ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Υπόθεση Ilaria Salis: παρέμβαση Αυτόνομων Εθνικιστών στο Ουγγρικό προξενείο της Πάτρας

 

Στην Πάτρα πραγματοποιήθηκε έξω από το Ουγγρικό προξενείο μια συμβολική και συνάμα μαχητική δράση. Η δράση αφορούσε την υπόθεση της Ilaira Salis της Ιταλίδας ακροαριστερής η οποία αποπειράθηκε μαζί με άλλους Ιταλούς ακροαριστερούς να δολοφονήσει Ούγγρους Εθνικιστές που πήγαιναν να τιμήσουν τους Ούγγρους πατριώτες που το 1945 αντιμετώπισαν τις σοβιετικές ορδές. 

Η αναμφισβήτητα αυτή τρομοκρατική ενέργεια έχει βαθύ ιδεολογικό πρόσημο, με τον ίδιο τρόπο στα χρόνια του μολυβιού Ιταλοί κομμουνιστές φοιτητές σκότωσαν με γαλλικά κλειδιά τον Ιταλό φασίστα Sergio Ramelli επειδή άνηκε στην τοπική οργάνωση της Νεολαίας του  MSI.

    Η δυναμική αυτόνομη εθνικιστική νεολαία της Πάτρας, αποφάσισε να προβεί σε αυτή την ενέργεια περνώντας το μήνυμα ''όχι στην τρομοκρατία της αριστεράς'' και πάνω από όλα σκοπεύει να στείλει ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση του Victor Orban ο οποίος μετά τις δηλώσεις υπέρ του ΝΑΤΟ και του Stondelberg ξεπλένοντας ταυτόχρονα την Von Der Laian απελευθερώνει την Ιταλίδα δολοφόνο. 

Το σχέδιο τους είναι να εργαλειοποιήσουν την τρομοκρατία εναντίον του εθνικιστικού κινήματος το οποίο αμφισβητεί τόσο την Woke πολιτική των ΗΠΑ όσο και τον Ευρασιανισμό του Κρεμλίνου.

Η ΟΥΓΓΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΚΤΟΡ ΟΡΜΠΑΝ ΥΠΟΘΑΛΠΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Το Φεβρουάριο του 2023 έλαβε χώρα στη Βουδαπέστη η ετήσια εκδήλωση τιμής και  μνήμης των Γερμανών και Ούγγρων στρατιωτών του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου οι οποίοι πολέμησαν σθεναρά εναντίον των Σοβιετικών εισβολέων που πολιορκούσαν την πόλη της Βουδαπέστης το 1944-1945. Η πόλη όμως δυστυχώς έπεσε στα χέρια των κομμουνιστών με τα γνωστά αποτελέσματα (βιασμοί γυναικών, εκτελέσεις αμάχων κλπ.). 

Η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι γνωστή ως “Day of Honour” στην οποία συμμετέχουν Εθνικιστές από όλη την Ευρώπη. Η εκδήλωση είναι μία ήσυχη συγκέντρωση Εθνικιστών με μοναδικό σκοπό την απόδοση τιμών στους Γερμανούς και Ούγγρους ήρωες. Παρόλα αυτά κάθε χρόνο συμμορίες της (ακρο)αριστεράς οργανώνουν αντισυγκεντρώσεις με τη συμμετοχή ακροαριστερών τρομοκρατών από χώρες της Κεντροδυτικής κυρίως Ευρώπης. 

Αποκορύφωμα των αντισυγκεντρώσεων αυτών ήταν η ενέδρα που έστησε στις 10 Φεβρουαρίου 2023 η Ιταλίδα κομμουνίστρια “Ilaria Salis” μαζί με ομοϊδεάτες της  κατά ενός μεμονωμένου ανθρώπου ο οποίος φορούσε στρατιωτικό παντελόνι παραλλαγής και ένα μπουφάν με παραδοσιακά σύμβολα της Ουγγαρίας. 

Λόγω της ενδυμασίας του, η Ilaria Salis θεώρησε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν Ούγγρος Εθνικιστής με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από την Ilaria και τους ομοϊδεάτες της με σφυριά, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα. 

Η Ilaria αφού συνελήφθη οδηγήθηκε στη φυλακή. Η Ουγγρική Δικαιοσύνη ένα χρόνο μετά, όταν έγινε το δικαστήριο, την καταδίκασε σε 11 χρόνια φυλάκιση. Λίγους μήνες μετά την απόφαση του δικαστηρίου η Ilaria αποφυλακίζεται και στέλνεται σε κατ’οίκον περιορισμό (!) παρόλο που είχε εξακριβωθεί η συμμετοχή και ο πρωταγωνιστικός ρόλος της ακροαριστερής Ιταλίδας στην απόπειρα δολοφονίας. 

Αποκορύφωμα της ανοχής που δείχνει η Ουγγρική κυβέρνηση του Βίκτορ Όρμπαν στην τρομοκρατία της αριστεράς, είναι η οριστική  αποφυλάκιση της “Ilaria Salis” μετά την εκλογή της στο Ευρωκοινοβούλιο(!). Την ίδια στιγμή οι Ούγγροι Εθνικιστές διώκονται χωρίς λόγο από την “συντηρητική” Ουγγρική κυβέρνηση και τον Βίκτορ Όρμπαν ο οποίος απαγορεύει τις πολιτικές εκδηλώσεις της οργάνωσης “Legio Hungaria”. 

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δείχνει τον προσανατολισμό του καθεστώτος Όρμπαν ο οποίος παρά τις εξαγγελίες του εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης δείχνει να υποτάσσεται στα κελεύσματα της, μη τολμώντας να αντισταθεί πραγματικά στο κατεστημένο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Επειδή ο Ελληνικός και ο Ουγγρικός λαός έχουν υποφέρει από τις συμμορίες των κομμουνιστών κατά το παρελθόν, θεωρούμε ως “Αυτόνομοι Εθνικιστές Πάτρας” πως η Ουγγρική κυβέρνηση θα πρέπει να απαγορεύσει την δραστηριοποίηση κάθε κομμουνιστικής και ακροαριστερής οργάνωσης και να θεσπίσει αυστηρές και ουσιαστικές  ποινές για παρόμοια εγκλήματα προς παραδειγματισμό. 

Επίσης η Ουγγρική κυβέρνηση οφείλει να πιέσει με κάθε τρόπο την Ιταλία και την Ευρωπαϊκή Ένωση προκειμένου να επιστρέψει στη φυλακή η Ilaria Salis για την αποφυγή νέων εγκλημάτων και την απόδοση δικαιοσύνης.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΑΣ

16 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/6/24 8:34 μ.μ.

    Υπερβολές των ακροδεξιών.Γιατί η καπιταλιστική ευρωπαϊκή ένωση να θέλει ελεύθερη μια κομμουνίστρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί είναι μία από αυτούς. Δεν είναι ακροδεξιοί οι διαμαρτυρόμενοι αλλά Εθνικιστές, μάθετε επιτέλους τις διαφορές. Και όσο για τον κομμουνισμό και τον καπιταλισμό, είναι αστείο να θεωρούμε πώς το ένα σύστημα εχθρεύεται το άλλο...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/6/24 11:48 μ.μ.

      Καμμία υπερβολή. Η Ευρωπαϊκή Ένωση ασκεί πιέσεις στην Ουγγαρία για να αποφυλακίσει την κομμουνίστρια. Η καπιταλιστική ΕΕ συνεργάζεται με τους κομουνιστές και κυνηγά τους εθνικιστές.

      Διαγραφή
  2. Εθνοαναρχικός22/6/24 12:37 μ.μ.

    Λέγε λέγε,στο τέλος θα πιστέψουν οι ακροδεξιοί πως είναι εχθροί με τους καπιταλιστές,τους εκμεταλλευτές και τους καταστροφείς του κόσμου. Σάρξ εκ σαρκός μια ζωή η άκρα δεξιά. Για το ποιός συνεργάζεται με τη βρωμερή εε, σίγουρα όχι οι κομμουνιστές και οι εθνοκοινωνιστές πάντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/6/24 2:29 μ.μ.

      Η ΕΕ μια χαρά συνεργάζεται με τους κομμουνιστές. Γι' αυτό και ασκεί πιέσεις στον Όρμπαν για την απελευθέρωση της Ιλάρια Σάλις. Ακόμη και αυτή την αστική ακροδεξιά πάντως, περισσότερο την τρέμει απο εσένα. Μπορεί να μην αποτελεί πραγματικό κίνδυνο, εκφράζει όμως ένα ρεύμα που προβληματίζει την ΕΕ.

      Διαγραφή
  3. Οι καπιταλιστικές / ιμπεριαλιστικές H.Π.Α. και Μ. Βρεταννία και οι συν αυτώ, ΣΥΜΜΑΧΟΙ με την κομμουνιστική / ιμπεριαλιστική Ε.Σ.Σ.Δ., 1941-1945. "Υπερβολές", έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/6/24 12:01 μ.μ.

      Οι καπιταλιστές γνωρίζουν να κάνουν συμφωνίες που να κρατούν καλά τις δουλειές τους. Μόναχο 1938, ήταν σύμμαχοι η ΕΣ Γερμανία και η φασιστική Ιταλία; Η χιτλερική πολεμική μηχανή έκανε χρυσές δουλειές με τις καπιταλιστικές/ιμπεριαλιστικές ford και IBM, όταν η ο ανθός της ευρωπαϊκής νεολαίας πότιζε με τα ποτάμια του αίματος της το ευρωπαϊκό χώμα. Πριν από εμάς τεράστιες μορφές όπως ο Gregor Strasser  ,ο μάρτυρας Francis Parker Yockey και ο σπουδαίος Povl Riis-Knudsen
      μίλησαν ανοικτά για αντικαπιταλιστικό και αντί εβραϊκό συμμαχικό μέτωπο με ΕΣΣΔ. Η στείρα αντικομμουνιστική τυπική ακροδεξιά ρητορική στις σημερινές τρομερά κρίσιμες συνθήκες για την Ευρώπη και την πατρίδα μας είναι κατά τή γνώμη μου εντελώς άστοχη.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/6/24 2:51 μ.μ.

      Η συμφωνία του Μονάχου δεν ήταν κάποια συμφωνία, ήταν διπλωμματική επιτυχία του Χίτλερ και του Μουσσολίνι. Ο Τσώρτσιλ είχε γράψει ολόκληρο βιβλίο που επέκρινε τις κυβερνήσεις που υπέγραψαν την συμφωνία του Μονάχου....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/6/24 9:07 μ.μ.

      12:01 είσαι απλώς ένας μπολσεβίκος.Χωρίς οπλικά συστήματα και πόρους δεν θα μπορούσαν να κάνουν πόλεμο και να ζήσουν ή να πεθάνουν. Χρησιμοποιείς τους όρους καπιταλισμός και ιμπεριαλισμός και βρίσκεσαι σε σύγχυση.Η ανάκτηση των χαμένων εδαφών της πατρίδας δεν είναι ιμπεριαλισμός.Αν η Ελλάδα κάνει πόλεμο για να ανακτήσει τα εδάφη της βόρειας Ηπείρου βόρειας Μακεδονίας και βόρειας Κύπρου δεν θα είναι ιμπεριαλισμός.Θα ήταν εθνικοαπελευθερωτικός πόλεμος.Κακώς σου απαντάω αφού είσαι ένας μπολσεβίκος σε σύγχυση.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος25/6/24 12:16 μ.μ.

      παντού μπολσεβίκους βλέπουν τα pets του Πατριάρχη να προσέχετε εκεί στις υπερβόρειες στρούγκες μην έρθει κανένας Μογγόλος εκεί που κοιμάστε και σας σφάξει στον ύπνο σας

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος25/6/24 5:30 μ.μ.

      πάλι καλά που αναγνώρισες ότι οι Κύπριοι και οι Βορειοηπειρώτες είναι Έλληνες, ανώνυμε εστιάτορα 9:07

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος26/6/24 7:28 π.μ.

      9:07 τα έχεις δυστυχώς χαμένα. Δεν απαντάς καθόλου σε αυτά που έγραψα και γράφεις για εντελώς άσχετα ,δικά σου θέματα. Δεν μίλησα καθόλου για τα εδάφη της κατεχόμενης Κύπρου η την ελληνική βόρεια Ήπειρο. Σίγουρα στο μυαλό των ακροδεξιών είμαστε όλοι μπολσεβίκοι...

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος27/6/24 12:55 μ.μ.

      9:07 παρεμπιπτόντως, μέσα στα άλλα, γράφεις και για "βόρεια Μακεδονία "(!!!!???). Ποιός είναι μπολσεβίκος σε σύγχυση είπαμε;

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος28/6/24 6:40 μ.μ.

      12:55 δεν με νοιάζει τι γράφει κάποιος για το αν είσαι μπολσεβίκος.Σε ρωτάω,είναι τα Σκόπια η βόρεια Ελληνική Μακεδονία;Θυμάμαι ένα παλιό σύνθημα που φωνάζαμε στις Ε.Δ. που έλεγε στα όπλα στα όπλα να πάρουμε τα Σκόπια.Μήπως είναι και αυτό ιμπεριαλισμός;

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος23/6/24 1:24 μ.μ.

    Διακρίνω στα σχόλια μια διάθεση πρώτον μηδενισμού και δεύτερον εξευτελισμού των αυτόνομων εθνικιστών. Η πρωτοβουλία αυτή ίσως να είναι από τις σημαντικότερες και πιο πολιτικοποιημένες των τελευταίων ετών στον αυτόνομο εθνικιστικό χώρο.
    Για το ποιος είναι ο συνεργάτης του συστήματος, αυτό φάνηκε στην Γαλλία το 68' όταν ο παιδόφιλος Κονμπετιτ σε πλήρη εναρμόνιση με τους Ευρωκομμουνιστές και τους Αμερικανούς επιχείρησε να κάνει εισοδισμό του μποέμ αριστερισμού στην Ευρώπη.
    Όσο για την Ilaria Salis σαφώς και πρέπει να επιστρέψει στην φυλακή,είναι εξωφρενικό να βρίσκεται στην φυλακή εθνικιστικό κόμμα για ιδέες και στην Πολωνία οι υπουργοί του Μοαβιετσκι να είναι στην ίδια μοίρα επειδή αντιστάθηκαν στον κιναιδισμό της ΕΕ.
    Όσο για την Ιταλίδα κομμουνιστρια το σύστημα θα εργαλειοποιήσει την ακροαριστερά διότι στην Ευρώπη οι λαοί αυτής ζητούν ταυτότητες ηγετες και όχι νέους Σχολαριους που θα επιλέξουν τον νέο Μωάμεθ στο όνομα ενός πολυπολιτισμού.

    Υ.Γ. ακροδεξιός είναι ο ορμπαν ο οποίος διώκει τους εθνικοεπαναστατες της Legio Hungaria και έχει συμβούλους του πρώην κομμουνιστες του χωριού Μπελογιάννης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.