Το τέρας της αστικής δημοκρατίας ενισχύει την πανοπλία του (ΙΙ) - ενάντια στις φυλακές υψίστης ασφαλείας -


του Wood Brother


Κομβικό σημείο αναφοράς των τελευταίων μηνών οι νέες φυλακές υψίστης ασφαλείας στον Δομοκό για τις οποίες έχουν γραφτεί τόσα πολλά και έχουν ειπωθεί ακόμη περισσότερα. Δεν μας εκπλήσσει στο ελάχιστο το γεγονός ότι πάντα σε περιόδους συσπείρωσης και «θωράκισης» της αστικής δημοκρατίας η καταστολή έπαιρνε νέα μορφή, ακόμη πιο αδυσώπητη και άγρια με εντελώς εμφανή τα σχέδια της πλήρους απομόνωσης των κρατουμένων και τελικό στόχο την οριστική εξόντωση αυτών που αμφισβητούν το καπιταλιστικό σύστημα εξουσίας.
Planet ZOG


Η γκιλοτίνα των «δημοκρατικών δυνάμεων», οι σύγχρονες τεχνικές βασανισμού, τα Γκουλάγκ, τα «λευκά κελιά» της Δυτικής Γερμανίας, καθώς και το Γκουαντάναμο στην Κούβα ή το κολαστήριο στο «Αμπού Γκράιμπ» της Βαγδάτης, ο εξοπλισμός με βαρύ οπλισμό της ελ.ας - αμέσως μετά την «χούντα» - από την Καραμανλική κουστωδία δεν υπήρξαν σε καμιά περίπτωση «προϊόντα» του Φασισμού ή της Αντιδημοκρατικής σκέψης αλλά ... γέννημα θρέμμα και σημαία της δημοκρατίας είτε με αριστερό είτε με δεξιό προσωπείο. Πρωτοπόροι διαχρονικά στην καταπίεση οι μασονοδεξιοί και οι πολιτικοί επίγονοι της Καραμανλικής κλίκας. Ποιος μπορεί να ξεχάσει ότι μεταπολεμικά αν εξαιρέσει κάποιος τα «Δεκεμβριανά» - όπου και εκεί ο ιθύνων νους της εκτέλεσης διαδηλωτών στο Σύνταγμα είχε την ίδια εθνική καταγωγή με την σημερινή παρασκηνιακή εξουσία - το μεγαλύτερο κόστος σε αίμα το πλήρωσαν οι Εθνικοεπαναστάτες κατά την διάρκεια πορείας υπέρ της ΕΟΚΑ Ά όταν οι χωροφύλακες με εντολές του μητραλοία Καραμανλή δολοφονούσαν άοπλους ριζοσπάστες Πατριώτες; 


Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι οι δημοκράτες σήμερα μαζί με τους παπάδες - ποιους άλλους - σπεύδουν να εγκαινιάσουν μια νέα φυλακή που ανοίγει, αφού γνωρίζουν ότι όσα περισσότερα είναι τα τετραγωνικά της κρατικής καταπίεσης τόσο περισσότερη ασφάλεια έχουν οι ίδιοι, τα εξουσιαστικά ιερατεία και οι κατοχικές πολιτικές δυνάμεις. 
Λευτεριά στους Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές που
εναντιώνονται στο κατοχικό καθεστώς του Σαμαρά!


Την δεκαετία του ’90 όταν Τούρκοι στρατονόμοι και στρατοχωροφύλακες έκαιγαν με καυστικά υγρά και έπνιγαν με χημικά αέρια τους Κούρδους εθνικοαριστερούς αντάρτες στις φυλακές της Ανατολίας θυμάμαι πόσο «κρότο» προξενούσε η σιωπή της πλειοψηφίας της ελληνικής αριστεράς. Μιας αριστεράς που έκλεινε κάποτε τα μάτια για τους διωγμούς των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου αλλά νοιαζόταν την ίδια στιγμή για τα δικαιώματα του παιδεραστή Κον Μπεντίτ ! Μιας αριστεράς που σήμερα κλείνει αυτιά και μάτια για τον βιασμό εξευτελισμό και εκτοπισμό του Συριακού λαού εκ μέρους των Σαλαφιστών αλλά νοιάζεται εντόνως για το νέο τζαμί στον Βοτανικό το οποίο θα διαχειρίζεται φυσικά η Σαουδική Αραβία και το Πακιστάν. Μιας αριστεράς που σήμερα ρίχνει όλο της το βάρος κυριολεκτικά ΜΟΝΟ στο θέμα των φυλακών του Δομοκού αλλά ξεχνάει ποιος είναι ο κρυφός «μαέστρος» της αντιλαϊκής ορχήστρας.


Για την εθνικιστική «δεξιά» δεν χρειάζεται να γράψω κάτι ιδιαίτερο. Οι τσέπες τους γεμάτες από λεφτά, τα μυαλά τους σε στενά πλαίσια με το «εγώ» τους να κυριαρχεί πάνω από τις εξελίξεις, οι εσωτερικές τους έριδες περίτεχνα σχεδιασμένες από τις σκιές του παρακράτους. Βλέπουν το θέμα των φυλακών ασφαλείας μόνο από την δική τους «σκοπιά» χάνοντας πάντα το δάσος για το δέντρο. Επί της ουσίας δεν υπάρχει καμιά αμφισβήτηση του νομικού τερατουργήματος της Σιωνιστικής κυβέρνησης Σαμαρά. Αναφέρθηκαν άλλωστε πρόσφατα μέσα στην βουλή οι ακροδεξιοί σε «τρομοκράτες» υιοθετώντας ουσιαστικά την καθεστωτική επιχειρηματολογία της κυβερνητικής σαπίλας, ενώ σε 11 λεπτά ομιλίας ενός εκ των «ηγετών» τους δεν είπαν τίποτε για το νέο νομοσχέδιο  και συνέχισαν να αναπαράγουν στο ίδιο μήκος τα ίδια τετριμμένα επιχειρήματα που τόσο κουράζουν όσους διαθέτουν λογική. 


Όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να πουλήσουν «πατριωτισμό» από την στιγμή που δεν καταγγέλλουν την σχέση Ελλάδος - ΝΑΤΟ και Ελλάδος - Ε.Ε, από την στιγμή που χαιρετούν δια χειραψίας τον Στρατηγό Φράγκο που πρόσφατα έσπευσε να γευτεί τα δροσερά κοκτέιλ στην Αμερικανική πρεσβεία ενώ πρότειναν παλαιότερα τον sir Μαρκεζίνη για έκτακτο πρωθυπουργό όχι μόνο δεν μπορούν να μας πείσουν αλλά ούτε και να προτείνουν εναλλακτική δίοδο διαφυγής από την πλήρη εξαθλίωση της χώρας.


Είναι αλήθεια ότι δεν περιμέναμε την δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας για να συνειδητοποιήσουμε ότι η καταστολή της Σιωνιστικής κυβέρνησης περνάει σε μια νέα φάση στην παρούσα περίοδο. Η κάθοδος της 71ης Ταξιαρχίας σε δρόμους και στενά των Αθηνών κατά την διάρκεια των παρελάσεων για την προστασία των πολιτικών, η συμμετοχή ξένων αστυνομικών σε διμοιρίες των ΜΑΤ, η συνδιαλλαγή της ελ.ας με τις δυνάμεις του Ισραήλ σχετικά με την αντιμετώπιση πλήθους και τελευταία η προμήθεια νέου εξοπλισμού από τους Σιωνιστές όπως «αύρες» και πλαστικές/χρωματιστές σφαίρες είναι μόνο μια πτυχή. Η τοποθέτηση του Κικίλια στην θέση του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ  έχει την δική της σημασία  και είχαμε αναφερθεί παλαότερα σε αυτό το θέμα. 


Πρόσφατα όμως κάτι άλλο για το οποίο κανείς δεν έχει πει το παραμικρό πρέπει να προβληθεί. Πληροφορηθήκαμε από Αυτόνομους Συναγωνιστές ότι και σε άλλες περιοχές της χώρας υπάρχουν σε εξέλιξη κρυφά σχέδια για έργα νέων φυλακών με ξένους εργολάβους που όχι μόνο δεν θα γνωρίζει κανείς την ύπαρξη τους αλλά θα εξυπηρετούν έκτακτες καταστάσεις και «κρίσεις». Έτσι οι νέες φυλακές στον Δομοκό είναι μόνο ένα κομμάτι από το πάζλ της καταστολής και κάποιοι έχουν φροντίσει όχι μόνο να περιορίσουν την πληροφόρηση αλλά και να την κατευθύνουν είτε μέσα από τα καθεστωτικά έντυπα όπως είναι αναμενόμενο αλλά ακόμη και στα «επικοινωνιακά μέσα» των λεγόμενων «άκρων».


Ποιος όμως έχει αναφερθεί στις κεντρικές επιλογές των Ελλήνων στρατιωτικών και των πολιτικών που τα τελευταία χρόνια προβάλλουν ως κράτος πρότυπο το Σιωνιστικό εγκληματικό Ισραήλ; Είναι τυχαίο άραγε ότι όλες οι διαδικασίες προμηθειών της ελ.ας ξεκινάνε από τις συναγωγές των Αθηνών και τα γραφεία πολυεθνικών και καταλήγουν στα γραφεία των υπουργείων; Είναι τυχαίο ότι πρωτοπόροι στα συστήματα παρακολούθησης και στις τεχνικές αντιμετώπισης του πλήθους παίζουν καίριο ρόλο οι Ισραηλινοί και οι Αμερικανοί όλα αυτά τα χρόνια; Είναι τυχαίο ότι και για τις νέες φυλακές στον Δομοκό ζητήθηκε επί σειρά ετών η τεχνική συνεισφορά των Ισραηλινών λόγω των γνωστών «εμπειριών» από τις φυλακές της μαρτυρικής Παλαιστίνης; Είναι τυχαίο ότι ουδείς μιλάει για όλα αυτά σήμερα;καταστολή made in Israel ...


Είναι υποχρέωση και καθήκον του καθενός που δηλώνει Εθνικοσοσιαλιστής και Ριζοσπάστης Φασιστής να εναντιωθεί στα σχέδια της κυβέρνησης για τις φυλακές τύπου ‘Γ. 

Κάθε δημοκρατική σκέψη και πράξη έχει στόχο και σκοπό της καταπολέμηση της εθνικής αντίστασης και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο εφησυχασμού. 


Με πρόσχημα την λαθρομετανάστευση ισχυροποιούν τον κατασταλτικό μηχανισμό: 

«Περιπολίες και από αέρος ετοιμάζει η Αστυνομία - Εξοπλίζεται με μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Τη δυνατότητα να κάνει περιπολίες και από αέρος θα έχει η ελληνική αστυνομία σύντομα, μια και είναι στα σκαριά ο εξοπλισμός της με μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Τα νέα «εργαλεία» μπορούν να ενισχύσουν την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, με την εποπτεία των συνόρων, αλλά και τον «πόλεμο» κατά του οργανωμένου εγκλήματος και των τρομοκρατικών ομάδων. Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης είναι ήδη σε επαφή με εταιρείες ισραηλινών συμφερόντων που ειδικεύονται στην κατασκευή με επανδρωμένων αεροσκαφών σύμφωνα με την «Καθημερινή», ενώ παραμένει ανοιχτό το θέμα του αριθμού και του τύπου των αεροσκαφών που θα επιλέγουν. Για την αγορά τους εξετάζεται και η αξιοποίηση κοινοτικών κονδυλιών. Τα «αθόρυβα», μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα μπορούν να μεταφέρουν εικόνα, ήχο και άλλα δεδομένα (π.χ. εντοπισμό στίγματος κινητών) στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ, βοηθώντας έτσι στον συντονισμό των αρχών αλλά και στην πρόληψη έκνομων ενεργειών. Την ίδια ώρα, εξετάζεται το ζήτημα της επαναλειτουργίας των καμερών ασφαλείας στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίες είναι ανενεργές»


Κανείς από την άκρα δεξιά μέχρι την άκρα αριστερά δεν αναφέρει τον ρόλο του Ισραήλ στην υπόθεση αυτή. Όλοι επικεντρώνονται στην δομική κατασκευή της δικτατορίας και ουδείς στην ιστορική προέλευση της. Κανείς δεν καλεί σε διαμαρτυρίες έξω από την Ισραηλινή πρεσβεία παρόλο που ο ρόλος της «δημοσίας τάξεως» έχει παραχωρηθεί εδώ και δεκαετίες στην Mossad και στους Αμερικανοσιωνιστές ενώ κεντρικό ρόλο παίζουν οι λεγόμενες εταιρείες ασφαλείας που δεν ξεχνούν μάλιστα να στρατολογούν κόσμο από γνωστά σωματεία συγκεκριμένων πολεμικών τεχνών. 


Συμφέρει τελικά πολλούς και διάφορους η έντονη προβολή του μόνο «τυριού» και ο αποπροσανατολισμός - που είναι οι νέες δικλείδες ασφαλείας στα κτίρια - αλλά κανείς δεν μιλάει για την «φάκα» που είναι όχι μόνο το νομοσχέδιο του Αθανασίου αλλά η ευρύτερη διάθεση και πολιτική τακτική των εντολοδόχων της τρόικας για το άμεσο μέλλον.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος9/7/14 12:44 π.μ.

    Το ΣΤ Σύνταγμα Πεζικού Κορίνθου αφού προσχηματικά το μετέτρεψαν σε χώρο εγκλεισμού βιολογικών αποβλήτων δηλαδή των Εισβολέων λαθροεποίκων, το ετοιμάζουν για στρατόπεδο συγκέντρωσης των πατριωτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή