Ο Φάρος για μια Εθνική Επιστροφή.



του Ιάσωνος Παλαντίνη.


Α.ΕΙΣΑΓΩΓΗ



Η λέξη Μοντέρνος σημαίνει σύγχρονο και καινοτόμο, ακυρώνοντας ουσιαστικά κάθε τι το Παραδοσιακό. Η τάση του ανθρώπου προς το σύγχρονο γίνεται άμεσα η αιτία να θάψει το παρελθόν του, τις αξίες, τα ήθη και έθιμα του, τις Πατρώες θρησκείες του, ουσιαστικά αποποιείται την ίδια του την Εθνική ταυτότητα - τον Πολιτισμό του και κατ’ επέκταση τις ίδιες του τις Ρίζες. Ξεχνάει πως για να τείνει προς το μέλλον το παρελθόν είναι η βάση για να προχωρήσει.

Το μέλλον χωρίς το παρελθόν είναι χτίσιμο κάστρου στην άμμο. Ως Έθνος έχουμε την τάση να ξεχνάμε πολύ γρήγορα και να κατηγορούμε πολύ εύκολα τους άλλους χωρίς να γυρίσουμε καν το κεφάλι πίσω να δούμε τι λάθη έχουμε κάνει, παρά μόνο με ύφος βασιλέα και εγωισμό μικρού παιδιού συνεχίζουμε ο κάθε ένας από εμάς και στη συνέχεια όλοι μαζί τον Εθνικό μας αφανισμό.


Υπάρχει διέξοδος;


Χωρίς να γίνομαι απλά ένας ονειροπόλος πιστεύω πως ναι και μας το έχει διδάξει το παρελθόν. Χρειάζεται να αντισταθούμε σθεναρά σε κάθε τι που κατασπαράζει τις συνειδήσεις μας και την Εθνική μας ταυτότητα είτε υλικό, είτε ιδεολογικό. Χρειάζεται να ορθώσουμε τις ‘’ασπίδες’’ τις πνευματικές απέναντι στα κοράκια που μέμφονται τον Ελληνισμό. Ο μόνος δρόμος η Εθνική Επιστροφή.








Β.ΕΘΝΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ



Ο ι νεοέλληνες αυτή τη στιγμή ενεργούμε μονάχα ως δέκτες και εντολοδόχοι, ανίκανοι για οποιασδήποτε μορφής αντίσταση και πάλη, μοιάζουμε περισσότερο με Δυτικό μαζάνθρωπο. Καταλαβαίνουμε πως είμαστε αυτόχειρες δεν κατανοούμε το γιατί, η απάντηση βρίσκεται στο παρελθόν όπως αναφέρθηκα παραπάνω. Υπέρμαχοι μιας δημοκρατίας που το μεγαλύτερο μέρος της Λαϊκής μας Κοινότητας δεν γνωρίζει την προέλευση και την γέννηση της.




Ο αντίκτυπος της Γαλλικής Επανάστασης στα 1789 και η εγκαθίδρυση της Καπιταλιστικής δημοκρατίας στην Ευρώπη είναι πλέον τρόπος ζωής. Μιας δημοκρατίας των ελεύθερων αγορών, των φθηνών εργατικών χεριών ακόμα και με την εισροή μεταναστών για την ομαλή μας μετάβαση στην Παγκοσμιοποίηση. Στόχος λοιπόν για τον απόλυτο έλεγχο των ‘’Λίγων’’ στους πολλούς η διαγραφή των εθνικών ταυτοτήτων και η μόνιμη αποκοπή από το παρελθόν, ένα Έθνος, μια Φυλή - τη Φυλή των Νεκρών.



Η κοινωνική διάσπαση που υφιστάμεθα είναι αποτέλεσμα αυτής της δημοκρατίας λοιπόν, το σίγουρο είναι πως οι ‘’Λίγοι’’ με τους υποτακτικούς τους ξέρουν πολύ καλά τι θα σημάνει μια Εθνική Εξέγερση εναντίον τους, ξέρουν πολύ καλά πως η λέξη ‘’Αλληλεγγύη’’ είναι η ταφόπλακα στα σχέδια τους, οπότε ένας από τους άσσους που παίζουν είναι η ιδεολογικοπολιτική προσβολή μας. Πέρα από κάθε ιδεολογία και κομματική ταμπέλα  έχουμε κάτι κοινό που υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να μας κάνει Ένα. Τη Φυλή μας.


Σε εθνικό επίπεδο τα χτυπήματα είναι επίσης απανωτά, αρκεί να ρίξουμε μια ματιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η εικόνα είναι αποκαρδιωτική. Πάσης φύσεως δηλητηρίαση της Εθνικής ταυτότητος, από το πώς γράφουμε βλέπε (greeklish?),το πώς εκφραζόμαστε, το πως σκεπτόμαστε. Η Σιωνιστική ακροδεξιά κάνει τη δουλειά που της έχουν αναθέσει και κατά γενική ομολογία τα καταφέρνει. Όταν λοιπόν έχεις ειδικά μια νεολαία η οποία δεν ξέρει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ και το τονίζω ιστορία του Έθνους της είναι εύκολη λεία για τα ανθελληνικά κοράκια. Συμπερασματικά φτάνουμε στην πολύ απλή διαπίστωση πως το εκπαιδευτικό σύστημα δεν είναι ερείπιο αλλά όπλο στο χέρι του εχθρού.


Βαθιά κοιμώμενοι  συνεχίζουμε να αποδομούμε το Έθνος μας, βαθιά κοιμώμενοι θα «ανακαταλάβουμε την Κωνσταντινούπολη», βαθιά κοιμώμενοι θα υιοθετήσουμε ξένες αξίες και ξένα προγράμματα για την ανάταση την Εθνική και Κοινωνική. Η λύση είναι μπροστά μας καιρό τώρα, μόνο που τρομάζουμε να την σκεφτούμε. Η λύση είμαστε Όλοι μας! Η τρικυμία είναι όντως τρομακτική αλλά ο Φάρος για μια Εθνική Επιστροφή βρίσκεται στη θέση του και μας περιμένει.




Γ.ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ



Όταν τα υγιή κύτταρα ενός οργανισμού επιτίθενται στα καρκινικά τα εξολοθρεύουν, έτσι είναι και η βάση ενός Έθνους και έτσι θα έπρεπε να λειτουργεί. Το Α και το Ω είναι η εκπαίδευση, η κατά Πλάτωνα, πρώτα έπλαθε προσωπικότητες και συν τω χρόνω λάμβαναν γενική και ειδική παιδεία(γνώση).Γίνεται εμφανές πως υπάρχει έλλειψη προσωπικοτήτων και ο στόχος μας θα πρέπει να είναι το χτίσιμο αυτών.



Επιγραμματικά θα αναφέρω τους κύριους τομείς για μια Εθνική Επιστροφή:



1)Εκπαιδευτικό Σύστημα στα Πλατωνικά πρότυπα.
(Τα Αρχαία Ελληνικά επιβεβλημένα από την Πρώτη Τάξη όπως και η Ελληνική Ιστορία).
2)Εθνικό Κέντρο Επιστημών.
(Θα ασχολείται κατ’ αποκλειστικότητα με έρευνες που θα αφορούν το Έθνος).
3)Εθνικό Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών.
4)Εθνικό Αθλητικό Πανεπιστήμιο.
5)Στρατιωτική εκπαίδευση αρρένων - θηλέων και άμεση οπλοκατοχή τους για τη δημιουργία ενός Πανεθνικού Λαϊκού Στρατού.
6)Σταδιακή ανάπλαση της Αττικής και των περιφερειών.
7)Επιστροφή στην Ελληνική Μητέρα Φύση και τη μαγεία που μόνο εκείνη προσφέρει.

Πιστεύω πως αυτοί είναι οι βασικότεροι στόχοι δημιουργίας μιας Ελληνικής Κοινωνίας απρόσβλητης από κάθε εχθρικό παράγοντα. Ο έχων συνείδηση και ταυτότητα δεν έχει να φοβάται, παρά μόνο να χτίζει με το Έθνος του και για το Έθνος του.



Δ.ΕΠΙΛΟΓΟΣ



Η πραγματοποίηση για μια Εθνική Επιστροφή δεν είναι ένα όνειρο, αρκεί να υπάρχει Θέληση και Πίστη για το τι μπορούμε να καταφέρουμε Όλοι μαζί! Να γίνουμε γενναίοι γιατί το βάρος που θα πρέπει να κουβαλήσουμε είναι μεγάλο. Να ορθώσουμε τα χαμένα Εθνικά Σύμβολα. Να μπολιαστούμε στα όνειρα του Περικλή Γιαννόπουλου και του Ίωνος Δραγούμη για το Έθνος και τη Φυλή.



‘’Οι Ρίζες μας δεν χάνονται, παρά μόνο τρέφονται βαθιά στα έγκατα της Ελληνικής Γής ώσπου να γεννηθούν πιο δυνατές.’’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.