Ανακοίνωση της Αυτόνομης Κίνησης Μαύρος Κρίνος.

Τις τελευταίες ώρες επικοινώνησαν μαζί μας Σύντροφοι και Συντρόφισσες για να μας ζητήσουν κάτι πολύ απλό. Μας προέτρεψαν να απαντήσουμε άμεσα μέσω του ιστολογίου μας στο νέο κύμα λάσπης και συκοφαντίας που εξελίσσεται μέσω του διαδικτύου.

Η νέα λασπολογία προέρχεται από τον ίδιο κύκλο ατόμων που όλο αυτό τον καιρό που προχωράμε σε Αυτόνομη πολιτική δράση μας συκοφαντούν σε πολιτικό και προσωπικό επίπεδο.

Δεν θα ασχολούμαστε με το τι λάσπες γράφουν και διαδίδουν κάθε μέρα για εμάς οι υμνητές των ΜΑΤ, των ΕΚΑΜ και της ΕΥΠ.

Δεν θα ασχολούμαστε συνέχεια να απαντάμε στις καθημερινές λασπολογίες και δεκάδες προβοκάτσιες ανθρώπων που μέχρι προχτές υπήρξαν πιστοί υπηρέτες του Καραμανλισμού και της Δεξιάς.

Δεν θα ασχοληθούμε να απαντάμε σε δεκάδες διαφορετικά αρρωστημένα ψέμματα που έχουν αναλάβει να διαδίδουν καθημερινά διάφοροι ακροδεξιοί προβοκάτορες και ψυχοπαθείς.

Ας είμαστε ειλικρινείς Σύντροφοι και Συντρόφισσες.

Αποκαλύψαμε τα σχέδια τους με στοιχεία , αποκαλύψαμε τον ρόλο τους με πολλές ανακοινώσεις και καταγγελίες. Απέφυγαν να απαντήσουν επί της ουσίας ...
Καλέσαμε οργανώσεις που έχουν άμεσες σχέσεις με κάποιους ελάχιστους γνωστούς που παριστάνουν τους «εθνικόφρονες» για να ελέγχουν και να χαρτογραφούν και να χειραγωγούν και να εξευτελίζουν ένα ολόκληρο «χώρο» να πάρουν θέση ενάντια στα μανιφέστα του φιλοαμερικανισμού. Απέφυγαν επανειλημμένα..


Εκτίθεστε κύριοι ψευτο«Ελληνόψυχοι» και εκτίθεστε επανειλημμένα...


Στις λασπολογίες σας , στις διαδικτυακές ρουφιανιές σας , στις απειλές σας , θα απαντήσουμε με τον τρόπο που ξέρουμε εμείς καλύτερα.

Δεν είστε τίποτε άλλο από μια δεύτερη antifa με τις ίδιες παρακρατικές διασυνδέσεις και συμπληρωματικό προς αυτούς αντίστοιχο ρόλο αλλά με εθνικόφρονο περιτύλιγμα..

Το μόνο που ξέρετε είναι να λασπολογείτε , να διαδίδεται ψεύδη και σχόλια που προκαλούν εμετό ...

Προσπαθείτε να πείσετε μικρά παιδιά που λόγω της αφέλειας τους και της ηλικίας τους σας πιστεύουν ότι έχουμε σχέση με κύκλους και άτομα από τη νεοταξική αριστερά ! Χρησιμοποιούν μέχρι και προβοκατόρικα σχόλια στα Ιντυμίντια , που γράφουν οι ίδιοι όπου δίνουν δημόσια μέχρι και ονόματα και πρόσωπα από το «χώρο» οι ακροδεξιοί ρουφιάνοι του κράτους, για να τα δείχνουν και να τα αποδίδουν σε εμάς. Γράφουν μέχρι και με δικά μας ψευδώνυμα για να πουλήσουν παραμύθι στα μικρά παιδιά και στους ανυποψίαστους που κοροϊδεύουν και έχουν ως πελάτες στα παρακρατικά μαγαζιά τους , ότι έχουμε ή είχαμε σχέση με τα Ιντυμίντια.

Μέχρι και προβοκατόρικα κείμενα και συνθήματα σε τοίχους έχουν γράψει οι ίδιοι και προσπαθούν να τα αποδώσουν σε εμάς.

Μα καλά κύριοι «εθνικόφρονες» ή μάλλον ξενόδουλοι ακροδεξιοί και Αμερικανόφρονες , καπιταλιστόφρονες , αστικόφρονες και κατασταλτικόφρονες , ούτε ένα ουσιαστικό επιχείρημα δεν έχετε για να πείσετε τους «δικούς» σας ανθρώπους ;; Αυτοί που ξέρουν να ξεχωρίζουν την αλήθεια από την συκοφαντία είναι και αυτοί που θα σας ρίξουν το ανάθεμα και το φτύσιμο για την άθλια και προβοκατόρικη τακτική σας.

Ο Εθνικοεπαναστατικός χώρος στην Ελλάδα δεν πρόκειται να πετύχει απολύτως τίποτα θετικό , αντίθετα θα απαξιώνεται συνεχώς και τα πράγματα θα γίνονται συνεχώς χειρότερα , μέχρι τη στιγμή που ο κόσμος του θα συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει και θα πετάξει έξω με τις κλωτσιές τους ντυμένους στα γαλανόλευκα ακροδεξιούς προβοκάτορες οπαδούς και Σταυροφόρους του ΝΑΤΟ και τα παρακρατικά δεκανίκια του καπιταλισμού. Θα απομονώσει πλήρως και θα διαλύσει τα παρακρατικά παραμάγαζα και κέντρα και τους ανθρώπους πίσω από αυτά και θα περάσει σε Αυτόνομη και ανεξέλεγκτη από το σύστημα Λαϊκή , Εθνική , Επαναστατική και Κινηματική δράση.


Η μόνη ελπιδοφόρα προοπτική που υπάρχει , θα αρχίσει να διαμορφώνεται σε υπαρκτή πραγματικότητα μόνο όταν ο κόσμος απομονώσει πλήρως αυτούς που έχουν αναλάβει να εξευτελίζουν και να περιθωριοποιούν κάθε τι πραγματικά εθνικό , να λερώνουν και να απαξιώνουν τα σύμβολα και τις ιδέες στα οποία προβοκατόρικα αναφέρονται πετυχαίνοντας το να τα ταυτίζει ο κόσμος μαζί τους. Αυτούς που έχουν αναλάβει να παλεύουν λυσσαλέα εξαντλώντας και εφαρμόζοντας σχεδόν κάθε ανήθικο υπαρκτό τρόπο και μέθοδο που θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς , να φιμώσουν ή να ελέγξουν κάθε φωνή που είναι ανεξέλεγκτη από το σύστημα και που μπορεί να συμβάλλει στο να προχωρήσουν τα πράγματα σε πραγματικά εθνοκοινωνική και λαϊκή επαναστατική κατεύθυνση.




από την μια μεριά ο Ιός η αντιφά και ο Σόρος..

από την άλλη οι «εθνικόφρονες» υμνητές των δυνάμεων καταστολής και οι λάτρεις της καπιταλιστικής Αμερικής...

Οι 2 πλευρές του ίδιου νομίσματος..

Εμπρός Σύντροφοι ! Πίσω παρακρατικοί Ρουφιάνοι !


Κάψτε τις βρωμοφυλλάδες της αστικής ΝΑΤΟικής ακροδεξιάς και της νεοταξικής αριστεράς !


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος15/3/13 12:43 π.μ.

    Θέλω κάτι μήνες για να διαβάσω όλα σας τα άρθρα αλλά θα τα καταφέρω. Συγχαρητήρια ΚΑΙ για αυτή την καθαρή θέση. ΕΎχομαι να υπάρξει η κρίσιμη μάζα στον εθνικοεπαναστατικό ''χώρο'' που θα μπορέσει να ξεσκαρτάρει την ακροδεξιά πλέμπα και να τραβήξει το κίνημα μπροστά.
    ΕΡΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.