Μην δίνεις το πλεονέκτημα στους διώκτες σου !

του Ιουλιανού.

Μεγάλο πλεονέκτημα ενός που μάχεται το σύστημα είναι να μένει αόρατος. Γενικότερα αυτή η ικανότητα είναι μια από τις μεγαλύτερες πολεμικές αρετές. Και μια από τις μεγαλύτερες ικανότητες του συστήματος είναι το φακέλωμα και η χαρτογράφηση. Στην εποχή αυτή η μεταφορά δεδομένων έχει γίνει πολύ εύκολη. Πέρασαν οι εποχές που το μόνο στοιχείο για να ξέρουν πως ήταν ο βασιλιάς ήταν ένα νόμισμα με το προφίλ του…

Τώρα υπάρχει το διαδίκτυο. Μια φωτογραφία μπορεί να διαδοθεί αστραπιαία από χρήστη σε χρήστη.

Σκέψου Σύντροφε και Συντρόφισσα ότι από την στιγμή που με κάποιο τρόπο έχει ένας εχθρός σου φωτογραφία σου θα την δώσει παντού , και όταν λέω παντού βάλε κάθε προορισμό που δεν θα ήθελες να φτάσει. Στην αστυνομία , στην βίλα Αμαλίας , στις παρακρατικές αντιφά συμμορίες.

Και όμως πολλές φορές φταις εσύ ο ίδιος για αυτό. Το διαδίκτυο γέμισε με 1002 παπαριές. Έχουμε γεμίσει από hi5 , facebook , myspace. Και εντάξει σχεδόν όλοι αυτοί πειθήνιοι καταναλωτές είναι.

Εσύ τι δουλειά έχεις να φτιάχνεις προφίλ και να βάζεις φωτογραφίες σου και τα στοιχεία σου ;

Και ακόμα χειρότερα , μαζί με το πρόσωπο να δείχνεις και τις πολιτικές ιδέες σου μέσα από φωτογραφίες με σύμβολα , σημαίες κλπ. Θες να δηλώσεις ότι διαφέρεις ; Ότι δεν χάφτεις τα παραμύθια του συστήματος ; Ωραίος ! Αλλά το κάνεις με λάθος τρόπο. Κάντο μέσα από πράξεις , μην αυτό - καρφώνεσαι , μείνε αόρατος. Και πράξεις ουσιαστικές !

Θες σώνει και καλά τώρα να βάλεις φωτογραφίες σου ; Εγώ σου λέω να μην το κάνεις αλλά αφού επιμένεις αν το πληρώσεις ΕΣΥ θα φταις. Είσαι σίγουρος ότι δεν ξέρει κανείς πως αυτοπροσδιορίζεσαι πολιτικά ;

Ότι δεν θα σε πετύχει κανένας θρασύδειλος παρακρατικός ή παρακρατικοί κάπου εκεί έξω που μπορεί να είσαι μόνος και δεν θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να σε χτυπήσει ύπουλα ;


Καμία αναφορά στην πολιτική σου ιδεολογία μέσω myspace κλπ την στιγμή που δίνεις φωτογραφίες ! Κανένα σύμβολο , καμία σημαία , κανένα σύνθημα σε ηλεκτρονικούς διαδικτυακούς χώρους ! Θες να φτιάξεις ηλεκτρονικό λογαριασμό με πολιτικό περιεχόμενο ; Ξέχνα την φάτσα σου !


Υπάρχουν τόσοι ύπουλοι εχθροί γύρω μας , προσπαθούν να σε φακελώσουν ήδη από μόνοι τους. Μην τους δίνεις λόγο για να χαίρονται !


Χτύπα Αλύπητα , Κάνε την Ζημιά στους Καταπιεστές !

Φέρσου Έξυπνα Δράσε Γρήγορα Γίνε Αόρατος !

Μην πέφτεις στην φάκα του Συστήματος !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.