Ένας είναι ο εχθρός.



του Jihad.



Ένας είναι ο εχθρός , ο διεθνής Σιωνισμός.






Η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος είναι ο Καπιταλισμός , οι κυβερνήσεις των αστικών κοινωνιών , οι ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τους Σιωνιστές οι «antifa» οργανώσεις και τα υπόλοιπα γνωστά πιόνια.


Όποιος δεν το καταλαβαίνει ή είναι βλάκας ή απλά δεν τον ενδιαφέρει το ζήτημα αυτό.


Σε Κύπρο , Λίβανο , Ιράκ , Παλαιστίνη και σε άλλες χώρες οι ίδιοι αιμοσταγείς δολοφόνοι βομβαρδίζουν , εξαθλιώνουν λαούς , πατούν συνειδήσεις και ισοπεδώνουν όλους όσους τολμούν να αντισταθούν. Όπου δεν μπορούν να χτυπήσουν με οβίδες χτυπούν με διανομή πρέζας , ρεπούσειες λογικές και τακτικές , στημένες εκλογές και νατοϊκούς εντολοδόχους.


Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Την απάντηση δίνει το παρακάτω βίντεο.



Για το βίντεο πατήστε εδώ.



Καρφώστε το Σιωνιστικό κτήνος στο λαιμό.


Μην πέφτεις συμπατριώτη θύμα της προπαγάνδας.


Μην δίνεις τα χρήματα σου σε επιχειρήσεις που κατέχουν Σιωνιστές ή υποστηρικτές των Σιωνιστών.


Μην αφήνεις τα παιδιά σου να παρακολουθούν ταινίες που πασάρει ύπουλα η τηλεόραση και προβάλλουν την σαπίλα ως το απόλυτο ιδανικό.


Μην ανέχεσαι τις ρητορείες της αστικής άκρας δεξιάς και της νεοταξικής αριστεράς που προσπαθούν να παρουσιάσουν το άσπρο μαύρο.


Τον δρόμο τον δείχνει η αντίσταση.


Και σε αυτή την αντίσταση συμμετέχει η Παλαιστινιακή ένοπλη πάλη , οι μαχητές της Χεζμπολάχ , οι εθνικοεπαναστατικές δυνάμεις της Ευρώπης , όπου χτυπάει η καρδιά του αγώνα ενάντια στην Καπιταλιστική βαρβαρότητα και την Σιωνιστική Κυβέρνηση Κατοχής ( ZOG ).



Μποϋκοτάζ στις φυλλάδες της αστικής ακροδεξιάς που παραπλανούν την Εθνικοεπαναστατική νεολαία !


Ούτε ένα ευρώ στους Σιωνιστές και τις επιχειρήσεις που στηρίζουν τα Σιωνιστικά στρατεύματα !


Αλληλεγγύη στην Χαμάς και την Χεζμπολάχ !


Αλληλεγγύη στους Παλαιστίνιους μέλη οργανώσεων που συμμετέχουν στην αντίσταση και βρίσκονται στη χώρα μας !



Εκ μέρους της σ.ο. του Μαύρου Κρίνου ευχαριστούμε τον σύντροφο Τ. Προμηθέα για το σχετικό βίντεο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.