Ο Καπιταλισμός είναι ο αληθινός εχθρός: (κάποιες σκέψεις σχετικά με το καπιταλιστικό σύστημα εξουσίας)



του Έσπερου.



Για να πραγματοποιήσεις έναν αγώνα πρέπει να γνωρίζεις πολύ καλά τον εχθρό. Ο εχθρός, για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Έλληνας, είναι ο καπιταλισμός. Η οικονομική κρίση δυναμώνει τον καπιταλισμό και προέρχεται από τον καπιταλισμό.



Οι Εβραίοι τοκογλύφοι θέλουν να κερδίσουν από το αίμα των λαών τη «φούσκα» που οι ίδιοι δημιούργησαν. Το κέρδος είναι η βασική αρχή του Καπιταλισμού, όχι όμως για το λαό αλλά για τους τοκογλύφους. Το κέρδος στην καπιταλιστική κοινωνία σχετίζεται με την υπεραξία, που προέρχεται από την εκμετάλλευση της εργατικής τάξης, η οποία αποτελεί το μέσο για τη συσσώρευση κεφαλαίου. Την υπεραξία αυτή όμως δεν την καρπώνεται ο παραγωγός (εργάτης ή αγρότης) αλλά ο μεταπράτης.



Ο καπιταλισμός είναι ένα οικονομικό σύστημα που χαρακτηρίζεται από τη διαρκή συσσώρευση κεφαλαίου, από την επένδυση αυτού του κεφαλαίου με μοναδικό σκοπό το κέρδος, από το σχηματισμό της τάξης που κατέχει τα μέσα παραγωγής (αστικής) και από την υπερδιόγκωση της σημασίας των αστικών κέντρων που αποτελούν το επίκεντρο της οικονομικής, πολιτικής και πολιτιστικής ζωής κάθε χώρας.





Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα (τράπεζες), τα οποία ελέγχονται από τους Σιωνιστές τοκογλύφους, επιλέγουν και χρηματοδοτούν τους επιχειρηματίες για να ιδρύσουν τις επιχειρήσεις τους.



Μετά τους υποχρεώνουν να επιστρέφουν τα δανεικά με τόκους και τους δίνουν το δικαίωμα να εκμεταλλεύονται με κάθε τρόπο την εργατική τάξη για να αυξήσουν τα κέρδη τους.



Ο φιλελευθερισμός είναι το ναρκωτικό των λαών.


Οι πλουτοκράτες λένε με σαρκασμό στους εργαζόμενους:




«είστε ελεύθεροι να δουλεύετε όπου θέλετε κανείς δεν σας υποχρεώνει να δεχθείτε τη μια ή την άλλη λύση.


Παρ΄ όλα αυτά και επειδή είμαστε οι πλούσιοι σας προσφέρουμε τους όρους μας. Εσείς σαν ελεύθεροι πολίτες δεν είστε υποχρεωμένοι να τους δεχθείτε αν δεν θέλετε.


Όμως αν εσείς οι φτωχοί πολίτες δεν δεχθείτε τους όρους που σας βάζουμε, θα πεθάνετε από πείνα».



Εκείνο που φανερώνει η σημερινή οικονομική κρίση είναι ότι ο πλούτος που υπάρχει στα χαρτιά, είτε είναι δολάρια είτε μετοχές είτε ομόλογα, δεν είναι πραγματικός, αλλά σε μεγάλο βαθμό πλασματικός, εικονικός χάρτινος πλούτος.




Και για να βοηθήσουν οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι τις ντόπιες και πολυεθνικές επιχειρήσεις να βρούνε «φτηνό» εργατικό δυναμικό, μεταφέρουν από κάθε γωνιά της γης εκατομμύρια λαθρομετανάστες, πρόθυμους να δουλέψουν σαν απεργοσπάστες, ανασφάλιστοι και χωρίς να υπογράψουν κάποια συλλογική σύμβαση.



Οι μετανάστες (νόμιμοι και λαθραίοι) ζούνε μια καλύτερη ζωή από τους φόρους που πληρώνει ο ελληνικός λαός. Η παγκοσμιοποίηση θέλει να δημιουργήσει στην πατρίδα μας γκέτο που θα μπορεί να τα ελέγχει πιο εύκολα. Γιατί οι σκλάβοι ελέγχονται πιο εύκολα από τους ελεύθερους.


Το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες θα λυθεί με την άμεση απέλαση. Πρώτα θα τους εκπαιδεύσουμε σε ειδικά σχολεία, να τους μάθουμε να μισήσουν τον καπιταλισμό και μετά θα τους στείλουμε πίσω στην πατρίδα τους.


Οι Εβραίοι μοιράζουν τους ρόλους σε κάθε λαό. Τώρα θέλουν να μεταμορφώσουν την Ευρώπη σε πολυφυλετική χαβούζα, ώστε να διαλυθεί κάθε εργασιακό δικαίωμα που κατακτήθηκε με αγώνες ετών. Στην Κίνα έχουν αναθέσει το ρόλο του παραγωγού φτηνών και χαμηλής ποιότητας προϊόντων. Η Ρωσία ανέλαβε το ρόλο, που είχε πριν λίγα χρόνια η Ευρώπη, να καταναλώνει με δανεικά.


Περιμένουμε βοήθεια από το μόρφωμα που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση. Που αποτελείται από στρατιές γραφειοκρατών και τεχνοκρατών που προσκυνάνε τα οικονομικά λόμπυ. Ανθρώπων στην πλειονότητα τους χωρίς πατρίδα, χωρίς ευαισθησία που βλέπουν όλα τα προβλήματα ως μαθηματική εξίσωση και τους πολίτες ως αριθμούς αδιαφορώντας για τις ανάγκες τους


Στην πατρίδα μας οι τοκογλύφοι, με τη βοήθεια των συνεργατών τους πολιτικών του κοινοβουλευτισμού, δημιούργησαν πρώτα τη «φούσκα» του χρηματιστηρίου και άρπαξαν τα χρήματα που είχαν αποταμιεύσει οι πολίτες. Μετά έμαθαν τους πολίτες να καταναλώνουν με δανεικά και τέλος τους έκοψαν τα δανεικά για να τους αναγκάσουν να υποταχθούν και να αποδεχτούν τους κατακτητές τους.


Γιατί το μνημόνιο που υπόγραψαν οι πολιτικοί είναι συνθήκη υποταγής στους κατακτητές. Και γνωρίζουμε κάθε κατακτητής θέλει να εξαθλιώσει τον υποταγμένο.




Αυτό που μένει είναι να βυθιστεί η χώρα στην ανέχεια και τη φτώχεια.



Θέλουν να εξαφανίσουν την φυλή και το έθνος.







Οι φόροι θα στραγγίξουν οικονομικά τη μεσαία τάξη και θα εξαθλιώσουν τον Έλληνα εργαζόμενο. Μας λένε ότι χρωστάμε αλλά κανείς δεν μας λέει πόσα και που τα χρωστάμε.



Το ανήθικο όμως είναι ότι οι θυσίες του λαού μας γίνονται για να ξαναρχίσουν οι κατακτητές να μας δανείζουν και να ζούμε πάλι μέσα σε μια πλασματική οικονομία.




Οι πεινασμένοι έχουν ανάγκη από ψωμί και όχι από ελπίδα.




Όλα τα παραπάνω τα αναφέρω σε μια προσπάθεια να γνωρίσουμε τον καπιταλισμό για να τον πολεμήσουμε.



Και σίγουρα δεν γίνεται επανάσταση με χειραψίες με το εγχώριο πολιτικό «star system», όπως αυτή που είδαμε στο Δήμο Αθηναίων, μεταξύ Μιχαλολιάκου και Ψινάκη.



Να θυμίσουμε ότι ο Ηλίας Ψινάκης ήταν ο μάνατζερ του Σάκη Ρουβά στη κατάπτυστη συναυλία που έδωσε στην πράσινη γραμμή της Κύπρου το 1996, πάνω από τα οστά των Ελλήνων ηρώων και μάλιστα τη μέρα εορτασμού της ποντιακής γενοκτονίας την 19η Μαίου. Πολύ γρήγορα ξεχνάνε κάποιοι δήθεν «εθνικιστές» ...






Πολλοί θα περίμεναν όλες αυτές τις ημέρες να αναλωθούμε σε προκλητικά σχόλια ύβρεις και χαρακτηρισμούς σχετικά με τις γνωστές χειραψίες ... και γνωριμίες του αρχηγού της "Χρυσής Αυγής".



Ειλικρινά δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια και άσκοπες συζητήσεις ή σχόλια όταν υπάρχουν φωτογραφίες όπως η παραπάνω.



Ηλίας Ψινάκης ο άνθρωπος που κατασκεύασε την μαριονέτα Sakis (ένα ακόμα μουσικό ανδρείκελο του νεου οθωμανικού επεκτατισμού) και υπηρετεί μέχρι σήμερα πιστά το σάπιο star system - την λερναία ύδρα του καπιταλισμού - το οποίο μολύνει με τόνους προπαγάνδας τα μυαλά της ελληνικής νεολαίας.



Αυτός είναι ο Ηλίας Ψινάκης κύριοι της ηγεσίας της "Χρυσής Αυγής" ...




Ο Κοινοβουλευτισμός είναι ανίκανος να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του ελληνικού λαού. Έχει τη δύναμη μόνο για να καταστρέψει την πατρίδα μας. Τα λόγια των αστών πολιτικών είναι «ξύλινα» χωρίς ουσία και δεν δίνουν λύσεις στα καθημερινά προβλήματα. Το κράτος λειτουργεί αντεθνικά. Το κράτος είναι εχθρός του ελληνικού λαού.



Στην Ελλάδα καταγράφεται το μεγαλύτερο παράδοξο, να εμφανίζει ο κυρίαρχος λόγος (οι πολιτικοί που κυβέρνησαν) ως κύριο υπαίτιο για τα χάλια του ελληνικού καπιταλισμού το δημόσιο υπάλληλο.



Υπό κατηγορία βρίσκεται ο δημόσιος υπάλληλος, ενώ αποκρύπτεται ο πραγματικός υπεύθυνος: οι δυνάμεις που χρησιμοποίησαν το ελληνικό κράτος ως λάφυρο, ως πηγή εύκολου κέρδους μαζί με τους πολιτικούς εκπροσώπους τους.Οι πολιτικοί έφτιαξαν κατ' εικόνα και ομοίωσή τους τον κρατικό μηχανισμό.



Τώρα κατηγορούν τους δημόσιους υπάλληλους που οι ίδιοι λάδωσαν, οι ίδιοι διέφθειραν και τους έκαναν συνένοχους στο σύστημα που αυτοί έστησαν.Οι ανήθικοι πολιτικοί μεταμόρφωσαν τους δημοσίους υπαλλήλους σε «μισθοφόρους» ψηφοφόρους των αστικών κομμάτων τους.Τα αφεντικά του συστήματος καταγγέλλουν τους διεκπεραιωτές των υποθέσεων τους.



Και σίγουρα είναι προδοτικό για έναν που θέλει να λέγεται εθνικιστής ή εθνικοσοσιαλιστής να υπηρετεί τις μυστικές υπηρεσίες αυτού του διεφθαρμένου κράτους.



Πρέπει να απομονώσουμε τους ρουφιάνους της ασφάλειας που κυκλοφορούν μεταξύ μας και δηλητηριάζουν τις ιδέες μας.


Εμείς δεν έχουμε καμιά σχέση με το συντηρητισμό. Αντίθετα λειτουργούμε με ριζοσπαστισμό, πάθος, πραγματισμό και ζούμε πέρα από τα όρια.




Αυτό που πρέπει να αντιληφθούν οι συναγωνιστές, εθνικοσοσιαλιστές και εθνικιστές, είναι ότι δεν θα επικρατήσουμε αν δεν οργανώσουμε ένα κίνημα που να αποτελείται από καθαρούς ανθρώπους, που να λάμπουν και να εμπνέουν με την πίστη στην πατρίδα, την ανιδιοτέλεια, την αυτοθυσία, τα ιδανικά τους, την καθαρότητα του χαρακτήρα και της ψυχής τους, το ιδεολογικό και πνευματικό τους επίπεδο και τον τρόπο ζωής τους.



Μέσα από τη σύνθεση θα αποκτήσουμε μια ιδεολογική βάση για να αντιμετωπίσουμε τον καπιταλισμό. Χρειάζεται να μπουν οι βάσεις ενός πραγματικά αδέσμευτου επαναστατικού κινήματος, που θα συνδυάζει τις εθνικές και κοινωνικές διεκδικήσεις.



Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε στην πατρίδα μας ένα ριζοσπαστικό δυναμικό αντικαπιταλιστικό μέτωπο.



Καλούμε όλους όσους έχουν στόχο την κατάρρευση του καπιταλισμού να σταθούν δίπλα μας. Δεν είμαστε οι τελευταίοι από αυτούς που έφυγαν … είμαστε οι πρώτοι από αυτούς που θα έλθουν.


Και μην περιμένετε να κάνουμε αγώνα μέσα από την τηλεόραση.Οι ηγέτες μας θα αναδειχτούν μέσα από τους αγώνες. Χρειάζεται να μιλάμε σε κάθε πολίτη από πόρτα σε πόρτα και από γειτονιά σε γειτονιά. Η παρουσία μας δίπλα στο λαό είναι απαραίτητη σε αυτές τις δύσκολες ώρες.



Η φτώχεια θα κλείσει τον Έλληνα στο σπίτι του, εκεί θα πρέπει να τον συναντήσουμε.



Και ας ακολουθήσουμε επιτέλους τη ρήση του Περικλή Γιαννόπουλου:



«Μπήκαν οι κλέφτες στο μαντρί ; Αν σου βαστάει έμπα και διώξτους !».

2 σχόλια:

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.