Με το Κοράνι και το Καλάσνικοφ.

Το μαχόμενο Ισλάμ δείχνει τον δρόμο για την ελευθερία.

του Άβαδη Κ.

Είναι προφανές ότι πολλοί βλέπουν με προκατάληψη την θρησκεία του Ισλάμ. Πραγματικά όμως , το Ισλάμ σήμερα είναι μια απλή θρησκεία ; Μήπως είναι κάτι πολύ παραπάνω ;

Ο Χριστιανικός κόσμος σήμερα τελεί υπό πλήρη Αμερικανό - Σιωνιστική κατοχή. Καλώς ή κακώς , είναι λογικό το μίσος των αράβων απέναντι ακόμη και στους Χριστιανούς. Πώς να ξεχάσει ο μη - χριστιανικός κόσμος τα κακά που ήρθαν από τους ανθρώπους της Γηραιάς Ηπείρου; Τόσες και τόσες αποικίες , ξεριζωμοί , καταστροφές…



Ο Λευκός άνθρωπος εκτός από πολιτισμό έφερέ μαζί του και την καταστροφή. Ας μην κοροϊδευόμαστε - δεν φταίνε οι εβραίοι για την σημερινή κατάσταση , εμείς οι ίδιοι φτάσαμε τα πράματα σε αυτό το σημείο. Ο Δεύτερος Παγκόσμιος ήταν ένας ηλίθιος εμφύλιος.

Ο Χίτλερ , ο Τσόρτσιλ και ο Στάλιν ήταν όλοι τους Λευκοί , και όμως καθίσανε και φαγωθήκανε μεταξύ τους. Ο Μπους και ο Κλίντον μήπως δεν είναι και αυτοί λευκοί ; Ξέρω , θα μου πείτε , την Αμερική την κυβερνούν οι εβραίοι...



Όντως, αλλά ποιοι τους δώσανε το δικαίωμα να μας κυβερνήσουν ; Εμείς οι ίδιοι ! Καλό λοιπόν είναι να λέμε τα πράματα με το όνομά τους. Ο διεθνής εβραίος δεν είναι ούτε ο απλός πολίτης του Ισραήλ , ούτε ο θρησκευόμενος εβραίος που δεν ξέρουμε στο κάτω κάτω ακριβώς και σε ποια φυλή ανήκει. Ο διεθνής εβραίος είναι ο Μπους , ο Κλίντον , ο Σαρόν , ο Μπλαίρ , ο Καραμανλής...


Αυτοί είναι οι πραγματικοί εβραίοι. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει ότι το Ισραήλ είναι ένα καθαρά Σιωνιστικό δημιούργημα , ενώ η Αμερική είναι εθελουσίως όργανό του.


Και ποια η αντίδραση των λευκών ; «Αριστερές» οργανώσεις διαμαρτύρονται από καμία φορά (όποτε το θυμηθούν) για την κακή μεταχείριση των αιχμαλώτων της Αμερικής , φωνάζοντας κατά του Ιμπεριαλισμού και περιμένοντας από τον ΟΗΕ να τους σώσει , «εθνικιστικές» οργανώσεις που φωνάζουν ότι ο εθνικισμός τους θα μας σώσει ( τώρα πως θα γίνει αυτό , ένας Αλλάχ το ξέρει !! ) και , γενικώς , υπάρχει μια ηλίθια αποχαύνωση σε όλο τον λευκό κόσμο , που καταλήγει δυστυχώς σε μαζική απραξία.


Το κακό με εμάς είναι ότι μένουμε μόνο στα λόγια. Μας συνηθίσανε εξάλλου τώρα πια και τα αφεντικά μας , μας έχουν αστικοποιήσει τόσο πολύ που τρομάζουμε και μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να υπάρχει άνθρωπος κάπου σε ένα άλλο μέρος της γης που να εξεγείρεται ενάντια στον τύραννο.

Γι' αυτό αντιμετωπίζουμε και με φόβο τους Άραβες και τον επαναστατικό Ισλαμισμό τους. Μήπως δηλαδή σαν θρησκεία ο Χριστιανισμός μας είναι καλύτερος του Ισλαμισμού ; Και οι δυο Ιουδαιογενείς θρησκείες είναι , με μόνη διαφορά βέβαια το ότι ο Χριστιανισμός είναι η απόλυτη θρησκεία των σκλάβων.



Και τώρα , ας δούμε κάτι άλλο. Σκεφτείτε οι Ισλαμιστές να είχαν κατακλύσει και να είχαν καταλάβει την Ευρώπη. Τι χειρότερο από τη σημερινή σκλαβιά μπορεί να υπάρξει ; Σήμερα ο Καπιταλισμός μας κατατρώγει τα σωθικά , έχουμε πραγματικά σαπίσει , το Ισλάμ είναι όαση ελευθερίας , όχι για αυτά που πρεσβεύει ως θρησκεία , αλλά γιατί , πολύ απλά , σήμερα αποτελεί την συνειδητοποιημένη εμπροσθοφυλακή της εξέγερσης ενάντια στον σύγχρονο κόσμο και τον δυνάστη του.

Ας πάψουν λοιπόν οι κάθε λογής υποκριτές να μας μιλούνε για Ισλαμικό κίνδυνο και λοιπές μπουρδολογίες. Ο κίνδυνος σήμερα είμαστε εμείς οι ίδιοι , ο αποχαυνωμένος και ηλίθιος λαός μας , που του αξίζει ένα γερό μάθημα. Είτε το θέλουμε είτε όχι , μόνο μέσω της Απόλυτης Καταστροφής του σημερινού Κόσμου θα έρθει ένα νέο αύριο.


Ας ακολουθήσουμε λοιπόν το παράδειγμα των αδελφών Ισλαμιστών...


Μπουρλότο Και Φωτιά !



Δημοσιεύτηκε στο τέταρτο τεύχος του περιοδικού Γαμμάδιον.


Επισημαίνουμε ότι τα κείμενα που φιλοξενούνται στο ιστολόγιο μας δεν εκφράζουν το σύνολο της συντακτικής μας ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.