Αυτονομία και Ελευθερία !Επιλέξαμε συνειδητά από το 2007 το δύσβατο μονοπάτι της Εθνικιστικής Αυτονομίας. Σε μια εποχή που η πλειοψηφία του "χώρου" προσκυνούσε τον χρυσό μόσχο της ακροδεξιάς και προτιμούσε να χώσει το κεφάλι στην άμμο παρά να αντιμετωπίσει τις εξελίξεις. Σε μια εποχή που κυριαρχούσε η άποψη "όλοι καλοί είναι" ακόμα και αν αυτό σήμαινε συμπόρευση με τσαρλατάνους και κομματικούς τσιφλικάδες.

Σε αυτή την πορεία πολλοί και πολλές ακολούθησαν την ίδια αυτόνομη πορεία ακόμα και αν διαφωνούσαν μαζί μας. Το τι καταφέραμε και το τι δεν καταφέραμε είναι μια άλλη ιστορία.

Οι εξελίξεις στον λεγόμενο "χώρο" επιβεβαιώνουν τα όσα γράφαμε στα άρθρα μας πριν ελάχιστα χρόνια. Σήμερα που οι καιροί είναι ακόμα πιο σκοτεινοί κάποιοι επιλέγουν να μας βομβαρδίζουν με μηνύματα απορίες και ερωτήσεις ακόμα και αν οι απαντήσεις είναι μπροστά στα μάτια τους,

Το ξεκαθαρίζουμε λοιπόν. Η αυτονομία για εμάς είναι μέσο και όχι αυτοσκοπός. Κύριος λόγος της όποιας δραστηριότητας είναι η ενίσχυση της Ιδέας και ουδέποτε η προσωπική προβολή ή το οποιοδήποτε κέρδος κάθε είδους.

Οι θέσεις μας και οι απόψεις μας είναι ξεκάθαρες πιστεύουμε ακράδαντα στην ενότητα και την αλληλεγγύη αλλά απορρίπτουμε χωρίς δισταγμό συμπεριφορές που περιέχουν ειρωνεία και δόλια σκέψη.

Όποιοι διαφωνούν με τα άρθρα μας, τις δημοσιεύσεις ή τις απόψεις μας δεν έχουν παρά να μας σβήσουν τόσο στον διαδικτυακό όσο και στον πραγματικό κόσμο. Αντέξαμε πολλά χρόνια χωρίς ιδεολογικούς κοτζαμπάσηδες είναι σίγουρο ότι θα προχωρήσουμε και στο μέλλον χωρίς αυτούς διότι απλά η Ιδέα και μόνο αξίζει τα πάντα !

Οι συντρόφισσες και οι σύντροφοι που θέλουν μέσω του επίσημου ιστολογίου του "Μαύρου Κρίνου" να αρθρογραφήσουν για διάφορα θέματα ή να ενημερώσουν σχετικά με την επικαιρότητα καθώς και να προβάλλουν απόψεις δράσεις παρεμβάσεις καλλιτεχνικές κινήσεις και ότι άλλο συμβάλλει στην ενίσχυση της Ιδέας δεν έχουν παρά να στείλουν στο mavroskrinos@gmail.com

εκ μέρους της συντακτικής ομάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου