ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Πνευματικός αντικομφορμισμός εναντίον υλιστικής προσεγγίσεως

 

Πνευματικός αντικομφορμισμός εναντίον υλιστικής προσεγγίσεως:

Το Πνεύμα είναι αυτό που θα πρέπει να υπερισχύσει, είναι το μόνο που μας έχει απομείνει μαζί με τις Ψυχές μας. Αυτά είναι τα όπλα στην μάχη για την αδιαφορία του εφήμερου, του υλιστικού, εκείνου που γεννά καθημερινά η μεγαλύτερη "πόρνη" του αστικού τρόπου ζωής, η μόδα.

 Κάθε ερέθισμα που δεν αξιολογείται αναλόγως μας φέρνει στην αδρανή αυτή θέση, προσπερνάμε ότι μας εξυψώνει και εκθειάζουμε ταυτοχρόνως κάθε ανοησία. Το παιχνίδι χάθηκε καιρό τώρα, τα γεγονότα δεν έχουν σημασία ή αξία για να αναφερθούν πόσο δε να τους δοθεί βάρος.

Ο εσωτερικός πόλεμος είναι ο μόνος που μπορούμε να νικήσουμε ή τουλάχιστον να ελπίζουμε πώς είμαστε ικανοί. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τους άλλους, αλλά μπορούμε να μην μας αλλάξουν εκείνοι.

Ας γίνουμε ρεαλιστές, δεν επιτρέπονται αυταπάτες και το θηρίο που λέγεται πλειοψηφία δεν συγχωρεί την διαφοροποίηση. Σκότωσε ότι σε ωθεί στον εναγκαλισμό του κοσμικού φρονήματος, γίνε αυτό που σιχαίνονται οι δημοκράτες.

Ζήσε πριν σε σβήσουν οι προαναφερθέντες με τις ήδη αργές, μεθοδευμένες και πολύπλευρες κινήσεις τους. Αποξενώσου από την ιουδαϊκή ηγεμονία και τα πλοκάμια της, αφήνοντας το Αίμα σου να φανερώσει τις ιδιότητές του.

Επαναστάτησε με την λογική σου, την αέναη Ελληνική κοσμοθέαση σου.

Έσσεται Ήμαρ ...

Λαίλαπα δεινή σε σύγχρονη μορφή:

Το σκότος μας κατέκλυσε και η ανάσα εμποδίστηκε. Κλείσανε οι δρόμοι και τα όνειρα μας γκρεμίστηκαν.

Μάνα έφυγε η Ιερή Γη που με γέννησες, την έχω πλέον μόνο νοητά, δεν μου ανήκει...

Πατέρα η Πατρική Εστία δεν είναι δική σου και δική μου, την πούλησαν σε πνευματικά νεκρούς.

Φοβάμαι γιατί πλέον ενεργοποιήθηκε ξανά το μίσος μέσα μου, απέχθεια και οργή με διακατέχουν για την νέα γενιά που δυστυχώς ανήκω. Τα λάθη και τις αδυναμίες μας θα πληρώσουμε με τίμημα βαρύ, ο όλεθρος που έρχεται θα είναι και ψυχική καταστροφή. Βασίλευσε το κέρδος και η δειλία, οι Έλληνες ξεχάσαμε τους αγώνες με Ανδρεία.

Η Ώρα δεν είναι πολύ ούτε και οι συμπαραστάτες μας, όμως το τελευταίο κακό κατά της Φυλής μας, μονάχα εμείς μπορούμε να το εμποδίσουμε. Η μετατροπή μας σε κάτι που δεν γνωρίσαμε θα γίνει αναγκαία, αλλά οι εφιάλτες μας θα σταματήσουν όπως και η ανοχή μας.

Κωνσταντίνος Θ. Παπαδογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.