ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Οι Ουκρανοί Εθνικιστές λένε όχι στο Gay Pride

 

γράφει ο Ανέστης Θεοφίλου

(Πηγή: Kultura Europa)

Ο Ιούνιος στην παρηκμασμένη Δύση κατά Σπένγκλερ είναι ο μήνας των ομοφυλόφιλων και συλλήβδην της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Έτσι λοιπόν η ΕΕ σε συνεργασία με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι διοργάνωσαν «παρέλαση υπερηφάνειας» στους δρόμους του Κιέβου. Οι Ουκρανοί εθνικιστές, εθνικοσοσιαλιστές και πατριώτες μαζί με στρατιώτες του Μετώπου είχαν άλλη άποψη από αυτή της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα μέλη του Δεξιού Τομέα (Pravi Sector) μαζί με στρατιώτες της ταξιαρχίας AZOV, διοργάνωσαν πορεία διαμαρτυρίας εναντίον της παρέλασης που προβάλει τον επιδοτούμενο από τις πρεσβείες «δικαιωματισμό». Στο πλευρό της Ουκρανικής ριζοσπαστικής εθνικοεπαναστατικής τάσης στάθηκαν πολλές οικογένειες παραδοσιακρατών Ουκρανών με σύνθημα «Όχι στο Gay Pride».

Οι αστυνομικές δυνάμεις παρότι προσπάθησαν να εμποδίσουν τους Ουκρανούς Εθνικιστές, εν τέλει δεν τα κατάφεραν καθώς η διαδήλωση κατάφερε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η ομοφυλοφιλική φιέστα, που λειτουργεί ως γεωπολιτικός βραχίονας της Washington στο αντίστοιχο αφήγημα της ''παραδοσιακής'' Ρωσίας.

Οι Αμερικανοί λοιπόν μαζί με την μαριονέτα τους Βολοντίμιρ Ζελένσκι δεν υπολόγισαν τα αντανακλαστικά της Ουκρανικής κοινωνίας η οποία είναι βαθειά εθνικιστική, αντινεωτερική και παραδοσιακή. Δεν αντιλήφθηκαν πως ο λαός αυτός δεν πολεμά για κανένα ΝΑΤΟ και καμιά ΕΕ, πολεμά για την ελευθερία του απέναντι στον προαιώνιο εχθρό του που είναι ο Μοσχοβίτης του βαθέως κράτους του Κρεμλίνου. 

Οι Ουκρανοί απλώς έχουν αντιληφθεί πως τα συμφέροντα τους από την στιγμή που προωθούνται έστω και μερικώς από την Δύση, προσπαθούν συσφίξουν τις σχέσεις τους με αυτή. Όμως  οι Ουκρανοί απέδειξαν πως επιθυμούν παραδοσιακή Ευρώπη και κυρίως εθνοτική τόσο απέναντι στην νεοτσαρική Ρωσία του Πούτιν, όσο και απέναντι στην Woke ατζέντα των ΗΠΑ.

Οι Ευρωπαίοι λοιπόν πήραν ένα μήνυμα, πως οι Ουκρανοί δεν θα είναι τα άβουλα πιόνια της Washington σε περίπτωση εισόδου τους στην ΕΕ. Αντιθέτως είναι μια κοινωνία με φωνή και εθνική συνείδηση που θέτει ζητήματα ισχυρού εθνικού κράτους απέναντι στις προκλήσεις της παγκοσμιοποίησης.

Αφιερωμένο στους φιλορώσους, στην ρωσική κυβέρνηση αλλά και στους νεοπιονιέρους του Κρεμλίνου που βαυκαλίζονται πως μόνο αυτοί πολεμούν το νεωτερικό τέρας της παγκοσμιοποίησης. Αφιερωμένο στους χιλιάδες οπαδούς της νεοκομιντέρν που λένε στους Ευρωπαίους πως είναι με τον Ζελένσκι. Η απάντηση δόθηκε από τον Ουκρανικό εθνικιστικό «χώρο» και δεν χρειάζεται να αφιερώσουμε άλλο μελάνι.

5 σχόλια:

  1. Οι Ουκρανοί Εθνικιστές έχουν γίνει κρέας για σφάξιμο κ δοκιμή όπλων για να χρησιμοποιήσω την έκφραση του Στρατηγού Σουροβίκινπιόνια της "αυτοκρατορίας των Εβραίων, των νeγρων & των πousτηδων" .

    Αυτού του μεγάλου μπράβου του Φιλελευθερισμού παγκοσμίως. Ο εχθρός τους είναι στην κυβέρνηση τους και ακριβώς όπως με πολλούς άλλους στο παρελθόν, η αυτοκρατορία που ψυχορραγεί τον παίζει μαζί με αυτούς για τα συμφέροντα της!

    Όπως έπαιξε τον Ιωαννίδη τάζοντας του Εθνικά μεγαλεία, τον Γεωργιανό το 2008, τον Σαντάμ εναντίον του Ιράν κοκ...

    Μόνο για να ρημάξει η δύσμοιρη χώρα τους που πληρώνει την θέση & το πλούσιο υπέδαφος της που έχει ξεπουληθεί ήδη στην Black Rock.

    Όταν λήξει ο πόλεμος, εφόσον οι παλαβοί Εβραίοι εκ Ουκρανίας νεο-συντηρητικοί που κυβερνάνε την αυτοκρατορία δεν προκαλέσουν Γ'ΠΠ (ειδικά με Τραμπ επί θύρας), εκατομμύρια Πακιστανοί κ Αφρικανοί "εργάτες ανοικοδόμησης" θα κάνουν πάρτι με το λευκό κρέας των πανέμορφων Ουκρανίδων, μιας και ο αντρικός πληθυσμός της Ουκρανίας έχει εξοντωθεί.

    Για να επαναληφθεί τ' ότι "η ψήφος είναι όπλο" αν και ο Εβραίος φυτεύθηκε από πορτοκαλί επανάσταση της Νούλαντ και κυρίως να επαναληφθεί το μνημειώδες του Κίσινγκερ "Είναι επικίνδυνο να είσαι εχθρός των ΗΠΑ, αλλά το να είσαι φίλος είναι θανατηφόρο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/6/24 12:07 μ.μ.

    Ρωσία: Ο Ρώσος Εβραίος Ολιγάρχης Και Χρηματοδότης Της Χαμπάντ Λουμπάβιτς, Γκοντ Νισάνοφ, Συνδέεται Άμεσα Με Το ISIS Και Την Στημένη Επίθεση Της FSB Στο Μέγαρο Συναυλιών Κρόκους Σίτι Στην Μόσχα

    https://derkamerad.com/2024/06/16/%cf%81%cf%89%cf%83%ce%af%ce%b1-%ce%bf-%cf%81%cf%8e%cf%83%ce%bf%cf%82-%ce%b5%ce%b2%cf%81%ce%b1%ce%af%ce%bf%cf%82-%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%b3%ce%ac%cf%81%cf%87%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%87%cf%81/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/6/24 2:06 μ.μ.

    Μπράβο στους ουκρανούς. Αντε να χάσουν οι Ρώσοι τον πόλεμο για να τελειώνουμε με όλους αυτούς τους πράκτορες της Ρωσίας που όλως τυχαίως εμφανίστηκαν μετά την έναρξη του πολέμου με ψεύτικα προφίλς στο Τουίτερ και σε άλλα σάιτ ως ανώνυμοι ...τουλάχιστον αυτοί που είναι υπέρ της Αμερικής (βλέπε εστιατορας) ξέρουμε ποιος είναι όπως και άλλοι που είναι υπέρ του ΝΑΤΟ,όμως αυτοί που το παίζουν υπέρ της Ρωσίας και κατά της φιλελεύθερης δύσης δεν γνωρίζουμε καν ποιοι έχουν τα μπλογκς και τα ανώνυμα προφίλς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Gr. Socialist Nationalist22/6/24 4:51 μ.μ.

    Το όραμα του νατο και των δυτικών είναι μέχρι τον τελευταίο ουκρανό
    Και μετά το πέρας το πολέμου να γίνει από Ukraine σε Gayland

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/6/24 5:05 μ.μ.

    Ένας λόγος ακόμα γιατί πρέπει να ηττηθούν οι Δυτικοί το γρηγορότερο και να επιβιώσουν οι Ουκρανοί σε ένα δικό τους έθνος κράτος που να είναι ανεξάρτητο και εθνικιστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.