπως ο τουρκικός υβριδικός πόλεμος, η ισλαμοποίηση, η μαζική μετανάστευση, το "μακεδονικό" ζήτημα κ.λ.π., περιγράφοντας τους συμμάχους σας και το όραμά σας για μία εναλλακτική γεωπολιτική και προοπτικές για συνεργασία με την ανατολική Ευρώπη και την Ουκρανία, η οποία πάντα θαύμαζε την Ελλάδα."

    Πλέον οι Ζαφειρόπουλος και Κώνστας είναι με το κόμμα "Έλληνες ΓΤΠ" το οποίο ενώ κατήγγειλε στην αρχή την Ρωσία για εισβολή και χρήση φωσφόρου με θύματα αμάχους ... στη συνέχεια έριξε τους τόνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος11/8/22 1:05 π.μ.

    Επειδή αναφέρθηκαν οι Ustase καλό θα είναι να είμαστε αντικειμενικοί παρά τον ρόλο που έπαιξε ο δόλιος Παπισμός. Η ΧΑ στα πρώτα τεύχη της τους εξυμνούσε τους Κροάτες πριν πάνε Έλληνες στην Βοσνία μαζί με άλλους ορθόδοξους. Οι Σέρβοι ουσιαστικά από φανατικοί του ΚΚΣ και με την ηγεσία τους να είναι σχεδόν όλοι υμνητές του Τίτο σε ένα βράδυ άλλαξαν σε ομάδες που ήθελαν την μεγάλη Σερβία και με τον Σέσελι να κάνει δηλώσεις ανθελληνικές ένα διάστημα και υπέρ των Σκοπιανών. Οι Κροάτες ουσιαστικά προήλθαν από ένα αγροτοφασιστικό κίνημα που ξεπλήρωσε αιματηρά την κυριαρχία και την καταπίεση της Σερβικής εξουσίας. Άγνωστο το παράδειγμα ιστορικής ταύτισης με τον Πάβελιτς και τον Χίτλερ κυρίως για την εσα που κάνει ανούσια κριτική στον φασισμό και για τον εκδότη που ακούει Γερμανία και παθαίνει ίλιγγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/8/22 2:07 π.μ.

      Δε σου τα είπανε καλά στην πρεσβεία.

      η ηγεσία της Κροατίας του 1990 (Τούτζμαν - Σούσακ - Μάνολιτς - Βρχόβετς - Γκοτόβινα) ήταν ΟΛΟΙ μέλη της Ένωσης Γιουγκοσλάβων Κομμουνιστών για δεκαετίες.

      ο Σέσελι και ο Κάρατζιτς αντίθετα ήταν Τσέτνικ που πέρασαν όλη τη δεκαετία του '80 στις φυλακές του Τίτο. Ο μόνος κομμουνιστής ήταν ο Μιλόσεβιτς.

      ο Νίκολιτς ήταν αυτός που έκανε δήλωση υπέρ των Σκοπίων και την πήρε πίσω ένα μήνα μετά.

      ο Σέσελι αντίθετα το '93 κήρυξε τη "Σερβική Δημοκρατία του Βαρδάρη", που κάλυπτε εδάφη της ΠΓΔΜ που θα τα καταλάμβαναν οι Σέρβοι από βορρά, με σχέδιο να έρθει και η Ελλάδα από το νότο, κάτι που θα γινόταν αν ο αγαπημένος των γκαρσονιών Μητσοτάκης δεν ρουφιάνευε το σχέδιο στο ΝΑΤΟ.

      οι Ουστάσι ξεκίνησαν από το κόμμα του εβραίου δικηγόρου Josip Frank (1844-1911), που εντός Αυστροουγγαρίας καταπίεζε Σέρβους πολύ πριν έρθει κάποια "σέρβικη εξουσία" στα εδάφη της Κροατίας.

      πραγματικά, ρε γκαρσόν, ενώ συνήθως το 99% όσων γράφεις είναι ψέματα ή ανακρίβειες, σε αυτό σου το ποστ έπιασες το 100%. Πώς το κατάφερες αυτό ωρέ αθεόφοβε;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/8/22 9:24 μ.μ.

      υπάρχει βίντεο που ο Σέσελι μιλάει υπέρ των Σκοπίων και κάνει λόγο για κατάληψη της ελληνικής Μακεδονίας. Και φωτογραφία που κόβει τούρτα με την ελληνική μακεδονία να την δίνει στους σλάβους. ρε φίλε ο Μπλάντιτς δεν ήταν φανατικός κομμουνιστής? φυσικά και πολλοί ήταν γόνοι Τσέτνικς αλλά και πολλοί ήταν φανατικοί κομμουνιστές. εντάξει ο σέρβος είσαι λογικό να φρικάρεις αλλά μάθε ότι οι χατες πρώτα στους Κροάτες πήγαν εθελοντές μετά με Κάρατζιτς, ποια πρεσβεία και μπαρμπούτσαλα ρε ...

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος11/8/22 11:33 π.μ.

    Άλλο ένα αποτρόπαιο Έγκλημα Πολέμου από τα Ρωσικά στρατεύματα κατοχής του διεφθαρμένου Εβραιοσιωνιστικού Κρεμλίνου.
    Το αηδιστικό είναι ότι υπάρχουν τόσο πολύ εκφυλισμένοι ακροδεξιοί νοσηροί εγκέφαλοι που αντί να το καταδικάζουν απερίφραστα, προσπαθούν να το υποβαθμίσουν ή ακόμα χειρότερα να το δικαιολογήσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος11/8/22 7:01 μ.μ.

    Θέλει πολύ θράσος κάποιοι να μιλάνε για "πρεσβείες" και σαββιδηδες. Λυπηθείτε μας λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος11/8/22 7:06 μ.μ.

    Στο νατοϊκό προτεκτοράτο Ελλάδα, που η Πρεσβεία (μια είναι η Πρεσβεία) παίζει να δίνει άδεια στον πρωθυπουργό ακόμα και για να κατουρήσει, κάποιοι φαντάζονται ρωσική επιρροή και αφήνουν υπονοούμενα για πρεσβείες εννοώντας την ρωσική. ΟΑΚΚΕ του ε/σ, τι κατάντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος12/8/22 1:50 μ.μ.

    Εμείς οι λίγοι είμασταν πάντα από τα αρχαία μέχρι τα νέα, από το παρών, πίσω στο παρελθόν κι στο μέλλον ξανά εμείς θα είμαστε...

    ΑΘΆΝΑΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος12/8/22 4:18 μ.μ.

    Ιππέας ή αλλιώς η Α... Β... του ''εθνικοσοσιαλισμού''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/8/22 4:47 μ.μ.

      Είναι μεγάλο κεφάλαιο του εθνικοσοσιαλισμού. Όμως όχι και η ΑΒ του. Η ΑΒ του εθνικοσοσιαλισμού ήταν οι ηγέτες του NSDAP

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος12/8/22 4:20 μ.μ.

    πού είναι γνωστός ο Π ... ; Πιο πολλοί ξέρουν τον Γκέκα λόγω 1998 και οικογένειας Βαν Τόνινγκεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/8/22 4:33 μ.μ.

      Τώρα εσύ ιδιοκτήτη ιδρύματος των Αμπελοκήπων, προσπαθείς να ανάψεις φυτιλιές μεταξύ Περίανδρου και Γκέκα ; Πολύ τυπική και φθηνή η κίνησή σου.

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος13/8/22 8:05 π.μ.

    Α ... Β .... εννοεί πανέξυπνο γκαρσόνι, όχι "αλφαβητα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/8/22 3:38 μ.μ.

      "Ατρόμητος Βασιλεύς" σημαίνει το Α...Β...?

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος13/8/22 8:06 π.μ.

    Γιατί 4:50 δεν το έχει σε τίποτα να έρθει από την ... για να σε κεράσει μία κρύα μπύρα. Ξέρεις δεν θα σεβαστεί ούτε τα χρόνια σου, ούτε θα κοτέψει από τις κάμερες τριγύρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/8/22 11:50 π.μ.

      Αφού είναι δεκαπέντε χρόνια εξαφανισμένος. Ποιος τον θυμάται τώρα; Με τόσο ακριβή βενζίνη και διόδια που να τρέχει καλοκαιριάτικα;

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος13/8/22 8:07 π.μ.

    Απίστευτο το υλικό της μπροσούρας μπράβο ΜΚ γράψε κανονικά τους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ευχαριστούμε θερμά τη συντακτική ομάδα του Μαύρου Κρίνου για την δημοσίευση αυτής της μπροσούρας σε PDF.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.