Προβοκάτσια, απειλές και επιχείρηση φίμωσης του «Εθνικού Κράτους»


Εδώ και έξι ημέρες έχει εμφανιστεί μια σελίδα στο Facebook η οποία χρησιμοποιεί την επωνυμία της ιστοσελίδας μας και τις φωτογραφίες που εμείς έχουμε δημιουργήσει. Τις τρεις τελευταίες ημέρες μάλιστα ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας Αίας Δάλιος έχει δεχθεί απανωτές αναφορές στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook. Το ένα προφίλ μετά το άλλο έχουν πέσει απανωτά μετρώντας τέσσερα τον αριθμό.
Το «Εθνικόν Κράτος» έχει ενοχλήσει συγκεκριμένες σέχτες του χώρου επειδή έχει καταρρίψει τις συκοφαντικές προπαγάνδες τους κατά του ελληνικού εθνικισμού και των προσωπικοτήτων της ελληνικής ιστορίας. Εγώ προσωπικά ως Αίας Δάλιος έχω δεχτεί απανωτές απειλές για κείμενα μου που αποδεικνύουν ιστορικά και ιδεολογικά ποιος ήταν ο προσανατολισμός του Δραγούμη και τι πραγματικά είναι ο Φασισμός ως ιδεολογία και σύστημα διακυβέρνησης ενός κράτους.
Όλα αυτά δεν μας πτοούν, δεν μας φοβίζουν, δεν μας απογοητεύουν. Έχουμε ξεκινήσει έναν αγώνα για ιδεολογικό προσανατολισμό, ιδεολογική επιμόρφωση και αποκατάσταση της συγχύσεως που έχουν προξενήσει διάφορα περιθωριακά σκουπίδια του χώρου.Κυρίως όμως διεξάγουμε έναν αγώνα αποκατάστασης της έννοιας «Φασισμός». Ο αγώνας αυτός ενάντια στην προπαγάνδα της αριστεράς δε μας φέρνει εν τέλει αντιμέτωπους με τους αντιφασίστες αναρχοκομμουνιστές αλλά με αντιφασίστες νεοναζί και λοιπούς περιθωριακούς ρουφιάνους γνωστούς και αγνώστους.
Δεσμευόμαστε απέναντι στο αναγνωστικό μας κοινό ό,τι θα συνεχίσουμε ότι κάνουμε ακόμα πιο δυνατά, ακόμα πιο φανατικά, με περισσότερη Πίστη, Ήθος και Αφοσίωση.
για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου