Εκλογές 2012: Αποχή !Οι 'Ελληνες καλούνται ξανά στις κάλπες για να αποφασίσουν ποιος θα τους διαφεντέψει. 'Ενα νέο θέατρο σκιών με πρωταγωνιστές τους κλέφτες της πολιτικής ζωής και κομπάρσους τους ψηφοφόρους λαμβάνει χώρα στον τόπο μας και το τέλος του έργου δεν προμηνύεται ευχάριστο. Η κάλπη ως "υπέρτατος κριτής" και εκφραστής της "βούλησης του λαού" θα βγάλει και πάλι ως νέο πρωθυπουργό ενός ήδη διαλυμένου και διεφθαρμένου κράτους, έναν εκ των αρχηγών των δύο μεγάλων κομμάτων. 


Οι περισσότεροι συμπατριώτες μας δε φαίνονται να ξυπνούν από το χρόνιο λήθαργό τους ούτε τώρα που θίγεται άμεσα το προσωπικό και το οικονομικό τους συμφέρον. Η εθνική και κοινωνική απαξίωση και ταπείνωση ενός ολόκληρου έθνους, κατά τα τελευταία σαράντα τουλάχιστον έτη διακυβέρνησης της χώρας μας από τα μέλη και τους φορείς της οικογενειοκρατίας, είτε παραβλέπονται στο βωμό μιας κάποιας αόριστης "δημοκρατικότητας" και "ελευθερίας του λόγου", είτε δεν υφίστανται καν για κάποιους άλλους οι οποίοι εγωιστικά και διακατεχόμενοι από άκρατο ατομικισμό κοιτάζουν μονάχα τη δική τους βολή και άνεση. 


Αναλογιστείτε μόνο πώς θα χαρακτηριστεί κάποιος αν τολμήσει να ασκήσει την παραμικρή κριτική εναντίον του δημοκρατικού πολιτεύματος. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, οι δύο δηλαδή κύριοι υπαίτιοι της κατάντιας μας, συνεχίζουν σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις να μην πέφτουν κάτω από το 25-30 % συνολικά, παρά τα όσα έχουν διαπράξει εις βάρος του ελληνικού έθνους. Δυστυχώς οι 'Ελληνες δεν έχουν σταματήσει να εθελοτυφλούν και να δέχονται απαθέστατα τις αποφάσεις που άλλοι παίρνουν γι' αυτούς. 


Οι ρίζες τους ραγιαδισμού και της υποδούλωσης σώματος και πνεύματος είναι πολύ βαθειές και μάλλον χρειάζεται ένα ισχυρό σοκ στους περισσότερους συμπατριώτες μας, έτσι ώστε αυτές να ξεριζωθούν μια και καλή. Το σοκ αυτό,όπως αποδεικνύεται, δεν ήταν η προσχώρηση ή καλύτερα η παράδοση της χώρας στο ΔΝΤ και τα κοράκια της τρόικας, όπως δεν ήταν και το ξεπούλημα του κυπριακού Ελληνισμού,το σκάνδαλο Κοσκωτά, τα 'Ιμια, το χρηματιστήριο, τα ομόλογα, η Siemens, το Βατοπέδι και όλες οι άλλες αμαρτίες του πολιτικού κατεστημένου. Φαίνεται πως το βαρέλι έχει ακόμα αρκετό περιθώριο μέχρι τον πάτο προς τον οποίο βυθιζόμαστε ολοταχώς.


για περισσότερα στον σύνδεσμο εδώ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου