Εθνικοσοσιαλιστική Στρατιά Αθηνών (Τιμή στην Εθνικοσοσιαλιστική Νεολαία)



Εθνικοσοσιαλιστική Νεολαία Ελλάδος: η σπορά της οργής

Ο επιδοτούμενος κρατικός αντιφασισμός, η σιωνιστική προπαγάνδα των μμε, τα φερέφωνα της κρατικής εκπαίδευσης καθώς και οι προβοκάτσιες της αστικής ακροδεξιάς δεν κατάφεραν να πλήξουν καίρια τους Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές. 

Παρόλο την επικοινωνιακή ζούγκλα του συστήματος  χιλιάδες νέοι και νέες, Αυτόνομοι /Ανένταχτοι Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες σε πείσμα όλων συνεχίζουν να προασπίζονται την Ιδέα και την πολιτική κληρονομιά του Ελληνικού Εθνικοσοσιαλισμού χωρίς να πέφτουν στην παγίδα της εγχώριας «ακροδεξιάς». 

Χιλιάδες σήμερα δηλώνουν ΖΩΝΤΑΝΟΙ για την αλήθεια, την Τιμή και την Αξιοπρέπεια μιας Ιδεολογίας που είναι ο θανάσιμος εχθρός του παγκόσμιου τοκογλύφου και παντοτινός πολέμιος της Καπιταλιστικής τάξης πραγμάτων. 


"Στον κόσμο των Δημοκρατών είμαστε όλοι νεοναζί!"

6 σχόλια:

  1. Εθνικιστής Ακροδεξιός31/5/14 4:58 μ.μ.

    Μόλις τσακίσουμε τελείως τα αναρχικά και αριστερά αρχίδια θα ρθει και η σειρά σας... Δεν είναι απειλή (ακόμα...) είναι προειδοποίηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/6/14 12:33 π.μ.

    H αντεπίθεση και ο αγώνας μέχρι την τελική νίκη χρειάζεται ΜΕΤΩΠΟ. Επι του προκειμένου ένα ΦΑΙΟΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ. Ο αγρότης και ο φοιτητής της Μακρονήσου είναι ο συνεχιστής του αγώνα του Κολοκοτρώνη. Η επαναστατική νεολαία της μεγάλης μας Πατρίδας πρέπει να μάθει να τιμά όλους όσους κυνηγήθηκαν ανηλεώς από το ανθελληνικό κράτος της αμερικανόδουλης-σιωνιστικής δεξιάς. Αντιλαμβάνομαι την οργή της νεολαίας και των Εθνικιστών-Εθνικοσοσιαλιστών απέναντι στο ΚΚΕ όμως ο αντικομμουνισμός δεν συνάδει με την Ε/Σ ιδεολογία καθώς ο Εθνικός και κυρίως ο Φυλετικός Σοσιαλισμός είναι ο πραγματικός Σοσιαλισμός-Κοινοτισμός. Οι συναγωνιστές πρέπει να καταλάβουν ότι η ιστορική διένεξη του β' μεγάλου πολέμου δεν πρέπει να επαναληφθεί. Τα SA αρικά και το NSDAP αργότερα προσέλκυσαν τεράστιο όγκο κομμουνιστών διότι οι τελευταίοι είδαν (άσχετα με τις διώξεις του 33',34') ότι το NSDAP είναι το μέλλον του Λαού της Γερμανίας !!! Αυτό πρέπει να κάνουμε και εμείς και όχι απλά να σκίζουμε με αντικομμουνιστικό μένος τις αφίσες κάποιων πράγματι κολλημένων,γραφειοκρατών και ότι άλλο θέλετε. Είπαμε το Φαιοκόκκινο Μέτωπο φοβούνται...αυτό πρέπει να χτίσει ο Λαός μας...από τα κάτω.
    υ.γ. δεν με ενοχλεί το σκίσιμο της αφίσας της Λαικής Συσπείρωσης...Λέω απλά ότι τα SA μπορεί μεν να έπεζαν ξύλο στις μπυραρίες με τους κομμουνιστές αλλά τελικά πολέμησαν μαζί ως το τέλος για το Ραιχ, ας μην το ξεχνάμε αυτό σύντροφοι. Πιστεύω ακράδαντα ότι στο τέλος του δρόμου, το DNA της Φυλής θα λειτουργήσει ξανά χωρίς ιδεολογικές προμετωπίδες.
    Με τιμή σε όλες τις Φρουρές του Αγώνα
    Για τον Λαό και την Πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως περιμένεις να αντιδράσει ο νεολαίος Εθνικοσοσιαλιστής απέναντι σε ένα κόμμα που τα μέλη του προστάτεψαν το κ(υ)νοβούλιο;

      Διαγραφή
    2. Συμφωνούμε ότι χρειάζεται συνεργασία με όλες εκείνες τις δυνάμεις πέρα από κομματικές ταμπέλες και τσιτάτα αλλά ας μην ξεχνάμε ότι τα σημερινά αστικά κόμματα και της αριστεράς και της δεξιάς είναι υπεύθυνα για την κατάσταση. Για να χτίσεις μια συνεργασία των "άκρων" θα πρέπει ο καθένας να είναι έτοιμος να σκίσει και τις γαλανόλευκες και τις κόκκινες αυταπάτες ...

      Διαγραφή
  3. Δημήτρης5/6/14 5:55 μ.μ.

    Σίγουρα μια τέτοια συνεργασία όσο δυναμική θα ηταν, άλλο τόσο απαιτητικές θα ήταν οι ζυμώσεις που θα χρειαζόταν να γίνουν ώστε να προκύψει ένας βιώσιμος συγκερασμός. Οι Αναρχικοί θα πρέπει να αναθεωρήσουν τη σημαίνει φασισμός και να ενημερωθούν περισσότερο περί της γνωστής ιστορικής παρεξήγησης. Στο μυαλό τους φασίστας είναι ο ακραίος κρατιστής/τύραννος που επιβάλλεται με τη βία. Οι εθνικιστές και ΕθνικοΣοσιαλιστές θα πρεπει να απομωνόσουν τα ακροδεξία στοιχεία και να αποτρέψουν το δηλητήριο του σωβινισμού, απο το οποιο μονοι κερδισμενοι ειναι οι παγκοσμιοι ισχυροι/κυβερνητες (διαιρει και βασιλευε κλπ). Θεματα εθνους, φυλης, ειναι επισης προφανως "κοκινα/γαλαζια" πανια και θεματα στα οποια γενικα κανενα απο τα δυο κινηματα δεν δεχεται συμβιβασμους.

    Το κοινο σημειο τομης ας ειναι η αυτονομια και η αυτοοργαν ωση των ζωων μας.

    ΥΓ Στην Ελλαδα δυστυχως ο εθνικισμος και ο "φασισμος" συνδεθηκε με τα σωματα ασφαλειας και το (παρα)κρατος. Αν ηταν αλλιως ισως ειχαν γινει ηδη τετοιοι συγκερασμοι.

    ΥΓ2 Αλλο να κραζεις τον ΚΚΕ, αλλο τον κομμουνισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.