Στέκει ξεκάθαρα μπροστά μας το δημοκρατικό κτήνος και μας χαρίζει απειλητικά χαμόγελα που κόβουν σαν μαχαίρια …


του  Wolverine

Αναμενόμενο το χτεσινό γεγονός. Η διχόνοια και η εμφυλιοπολεμική λογική καλλιεργήθηκε έντονα τα τελευταία χρόνια από όλα τα αστικά κόμματα αλλά και από την συντριπτική πλειοψηφία των ατόμων που δηλώνουν ότι τάχα «νοιάζονται για το μέλλον της κοινωνίας». Όσο τυχαία είναι η επίθεση στο Πέραμα άλλο τόσο τυχαία … είναι και η προβολή της θέσης των Σταλινικών ότι «θα τους καρφώσουμε τα σφυροδρέπανα στην καρδιά».





Παραμονές απεργιακών κινητοποιήσεων συμφέρει τους πάντες - και κυρίως τους κομματάρχες - να υπάρξουν νεκροί από οποιαδήποτε πλευρά με στόχο να υπάρξει συσπείρωση στην βάση των «άκρων» όμως με άμεσο επακόλουθο την αναζωογόνηση της καθεστωτικής δομής και παρουσίας μέσα στα κλιμάκια της εξουσίας. Αν το γεγονός της Αμφιάλης δεν είναι μια ακόμη σύγκρουση μεταξύ οπαδών που τυγχάνει να είναι σχετικά «πολιτικοποιημένοι», τότε είναι ένα ακόμη επεισόδιο μεταξύ ανθρώπων της άκρας δεξιάς και της άκρας αριστεράς που φέρονται όχι ως πολιτικά όντα αλλά ως «οπαδοί».

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι εκείνη την ημέρα τόσο ο φερόμενος ως δράστης 45χρονος αλλά και ο νεκρός 34χρονος προτίμησαν να σπαταλήσουν πολύτιμο χρόνο από την ζωή τους για να παρακολουθήσουν την «αγωνιστική» πορεία ενός μαγαζιού που ονομάζεται ποδοσφαιρική ομάδα. 
Έτσι λοιπόν σε μια λαϊκή συνοικία όπου νέοι άνθρωποι αυτοκτονούν και οικογένειες διαλύονται γιατί δεν έχουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς ή δεν μπορούν να βρουν φαγητό, ένας έλληνας εργάτης καρφώνει το μαχαίρι στην καρδιά ενός άλλου έλληνα εργάτη ενώ την ίδια στιγμή οι εξουσιαστές γελάνε με το θέαμα του αλληλοσπαραγμού του ελληνικού προλεταριάτου. 


Βούτυρο στο ψωμί της εξουσίας η εν λόγω εξέλιξη, αφορμή για τεταμένο κλίμα το περιστατικό. Ναι είναι αλήθεια, ο 34χρονος αριστεριστής υπνωτισμένος από το αντιφασιστικό δηλητήριο που σπέρνει ο Κωνσταντίνου και η παρέα του δεν θα το σκεφτόταν και πολύ για να κάνει το ίδιο σε έναν «φασίστα». Από την άλλη μεριά κάποιος με 2 παιδιά στο σπίτι να τον περιμένουν και με δυσκολία στο μεροκάματο προτίμησε να εμπλακεί σε μια κατάσταση άνευ ουσιαστικού στόχου και να ρισκάρει τα πάντα για να στείλει στο χώμα όχι τον πρεζέμπορο που πουλάει ηρωίνη κάτω από το σπίτι του, όχι τον πολιτικό που ψήφισε το μνημόνιο, όχι έναν ένστολο πραιτοριανό που φυλάει τα κοινοβουλευτικά κοπρόσκυλα αλλά έναν 34χρονο που ήξερε από παλιά και μέχρι χτες μπορεί και να έπιναν καφέ δίπλα δίπλα.


Δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει νεκρός ανάμεσα στους λεγόμενους «ακροδεξιούς» και «ακροαριστερούς». Πολλοί οργίστηκαν με τον φόνο του Φύσσα και ζητούν … εκδίκηση. Ξεχνούν όμως ότι οι ίδιοι ξεκίνησαν το «γαιτανάκι» μίσους ουρλιάζοντας για «νέο γύρο», «εμφύλιο τώρα» τον καιρό που κάποιοι υπνωτισμένοι από την προπαγάνδα του συστήματος δεν είχαν απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα.


Κάθε ενέργεια τους δεν είναι ένα πλήγμα στο καθεστώς που καταδυναστεύει τον λαό μας, αλλά νερό στον μύλο μιας διαμάχης που χωρίζει την ενότητα ανθρώπων με κοινή καταγωγή. Είναι σίγουρο ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και άλλοι νεκροί και θα επιβεβαιωθούμε σε όλα όσα γράφαμε πριν χρόνια - σχετικός σύνδεσμος εδώ - σχετικά με το θέατρο σκιών και την ενίσχυση της καταστολής.

Καλούμε τους Συναγωνιστές να μην πέσουν θύματα της παραπληροφόρησης και των κομματικών σχεδιασμών αλλά να συνειδητοποιήσουν ότι ο εχθρός είναι στο Σύνταγμα και κυκλοφορεί με ακριβές λιμουζίνες, τρώει σε εστιατόρια πολυτελείας ενώ ανάμεσα σε άλλα … καθορίζει το μέλλον μας! Όπως γράφει και ο Εθνικοσοσιαλιστής Αριστοτέλης Καλέντζης «γνωρίζουμε υπέρ ποίου και κατά ποίου πολεμάμε, διότι πολεμάμε, γνωρίζοντας ότι πρέπει να πολεμήσουμε!»

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος19/9/13 2:03 μ.μ.

    "Αν το γεγονός της Αμφιάλης δεν είναι μια ακόμη σύγκρουση μεταξύ οπαδών που τυγχάνει να είναι σχετικά «πολιτικοποιημένοι», τότε είναι ένα ακόμη επεισόδιο μεταξύ ανθρώπων της άκρας δεξιάς και της άκρας αριστεράς που φέρονται όχι ως πολιτικά όντα αλλά ως «οπαδοί».

    Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι εκείνη την ημέρα τόσο ο φερόμενος ως δράστης 45χρονος αλλά και ο νεκρός 34χρονος προτίμησαν να σπαταλήσουν πολύτιμο χρόνο από την ζωή τους για να παρακολουθήσουν την «αγωνιστική» πορεία ενός μαγαζιού που ονομάζεται ποδοσφαιρική ομάδα."

    Γι' αυτό σας διαβάζω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.