Με τον Ελληνισμό ή με τον Eliyáhu (אֱלִיָּהוּ) ;


του Σταύρου Λιμποβίση

Το αστικό κράτος της δεξιάς γνωρίζει καλά την συνταγή της πολιτικής εξόντωσης είτε δια του περιορισμού είτε δια του εισοδισμού. Διαχρονικό θύμα ή χρήσιμος μπαλαντέρ ανάλογα με την εποχή η άκρα δεξιά στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό από την εποχή του Λαμπράκη μέχρι την Αμφιάλη. Είτε ενδεδυμένοι την στολή των «Ταγμάτων Εφόδου» που αντί για μαχαίρια στα πεζοδρόμια «ακόνισαν» τελικά στο σύνολο τους τα επιδόματα των επιτροπών και τους κοινοβουλευτικούς μισθούς, είτε προσαρμοσμένοι εσχάτως στα ακριβά κουστούμια που θυμίζουν κολωνακιώτικη αισθητική, αδυνατούν να δουν τη φάκα του συστήματος που εκσυγχρονίζεται και αναδιπλώνεται συνεχώς έχοντας την χρήσιμη εμπειρία του παρελθόντος. 

Από την εποχή του ΙΔΕΑ όπου οι μάχιμοι αξιωματικοί αγνοούσαν πλήρως την δυναμική του Καραμανλισμού που έβρισκε δύναμη και κατευθυντήριες οδηγίες στις στοές της Αγγλίας μέχρι σήμερα που το περιβόητο «Εθνικό Κόμμα» θυμίζει την δυσοίωνη πορεία ενός άλλου εθνικού κόμματος της γνωστής ... ΕΠΕΝ. Κοινές λογικές και κοινές τακτικές, κοινός ο ομφάλιος λώρος με πρόσωπα που συνδέονται ή συνδέθηκαν στο παρελθόν με κορυφαίο υπουργό της ΝΔ, κοινή ξύλινη γλώσσα που δεν προσελκύει την νεολαία. Χωρίς να αμφισβητείται στο ελάχιστο το άδικο της δικαστικής απόφασης δεν μπορεί ουδείς που έχει το πολιτικό αισθητήριο να μην παρατηρήσει ότι στα ουσιώδη ζητήματα η άκρα δεξιά παραμένει ένας παρατηρητής και ποτέ ο πρωταγωνιστής. 

Με αφορμή την τελευταία συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη - δείτε εδώ - αναλογίζεται κανείς αν η «εθνική προσπάθεια» θα καταλήξει πάλι στον κάλαθο των πολιτικών απορριμμάτων αν όχι στην βιτρίνα τροπαίων της δεξιάς. Σημαντικό στοιχείο η παράλληλη προβολή στελέχους γνωστού συντηρητικού δικτύου. Τουτέστιν προκαλεί τουλάχιστον θυμηδία η συνεχής ευνοϊκή αναφορά του έγκλειστου και ιδρυτού του κόμματος στην φιλικά προσκείμενη στον Διεθνή Σιωνισμό Τζόρτζια Μελόνι που είναι και υπέρ των υποχρεωτικών εμβολιασμών και συνηγορεί σήμερα στην συνέχιση της οικονομικής πολιτικής της Κομισιόν μέσω του στενού συνεργάτη  του Ντράγκι ενώ δεν πράττει τίποτα για τον εποικισμό. Προκαλεί τον γέλωτα για παράδειγμα η αδιανόητη απάντηση του ιδρυτή του ακροδεξιού κόμματος για το εθνικό νόμισμα όταν εθνική κυριαρχία χωρίς εθνικό νόμισμα δεν νοείται. Και για να μπούμε και στην ουσία εθνική κυριαρχία πρωτίστως σημαίνει έλεγχος της Τράπεζας της Ελλάδος, για την οποία δεν έγινε καμιά αναφορά για το ποιος την διευθύνει από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα καθώς και η λειτουργία των γερμανικών τραπεζών που δίνουν τις εντολές. 

Όπως φυσικά δεν έγινε καμιά αναφορά στην ανάγκη για επιβολή της θανατικής ποινής στους εμπόρους ναρκωτικών και στους βιαστές - παιδεραστές. Όπως δεν γίνεται καμιά ουσιώδη ενέργεια διεργασία ομιλία ή εκδοτική προσπάθεια για το θέμα της κρατικής γενοκτονίας που συντελείται μέσω των αμβλώσεων ή για άλλα θέματα όπως η μετατροπή της ενδοχώρας σε πεδίο ασκήσεων του Ισραήλ. Και τι να πούμε άλλωστε για την απάντηση στο ερώτημα περί Ευρώπης λες και είναι θετική η συνεισφορά της τεκτονικής Ε.Ε. στα μείζονα προβλήματα από την εποχή της ένταξης μας με υπογραφή γνωστών σιωνιστών. Αυτά και άλλα πολλά περισσότερα που θυμίζουν την πορεία της ΕΠΕΝ που η ηγεσία της βρισκόταν στην φυλακή χωρίς να αντιδρά σε κρίσιμα ζητήματα, και μετά στράφηκε ακόμη και ενάντια στο ίδιο της το κόμμα ενώ οι ακροδεξιοί γυμνοσάλιαγκες αλώνιζαν στην Ευρώπη ή προσεταιρίζονταν δεξιούς πολιτικούς επί σειρά ετών. 

Μέσα από την φυλακή «αγαπητέ» Ηλία - στην οποία βρίσκεσαι και εσύ και οι άλλοι αδίκως λόγω της βλακείας σας να σπείρετε ρουπακιάδες και να θερίσετε φύσσες μπροστά στα μάτια του Σαμαρά - είστε εύκολος στόχος για τον αντιναβιτιστή γιο του αποστάτη. Είστε σαφώς ένα ακόμη κομματικό πείραμα και όχι κίνημα που στις δημοσκοπήσεις έχετε πράγματι σημαντικά ποσοστά εισόδου αλλά έχετε μικρές ρίζες στην εργατική τάξη στους ανέργους στους νεολαίους στους παππούδες και τις γιαγιάδες σε όλους όσους βιώνουν την ακρίβεια και την κοινωνική απειλή αυτές τις «τρίχες» όπως τις ονόμασε ο «Πατριάρχης». 

Μέσα από τα κάγκελα των φυλακών υψίστης ασφαλείας όσα βιβλία και αν γράψεις αν δεν δομήσεις με απλό λόγο την καθημερινή ιδεολογική πρακτική και στάση ζωής, αν δεν παραμερίσεις τους δεξιούς στρατιωτικούς και αστυνομικούς εν αποστρατεία που σε έχουν ζώσει για τα καλά στα κλιμάκια ελέγχου, αν δεν παραμερίσεις τους «κουμπάρους» του Βορίδη και τα φιλαράκια του Άδωνη ή τους φιλοσιωνιστές διανοητές με τις γνωριμίες στο Τελ Αβίβ, αν δεν σηκώσεις το γάντι όχι μόνο σε θέματα της πολιτικής εξουσίας αλλά και της θρησκευτικής κρυφής εξουσίας που τρώει αμέριμνη το κρατικό χρήμα τότε είσαι χαμένος από χέρι. 

Το κίνημα που οραματίζονται σχεδόν όλοι είτε με χορηγία του Κωνσταντίνου Πλεύρη είτε με την χορηγία του Πούτιν ακόμη και των Καραμανλικών που εκδίδουν ακροδεξιές εφημερίδες και αντικομμουνιστικά βιβλία δεν μπορεί να είναι απλά «εθνικό» αλλά βαθιά αντικομφορμιστικό και εθνικιστικό. Δεν μπορεί απλά να μιλάει επιθετικά για την ΕΕ και το ΝΑΤΟ αλλά να τα καταδικάζει στην πράξη με ομιλίες διαφώτιση και λαϊκή παρέμβαση. Δεν μπορεί απλά να κάνει κάποιος λόγο για άμεσες εξορύξεις αλλά να δίνει στοιχεία με ποιους θα γίνει η εκμετάλλευση σε ποια ποσοστά με ποια τεχνογνωσία και με ποιες συνθήκες. Και κυρίως τι στάση θα κρατήσεις μετά από αυτή την κίνηση. Δεν μπορείς να νομίζεις ότι έχεις τον παλμό της κοινωνίας στα χέρια σου μέσα από ένα καρτοτηλέφωνο και να πράττεις με συνταγές του Μιχαλολιάκου. 

Η αντίσταση στο σύστημα μέσα από τον βούρκο του κοινοβουλευτισμού είναι το λιγότερο ανέφικτη αφού ούτε σε συνθήκες του ’33 ζούμε ούτε τα μέλη των «εθνικών» ή «τεταρτοαυγουστιανών» … κινημάτων διαθέτουν πρόσβαση σε ερπύστριες και δομές μάχης. Οι μόνες δομές μάχης που μπορείς να φτιάξεις είναι στην θέση της «Κιβωτού» την δική σου Κιβωτό (χωρίς τον Νώε) στην θέση της εχθρικής νομεκλατούρας τα δικά σου «κάστρα», στην θέση της εχθρικής μουσικής βιομηχανίας την δική σου μουσική, στην θέση της δημοσιογραφικής αλητείας τα δικά σου μέσα ενημέρωσης και άλλα πολλά που τα γνωρίζεις αλλά για τα οποία ουδέποτε έκανες κάποια αναφορά. Έτσι λοιπόν αν δεν έχεις ένα ράδιο και «κανάλια» επικοινωνίας όσο και αν τα στελέχη των «εθνικών κομμάτων» θεωρούν ότι με την Μελόνι και τον Ορμπάν έρχεται η «ανάταση» στην πραγματικότητα έρχεται η αποδοκιμασία ενός κουρασμένου εκλογικού σώματος που κάποτε πίστεψε σε μαυροφορεμένους τιμωρούς και είδε μια από τα ίδια. 

Κάθε προσπάθεια που σήμερα κραυγάζει για «πατρίδα» στην πράξη δρα ενάντια σε αυτή πολλές φορές χωρίς να το γνωρίζει, κάθε κίνηση που δεν έχει ιδεολογικό μετερίζι είναι βορά στην όρεξη της πλουτοκρατικής δεξιάς του Μητσοτάκη και του Σαμαρά, κάθε πολιτικός φορέας που δεν προβάλλει την αισθητική και την προστασία από τις απειλές είναι εύκολος στόχος για τον κάθε νεομαρξιστή κονδυλοφόρο. Μακριά από αυτούς που τάζουν «κινήματα» και ποτέ δεν μιλούν για εσωτερική ενότητα, μακριά από τους φθαρμένους πρώην κοινοβουλευτικούς που καταδέχονται να συνομιλούν με Σιωνιστές καπιταλιστές υποστηρικτές αμερικανικών κομμάτων και να ευλογούν την συνεργασία της αστικής τάξης για τους υδρογονάνθρακες σε Ελλάδα, Αίγυπτο, Ισραήλ και Κύπρο. 

Μακριά από αυτούς τους γεωπολιτικούς αναλυτές με την αμφισβητήσιμη καταγωγή που απέναντι στο δίκαιο ενός λαού για αυτοάμυνα στον εσωτερικό και εξωτερικό εχθρό μιλούν σήμερα για ουδετερότητα και ξεχνούν εύκολα τις παλαιότερες δηλώσεις. Για την άκρα δεξιά και το πολιτικό σύστημα ο Θεός είναι το χρήμα και ο χρυσός κανόνας, οι εντολές των πρεσβειών και οι εντολές του Γιαχβέ. Όσο και αν διακοσμήσουν τον λόγο τους με περικεφαλαίες και γαλανόλευκα τσιτάτα, όσο και αν διαβρώσουν τον εθνικιστικό λόγο με μισόλογα και ευχολόγια, όσο και αν χαλιναγωγήσουν το εκλογικό σώμα με προγραμματικές δηλώσεις και κοινοβουλευτικές προτάσεις, όλοι αυτοί παραμένουν δέσμιοι των καπιταλιστικών συμφερόντων των πολυεθνικών των δεξιών πολιτικών και του υπόκοσμου της αποικίας που ονομάζεται σύγχρονη Ελλάς. 

Οι κυβιστήσεις και οι προσφορές θυσίας στον ναό των παγκόσμιων εξουσιαστών προκαλούν αναθυμιάσεις επικίνδυνες για αυτούς που πράττουν κοινοβουλευτικά και πάντα θεσμικά. Απέναντι στις παλινωδίες της άκρας δεξιάς κάποιοι έχουν την δύναμη να παραμείνουν δυνατοί και υγιείς χωρίς να καταδέχονται να γραφτούν τα ονόματα τους στις λίστες φίλων των πρεσβειών και των υπηρεσιών, κάποιοι αρνούνται να τείνουν χείρα φιλίας σε γενικούς γραμματείς αστικών κομμάτων της δεξιάς και σε υπουργούς που είναι σήμερα υπεύθυνοι στον τομέα της υγείας, κάποιοι διαγράφουν χωρίς δισταγμό την κοινοβουλευτική δημοκρατία παραμερίζοντας τα κανάλια εξουσίας και τα σκοτεινά συμφέροντα και προτιμούν τον δικό τους κώδικα τιμής, χωρίς να οραματίζονται λόγω της χρήσης των κοινοβουλευτικών ουσιών «ποτάμια» και «λάβες» της ακροδεξιάς που έρχονται αλλά ποτέ δεν έρχονται τελικά από το ‘74 και μετά …

Ο Δρόμος του «Kosher Εθνικισμού» προς την Σιωνιστική κόλαση είναι στρωμένος με τις καλύτερες προθέσεις ή «facilis descensus averno»

Ο Troy Southgate για την Giorgia Meloni

Κάποιες ωμές σκέψεις για τις Ιταλικές εκλογές (γράφει ο Κωνσταντίνος Μποβιάτσος)

34 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/12/22 8:15 μ.μ.

    Πολιτικο θαρρος να τα πεις ολα αυτα στον υπαρχηγο του Εθνικου Μετωπου εχεις ; Ή μονη εννοια ειναι ο πολεμος στο νεο ΕΣ κινημα των παιδιων της αντικαθεστωτικης ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/12/22 12:46 μ.μ.

      "ΕΣ" κίνημα με αρχηγό τον Πατριάρχη της ακροδεξιάς δεν πάνε μαζί

      Διαγραφή
    2. Σταύρος Λιμποβίσης5/12/22 5:54 μ.μ.

      Όταν βρεις με την σειρά σου το πολιτικό θάρρος να φύγεις από την ανωνυμία και να γράψεις ανοιχτά και επώνυμα ποιους εκπροσωπείς και σε ποιον αναφέρεσαι τότε θα σου απαντήσω.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/12/22 6:09 μ.μ.

      Αλέκο εσύ ; 5:54

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/12/22 10:20 μ.μ.

    Ο Κασιδιάρης κάνει το καλύτερο που μπορεί για ένα κόμμα του χώρου. Εδώ πριν ένα μήνα βγήκε ο Βορίδης στην ΕΡΤ κι ερωτόμενος για το κόμμα του Κασιδιάρη, έλεγε ότι "ένα κόμμα πρέπει να είναι κόμμα, όχι εγκληματική οργάνωση με το μανδύα κόμματος". Αφήνοντας υπονοούμενα για το πως μπορεί να το χειριστεί το πολιτικό σύστημα. Το σύστημα περιμένει στη γωνία. Προσωπικά θα ήθελα να δω το κόμμα Κασιδιάρη να κάνει ακτιβισμούς ενάντια στους πλειστηριασμούς. Αλλά με το σύστημα να περιμένει στη γωνία και να ψάχνει αφορμή, πρέπει να είναι προσεκτικοί ακόμη και στο λόγο τους. Και αυτό γιατί εξαρτάται η ύπαρξη του κόμματος. Όποιος θέλει μπορεί να καλύψει το κενό που περιγράφετε, παίρνοντας και τα ανάλογα ρίσκα. Ο Κασιδιάρης που έχει το βίωμα και την εμπειρία της διώξεως προσπαθεί αλλιώς. Κάποιοι περίμεναν ότι με τη διάλυση της ΧΑ θα απεγκλωβιζόντουσαν δυνάμεις που θα ακολουθούσαν ριζοσπαστικούς δρόμμους. Που είναι αυτοί; Πουθενά. Και πως θα μπορούσε να είναι αλλιώς όταν ακόμη και για νέους εφήβους (βλέπε γεγονότα ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης) βγήκε εισαγγελέας και παρήγγειλε έρευνα για "εγκληματική οργάνωση"; Ας κάνει ο Ηλίας την προσπάθεια που κάνει και όποιος δεν πιστεύει ότι θα βγει κάτι απο αυτό, ας το προσπαθήσει αλλιώς. Απο την εκλογική ήττα και τη σταδιακή διάλυση της ΧΑ έχουν περάσει 3 χρόνια. Τί έχει γίνει απο τότε; Μόνο το κόμμα του Κασιδιάρη έχει κάποια επιρροή στην κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/12/22 11:10 π.μ.

      Και επειδή δηλαδή δεν έχουν δημιουργηθεί ακόμα οι κατάλληλες δομές στον ριζοσπαστικό χώρο πρέπει να στραφούμε προς τον Κυριλιδη, τον Χατζιερεμια, τον Κωνστα και τους υπόλοιπους ΝΔ- Λαοσιτες; Ωραίος ιδεολόγος είσαι μεγάλε, μπράβο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/12/22 11:37 π.μ.

      Θα περίμενα κάτι καλύτερο σας κύριε Λιμποβίση. Χτυπάτε τον Κασιδιάρη. Έως εδώ καλά. Όμως σιγοντάρετε τον εξίσου μπουζουκόβιο και σκουρόχρωμο ανακοινωθέντα υποψήφιο βουλευτή του. Τελικά μόνο ο Κασιδιάρης είναι το πρόβλημα σε αυτό το κόμμα; Οι υπόλοιποι μας κάνουν;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/12/22 9:30 μ.μ.

      Προς 11.10 πμ: Δεν είπα να στραφείτε στον Κασιδιάρη. Λέω πως μόνο αυτός υπάρχει τώρα. Μετά τη δίωξη στη ΧΑ και την καταδίκη της και μετά τις έρευνες για..."εγκληματικές οργανώσεις" επι παντώς επισθητού, κάνει το καλύτερο που μπορεί. Αν κάποιος μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο ας το κάνει. Η ΧΑ το προσπαθεί, με όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν για αυτήν, παρά τις αντίξοες συνθήκες και παρά την ιστορία λαθών που έχει. Άλλον δεν βλέπω. Έχει νόημα να προσπαθείς να αποδομήσεις μια προσπάθεια, όταν όμως υπάρχει και κάτι. Όταν δεν υπάρχει, τί νόημα έχει;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/12/22 2:21 μ.μ.

      9.30 Σαφώς και έχει νόημα προκειμένου να υπάρξει κάτι που όντως θα αξίζει στήριξη και όχι ένα δεξιό μόρφωμα απατεώνων που έχουν χωθεί στον εθνικισμό χωρίς να έχουν καμία σχέση μαζί του για να αρπάξουν θέσεις και μισθούς. Η ΧΑ επίσης που αναφέρεις τι διαφορετικό και καλύτερο κάνει αυτή τη στιγμή από κινήσεις του αυτόνομου χώρου. Ίσα ίσα που οι αυτόνομες κινήσεις υπερέχουν και σε κόσμο και σε θεάσεις εκπομπών που είναι πολλαπλάσιες σε σχέση με την ανύπαρκτη ΧΑ που το μόνο που κάνει τα τελευταία χρόνια στέλνει μια μικρή τυπική αντιπροσωπεία στα μνημόσυνα.

      Διαγραφή
    5. Σταύρος Λιμποβίσης5/12/22 5:59 μ.μ.

      11:37 το πρόβλημα δεν είναι ο Κασιδιάρης προσωπικά αλλά αυτός ως πολιτικό πρόσωπο και κατά προέκταση ο σχηματισμός στον οποίο ηγείται. Ουδείς μας "κάνει" από ένα κόμμα ακροδεξιό. Αν μας "έκανε" θα είχαμε γίνει μέλη σε αυτό. Για πείτε μας τι προτείνετε, ποιους έχετε δίπλα σας και τι θα ψηφίσετε αν ψηφίσετε στο μέλλον.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος5/12/22 8:18 μ.μ.

      2:21 Οποιοδήποτε σχήμα του χώρου κατέβει στον εκλογικό στίβο κι έχει επιρροή, το σύστημα το περιμένει στη γωνία για διώξεις. Όποιος θέλει να κατέβει στον εκλογικό στοίβο και να έχει ταυτόχρονα επιρροή στην κοινωνία, δεν μπορεί παρα να το κάνει με σχετικές ευελιξίες.

      Η ΧΑ έχει δράση και με συνθήματα, ακόμη και μέσα στις σχολές. Θα μου πεις σιγά τί κάνει. Αλλά τηρουμένων των αναλογιών για αυτήν, κάνει αυτό που μπορεί.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος6/12/22 9:06 μ.μ.

      Ούτε ιστολόγιο δεν έχει η ΧΑ. Όχι αυτόνομη δράση.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος9/12/22 8:08 μ.μ.

      9:06, και ιστοσελίδα έχει και δράση επίσης.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος4/12/22 12:37 μ.μ.

    πλέον το κομμα του κασιδιάρη εχει γίνει ενας αχταρμάς ιδεολογικά και σε αυτο τον αχταρμα δεν υπάρχει ούτε ενα στοιχείο ΕΣ-φασισμού οπότε για εμένα δεν αξίζει να ασχολούμαστε δυστυχώς και εγω περίμενα πολλά διότι πραγματι εχει την ικανότητα να ηγηθεί αλλα και την ευκαιρία να δημιουργήσει ενα πραγματικά ΕΣ κίνημα και ειδικά για την νεολαία. τλκ οι εποχες των κέλτικων των πυρσών και των παραγγελμάτων μάλλον δεν προκειτε να ξαναέρθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/12/22 8:10 μ.μ.

      Ξέχασες να συμπληρώσεις "ΝΓΜ θα λέτε και θα κλαίτε".

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/12/22 10:05 μ.μ.

      Παντα προσεκτικός ο Αρίστος και με τα κατάλληλα ορθογραφικά λάθη για ξεκαρφωμα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/12/22 3:28 μ.μ.

      Αυτό το καινούριο κόλπο του ιππέα να το παίζει ψηφοφόρος του Μπέχλη τι σου λέει;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/12/22 6:10 μ.μ.

      3:28, υπάρχει προηγούμενο στον χώρο της τέχνης και του πολιτισμού όπου κινείται ο φωτογράφος. Ο Καραγκιόζης αστροναύτης, φούρναρης, καντηλανάφτης, και πάει λέγοντας. Μην απορείς λοιπόν, θα τον δούμε και σε άλλες παραστάσεις.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος4/12/22 12:38 μ.μ.

    Και ο Κασιδιάρης μας κάνει ανύπαρκτε παγγερμανιστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. One Angry Gamer4/12/22 1:01 μ.μ.

    Δεύτερη φορά που γράφω εδώ ως κάποιος που βρήκε το σάϊτ τον προηγούμενο μήνα.

    Αυτό που δεν θίξατε ως άρθρο είναι αυτό που ούτε ο κος Κασιδιάρης ούτε κανένα άλλο "πατριωτικό" ή "αντισυστημικό" κόμμα έθιξε: Τι θα γίνει και πως θα αντιμετωπίσεις την νοθεία που θα γίνει από την ελεγχόμενη Σίνγκουλαρ Λότζικ και κάθε Σίνγκουλαρ Λότζικ, είτε αυτή είναι Αμερικανική, είτε αυτή είναι Ιταλική, είται αυτή είναι Βραζιλιάνικη, είτε αυτή είναι Γαλλική.

    https://www.youtube.com/channel/UCiu-wEvj9Y44_pAkF2QmGqA/community?lb=Ugkxm8SNIhlAaFtrtaN3S8FJD0V_gs3lk3YG

    Ο Κασιδιάρης, ακόμη και ο καλύτερος και αγνότερος όλων να είναι (που δεν είναι) και οι πατριώτες ψηφοφόροι δεν μπορούν πλέον να αγνούν αυτό τον σκόπελο της καραμπινάτης νοθείας.

    Αυτό το ιστολόγιο τουλάχιστον έχει την σωστή σκέψη: Η μόνη λύση είναι οργάνωση των Ελλήνων, σύμπραξη των και μαζική αντίσταση.

    Θέλει κόπο και τρόπο αλλά είναι η μόνη λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η φόρμα σχολίων είναι ανοιχτή για όλους. Δεν θα δημοσιευτούν σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση. Ο διάλογος είναι θεμιτός ενώ αν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να απαντήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/12/22 7:08 μ.μ.

    Ένα άρθρο για τους πλειστηριασμούς και για την έξωση που έγινε σε ηλικιωμένη γυναίκα και το παιδί της στο Βόλο δεν είδαμε, έναν ακτιβισμό ενάντια σε τέτοιες ενέργειες που γέννησε ο καπιταλισμός δεν έγινε κάνεις δεν αξίζει, μιλάτε για Εθνικοσοσιαλισμό, αλλά σας διαφεύγει ο Λαός μας, μιλάτε για αντικαπιταλισμο, αλλά ξεχνάτε τα χαμηλά λαϊκά εργατικά στρώματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/12/22 10:04 μ.μ.

      Αυτα τα λάθη θέλει να διορθώσει ο Μπέχλης αδερφέ αλλά αδικαιολόγητα δέχεται το μένος του χώρου...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/12/22 3:41 μ.μ.

      Ρε μπεχλη, μας εχει ζαλίσει τα ουμπαλα. Τραβε παρε αγορι μου τα φάρμακα σου και άσε την επανάσταση για αλλη μερα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/12/22 12:00 π.μ.

      3:41 ψήφισε "αιλυνες" εσύ και το μελαχρινό αγόρι από το Παντζάμπ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/12/22 9:07 μ.μ.

      Εντάξει και τον Μπέχλη δεν τον λες και πολύ Άριο.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος7/12/22 8:46 μ.μ.

      Και με "υποπτο" επίθετο. Εχει Ήπειρο η Ιουδαία;

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος5/12/22 9:47 μ.μ.

    Κυριοι συγκεντρωθείτε! Μιλατε για ΕΣ κίνημα... που ζειτε? σε ποια εποχή?
    Βαυκαλιζεσθε μεσα σε ενα μικρο κύκλο αυτονομίας. Βαφτιζεται ακροδεξιο οτι δεν συμφωνει με την εθνικοσοσιαλιστικη προσεγγιση σας και το απορριπτεται. Απο Μεταξα εως Παπαδοπουλο. Λες και εμεις ως εθνικοσοσιαλιστες ειμαστε απο αλλο ανέκδοτο. Μου θυμιζετε παλαιοημερολογιτες! Ημαρτον πια. Αντι να χτυπαμε τους απεναντι χτυπαμε το κεφαλι μας στο τοιχο. Αυτοκτονικες τασεις.
    Στηριξη στον Ηλία μεχρι την τελικη νίκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/22 8:12 μ.μ.

      Αν εσύ είσαι Εθνικοσοσιαλιστής εγώ είμαι αστροναύτης

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/12/22 4:31 μ.μ.

      είναι δικαίωμα μας να μην στηρίζουμε ζαφ και κας όπως και δικαίωμα σας να είστε με τον Ηλία ξύδι αν έχετε το μαγικό μέτρο του εσ την είδατε και ... ....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/12/22 5:59 μ.μ.

      Σαφώς και είναι δικαιωμά σας αγαπητέ! Προσωπικά δεν εχω κανένα πρόβλημα με συναγωνιστές που έχουν διαφορετικές απόψεις. Αυτό ειναι ζωντάνια για τον εθνικιστικό χώρο. Ακριβώς ομως το μαγικο μέτρο του εσ δεν υπάρχει και βλέπω πως πολλοι το κρατάνε και κατακρίνουν. Δεν ειναι σωστό ούτε ευγενές. Για να έρθουμε όλοι πιο κοντά απαιτουνται συμβιβασμοί. Ενα πρόσωπο, ένας αρχηγός ποτέ δεν είναι αρεστός από όλους. Ο σκοπός και η ιδεά πρέπει να μας ενώνει. Δεν μας αρμόζει ο ρόλος του παρία στο πολιτικο γίγνεσθαι αλλά ο πρωταγωνιστικός. Για να επιτευχθεί αυτό χρειαζεται συσπείρωση γυρω από τον ισχυρό πόλο του χώρου. Με συμβιβασμό?? εστω και έτσι.....κι αν δεν μπορείς ή δεν θέλεις για τους σεβαστους προσωπικους σου ιδεολογικους λόγους... τουλάχιστον μη χτυπάς και αποδομείς μια κατά τα γεγονότα δυνατή προσπάθεια.κρατα μια πιο ουδετερη στάση και χτυπα απέναντι τον εχθρο και όχι τον διπλανό σου. αφουγκρασου το ευρύτερο πλαίσιο του κινηματος. για να πάμε ψηλά δεν χωρανε στεγανά και φραξιονιστικές πρακτικές..

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος8/12/22 7:53 μ.μ.

      Ο φασισμός, η αντιδημοκρατική τρίτη θέση και η εθνική αυτονομία με την προδοτική σιωνιστική ακροδεξιά δεν ήταν, δεν είναι ίδιος "χώρος", οπότε τι ευρύτερα πλαίσια "κινήματος" τσαμπουνάς; Τα ίδια ισχύουν για κάθε κόμμα της πλάκας. Εξαίρεση αποτελούν ιδεολόγοι της ιδέας όπως ο κ. Μπέχλης και ο Κ. Πλεύρης.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος11/12/22 7:19 μ.μ.

      Ο μπεχλης δεν είναι ιδεολόγος.Ένας απόστρατος καραβανας συνταξιουχος είναι που δεν ξέρει με τι να ασχοληθεί και το έριξε στον εθνικισμό.

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.