ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ: Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΟΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ!

Γράφει ο ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ

Καταρχήν και καταρχάς, ο όρος "ομόφυλος" σημαίνει το πρόσωπο που ανήκει στην ίδια φυλή ή στο ίδιο γένος. Συνεπώς, η αναφορά περί "γάμου ομοφύλων" είναι ανυπόστατη και απολύτως εσφαλμένη.

Ως γνωστόν, στην αρχαία Ελλάδα ο κιναιδισμός, δηλαδή η ομοφυλοφιλία, ήταν παράνομη. Στην αρχαία Αθήνα οι ομοφυλόφιλοι, έχαναν το δικαίωμα του πολίτη, θανατώνονταν ή εξορίζονταν συνήθως σε κάποιο μικρό νησί, ενώ στην αρχαία Σπάρτη οι ομοφυλόφιλοι θανατώνονταν, συνήθως ρίπτοντάς τους στον Καιάδα. Στο Βυζάντιο, οι ομοφυλόφιλοι έχαναν αμέσως κάθε δημόσιο αξίωμα, δικάζονταν και αφού πρώτα διαπομπεύονταν, θανατώνονταν δημοσίως.

Το 1973, στις ΗΠΑ, η ομοφυλοφιλία αφαιρέθηκε από την επίσημη λίστα DMS (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders) στην οποία ήταν καταχωρημένη ως "διανοητική διαταραχή" και τούτο συνέβη αφού προϋπήρχε επί δεκαετίες εξαιρετικά ισχυρή προπαγάνδα και κοινωνική μηχανική υπέρ της ομοφυλοφιλίας η οποία εκπορεύονταν πρωτίστως από το Εβραϊκό λόμπυ, Εβραίους καθηγητές Πανεπιστημίων (πολιτιστικούς μαρξιστές), Εβραίους και μη-Εβραίους μαρξιστές ακτιβιστές, το Χόλυγουντ, τα συστημικά ΜΜΕ (όλως τυχαίως Εβραϊκής ιδιοκτησίας), πορνογραφικές ταινίες και πορνογραφικά περιοδικά (όλως τυχαίως Εβραϊκής ιδιοκτησίας) και εν γένει από την αριστερή μαρξιστική διανόηση.

Εάν ένας ενήλικος άνδρας ή μία ενήλικη γυναίκα επιλέξει την ομοφυλοφιλική παρα φύσιν σεξουαλική επαφή, ασφαλώς, δεν μας αφορά..., αλλά διαφωνούμε στην οποιαδήποτε επιβολή προώθησης μιας τέτοιας σεξουαλικής κατευθύνσεως στον υπόλοιπο πληθυσμό της Ελλάδος.

Εν πάση περιπτώσει, ο άνδρας και η γυναίκα, είναι μία βιολογική πραγματικότητα, η οποία αποδεικνύεται και επιστημονικά. Επιπλέον, ένα παιδί για να μεγαλώσει με ψυχική υγεία πρέπει να έχει το αρχετυπικό βίωμα του πατέρα και της μητέρας στην οικογένεια του.

Στην Ελλάδα του καιρού μας, το ανθελληνικό πολιτιστικό καθεστώς της διεφθαρμένης εγχώριας και ξένης ελίτ, θέλει να διαστρέψει την κατά φύσιν χρήση του ανθρωπίνου σώματος σε παρά φύσιν χρήση του, ενώ η "Χώρα" μεταλλάσεται σε έναν απλό "Χώρο", όπου όλοι μας σταδιακά βιώνουμε δυστοπικές πτυχές του Οργουελικού έργου "1984".

Η κατοχική κυβέρνηση Μητσοτάκη, θεσμοθέτησε, δηλαδή επέβαλε, τον "γάμο" των ομοφυλοφίλων, ώστε οι ομοφυλόφιλοι αύριο να έχουν την νομική κατοχύρωση στο να υιοθετήσουν παιδί ή να αγοράσουν ένα κατα παραγγελίαν παιδί από μία παρένθετη μητέρα.

Ο Αφανισμός του Έθνους

Αν θέλεις να καταστρέψεις ένα έθνος, θα πρέπει πρώτα απ' όλα να καταστρέψεις την οικογένεια που είναι το κύτταρο και ο πυρήνας της κοινωνίας, να καταστρέψεις κάθε παραδοσιακή αξία, αρετή και πρότυπο, να επιφέρεις αποηθικοποίηση και εκφυλισμό σε όλους τους τομείς της κοινωνίας, να καταστρέψεις την δημογραφική ομοιογένεια, να καταστρέψεις την εθνική παιδεία, να καταστρέψεις την θρησκεία του, να καταστρέψεις την θρησκευτική ομοιογένεια, να καταστρέψεις την γλώσσα του, τον πολιτισμό του και την εθνική κρατική υπόστασή του.

Δυστυχώς, ο αφανισμός του ελληνικού έθνους, είναι προαποφασισμένος και ήδη συμφωνημένος με υπογραφές από την εποχή της κατοχικής κυβέρνησης Σαμαρά με το περιβόητο Μνημόνιο του Στρασβούργου για την Διοικητική Μεταρρύθμιση, από τον Ιούνιο του 2014. [Φυσικά, η διαδικασία καταστροφής του Ελληνικού έθνους, εξελίσσεται πολύ πριν το εν λόγω μνημόνιο.]

Εδώ, θα πρέπει να αναφέρω για ιστορικούς λόγους, ότι το εν λόγω μνημόνιο υπερψηφίστηκε από όλα τα πολιτικά κόμματα εκτός του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής. Ωστόσο, ούτε η ηγεσία του ΚΚΕ ΑΕ, αλλά ούτε η ηγεσία των οικονομισάριων της Χρυσής Αυγής δεν το κατήγγειλαν, δεν ενημέρωσαν τον ελληνικό λαό και δεν το έκαναν λάβαρο πολιτικού και εθνικού αγώνα...

Το φαιδρόν της ιστορίας, είναι ότι σήμερα ο φαρισαίος υποκριτής Αντώνης Σαμαράς, ενεμφανίσθη υποδυόμενος τον μέγα πολέμιο σε έναν νόμο, τον οποίο η δική του κυβέρνηση, το 2014 είχε δεσμευτεί ενυπογράφως σε συγκεκριμένο μνημόνιο να τον ψηφίσει...!!!

Τέλος, τον μόνο πολιτικό που γνωρίζω ότι έχει γράψει και μιλήσει εναντίον, ανοικτά για το "Μνημόνιο του Στρασβούργου", είναι ο Δημήτρης Καμμένος (πρώην υφυπουργός Υποδομών και αντιπρόεδρος της Βουλής στην κατοχική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ), αλλά ως κλασικός πολιτικάντης άσκησε κριτική επί του συγκεκριμένου μνημονίου όταν πλέον ευρέθη εκτός βουλευτικών εδράνων...

Παραθέτω λοιπόν κατωτέρω το απεχθές ανθελληνικό και αντίχριστο αυτό μνημόνιο, όπου όπως θα διαπιστώσετε πολλά από τα άρθρα του έχουν ήδη γίνει πράξη... και στο οποίο εμπεριέχεται και το θέμα των ομοφυλοφιλικών γάμων...

STRASBURG MEMORANDUM / ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟΥ

·         Ηλεκτρονική ταυτοποίηση πολιτών όλης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ρωσικού κράτους.

·         Κατάργηση κρατικών οντοτήτων και αποδοχή ομοσπονδιακών κρατών.

·         Αποδοχή ομοσπονδίας στην Κύπρο. [Τουρκοποίηση της Κύπρου.]

·         Αποδοχή του υπέρτατου ρόλου του ΟΗΕ σε όλες τις θρησκείες του πλανήτη. [Πανθρησκεία]

·         Νομιμοποίηση όλων των μεταναστών σε όλα τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς όρους.

·         Αποδοχή ομοφυλοφιλικής δραστηριότητας, να παρελαύνουν ελευθέρως και φραστικώς σε όλες τις οδούς και πόλεις της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. [Ομοφυλοφιλικές Παρελάσεις / Gay Parade.]

·         Αποδοχή ομοφυλοφιλικών γάμων, υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλους.

·         Πολυπολιτισμική παιδεία σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

·         Κατάργηση θρησκευτικών και εθνικών εορτών σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

·         Κατάργηση εκκλησιασμού μαθητών.

·         Υποχρεωτική επίσκεψη σε Συναγωγή και Ισλαμικό Τέμενος από το Δημοτικό και σταδιακώς  από τις εκπαιδευτικές βαθμίδες Γυμνασίου και Λυκείου. [Εξιουδαϊσμός και Εξισλαμισμός.]

·         Εισαγωγή στην εκπαιδευτική βαθμίδα του Δημοτικού του μαθήματος της σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως.

·         Εισαγωγή εικόνων slides στα μαθήματα σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως σε όλες τις κλίμακες της εκπαίδευσης, αρχίζοντας από το Δημοτικό σχολείο. [Πορνογραφία.]

·         Πρακτική εφαρμογή του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως. [;]

·         Σεξουαλική απελευθέρωση των μαθητών. [Αποηθικοποίηση, εκφυλισμός και εν συνεχεία αποδοχή της Παιδοφιλίας.]

·         Κατάργηση του μαθήματος της ιστορίας σε όλα τα κράτη και εισαγωγή μαθήματος Ευρωπαϊκής Αναγεννήσεως. [Γι'αυτό άρχισαν να μας λένε, ότι η Ακρόπολη δεν είναι Ελληνικό μνημείο, αλλά μνημείο της Ευρωπαϊκής Αναγέννησης.]

·         Εισαγωγή εορτών για το περιβάλλον σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες. [Πράσινη Απάτη.]

·         Κατάργηση εθνικών εορτών και παρελάσεων.

·         Κατάργηση θεολογικών σχολών στο Πανεπιστήμιο. Τέρμα οι σχολές Θεολογίας και μετατροπή αυτών σε Θρησκειολογικές Σχολές του τμήματος Φιλοσοφικών σχολών.

·         Κατάργηση του μαθήματος των θρησκευτικών σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες και εισαγωγή του μαθήματος θρησκειολογίας στα σχολεία.

·         Κατάργηση των πολλών καθηγητών και εισαγωγή διαδικτυακών μαθημάτων. [Η Τεχνητή Νοημοσύνη, σταδιακά θα αντικαταστήσει δασκάλους και καθηγητές.]

·         Εισαγωγή ηλεκτρονικής ταυτοποιήσης των μαθητών.

·         Εισαγωγή ηλεκτρονικής μπάρας ασφαλείας σε όλα τα σχολεία και Πανεπιστημιακά ιδρύματα για να μπαίνουν με ηλεκτρονικές κάρτες ασφαλείας.

Το εν λόγω MEMORANDUM για την Εκκλησία της Ελλάδος, Κύπρου και άλλων κρατών:

·         Κατάργηση τέμπλων των Ιερών Ναών.

·         Εισαγωγή αναγεννησιακών εικόνων και αντικατάσταση των εικόνων από την Βυζαντινή νοοτροπία στους Ιερούς Ναούς.

·         Εισαγωγή μουσικών οργάνων σε όλες τις εεκλησίες για διεξαγωγή συναυλιών - όχι μόνον θρησκευτικών - εντός των Ιερών Ναών.

·         Κατάργηση υποχρεωτικών ράσων εκτός των Ιερών Ναών.

·         Αφαίρεση γενειάδας και μακριών μαλλιών από τους κληρικούς.

·         Κατάργηση αγρυπνιών σε Ιερούς Ναούς και Ιερές Μονές.

·         Κατάργηση των αντισημιτικών Αγίων. [Δηλαδή, κατάργηση περίπου του 50% των Ορθοδόξων Αγίων, όπως Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός κλπ...]

·         Κατάργηση του Όρθου στις Χριστιανικές Ορθόδοξες εκκλησίες.

·         Εισαγωγή νέων Ακολουθιών σε όλες τις Χριστιανικές Ορθόδοξες εκκλησίες.

·         Εισαγωγή εορτής για το Εβραϊκό Ολοκαύτωμα με ειδική Ακολουθία σε όλες τις Χριστιανικές εκκλησίες. Η συγκεκριμένη εορτή, ορίζεται 3 φορές τον χρόνο, 27 Ιανουαρίου, 21 Απριλίου και την Κυριακή του Θωμά.

·         Κατάργηση όλων των εθνικών εορτών από όλες τις χριστιανικές εκκλησίες.

·         Εισαγωγή νέων εορτών στην χριστιανική εκκλησία.

·         Κατάργηση αβάτων σε όλες τις χριστιανικές εκκλησίες.

·         Σύνδεση των χριστιανικών εκκλησιών με τον ΟΗΕ που θα αναλάβει την επίβλεψη της ενοποιημένης θρησκείας. [Πανθρησκεία.]

·         Αποδοχή καταργήσεως των Πατριαρχείων των Ιεροσολύμων, της Αλεξανδρείας, της Αντιοχείας και των Σλαβικών Πατριαρχείων εκτός της Μόσχας. Τα Πατριαρχεία της ενοποιημένης θρησκείας - Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, Πατριαρχείο Ρώμης και το Πατριαρχείο Μόσχας, θα παραμείνουν.

·         Αλλαγή των θρησκευτικών σχολών σε θρησκειολογικές όλων των χριστιανικών εκκλησιών.

·         Η Ελλαδική Εκκλησία, αποδέχεται την συντήρηση με δικών της χρημάτων αλλά και της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, ευκτηρίων οίκων μουσουλμάνων. Επίσης, η Ελλαδική Εκκλησία αποδέχεται την οικονομική τήρηση ευκτηρίων οίκων Βουδιστών και γενικώς όλων των θρησκευτικών πεποιθήσεων.

·         Μάθημα θρησκειολογίας σε όλους τους πιστούς για όλες τις θρησκευτικές πεποιθήσεις σε όλα τα θρησκευτικά κέντρα όλων των χριστιανικών εκκλησιών.

·         Εισαγωγή πολυθρησκειακών Ακολουθιών μετά μουσικών οργάνων σε όλες τις Χριστιανικές εκκλησίες.

·         Εισαγωγή μουσικών οργάνων σε όλες τις εκκλησίες για διεξαγωγή συναυλιών - όχι μόνον θρησκευτικών - εντός των Ιερών Ναών.

·         Κατάργηση του Αβάτου του Αγίου Όρους.

·         Αποδοχή Παγκοσμίου Διακυβερνήσεως από τον ΟΗΕ σε διεθνείς ενώσεις. [Παγκόσμια Κυβέρνηση.]

·         Αποδοχή ως πρώτου ρόλου στην Χριστιανική Εκκλησία στο Βατικανό.

·         Εισαγωγή Καθολικών Παπικών μοναχών και Καθολικών μοναχικών ταγμάτων και μοναχών αρχαιοελληνικών λατρειών στο Άγιον Όρος.

·         Μετατροπή του Αγίου Όρους σε νέο κέντρο της νέας θρησκευτικής κατευθύνσεως και της νέας εκκλησιαστικής μουσικής.

·         Διοργάνωση στο Άγιον Όρος συμποσίων οικολογίας, αλλά και διοργάνωση συνεδρίων διεθνών ενώσεων σε νησιά της Ελλάδος, αλλά και στην Κύπρο.

·         Αποδοχή από τις Χριστιανικές εκκλησίες καταργήσεως των εθνών κρατών και όπως δημιουργηθούν ενώσεις πολυκρατικές, πολυκεντρικές, πολυπολιτισμικές, πολυθρησκευτικές και δημιουργία θρησκευτικών κρατιδίων, όπως το κρατίδιο του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

·         Κατάργηση των ψαλτών στις Χριστιανορθόδοξες εκκλησίες και εισαγωγή χορωδιών.

Οι άνω συμφωνίες επικυρώθηκαν από τους κάτωθι:

Υπογραφές

Πρόεδρος Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπέι,

Εκπρόσωπος κυβερνήσεως της Ελλάδος, υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέας Λοβέρδος (κυβέρνηση Σαμαρά),

Εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Μητροπολίτης Ικονίου Θεόληπτος,

Εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, Μητροπολίτης Βόστρων Τιμόθεος,

Εκπρόσωπος Αγίου Όρους, Εκκλησίας και κράτους Κύπρου, Ηγούμενος Εφραίμ Ιεράς Μονής Βατοπεδίου,

Εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, Μητροπολίτης Βόστρων Τιμόθεος,

Εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, Αρχιεπίσκοπος Τριπόλεως Βασίλειος,

Εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Αντιοχείας, Αρχιεπίσκοπος Τριπόλεως Ηλίας,

Εκπρόσωπος όλων των Σλαβικών Χριστιανικών Ορθοδόξων Εκκλησιών, της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας και της κρατικής οντότητας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Αρχιεπίσκοπος Βολοκολάνσκι Ιλαρίων και ο

Εκπρόσωπος του Βατικανού, Καρδινάλιος Βάλτερ Κάσπερ

--------------

Υ.Γ. Η σειρά ορισμένων άρθρων διαφέρει με την σειρά των άρθρων που υπάρχουν στο πρωτότυπο έγγραφο. Η αλλαγή έγινε για λόγους θεματολογικής παρουσίασης. Τέλος, θεωρώ ότι μετά την ανάγνωση του "Μνημονίου του Στρασβούργου", γίνεται απολύτως καταληπτό γιατί η επίσημη ιεραρχία της Εκκλησία της Ελλάδος δεν αντέδρασε ουσιαστικά και δυναμικά ως όφειλε να πράξει για την αποτροπή θεσμοθέτησης του "γάμου των ομοφυλόφιλων".

55 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/3/24 2:06 μ.μ.

    Τρομακτική αποκάλυψη! Συγχαρητήρια στον συναγωνιστή Άρη Αρίωνα και στον ΜΚ που φιλοξένησε αυτό το πολύ σημαντικό άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/3/24 3:34 μ.μ.

    Κάπου είχα ξανακούσει για το μνημόνιο του Στρασβούργου αλλά νόμιζα ότι αφορούσε διαρθρωτικά διοικητικά και οικονομικά μέτρα.
    Φοβερό άρθρο, αξίζουν χίλια μπράβο ο Άρης Αρίων και ο ΜΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/3/24 3:48 μ.μ.

    Καλησπέρα. Έχουμε την ακριβή πηγή της εν λόγω νομοθετικής πρότασης εκ μέρους της Ε.Ε.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/3/24 10:39 π.μ.

      Πιστεύεις δηλαδή ότι υπάρχει; Και την υπέγραψε ο πρόεδρος του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μαζί με 10 Πατριάρχες εκ των οποίων η πλειονότητα δεν εδράζεται καν σε κράτη μέλη της ΕΕ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/3/24 2:42 μ.μ.

      Ανήκω στην μερίδα εκείνων που πιστεύουν ότι το Μνημόνιο είναι υπαρκτό, γιατί από τις αρχές του 2015 που το πρωτοδιάβασα αναρτημένο στο διαδίκτυο, πολλά από τα άρθρα του έχουν γίνει νόμοι του ελληνικού κράτους. Τώρα, για όσους θέλουν να το ερευνήσουν παραπάνω, είναι πολύ απλό: ας επικοινωνήσουν απευθείας με τον πρώην αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Δημήτρη Καμμένο (ο οποίος κατ' επανάληψη έχει αναφερθεί σε αυτό τα τελευταία χρόνια), και ζητείστε να σας στείλει ένα ακριβές αντίγραφο του πρωτοτύπου κειμένου.
      Φυσικά, υπάρχει και η επίσημη οδός αναζήτησης του αρχικού αγγλικού εγγράφου, αλλά είναι χρονοβόρος και γραφειοκρατική διαδικασία.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/3/24 10:57 μ.μ.

      Απορώ, καλά δεν κατάλαβε κανένας σας, ότι αυτό δεν είναι ένα έγγραφο, αλλά μια αυθαίρετη συλλογή άρθρων από μνημόνια που υπόγραψε η κυβέρνηση Σαμαρά στο Στρασβούργο τον Ιούνιο του 2014;
      Ο όρος "Μνημόνιο του Στρασβούργου", χρησιμοποιείται εντελώς προσχηματικά και ΟΧΙ κυριολεκτικά από τον αρθρογράφο.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος9/3/24 5:07 μ.μ.

    Δεν σιώπησε για το "Μνημόνιο του Στρασβούργου" μόνο το ΚΚΕ και η Χ.Α. αλλά και ο Κυριάκος Βελόπουλος και τα στελέχη της Ελληνικής Λύσης.
    Δυστυχώς, γεμίσαμε ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ελεγχόμενα ακροδεξιά κόμματα και κομματίδια, πατριωτικές οργανώσεις και γκρουπούσκουλα που το παίζουν "αντισυστημικά", ενώ στην πραγματικότητα υπηρετούν πιστά το διεφθαρμένο Σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/3/24 10:31 μ.μ.

    Εξαιρετικό άρθρο, το οποίο είναι περιεκτικό και με μία πάρα πολύ σπουδαία αποκάλυψη. Συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Ομοφυλοφιλία" όπως την αντιλαμβανόμαστε σήμερα φυσικά και δεν υπήρχε στην αρχαία Ελλάδα. Είναι μοντέρνο φαινόμενο και ως όρος συνεπάγεται πολλά περισσότερα από μια απλή σεξουαλική έλξη. Tώρα, όποιος νομίζει οτί οι αρχαίοι Έλληνες είχαν απέναντι στον έρωτα μεταξύ ανδρών την στάση που αργότερα κυριάρχησε στην χριστιανική δύση εθελοτυφλεί (κάτι διόλου ασυνήθιστο στον χώρο) και απέχει από την αλήθεια όσο απέχει και ο lgbtq ακτιβιστής που προσπαθεί να ερμηνεύσει φαινόμενα μιας παραδοσιακής κοινωνίας μέσα από τους παραμορφωτικούς φακούς της νεωτερικότητας.

    Όσο για την "παρα φύσιν σεξουαλική επαφή", πραγματικά σηκώνω τα χέρια ψηλά. "Παρα φύσιν" θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάθε σεξουαλική επαφή που δεν αποσκοπεί στην εγκυμοσύνη. "Παρα φύσιν" θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάθε μη ορθόδοξη σεξουαλική πράξη (βλέπε πχ στοματικό). Εκτός των προφανών αυτών αντιφάσεων, η αναγωγή στην "φύση" είναι και εντελώς άστοχο και επιβλαβές επιχείρημα για πάρα πολλούς λόγους που δυστυχώς ο μέσος αμόρφωτος του χώρου αδυνατεί να αντιληφθεί.

    Θα πρότεινα στον συγγραφέα του παραπάνω άρθρου να διαβάσει πχ για την αρχαία Σπάρτη. Θα πρότεινα επίσης, για να αποκτήσει και μια πιο φιλοσοφική αντίληψη του φαινομένου, να εντρυφήσει στο Συμπόσιο του Θείου Πλάτωνος. Μπορώ σε κάθε περίπτωση να παραθέσω και πηγές.

    ΥΓ: Προφανώς και κάθε νοήμων άνθρωπος και Έλληνας είναι εναντίον του φιλελεύθερου νόμου περί πολιτικού "γάμου"των "ομοφυλοφίλων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/3/24 12:32 μ.μ.

      Πολύ εύστοχες παρατηρήσεις. Και εντάξει, ο Άρης ως χριστιανός είναι τουλάχιστον συνεπής. Το πρόβλημα είναι όταν ασπάζονται τέτοιες γραμμές δήθεν παγανιστές, αγνοώντας ότι ουσιαστικά υιοθετούν την ιουδαιοχριστιανική θέση, σε πλήρη αντίθεση με την ελληνική παράδοση. Αλλά ας μην περιμένουμε πολλά από έναν χώρο που έχει καταντήσει γκαλερί ηλίθιων...

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος9/3/24 11:49 μ.μ.

    Πιστεύω ότι όλοι έχουμε καταλάβει ότι υπάρχει μία άθλια συνωμοσία εναντίον της Ελλάδος από την ίδρυση του νεοελληνικού κράτους μέχρι της μέρες μας.
    Ωστόσο, διαβάζοντας προσεκτικά το καταπληκτικό άρθρο του Άρη Αρίωνος και το κατάπτυστο Μνημόνιο του Στρασβούργου, βλέπουμε ότι πλέον οι εχθροί της Ελλάδος και του Λευκού πολιτισμού, έχουν το θράσος να υπογράφουν δημοσίως ανθελληνικά και αντιχριστιανικά έγγραφα και να δεσμεύουν την χώρα στην επιτάχυνση της αυτοκαταστροφή της.
    Δυστυχώς, δεν έχουμε κατανοήσει το μέγεθος, την έκταση και το βάθος της παγκόσμιας συνωμοσίας που φυσικά δεν αφορά μόνο την πατρίδα μας, ολόκληρο τον πλανήτη.
    Ο καθένας από εμάς ευθύνεται για τις προσωπικές πολιτικές επιλογές του και την ανάδειξη μεταπολιτευτικά ανάξιων "ξεπουλημένων" συστημικών ψευδοπατριωτών και ψευδοεθνικιστών "αρχηγών".
    Συγχαρητήρια Άρη Αρίωνα, συνέχισε να αποκαλύπτεις την απόλυπη ξεφτίλα και βρωμιά των διεφθαρμένων κοινοβουλευτικών και εξωκοινοβουλευτικών πατριδοκάπηλων και χριστιανοκάπηλων πολιτικάντηδεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/3/24 1:37 π.μ.

    MK γιατί ανεβαίνει άρθρο που λέει αυτονόητα πράγματα για τους κιναίδους αλλά το μισό και βάλε είναι επιπέδου ελ. ώρας με κωμικές συνωμοσιολογίες; Οτί δηλαδή υπάρχει άνθρωπος με IQ πάνω από 90 που διαβάζει το Μνημόνιο και τα άρθρα του, διαβάζει ποιοί το υπέγραψαν και θεωρεί οτί κάτι τέτοιο ισχύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος10/3/24 1:49 μ.μ.

    Είχα ακούσει τον τέως αντιπρόεδρο της Βουλής, Δημήτρη Καμμένο (πολύ πριν ψηφιστεί ο νόμος του γάμου των ομοφυλόφιλων) σε ραδιοφωνική εκπομπή στον συστημικό ραδιοσταθμό "Ραδιοπαραπολιτικά 90.1", όπου μίλησε λεπτομερώς για το συγκεκριμένο "Μνημόνιο του Στρασβούργου" και μάλιστα διάβασε (όλα όσα αποκάλυψε ο συναγωνιστής Άρης Άριων) όλες τις παραγράφους και τους αριθμούς των άρθρων του και άλλες λεπτομέρειες...
    Μέχρι τότε δεν είχα υπ'όψιν μου ότι είχε υπογραφεί τέτοιου είδους μνημόνιο από κάποια "ελληνική" κυβέρνηση και μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη και σοκ.
    Συγχαρητήρια στον Άρη Αρίωνα, που κατέγραψε το εν λόγω μνημόνιο στο άρθρο του, ώστε να ξυπνήσουμε και να προβληματιστούμε όλοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10/3/24 3:01 μ.μ.

    Παρακαλώ να μη κοπεί το σχόλιό μου. Πρώτη φορά στη ζωή μου είδα αυτή τη συνθήκη στη παρανοϊκή σελίδα που διατηρούσαν εκείνοι οι δωδεκαθεϊστές "εθνικιστές" που βάλανε βόμβα στο άγαλμα του Παλαιολόγου στην Καλαμάτα το 2015 (το πόσο παρανοϊκή ήταν δεν περιγράφεται, μόνο όσοι την πρόλαβαν θα καταλάβουν) . Αυτό που βάζει ο Αρίων είναι κόπι πέιστ απο εκεί. Το θυμάμαι πολύ καλά. Προφανώς είναι επιπέδου ΕΛ. ΩΡΑΣ, όπως λέει ο φίλος πιο πάνω, απ' αυτά που το σύστημα και οι μυστικές υπηρεσίες κατασκευάζουν, τα διαχέουν στον ευρύτερο χώρο, τσιμπάνε οι πιο βλάκες απο μας, διαδίδονται και μετά έρχεται το ίδιο το σύστημα π.χ. με την μορφή greek hoaxes να αποδείξει το πόσο σαλεμένοι είναι συλλήβδην οι αντισυστημικοί και οι εθνικιστές και τι μαλακίες λέμε. Ότι θα έμπαινε στον ΜΚ κάτι τέτοιο δεν το περίμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/3/24 3:15 μ.μ.

      Γράφεις νοσηρά σενάρια που δεν έχουν σχέση με το εν λόγω άρθρο.
      Ο Άρης Αρίων απλά αναδημοσίευσε άρθρα ενός Μνημονίου, το οποίο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από το καλοκαίρι του 2014. Κατά την γνώμη μου, όφειλε να το κάνει, γιατί έχει άμεση συνάφεια με τον ψηφισθέντα νόμο για τον γάμο των ομοφυλόφιλων.
      Όσον αφορά τα "Ellinka Hoaxes", τα οποία βρίσκονται σε δικαστική αντιπαράθεση με τις μισές ελληνικές πατριωτικές αντισιωνιστικές ιστοσελίδες..., ο νοών νοήτω.
      Δικαίωμά σου να φτιάχνεις ιστορίες για αγρίους.
      Ας μην ξεχνάμε ότι και για τα περίφημα "Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών", λένε ότι δεν υπάρχουν, αλλά στην πράξη εφαρμόζονται κατά γράμμα!
      Τέλος, δικαίωμά σου να είσαι τόσο ΑΦΕΛΗΣ, ώστε να πιστεύεις ότι ΤΥΧΑΙΑ γίνονται πράξη τα άρθρα του συγκεκριμένου Μνημονίου από τις "ελληνικές" κυβερνήσεις, εκτός κι αν τελικά είσαι άλλος ένας ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ του συστήματος.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος10/3/24 4:07 μ.μ.

    Θερμά συγχαρητήρια, άλλο ένα εξαιρετικό άρθρο στον Μαύρο Κρίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/3/24 5:32 μ.μ.

    Οι αλήτες προδότες πολιτικοί, έχουν προσυμφωνήσει τον αφανισμό του ελληνικού έθνους και το κάνουν βήμα-προς-βήμα πράξη.
    Το ζήτημα είναι ότι ο εθνικιστικός πατριωτικός χώρος είναι πολυδιασπασμένος, διαβρωμένος, παρηκμασμένος και αποπροσανατολισμένος. Με δυο λόγια, το Σύστημα κάνει παιχνίδι χωρίς την ύπαρξη κάποιου ουσιώδους αντιπάλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10/3/24 9:08 μ.μ.

    Aς προσέξει λίγο ο Άρης τι κείμενα δημοσιεύει για να κάνει θρησκευτική προπαγάνδα, διότι το συγκεκριμένο αποτελεί πλαστογραφία καταδικασμένης τρομοκρατικής οργάνωσης και μπορεί να βρει τον μπελά του άθελά του:

    https://www.ellinikahoaxes.gr/2016/01/09/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CF%81%CE%AF%CF%80%CF%84%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BF-%CE%AE-memorandum/

    Δεν αμφισβητεί κανένας ότι τέτοιου είδους σχεδιασμοί υλοποιούνται, μπροστά στα μάτια μας άλλωστε, αλλά η συγκεκριμένη πλαστογραφία τα γραφικοποιεί στα μάτια του κόσμου και τα θεωρεί παραμύθια ως συνωμοσιολογία παρόλο που κάποια από αυτά συμβαίνουν μπροστά του και έτσι δεν τα πολεμά επειδή υποσυνειδήτως τα θεωρεί ως ''ψεκασμένα'' παραμύθια! Προσοχή λοιπόν...

    - προβοκάτωρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/3/24 11:02 π.μ.

      Τελικά αυτοί οι άνθρωποι είναι ακόμα στην φυλακή; Άσχετα από την κάποια τρέλα τους, τους έδεσαν πολύ γρήγορα σαν "τρομοκρατική οργάνωση", χωρίς να επαρκούν τα στοιχεία.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/3/24 1:31 μ.μ.

      Είναι τουλάχιστον πολύ περίεργο αν όχι ύποπτο... που δίνεις βάση στα απολύτως αναξιόπιστα ELLINIKA HOAXΕS, τα οποία όλοι γνωρίζουμε την ανθελληνική παραπληροφόρηση που επιτελούν.
      Η διάψευση από τα ELLINIKA HOAXES, αποτελεί την καλύτερη επιβεβαίωση για την εγκυρότητα του συγκεκριμένου Μνημονίου.
      Ο Άρη Αρίων καλώς έπραξε και παρέθεσε τα άρθρα ενός Μνημονίου που ήδη έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και όπου πράγματι ο Δημήτρης Καμμένος, υποστηρίζει ότι έχει στα χέρια του ακριβές αντίγραφο του πρωτοτύπου κειμένου του Μνημονίου του Στρασβούργου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/3/24 11:14 μ.μ.

      Χα, Χα, Χα, αξιόπιστα τα ELLINIKA HOAXES?

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος10/3/24 9:31 μ.μ.

    Όπως αποδεικνύεται ο γάμος των ομοφυλόφιλων είναι άλλη μία ανθελληνική ενέργεια για τον πλήρη τελικό αφανισμό του ελληνικού έθνους, ενώ ο ελληνικός λαός παρά το γεγονός ότι στην συντριπτική του πλειοψηφία διαφωνεί, συνεχίζει να παραμένει απλώς απαθής θεατής.
    Φταίμε κι εμείς που είμαστε διαχωρισμένοι και που διαχρονικά ανεχόμαστε πατριδοκάπηλους, χριστιανοκάπηλους και παγανιστοκάπηλους καιροσκόπους και πολιτικά λαμόγια που δρουν για λογαριασμό μυστικών υπηρεσιών, μασονικών στοών και ξένων πρεσβειών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος11/3/24 12:11 π.μ.

    Η Ελλάς μετά τον Καποδίστρια και ελαχίστων εξαιρέσεων, έχει κατοχικές κυβερνήσεις που αποτελούνται από ανθέλληνες, μη-Έλληνες στο Γένος, δοσίλογους, ψυχοσωματικά ανώμαλους και αντίχριστους, γι' αυτό ψηφίζουν τέτοια αισχρά νομοσχέδια και έχουν υπογράψει σειρά από απαράδεκτα αντεθνικά μνημόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το γεγονός ότι οδεύουμε σε θρησκευτικό και ηθικό σχετικισμό είναι αδιαμφισβήτητο.
    Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να επικαλούμαστε μνημόνια, άρθρα, παραγράφους κλπ, χωρίς να παραθέτουμε αξιόπιστες πηγές γιατί δίνουμε πάτημα σε χαρακτηρισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/3/24 12:10 π.μ.

      Οι μνημονιακές συμφωνίες του 2014, είναι μία ιστορική πραγματικότητα, είτε μας αρέσει είτε όχι.
      Θα μου πεις τώρα, ποιος έχει τον χρόνο, τη διάθεση και την υπομονή να καθήσει και να διαβάσει αναλυτικά τόσες χιλιάδες σελίδες για να υποδείξει κατόπιν και στους άλλους την συγκεκριμένη αξιόπιστη πηγή του κάθε άρθρου... Αυτό είναι άλλη μία δόλια μεθόδευση του Συστήματος, ώστε πρακτικά να είναι πάρα πολύ δύσκολο για έναν απλό εργαζόμενο πολίτη να ανακαλύψει μόνος του το τι ισχύει ή δεν ισχύει.
      Πάντως, είμαι σίγουρος ότι ο Άρης Αρίων δεν πήρε ως πηγή τις αναφορές των ellinika hoaxes. Όποιος περιμένει να του πουν τα ellinika hoaxes, ποια είναι αξιόπιστη πηγή/πληροφορία και ποια δεν είναι, είναι από πριν χαμένος από χέρι... Και φυσικά είναι λάθος να χαρακτηρίζουμε την οποιαδήποτε πληροφορία ότι είναι ψεύτικη, επειδή απλά και μόνο δεν έχουμε τα μέσα να την ψάξουμε παρακάτω και να την διασταυρώσουμε.
      Παρά το γεγονός ότι είμαι Παγανιστής και ο Άρης Αρίων είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, τρέφω πολύ μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπό του γιατί γενικά είναι ειλικρινής και συνεπής με τις ιδέες του.
      Γι'αυτό, θα κάνω έκκληση στον Μαύρο Κρίνο, να ζητήσει από τον Άρη Αρίωνα, να μας πει την γνώμη του για αυτό το "Μνημόνιο", ώστε να μην αφήνεται έδαφος σχολιασμού σε κακόπιστους και στα συστημικά τρολ. Επίσης, θα βοηθήσει κι εμάς να καταλάβουμε καλύτερα κάποια πράγματα, πέραν όσων έγραψε στο άρθρο του και με τα οποία λογικά συμφωνούμε σχεδόν όλοι.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος11/3/24 7:54 π.μ.

    Συγκλονιστικό και αποκαλυπτικό άρθρο. Αυτοί που κινούν τα νήματα της εξουσίας, γνωρίζουν πάρα πολύ καλά το πως θα καταστρέψουν ολοκληρωτικά τα έθνη-κράτη και έχουν βρει ειδικά στην Ελλάδα πάμπολλους ραγιάδες, προδότες, χρήσιμους ηλήθιους, λαμόγια που τους τάζουν και τους παρέχουν υψηλά αξιώματα, καιροσκόπους που τους χρηματίζουν και φυσικά κάποιους που τους εκβιαάζουν έχοντας τεκμήρια για άνομες ή και ανήθικες πράξεις τους.
    Το Μνημόνιο του Στρασβούργου, προφανώς έχει αρχίσει να εφαρμόζεται σιγά-σιγά από τις κατοχικές κυβερνήσεις των Αθηνών, οπότε μέσα στις ερχόμενες δεκαετίες θα ζήσουμε την υπερψήφιση νομοσχεδίων με πολύ πιο επαίσχυντο περιεχόμενο, όπως την νομιμοποίηση της κτηνοβασίας, της παιδοφιλίας, της νεκροφιλίας, της αιμομειξίας συγγενικών προσώπων 1ου βαθμού, του καννιβαλισμού κλπ, κλπ., όπως θα δούμε σιγά-σιγά και η ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος να προβαίνει σε απίστευτες αντι-Ορθόδοξες αντίχριστες αποφάσεις και ενέργειες.
    Γενικά τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και οδηγούμαστε σε τόσο κρίσιμες καταστάσεις που μόνον ο Θεός θα μπορέσει να τις αντιστρέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος11/3/24 3:53 μ.μ.

    Συναγωνιστή Άρη Αρίωνα, συγχαρητήρια, έξοχο άρθρο.
    Η ομοφυλοφιλία ΔΕΝ είναι μία φυσιολογική κατάσταση. Όμως πλέον με την ισχύουσα νομοθεσία, αν εκφράσουμε ελευθέρως την άποψή μας κινδυνεύουμε να βρεθούμε στη φυλακή.
    Είναι απολύτως βέβαιο ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Οι ανθέλληνες πολιτικοί θα συνεχίσουν να υπερψηφίζουν κατάπτυστα εθνοκτόνα νομοσχέδια και να κυρώνουν ανθελληνικές διμερείς και διεθνείς συμφωνίες.
    Το βασικό ερώτημα είναι, συγκεκριμένα, εμείς τι κάνουμε για να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση και να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας; Όλα τα άλλα είναι ανώφελα κουτσομπολιά και σχόλια χωρίς ουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος12/3/24 9:44 π.μ.

    Συμφωνώ με τα όσα έγραψε για τον "γάμο των ομοφυλόφιλων" ο άξιος αρθρογράφος και επαυξάνω.
    Όσον αφορά τα αναδημοσιευθέντα άρθρα του "μνημονίου του Στρασβούργου", είναι πάρα πολύ ενδιαφέροντα. Αγνοώ αν όλα αυτά έχουν προσυμφωνηθεί ή όχι, αλλά ειλικρινά με αφήνει παγερά αδιάφορο, αφού είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι από το 2014 που βγήκε στο διαδίκτυο μέχρι σήμερα έχουν ήδη ψηφιστεί και αποφασιστεί πολλά από τα αναφερόμενα άρθρα του, και κατά τα φαινόμενα το πιο πιθανόν είναι όλα αυτά τα άρθρα να εφαρμοστούν στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος12/3/24 6:46 μ.μ.

    Ο ελληνικός λαός σε πολύ μεγάλο βαθμό είναι διεφθαρμένος και φοβισμένος, ενώ συγχρόνως δεν υπάρχει κάποιος ισχυρός αντισυστημικός μη-ελεγχόμενος εθνικιστικός πολιτικός φορέας. Έτσι, νομοσχέδια σαν αυτό της νομιμοποίησης του γάμου των ομοφυλόφιλων, περνούν χωρίς λαϊκή αντίσταση στις πλατείες και στα πεζοδρόμια.
    Η αποσπασματική μάζωξη διαμαρτυρίας κάποιων γραφικών παραχριστιανικών και παράξενων πατριωτικών ομάδων είναι απολύτως αναποτελεσματική και δυστυχώς τις περισσότερες φορές προξενεί απαξίωση και δυσφύμιση της όποιας προσπάθειας.
    Γενικά η κατάσταση είναι πολύ απογοητευτική. Πάλι καλά που υπάρχουν κάποια μπλογκ σαν του ΜΚ για να διαβάζουμε κάποιες διαφορετικές ειδήσεις και σοβαρά άρθρα σαν το παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος13/3/24 4:04 μ.μ.

    Ο συναγωνιστής έχει απόλυτο δίκιο σε όσα ευστόχως γράφει.
    Η απαράδεκτη νομική αναγνώριση του "γάμου" των ομοφυλόφιλων, είναι αποτέλεσμα ενός διαρκούς συστηματικού πολιτιστικού μαρξιστικού πολέμου που γίνεται εδώ και πολλά χρόνια εναντίον του διαχρονικού κοινωνικού θεσμού της παραδοσιακής οικογένειας.
    Δυστυχώς, το νομοσχέδιο για τον ομοφυλοφιλικό "γάμο" δεν είναι παρά μόνον "η κορυφή του παγόβουνου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/3/24 6:13 μ.μ.

      Φιλελεύθεροι το ψήφισαν Γιάννη,όπως οι εργοδότες σου,άσε λίγο τα βιβλία Γιάννη.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/3/24 11:25 μ.μ.

      Καταρχήν, δεν ονομάζομαι "Γιάννης" και ούτε ισχυρίστηκα στο σχόλιό μου ότι ο νόμος για τον "γάμο" των ομοφυλόφιλων δεν ψηφίστηκε από φιλελεύθερους.
      Αν δεν τρολάρεις..., περιέργως με μπερδεύεις με κάποιον άλλον.

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος14/3/24 10:16 π.μ.

    Συναγωνιστές, ας μην ξεχνάμε και την δήλωση τουΧένρυ Κίσινγκερ, ειδικά για την Ελλάδα: «Ο λαός των Ελλήνων είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευθεί. Γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετιστεί. Εννοώ δηλαδή να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, έτσι ώστε να μην μας παρενοχλεί στην περιοχή των Βαλκανίων και της Ανατολής, των τόσο σημαντικών για τα συμφέροντα των ΗΠΑ».
    Βέβαια αυτή η δήλωση, αμφισβητήθηκε από πολλούς με τον ισχυρισμό ότι επινοήθηκε από συνομωσιολόγους και δεν έγινε ποτέ από τον Κίσινγκερ. Ωστόσο, στην πορεία του χρόνου απεδείχθη περίτρανα στην πράξη ότι ισχύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος14/3/24 11:37 μ.μ.

    Η γνωστή καθηγήτρια κα. Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη, η οποία είναι συστημική, έγραψε τα εξής για την ψήφιση του επαίσχυντου νόμου για τον γάμο των σοδομιστών και της υιοθέτησης παιδιών: «Με την ψήφιση του νομοσχεδίου περί ομοφυλοφίλων η χώρα μας βούλιαξε ακόμη περισσότερο στον βούρκο, από όπου θα είναι πια δύσκολο να εξέλθει. Εξυπακούεται ότι ουδέποτε υποστήριξα ότι η μειοψηφία αυτή δεν θα έπρεπε να έχει δικαιώματα και σεβασμό στην ιδιαιτερότητά της. Αλλά αυτό το νομοσχέδιο είναι πλέον άστοχο, διότι τους αναγνωρίζει ιδιότητες τις οποίες δεν έχουν και δεν είναι δυνατόν να αποκτήσουν, ενώ καταστρέφει χωρίς λόγο τον προαιώνιο θεσμό της οικογένειας, ανατρέποντας κάθε ιερό και όσιο. Το σύμφωνο συμβίωσης, με ορισμένες νομικής υφής προσθήκες και βελτιώσεις, που να ικανοποιούν τις εύλογες επιθυμίες τους, θα ήταν υπεραρκετό, και δεν θα επέφερε τον αναίτιο κοινωνικό διχασμό στον οποίο έχουμε οδηγηθεί».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος15/3/24 11:55 π.μ.

    Εξόχως λυπηρό και λίαν εξευτελιστικό γεγονός, ότι αποτελούμε το πρώτο "Ορθόδοξο" κράτος, το οποίο θεσμοθέτησε την διαστροφή της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος15/3/24 9:37 μ.μ.

    Εξ όσων διαπίστωσα, ο νόμος για τον "γάμο των ομοφυλόφιλων", αποτελεί μνημονιακή δέσμετυση πτος την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπου υπεγράφη στο Στρασβούργο, τον Ιούνιο του 2014 (δηλαδή, επί κυβερνήσεως Σαμαρά) και υπάγεται στην κατηγορία των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" και στις "προτεραιότητες των κοινωνικών μειονοτήτων".
    Αυτός ο νόμος αποσκοπεί ξεκάθαρα στη διάλυση της οικογένειας, της πατρίδας και του ελληνικού έθνους, καθόλου τυχαίο και το αποκρουστικό ανθελληνικό σύνθημα που ακούγεται τα τελευταία χρόνια σε πορείες της ΑΝΤΙΦΑ, καθώς επίσης και σε όλες τις πορείες και "παρελάσεις" της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ: «Στο διάολο η οικογένεια και η πατρίς, να πεθάνει η Ελλάδα, να ζήσουμε εμείς!».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος16/3/24 9:48 μ.μ.

    Ζούμε πολύ τραγικές απερίγραπτες παρακμιακές καταστάσεις και σίγουρα τα πράγματα δεν αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος17/3/24 6:17 π.μ.

    Πλέον μετά την τυπική δημοσίευση του νόμου με αριθμό 5089 (Φ.Ε.Κ. Α’ 27/17.2.2024), θεσμοθετήθηκε και επίσημα ως "γάμος" η κοινή συμβίωση των ομοφυλοφίλων ζευγαριών.
    Η ελληνική κοινωνία δεν αντέδρασε όπως έπρεπε με μαζικές και δυναμικές πορείες και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για να ανατρέψει αυτό τον επαίσχυντο νόμο, ούτε καν αντέδρασαν οι πολιτικοί "πατριωτικοί" φορείς (εντός και εκτός Βουλής), οι πατριωτικοί σύλλογοι, τα χριστιανικά σωματεία, οι παραδοσιακοί πολιτιστικοί σύλλογοι και κοινωνικοί φορείς. Η δε ξεπουλημένη και συμβιβασμένη με το διεφθαρμένο Σύστημα... ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος, τήρησε μία άθλια χαλαρή χλιαρή αντίδραση με ανακοινώσεις, δηλώσεις και λόγοια του αέρα.
    Ασφαλώς, τα παιδιά μας στο μέλλον, θα μας χλευάζουν για την απαράδεκτη αδράνεια όλων μας.
    Και τώρα τι γίνεται, Θα περιμένουμε απλά απαθείς στο μέλλον την καταγραφή μιας πιθανής τραγωδίας τεκνοθετημένου παιδιού από κάποιο ομοφυλόφιλο ζευγάρι ή την ψήφιση ενός πιο αποδομητικού σκοταδιστικού ανθελληνικού νομοσχεδίου; Πολύ φοβάμαι ότι δυστυχώς ακόμα και τότε ο ελληνικός λαός, ο οποίος θα έχει γίνει πιο εκφυλισμένος από την προπαγάνδα και την μαζική κοινωνική μηχανική, θα παραμείνει και πάλι αδρανής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος17/3/24 10:27 μ.μ.

    Για ότι αρνητικό συμβαίνει στην Ελλάδα και γενικά στη Δύση, ευθύνεται κυρίως ο δόλιος Ρωσικός Ιουδαιομπολσεβικισμός, ο οποίος μεταπολεμικά μέσω του Πολιτιστικού Μαρξισμού κατόρθωσε να διαβρώσει και να εκφυλίσει αρχικά τις ΗΠΑ και μετά όλες τις δυτικές κοινωνίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/3/24 6:10 μ.μ.

      Ναι Γιάννη ότι πεις,η μάλλον ότι σου πει ο SK.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/3/24 9:03 π.μ.

      Δεν ξέρω και ούτε με ενδιαφέρει ποιος έστειλε το σχόλιο, αλλά ανέφερε τα αυτονόητα.
      Εσύ ανήκεις στους Εβραιομαρξιστές νεοφιλελέδες ή στα φυτά του Εβραιομπολσεβικισμού;

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος18/3/24 1:19 μ.μ.

    Η woke ατζέντα και προπαγάνδα βρίσκει πρόσφορο έδαφος γιατί υπάρχει μεγάλος πνευματικός και ηθικός ξεπεσμός στους νεοέλληνες. Αλλά και αυτοί που υποτίθεται ότι είναι πνευματικά και ηθικά "υγιείς" δεν αντιδρούν γιατί οι περισσότεροι είναι βολεψάκηδες, δειλοί και δουλοπρεπείς ραγιάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος19/3/24 11:00 μ.μ.

    Εφεξής τα παιδιά μας στο μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησς θα διδάσκονται την πολιτιστική μαρξιστική woke θεωρία της "ισότητας" των δύο φύλων, όπου επισημαίνεται η απολύτως αντιεπιστημονική θέση, ότι δεν υπάρχουν βιολογικές διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών, αλλά ιστορικά και κοινωνικά κατασκευασμένες ανύπαρκτες διαφορές που διαχρονικά απλά αναπαράγονται.
    Θεωρώ ότι χρέος όλων των γονέων είναι να φροντίσουν τα παιδιά τους στα σχολεία να μην παρακολουθήσουν το εν λόγω "μάθημα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος20/3/24 5:41 μ.μ.

    https://www.youtube.com/watch?v=wPm8-gZZtUE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος20/3/24 6:40 μ.μ.

    Την ώρα που η Ελλάς πεθαίνει δημογραφικά και αντιμετωπίζει πληθώρα σοβαρότατων προβλημάτων, η ξενόδουλη κυβέρνηση Μητσοτάκη "πέρασε" τον κατάπτυστο νόμο για τον "γάμο των ομοφυλόφιλων" στα πλαίσια προώθησης και εφαρμογής της νεομαρξιστικής woke θρησκείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος25/3/24 3:17 μ.μ.

    Θεωρώ ότι ο συναγωνιστής Άρης Αρίων καλά έκανε και απέφυγε να αναφερθεί στην ομοφυλοφιλία της Ρωσίας, η οποία ως γνωστόν ιστορικά έχει πολύ μεγαλύτερη χρονική έκταση και βάθος από την αντίστοιχη ομοφυλοφιλία που αναπτύχθηκε στις ΗΠΑ.
    Ωστόσο, θα ήταν χρήσιμο, κάποια στιγμή ο Άρης Αρίων να γράψει και ένα ξεχωριστό άρθρο ειδικά για την ομοφυλοφιλία στην Ρωσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/3/24 11:14 π.μ.

      Σωστό σχόλιο. Οι Εβραιομπολσεβίκοι επανάφεραν την ομοφυλοφιλία στην σύγχρονη Ρωσία.
      Τέλος, ας μην ξεχνάμε ότι για πολλούς αιώνες όταν στη Δύση η ομοφυλοφιλία ήταν απαγορευμένη και κοινωνικά καταδικαστέα, στη Ρωσία ήταν ο παγκόσμιος παράδεισος των γκέι.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/3/24 2:33 μ.μ.

      Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το σχόλιο για την ομοφυλοφιλία στην Ρωσία και αφού το έψαξα βρήκα ότι υπάρχει πάρα πολύ σχετικό υλικό στο διαδίκτυο.
      Είχα την ψευδαίσθηση ότι οι Αμερικανοί ήταν πρωτοπόροι στο θέμα της ομοφυλοφιλίας, αλλά τελικά διαπίστωσα ότι οι Ρώσοι είναι οι πραγματικοί πρωτοπόροι στην ομοφυλοφιλία.

      Διαγραφή
  34. Ανώνυμος27/3/24 12:52 μ.μ.

    KGB και Κρεμλίνο, συνεχίζουν σε ποσοστά άνω του 90% να αποτελούνται από ομοφυλόφιλους, απλά μεγάλο μέρος από αυτούς είναι bi-sexual.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/3/24 3:39 μ.μ.

      Στην σύγχρονη εποχή, η ομοφυλοφιλία άρχισε να εξαπλώνεται από τους Εβραιομπολσεβίκους της Ρωσίας, συνεχίστηκε να διαδίδεται από την Σχολής της Φρανκφούρτης μέσω του Πολιτιστικού Μαρξισμού στις ΗΠΑ και σε ολόκληρο τον πλανήτη.
      Απλά, σήμερα αποφεύγεται η αλήθεια γιατί δεν συμφέρει τους κομμουνιστές και τους Ρωσόδουλους μασονοχριστιανούς και μασονοπαγανιστές.

      Διαγραφή
  35. Ανώνυμος28/3/24 11:47 π.μ.

    Δεν είναι τυχαίο που ΛΟΑΤΚΙ και ΑΝΤΙΦΑ διατηρούν άριστη συνεργασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/3/24 10:47 π.μ.

      Όπως στην εποχή της ΕΣΣΔ στο ΚΚΣΕ και στο Κρεμλίνο, οι περισσότεροι φορούσαν ροζ κυλότες, ακριβώς τό ίδιο συμβάινει και σήμερα στο Κρεμλίνο της Ρωσικής Ομοσπονδίας

      Διαγραφή
  36. Ανώνυμος11/4/24 1:37 π.μ.

    https://www.youtube.com/watch?v=7hXMOh45neM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος16/4/24 8:47 μ.μ.

    Ο Κιναιδισμός εις την αρχαίαν Ελλάδα ήτο μια ατιμώρητη πρακτική, αποτρόπαιη και λίαν ανεπιθύμητη εις τα όμματα του κοινού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.