Για όσους δεν καταλαβαίνουν και δεν θέλουν να καταλάβουν ...

 


Δια χειρός Βασίλη εκ Ξυπετής

γράφει ο Κωνσταντίνος Θ. Παπαδογιάννης

Η λεγόμενη "Μεγάλη Επανεκκίνηση" που υποστηρίζεται από τον Klaus Schwab και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι ένα μοχθηρό σχέδιο κεκαλυμμένο με την ρητορική του περιβαλλοντισμού, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ανάπτυξης και της προόδου των λαών. Πρόκειται για μία τολμηρή αρπαγή εξουσίας από τις παγκόσμιες ελίτ για την διάλυση των Πατρίδων, για την αναδιαμόρφωση του κόσμου σύμφωνα με το τεχνοκρατικό τους όραμα.

Οι χρήσιμοι ηλίθιοι της φιλελεύθερης διανόησης μπορεί να χάψουν την ανθρωπιστική πόζα του νεοταξιτών, αλλά οι ορθολογικά σκεπτόμενοι τους βλέπουν ως τους σατανικούς απατεώνες και δυνάστες που πραγματικά είναι. Με την υποστήριξη θεσμών όπως του ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας), του ΔΝΤ - ένα εργαλείο της ιουδαϊκής καπιταλιστικής λεηλασίας - το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ υποστηρίζει μια επανεφεύρεση του καπιταλισμού, όπου δεν θα σου ανήκει τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος υπό τον ολοκληρωτικό έλεγχο των ολιγαρχών.

Σχεδόν κάθε σκέψη και ενέργεια που διαπράττουμε είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με την φύση και το συμφέρον του Έθνους, όμως πολλοί παραμένουν θελημένα και μη ανυποψίαστοι. Πρόκειται για ένα προσεκτικά ενορχηστρωμένο σχέδιο που έχει σχεδιαστεί για να μας κρατήσει σε μία κατάσταση αέναης υποτέλειας. Μίας υποτέλειας από μηχανισμούς και ανθρώπους που μισούν τον άνθρωπο και την Ταυτότητα του. Το κράτος διαθέτοντας μία ακόρεστη θέληση για έλεγχο των μαζών, δεν γνωρίζει όρια και επιθυμεί να διασφαλίσει την δουλεία και την σκλαβιά στην καθημερινότητα μας διαβρώνοντας τους ψυχικούς μας αισθητήρες με την προώθηση της πνευματικής λήθης και της αδράνειας. 

Επιδιώκει να κυριαρχήσει σε κάθε πτυχή της ύπαρξης μας, στο μυαλό, στον νου, στο σώμα και στο ίδιο μας το DNA πλέον. Και παρόλο που μπορεί να σας είναι άβολο να το παραδεχτείτε, η αλήθεια είναι ότι το κράτος έχει επιτύχει σε μεγάλο βαθμό σε αυτήν την προσπάθεια. Μόνο λίγοι και εκλεκτοί έχουν καταφέρει να κρυφοκοιτάξουν πίσω από την κουρτίνα και να κατανοήσουν την πραγματική έκταση της ψυχικής και πνευματικής υποδούλωσής τους. Έχουμε γίνει μια κοινωνία κακόγουστων δούλων, που παραπαίουν μέσα σε ένα προσεκτικά επιμελημένο τοπίο ψηφιακής συγχύσεως. Τα εγώ μας, που κάποτε αποτελούσαν την ουσία της ατομικότητας μας, έχουν αφαιρεθεί χειρουργικά, αφήνοντας μας ως κάτι περισσότερο από εναλλάξιμα εξαρτήματα στην μεγάλη μηχανή του κράτους. 

Έχουμε ενταχθεί στο κυψελώδες μυαλό της ομαδικής σκέψης, κάθε σκέψη και πράξη μας υπαγορεύεται από τις ιδιοτροπίες της συλλογικότητας. Δεν προσπαθώ να σας εμφυσήσω το εγωιστικό συναίσθημα της φιλαυτίας, αλλά καλούμε να ενεργοποιήσω ξανά την αξιοπρέπεια σας. Τα αστικά δημοκρατικά καθεστώτα δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσουν όπως κάποτε για να επιβάλλουν τα σχέδια τους, γιατί οι πειθήνιοι αστοί και πάντα αντιφασίστες στην ψυχή ήδη τα επιζητούν μετά χαράς. Όποιος εναντιώνεται στους κανόνες της οικονομικής και ψηφιακής δικτατορίας της πλειοψηφίας τιμωρείται άμεσα και ανελέητα από τους ίδιους του τους ανθρώπους. Γνωστοί, φίλοι, συνάδελφοι και δυστυχώς ακόμη και συγγενείς αναλαμβάνουν τον προσεκτικό ρόλο της αποθάρρυνσης από τον αγώνα και την αντίσταση. 

Το θλιβερό είναι πώς οι περισσότεροι το κάνουν άθελα τους και έτσι μετατρέπονται σε ιδανικούς υπηρέτες της πολιτιστικής μαρξιστικής λαίλαπας, που ισοπεδώνει κάθε διαφορετική γνώμη σαν οδοστρωτήρας. Η κριτική έρευνα και η ανεξάρτητη σκέψη δηλητηριάζονται καθημερινά από τις δεξαμενές πολιτικής ορθότητας και παραπληροφόρησης που λέγονται σχολεία, πανεπιστήμια και ΜΜΕ. Το "τοξικό" αυτό "κοκτέιλ" πετυχαίνει και είναι ξεκάθαρο σε όλους, όταν διακρίνουμε την αδυναμία του λαού να εναντιωθεί σε προφανείς αδικίες και αντιφάσεις με την στοιχειώδη νόηση. 

Με τελευταίο παράδειγμα την αθώωση του ΣΥΡΙΖΑ για το έγκλημα στο Μάτι και τα "χάδια" της δικαιοσύνης στους βουλευτές και υπουργούς σε ζητήματα παραβίασης του νόμου. Αλλά εκεί βρίσκεται και όλη η ουσία αγαπητοί αναγνώστες ... Ο ποινικός κώδικας είναι παρμένος και υπογεγραμμένος σε μασονικές στοές και οι μασόνοι μασόνους δεν καταδικάζουν...

Χρειάζεται υπεράνθρωπη προσπάθεια για να απελευθερωθούμε από την ψυχική φυλακή στην οποία έχουμε εισέλθει οικειοθελώς, για να σβήσουμε τα ψέματα και τις μισές αλήθειες που έχουν χαράξει στην ψυχή μας. Μόνο μέσω της αδιάκοπης έρευνας και την ανάγνωση ιδεολογικών γιγάντων όπως του Julius Evola για παράδειγμα, είμαστε σε θέση να ξεφύγουμε από τον προγραμματισμένο λαβύρινθο που μας κρατά αιχμαλώτους. Αλλά ο αγώνας έχει μεγάλο κόστος! Το μυαλό και η ψυχή μας δεν είναι τα μόνα πράγματα που δέχονται επίθεση όπως προανέφερα, ξανασκεφτείτε το. Από την στιγμή που ένα νεογέννητο παίρνει την πρώτη του ανάσα, το κράτος διεκδικεί το ίδιο του το σώμα. Οι εμβολιασμοί, αυτές οι «ιερές αγελάδες» της σύγχρονης ιατρικής, χορηγούνται στα βρέφη πριν καν βγουν από το νοσοκομείο, με τους γονείς να συναινούν πρόθυμα χωρίς δεύτερη σκέψη. 

Τι ακριβώς εισάγουν στα παιδιά σας; Τι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις μπορεί να έχουν αυτές οι ουσίες; Αυτά τα ερωτήματα μένουν αναπάντητα, πνιγμένα από την χορωδία του καθεστωτικού συμβιβασμού που επιμένει ότι πρέπει να εμπιστευόμαστε τους ειδικούς, ακόμη και όταν αυτοί πειραματίζονται πάνω στους πιο ευάλωτους ανθρώπους. Με τελευταίο πείραμα τους γενετικούς τροποποιητές από την Κίνα που τα ονόμασαν εμβόλια κόβιντ. Τα φαρμακευτικά μεγαθήρια με την μεγάλη μύτη, σε συνεννόηση με το πολιτικό κατεστημένο, έχουν ενορχηστρώσει αυτό το μαζικό σχέδιο μείωσης του πληθυσμού, τροφοδοτούμενο από μια ακόρεστη δίψα για κέρδη και καμπαλιστική "λύσσα". Οι γονείς, εξαρτημένοι από την χρόνια προπαγάνδα και τρομολαγνεία, προσφέρουν πρόθυμα τα παιδιά τους ως θύματα, πιστεύοντας ότι ενεργούν προς το συμφέρον τους. 

Αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ πιο σκοτεινή. Παρά τις προσπάθειες κάποιων ολίγων διαφοροποιημένων και ενημερωμένων ατόμων που αναγνωρίζουν την εγγενή παραβίαση της ιατρικής ελευθερίας στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο. Χτυπά την ίδια την καρδιά της επιβίωσης του συστήματος, ενός συστήματος που απαιτεί ατελείωτη προσφορά πειθήνιων σωμάτων για να τροφοδοτήσει την αδηφάγο όρεξη του. Και όσοι τρέφονται από το θηρίο των Βρυξελλών δεν πρόκειται ποτέ να επιτρέψουν την πτώση αυτού με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο. Και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους, ως προς την πρόθεση των πολλών για αποθάρρυνση των μικρομεσαίων για κάτι ριζοσπαστικό. 

Σε αυτό το δυστοπικό τοπίο, η έννοια της ατομικής ευθύνης για την υγεία και την ελευθερία του ατόμου δεν αποθαρρύνεται απλώς, αλλά καταστέλλεται ενεργά. Οι εξουσίες έχουν μεθοδεύσει σχολαστικά μία κοινωνία στην οποία η ίδια η έννοια της από αστικοποίησης και της αυτονομίας θεωρείται και είναι ανατρεπτική. Χρειάζονται το σώμα, τον πόνο και τον έλεγχο στον θάνατο μας για να διατηρήσουν την αυτοκρατορία της άπληστης και τυφλής υπακοής τους στον Αντίχριστο. Κάποιοι θα πεθάνουν άμεσα, θα θυσιαστούν στον βωμό των κερδών της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας, ενώ άλλοι θα μείνουν ανάπηροι και εξαρτημένοι, με τις δυνατότητες τους για πάντα καχεκτικές. 

Όμως η πραγματική φρίκη έγκειται στην ωρολογιακή βόμβα των εκφυλιστικών ασθενειών, που θα εκραγεί μόλις φτάσουμε στην ηλικία συνταξιοδότησης, εξασφαλίζοντας ότι θα πεθάνουμε πριν προλάβουμε να επιβαρύνουμε το σύστημα. Όντας σωματικά, πνευματικά και νοητικά εξαντλημένοι από μία ζωή που μόνο ζωή δεν θα μπορείς να την χαρακτηρίσεις. Για να απελευθερωθούμε από αυτό το πλέγμα ελέγχου, πρέπει να είμαστε πρόθυμοι να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια "κοιτώντας την κατάματα", όσο σοκαριστική ή απίστευτη κι αν φαίνεται στο εξαρτημένο μυαλό μας. Γιατί όλοι είμαστε θύματα αλλά δεν θέλουμε όλοι να πάψουμε να είμαστε. Αποτινάξτε την υπνωτιστική προπαγάνδα και αντισταθείτε σθεναρά σε αυτήν την Μεγάλη Εξαπάτηση με κάθε μέσο! 

Το μέλλον των παιδιών του Έθνους μας, εξαρτάται από το να αψηφήσετε την οργουελική "βιώσιμη" δυστοπία τους και να διεκδικήσετε την πραγματική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία και γνήσια κοινωνική δικαιοσύνη διαμέσου της αλληλεγγύης όλων. Είναι ένας αγώνας ζωής ή θανάτου, μεταξύ της ανθρωπότητας και του πανάρχαιου εχθρού του Ελληνισμού και του Θεού. Ποιον δρόμο θα επιλέξεις Έλληνα ...; Ας μην είναι ρητορικό και αυτό το ερώτημα ...

9 σχόλια:

  1. Όσο υπάρχουν τέτοια δείγματα γραφής από ανθρώπους νέους, όπως ο Κωνσταντίνος, υπάρχει και μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/5/24 3:36 μ.μ.

      Πολύ πρωτότυπο το σχόλιο σου Βασίλειε, αλλά δεν τσιμπάμε πια.

      Διαγραφή
    2. Δεν ειναξ θέμα να τσιμπήσεις, ένα νέο παιδί γράφει κάτι, πέρα από εκλογικά...ας το δούμε όπως πρεπει.
      Εκεί που δεν τσιμπαμε πλέον είναι στα κόμματα του βρωμερό χώρου που απλά κάνουν αλλαξοκολιες μεταξύ τους..και φτάσαμε σε σημείο να παίζουν ρόλο διαφορες κυρίες στο διαδίκτυο, κάποιοι τοκογλυφοι στην Θεσσαλονίκη και αλλοι απιθανοι τύποι απίθανοι στρατιωτικοί κτλ.
      Ας αναρωτηθεί ο καθένας, με τα λάθη του, τι βρώμα υπάρχει γυρω μας.... και ας τραβήξουμε επιτέλους μια γραμμή, λάθος, καλύτερα ένα ΤΕΙΧΟΣ σε όλους αυτους .Φτάνει πια, έλεος. Όσοι πιστοί ας πάμε μπροστά με άλλα.. μαλρυα από δηλητήρια ακροδεξια και μπατριωτικα

      Διαγραφή
  2. Φαιοκόκκινος16/5/24 10:34 μ.μ.

    https://www.youtube.com/live/i7VR4McHSa0?feature=shared

    ΖΩΗΣ ΜΠΡΕΧΛΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/5/24 1:46 μ.μ.

      Αντινατοικέ πες τον αρχηγίσκο σου να βρει μια δουλειά μια γκόμενα και ένα χόμπι.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17/5/24 7:13 μ.μ.

    Τα κράτη που είναι πρωτοπόρο και εφαρμόζουν ήδη στην πράξη την "Μεγάλη Επανεκκίνηση" είναι η Κίνα και η Ρωσία. Τυχαίο; Όχι βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/5/24 10:56 μ.μ.

    Γιώτη είσαι το φτηνό ανθρωπάκι που ήρθε ποτέ στον εθνικιστικό χώρο.Αν έχεις συνείδηση χάσου και πήγαινε σε μια σπηλιά.Αν δεν έχεις συνείδηση και συνεχίσεις τότε θα επέμβουν οι εθνικιστές την κατάλληλη στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συναγωνιστή Κωστή, είσαι ολοκληρωμένος εθνικοσοσιαλιστής.
    Αυτό έχω να πώ μόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/5/24 10:45 μ.μ.

    ΕΓΩ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟΣ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΔΙΝΩ 1000 ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.