ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

L.C.C.


 

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/5/24 8:12 μ.μ.

    Εύγε χίλια εύγε! Οι υπόλοιποι του χώρου σιωπούν μπροστά στο Ολοκαύτωμα που διεξάγεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/5/24 1:19 μ.μ.

    Ευκαιρία να τους ξεπαστρέψουν οι περιούσιοι.Ας κάνουν και ένα καλό μιά φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/5/24 7:39 μ.μ.

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/rosia-synelifthi-o-antistratigos-ivan-popof-gia-sympraksi-me-ti-vagkner-stin-eksegersi-tou-perasmenou-iouniou/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/5/24 11:32 π.μ.

    ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ

    Τη σημερινή μέρα ο Λίβανος γιορτάζει την απελευθέρωση του νότιου τμήματός του, με την εκδίωξη του σιωνιστικού στρατού κατοχής. Ένα photo-video αφιέρωμα.

    11 Νοεμβρίου 1982 η πρώτη αντιστασιακή επιχείρηση της Χεζμπολάχ, καταστροφή της βάσης του σιωνιστικού στρατού κατοχής στην Τύρο (75 νεκροί κατοχικοί στρατιώτες και πράκτορες) σε εκδίκηση για τις σφαγές στη Σάμπρα και τη Σατίλα:

    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f5/Tyre_headquarters_bombings_7.jpg

    18 Απριλίου 1996 η σφαγή της Κανά από τους σιωνιστές (120 άμαχοι νεκροί):

    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/8/8d/UNIFIL_Peacekeepers_%28Qana_1996%29_Remove_Artillery_Attack_Victim_Remains.jpg

    1997-2000 σκηνές από τις αντάρτικες επιθέσεις της Χεζμπολάχ σε κάθε μια από τις κατοχικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις, στρατηγική που είχε ως αποτέλεσμα τη σταδιακή εκδίωξη των σιωνιστών από αυτές (ό,τι είχαν κάνει οι Βιετναμέζοι στους Γάλλους):

    https://x.com/Aldanmarki/status/1635532024843841536

    1990s σκηνές από επιχειρήσεις της Χεζμπολάχ με μουσική υπόκρουση του Yanni (λέγεται πως ο στρατιωτικός διοικητής της Χεζμπολάχ, Imad Mughniyeh, ήταν μεγάλος φαν του Yanni αλλά και του Ντέμη Ρούσσου, στον οποίο οι Λιβανέζοι αεροπειρατές στο Ελληνικό το 1985, που τον είχαν πιάσει όμηρο, τού έφτιαξαν τούρτα για τα γενέθλιά του!)

    https://x.com/Aldanmarki/status/1681885046796328960

    1998 συνάντηση μεταξύ του Ηγέτη Νασράλα, του Mughniyeh και του Κασέμ Σολεϊμανί:

    https://i0.wp.com/jcpa.org/wp-content/uploads/2018/02/soleimain_mughniye_nasrallah.jpg?w=640&ssl=1

    Μάιος 2000 η τρομερή φυλακή Al-Khiam, το "Νταχάου του Λιβάνου" όπου οι σιωνιστές βασάνιζαν τους κρατουμένους τους, απελευθερώθηκε στις 23 Μαΐου 2000:

    https://x.com/Amarmustafa_/status/1793541191545561132

    Μάιος 2000 σκηνές από τις μάχες που οδήγησαν στην απελευθέρωση του Νότιου Λιβάνου, όπου διακρίνονται ο Mughniyeh και ο προσφάτως δολοφονηθείς Ιρανός ταξίαρχος Ρεζά Ζαχεντί:

    https://x.com/Everything65687/status/1775496123140002132

    Μάιος 2000 ο Παλαιστίνιος Χριστιανός φιλόσοφος Edward Said πετά πέτρες στα σιωνιστικά τανκς που αποχωρούν ηττημένα από τον Νότιο Λίβανο:

    https://x.com/kelasisolasi/status/1716253903115960483

    Μάιος 2000 η απελευθέρωση του τελευταίου πρώην σιωνιστικού στρατοπέδου στον Λίβανο. Ο σημαιοφόρος κρατά δυο σημαίες, την κίτρινη της Χεζμπολάχ που συμβολίζει τους σιίτες, και τη μπλε της Σαραγιά που συμβολίζει τους Χριστιανούς, Δρούζους και Σουνίτες του Λιβάνου, κάτι που τονίζει τον εθνικοαπελευθερωτικό (και όχι σεχταριστικό ή θρησκευτικό) χαρακτήρα του πολέμου:

    https://x.com/Aldanmarki/status/1635935372981989377

    Μάιος 2000 τέλος, η θριαμβευτική Ομιλία Νίκης του Ηγέτη Νασράλα στο ελεύθερο Bint Jbeil, εκεί όπου είπε το περίφημο "το Ισραήλ μπορεί να έχει πυρηνικά, τεχνολογία και αεροπορία, αλλά στην πραγματικότητα είναι πιο αδύναμο από τον ιστό της αράχνης". Φράση που ακόμα ταλανίζει τους σιωνιστές που δεν την έχουν ξεχάσει και την αναφέρουν ως σήμερα:

    https://www.youtube.com/watch?v=0YnH7qhENDQ

    O ξεχασμένος αλλά ηρωικός αγώνας των Λιβανέζων, ο πρώτος επιτυχής εθνικοαπελευθερωτικός πόλεμος του 21ου αιώνα, αποδεικνύει ξανά πόσο λαθεμένη είναι η αστυνομική αντίληψη της ιστορίας που ισχυρίζεται ότι ένας μικρός λαός δεν μπορεί να νικήσει έναν ιμπεριαλιστή αν δεν πατρονάρεται από έναν άλλο ιμπεριαλιστή (η Χεζμπολάχ δεν είχε τότε κανένα πατρονάρισμα, το Ιράν μόνο μετά το 2000 άρχισε να ασχολείται σοβαρά μαζί της και να της στέλνει ρουκέτες, ως τότε πολεμούσε μόνη της και με μόνη οικονομική στήριξη τις δωρεές και τους πόρους του λαού του Λιβάνου).

    Αποδεικνύει επίσης πόσο λαθεμένη είναι η τεχνολάγνα άποψη που λέει ότι στην εποχή των ντρόουν, των laser optics, των F-35 και της 5ης γενιάς πολεμικής τεχνολογίας τα λαϊκά αντάρτικα κινήματα δεν έχουν καμιά τύχη. Η Χεζμπολάχ έδειξε το αντίθετο (και ξανά το 2006 ακόμα πιο εκκωφαντικά) και η εμπειρία του λιβανέζικου εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα αποτέλεσε φωτεινό παράδειγμα και για τον παλαιστινιακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/5/24 10:08 π.μ.

      Ο Λίβανος είχε δίκιο και στον πόλεμο 1975-90 ενάντια στον ισλαμικό εποικισμό.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος1/6/24 11:56 π.μ.

    Ναι αυτή η ιδεολογική συμμαχία μεταξύ νεοναζί και ισλαμιστων κάνει το παιχνίδι πολύ ενδιαφέρον. Και οι αριστεροί/αναρχικοί υποστηρίζουν Χαμας και έτσι. Θα φάτε καλά έτσι και γίνει καμία Σαρία σε 20 30 χρόνια. Ναι κάντε μαλακιες και υποστηρίξτε Παλαιστίνη όπως αυτοί θα μας υποστήριζαν σε πόλεμο με Τουρκία. Το Ισραήλ είναι παράδειγμα για κάθε εθνικιστή αφήστε τοις ναζιστικες μαλακιες γιατί και κούρασαν και δεν σε βγάζουν πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.