Ο αντιφασισμός ως ύστατη εφεδρεία της αστικοδημοκρατικής αθλιότητας.


του Λέοντος Σγουρού 

Το ενδιαφέρον μου επικεντρώνεται στο  να  καταγράφω  και να διατυπώνω  θέσεις, προτάσεις, ιδέες για προβλήματα και θέματα που αφορούν  τόσο το εθνικό όσο και το κοινωνικοπολιτικό  πλαίσιο και διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στις πάσης φύσεως εξελίξεις. Αλλά  το ελεεινό αντιφασιστικό κλίμα   που διαμόρφωσαν και διαμορφώνουν  οι διάφοροι βολεμένοι αστοί  και παρακρατικοί, προερχόμενοι εκ των δεξιών και  αριστερών  κομματικών  μαντριών και τα διάφορα διαδικτυακά «γαυγίσματα» με ανάγκασαν  να ασχοληθώ με αυτό το ζήτημα  και την μερική ανάλυση του (χωρίς να αναφερθώ  στα ψυχολογικά συμπλέγματα τα οποία συνδράμουν σε αυτή την κατάσταση καθώς η καταγραφή και η ανάλυσή τους χρειάζεται ξεχωριστό κεφάλαιο μελέτης και παρατηρήσεων).




Ο John και ο Ivan ...

Το οργανωμένο αντιφασιστικό κλίμα που παρατηρείται στις μέρες μας δεν είναι κάτι το καινούριο αλλά η συνέχιση μιας στείρας εμπάθειας στηριζομένης εκ των κομμάτων της καπιταλιστικής υλιστικής τυραννίας, του  κοινωνικού και  εθνικού εκφυλισμού  και της αντιδραστικότητας εναντίον των Ιδανικών, των Αξιών αλλά και του γενικότερου φιλοσοφικού υποβάθρου που εκφράζουν ο  Φασισμός  και ο  Εθνικοσοσιαλισμός , ήδη  από τον Μεσοπόλεμο. Βέβαια από τότε μέχρι σήμερα τα συνθήματα και οι θέσεις των μαινόμενων «αντίφα» δημοκρατών δεν έχουν αλλάξει αφού αποτελούν μόνο μια φαιδρή αντίδραση  και τίποτα άλλο, γεγονός που δεν συμβάλλει στο να δημιουργηθεί κάτι γόνιμο και ουσιαστικό εκ μέρους τους. Αυτό όμως δεν τους σταματά από το να ασκούν την προπαγάνδα τους στην πλατιά μάζα και μάλιστα με θρασύ τρόπο,  αφότου κατέλαβαν την εξουσία στο τέλος του Β' Π.Π. και την προσωρινή επικράτηση των «συμμαχικών» συνασπισμένων καπιταλομαρξιστικών δυνάμεων δηλαδή των Ενωμένων Δυναστών όλου του κόσμου .




Οι 2 όψεις του ίδιου νομίσματος ...

Όσον αφορά την προπαγάνδα την οποία αυτοί  διαδίδουν, είναι μεν αντιποιοτική και παράλογη  αλλά λόγω της πολυδιάστατης μορφής της καταφέρνει και επηρεάζει μέχρι και τους πιο αρνητικούς προς αυτή  δημοκράτες .Έτσι παρατηρείται μια άνευ προηγουμένου προπαγανδιστική καμπάνια χρηματοδοτούμενη από καπιταλιστικά κέντρα, η οποία ξεκινάει και τελειώνει  κυρίως γύρω από τον χώρο της σύγχρονης εκπαιδεύσεως καθιερώνοντας σήμερα τα εθνομηδενιστικά και συνακόλουθα προς τα δημοκρατικά «ιδεώδη» πρότυπα συμπεριφοράς με άμεσο στόχο την δημιουργία  των «καθώς πρέπει πολιτών» με political correctly συμπεριφορά. Αυτή η παραγωγή σκέψης θα τους ωφελήσει μελλοντικά και θα επιτρέψει  την ύπαρξη της τόσο σημαντικής «ελευθερίας» που προσφέρει η δημοκρατία ... η οποία για τους αντιφρονούντες δεν είναι παρά εκστρατεία καταστολής με δημοκρατική σφραγίδα. 

Εννοείται πως σε αυτά τα πλαίσια δεν χωράει πουθενά στον «κώδικα» των νέων πολιτών ρομπότ η έννοια της Πατρίδας και του Έθνους  και σε καμιά περίπτωση οι λέξεις Φυλή και Ράτσα και αντίστοιχα ο Φυλετισμός / Ρατσισμός παρά μόνο ως έννοιες άνευ περιεχομένου οι οποίες αποκτούν ξανά κάποια σημασία μόνο όταν οι διάφοροι «σωτήρες» αποφασίσουν να τις ευαγγελιστούν σε λόγους τους  και να παραθέσουν με στομφώδη τρόπο ότι  «τα εθνικά συμφέροντα της πατρίδος και του λαού κινδυνεύουν και πρέπει να προστατευτούν» καταδεικνύοντας συνήθως ως εχθρούς είτε τους άλλους Ευρωπαίους ως σύνολο είτε επικεντρωμένοι μόνο στην σύγχρονη Γερμανία.  Την οποία συνδέουν με τον Εθνικοσοσιαλισμό ... ενώ είναι η σύγχρονη μητρόπολη του Καπιταλισμού! Προσπαθούν να δημιουργήσουν έτσι ένα φαιδρό αντιγερμανικό μένος με σκοπό  να συνδέσουν  την σύγχρονη απειλή και  την δημοκρατική κυβέρνηση της σιωνίστριας Μέρκελ με την ένδοξη και αξιοπρεπή  Γερμανία του Μεσοπολέμου του Εθνικοσοσιαλισμού και  αφετέρου με την Αριστοκρατική Ηγεσία αυτής (!) ενώ προσπαθούν να αποκρύψουν ποιος στην πραγματικότητα διοικεί σήμερα από το παρασκήνιο την χώρα.




Όταν η σκηνοθεσία αυτή δεν πείθει  αρκεί η πομπώδης αναφορά «στο ολοκαύτωμα και στα εγκλήματα των ναζί και των συνεργατών τους»  και «στα δάνεια που αυτοί  χρωστούν» ώστε να δημιουργήσουν από το ανιστόρητο τίποτα που χρησιμοποιούν ως σημείο αναφοράς ένα αρνητικό κλίμα στους προκατειλημμένους δημοκράτες  αποσιωπώντας την ίδια στιγμή τους ιστορικούς συμβιβασμούς και τις βρώμικες δοσοληψίες της δημοκρατικής Ελλάδος με την ακόμη πιο δημοκρατική μεταπολεμική Γερμανία. Από τα παραπάνω παρατιθέμενα μπορεί κάποιος καλόπιστος  αναγνώστης  να θέσει  το παρακάτω ερώτημα : «Καλώς , η μάζα επηρεάζεται εν μέρει  και από το πιο μικρό ερέθισμα προπαγανδιστικού ψεύδους όντας αστικοποιημένη αλλά γιατί οι αντίπαλοι σας συνεχίζουν την ίδια αναχρονιστική  ρητορική αντιναζιστικής αντιφασιστικής υστερίας εναντίον σας, ενώ τα προβλήματα είναι τόσα πολλά και διόλου ασήμαντα για την χώρα μας καθώς και για όλη την Ευρώπη και ο χρόνος σιγά σιγά τελειώνει;». 

Η απάντηση  είναι απλή. Δεν θέλουν να επαναληφτεί η Ιστορία η οποία φάνηκε τόσο σκληρή σε αυτούς (βλέπε πτώση των δημοκρατιών). Διότι γνωρίζουν ότι με την επικράτηση της πραγματικής  Αριστοκρατικής, εκ πνεύματος, Εθνικής και Σοσιαλιστικής  μας Επανάστασης το έκτρωμα που ονομάζεται δημοκρατία θα σταλεί στην άβυσσο του τίποτα - όπου ανήκει -  και μαζί της και αυτοί . Επίσης πετυχαίνουν  με το να συνεχίζουν τις αντιναζιστικές-αντιφασιστικές φιέστες τέσσερις  στόχους : 1ον αυτοεπιβεβαιώνονται οι ιλαρές υπάρξεις τους, 2ον τα αφεντικά τους (βλέπε παγκόσμιο  καπιταλιστικό κεφάλαιο), που τους χάρισε την νίκη στον τελευταίο μεγάλο πόλεμο (;) παραμένουν σε σχετικά μεγάλο βαθμό ανέπαφα από την λαϊκή κατακραυγή και την αντιπάθεια κατατρώγοντας  την σάρκα του απλού εργαζόμενου , 3ον αυξάνουν τις συγκρούσεις και το μίσος μεταξύ των Ευρωπαϊκών Εθνών και αποτρέπουν έτσι κάθε δυνατή μεταξύ τους συνεργασία, όπως άλλοτε, για μια  Πραγματική Απελευθέρωση από τα  δεσμά  της  καπιταλιστικής εξαθλίωσης. Έτσι ευκολότερα οι διάφοροι καλοθελητές πλουτοκράτες μπορούν και εισάγουν μεγάλο αριθμό από τριτοκοσμικούς λαθρομετανάστες ως φτηνούς εργάτες για τα εργοστάσιά τους χωρίς να δημιουργείται ουσιαστική και οργανωμένη πανευρωπαϊκή αντίσταση σε αυτήν την νέου είδους κοινωνικοοικονομική εκμηδένιση  και  Φυλετική παρακμή 4ον δαιμονοποιούν το μόνο Πολιτειακό Σύστημα  που δημιούργησε για τον Ευρωπαϊκό Λαό αξιοπρεπέστατες συνθήκες διαβίωσης, πολέμησε τον Σιωνισμό και το αδηφάγο κεφάλαιο επιφέροντας την μόνη πραγματική καταγεγραμμένη στην σύγχρονη Ιστορία Επανάσταση  στηριζόμενη στην Αξιοκρατική  Διαβάθμιση, στην  Αυτογνωσία και στην Συνειδητοποιημένη Αυτοθυσία για το καλό της  Φυλετικής Κοινότητας.

Ο καθένας πλέον μπορεί να καταλάβει γιατί λυσσομανά ο κρατικός και χρηματοδοτούμενος αντιναζισμός - αντιφασισμός  στην χώρα μας όσο και σε ολόκληρη την Ευρώπη (και όχι μόνο). Πολύ απλά στην σύγχρονη μάχη που διεξάγεται διακινδυνεύει το ίδιο της το μέλλον η αντιλαϊκή  δημοκρατία τους,  η  οποία στήθηκε από τους  «νικητές» σε ολόκληρη την κατεστραμμένη, κοινωνικά και οικονομικά μεταπολεμική Ευρώπη πάνω στα νεκρά σώματα  των Τελευταίων Ηρωικών Πολεμιστών και των αμέτρητων αμάχων, βοηθούμενη σε αυτή την κυριαρχία της από τα διάφορα ανδρείκελα που έδωσαν ως ενέχυρο της υποταγής τους  στους διεθνείς τοκογλύφους  των τραπεζών τον ίδιο τους τον λαό  ώστε να μπορέσουν, όντας πολιτικά ανίκανοι να το πράξουν αυτό προηγουμένως, να κυβερνήσουν δηλαδή τις «απελευθερωμένες» χώρες τους .


Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι δεν έχουμε να κάνουμε με κάτι πρωτόγνωρο αλλά με μια  επανάληψη του έργου  με πρωταγωνιστές τις σύγχρονες δημοκρατικές κυβερνήσεις (οι μέδουσες που γεννήθηκαν από την μήτρα της δημοκρατίας της Βαϊμάρης) σε ρόλο χάρτινου πύργου  και από την άλλη τους αμέτρητους ζωντανούς αγωνιστές της Εθνικοσοσιαλιστικής και Φασιστικής Επαναστάσεως οι  οποίοι ενωμένοι κραυγάζοντας το απόφθεγμα παρακαταθήκη από τον θρυλικό  Εθνικοσοσιαλιστή Joseph Goebbels«Θα ξαναγυρίσουμε και η Γη θα τρέμει!» χτυπούν αλύπητα την ορδή χοίρων της παρακμής και της αντιφυσικότητας. Να λοιπόν ποια είναι η μόνο χρησιμότητα  του «αντιναζισμου - αντιφασισμού», να λειτουργήσει σήμερα ως η ασπίδα και η ύστατη εφεδρεία της αστικοδημοκρατικής αντίδρασης. 

Τίποτα δεν τελείωσε το ’45, παραμένουμε στα χαρακώματα ως οι Τελευταίοι Πιστοί της Ιδέας και πολιτικοί απόγονοι του Σεβαστιανού Φουλίδη, της Σίτσας Καραισκάκη, του Αρίστου Καμπάνη και του Αριστείδη Ανδρόνικου!





11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/12/14 11:43 μ.μ.

    Κάνετε λάθος, και υποψιάζομαι επίτηδες.

    Ο αντιφασισμός δεν είναι παρά μια συμμαχία αναρχικών και κομμουνιστών διαφόρων τάσεων ενάντια στην βαρβαρότητα του νεοφασισμού. Υπάρχει ένα πολύ ωραίο ντοκυμαντέρ στο youtube για το πως ξεκίνησε στις δυτικές μητροπόλεις πριν λιγα χρόνια.

    Επειδή είμαστε αναρχικοί, ή κομμουνιστές κάποιοι άλλοι, αντιλαμβάνονται την σπουδαιότητα της ύπαρξης μιας τέτοιας συμμαχίας, για λόγους προστασίας της ατομικής μας ακεραιότητας κατ αρχήν. Ο φόβος διατηρεί την ειρήνη.

    Το ότι καποιοι γερμανοί χρησιμοποιούν την ισραηλίτικη τυχαία, δεν εκφράζει όλους. Η αλήθεια, καπου στο ελληνικό διαδίκτυο ειδα και μια φωτο με ελληνες αντιφα που κρατουσαν μια αναλογη σημαια. Ηταν 3, καλυμενοι πισω απο το πανώ, και μετρηθηκαν απο τα πόδια τους (ηταν 6). Φυσικά, στο ιντι μετά κλάψανε γιατι δεν συναντήσαν ανοικτες αγκαλιες απο τους υπολοιπους στην συγκεκριμενη πορεια που σκασαν μυτη.

    Θελω να πω πως αδικειτε τον ευατο σας με το να διαστρευλώνετε τις θεσεις μας. Αν μπορείτε, αντιμετωπίστε τες στα ισα.

    Μιστερ μαξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/12/14 10:33 μ.μ.

      Αγαπητέ μου δεν είναι λίγες οι φορές που υπηρετειτε ηθελημένα ή άθελα διάφορα συμφέροντα. Δεν είναι λίγες οι φορές που τρομοκρατησατε τον απλό λαο,που σπασατε περιουσιες φταγμενες με ιδρώτα και καψατε ανθρώπους αθωους.Μετα την δεκατια του 80 γινατε απο δυναστευομενοι ,δυνάστες.Εχετε λογο να φοβάστε γτ ξέρετε οτι κανεις δεν ξεχνά και τίποτα δεν ξεχνιέται. Ουτε το παιδομάζωμα ,ουτε τα κονσερβοκουτια ,ουτε η συνεργασία σας με ξένες υπηρεσίες (cia,mossad) ενάντια στην Ελλάδα. Αλλωστε είναι το πρωτο σας μέλημα. Για να ζήσουμε εμείς πρεπει να πεθάνει η Ελλάδα δε λέτε? Είστε μια θλιβερή παρένθεση στην ιστορία της Ελλάδος και ελπίζω να σας τιμωρήσει η ιστορία αφού σας τιμωρήσουν οι Ελληνες.Οσο για το αν χρηματοδοτηστε ή υπηρετητε το εβραϊκό λόμπι ηθελημένα ή άθελα θα πρεπει να είσαι σίγουρος.Μην περιμένεις να δεις ραβίνους με τσουβαλια δολάρια να χρηματοδοτούν την εξουσία σας,αλλά δες τις πράξεις σας εν τέλει ποιον συμφέρουν.Το μονο που σας παραδεχομαι είναι το μαχητικό και ριζοσπαστικό σας πνεύμα.Κατα τα αλλά είστε πολύ μικροί και σε ιδέες και σε ανάστημα για να πραξετε μεγαλα πραγματα.Επαναλαμβάνω οτι έχετε λόγο που φοβάστε και κάνετε πολύ καλά γτ κανείς δεν ξεχνάς και τίποτα δεν ξεχνιέται, προπάντων η ιστορία... #Ρωμύλος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/6/18 1:53 π.μ.

      Χρηματοδοτείστε ή οχι από τον Σόρος; Η μόνη βαρβαρότητα που υπάρχει είναι αυτή του μετανεωτερικού καπιταλιτικού συστήματος το οποίο θεωρεί πως οι άνθρωποι είναι ανταλλάξιμες μονάδες. Και εσε΄ςι οι αντιφασιστές κάνετε την βρώμικη δουλειά κατάπνιξης οποιασδήποτε διαφορετικής φωνής οποιασδήποτε φωνής αντιστέκεται στη μετανάστευση και την πολιτική ορθότητα. Κανένα λάθος δεν κάνει ο ικανότατος αρθρογράφος.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/12/14 8:04 μ.μ.

    Η απάντηση σας βρίθει ατεκμηρίωτων κατηγοριών, δηλαδή επαναλαμβάνετε το λάθος το οποίο είχα υποδείξει στην πρώτη μου απάντηση. Θα ήθελα να εστιάσω σε μια πρόταση, που είναι ενδεικτική της παράλογης σας κριτικής: "Για να ζήσουμε εμείς πρεπει να πεθάνει η Ελλάδα δε λέτε?" Δεν λέμε κάτι τέτοιο, γιατί απλά δεν δίνουμε οντολογική ύπαρξη στην Ελλάδα. Η Ελλάδα απλά δεν υπάρχει σαν αυτόνομη μονάδα με δικά της χαρακτηριστικά, κάτι ας πούμε σαν ένα σύνολο ανθρώπων. Από αυτή την άποψη, δεν μπορεί να πεθάνει. Αλλά κιόλας, αν ζήσουμε και όταν ζήσουμε εμείς, μόνο τότε η Ελλάδα μπορεί να υπάρξει και να ανθίσει- όχι για χατήρι της μεταφυσικής αλλά για χατήρι της κοινωνίας.

    Ευχαριστώ

    Μιστερ Μαξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/12/14 7:57 μ.μ.

      Αγαπητέ μου θέλω να μου πεις ποιά από τις κατηγορίες μου είναι ατεκμηρίωτη για να στην τεκμηριωσω.Στην "παράλογη" όπως λες κριτική μου , σου μιλώ και για πολλά αλλά εκτός της πρότασης που μεμονωμένα ξεχώρισες.Εκείνα όμως αποφεύγεις τεχνηέντως να τα σχολιάσεις.Οσο για την πρόταση που ξεχώρισες οι απόψεις μου είναι εκ διαμέτρου αντίθετες.Φυσικά και η Ελλάδα είναι αυτόνομη μονάδα με δικά της χαρακτηριστικά. Χαρακτηριστικά που ένας άνθρωπος που έχει ταξιδεψει στον κόσμο μπορεί εύκολα να διακρίνει.Επίσης η Ελλάδα δεν είμαστε μόνο εμείς , ακόμα και η Ελληνες να εξαφανιστούν η Ελλάδα θα συνεχίσει να ζεί μέσα από τα τόσα που έχει συνεισφέρει στην ανθρωπότητα.Οποτε σου κάλυψα και το μεταφυσικό. Ευχαριστώ #Ρωμύλος

      Διαγραφή
  3. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε και οι ίδιοι κάθε ιδεολογία μπορεί να αποδομηθεί και εν τέλει να καταρριφθεί μέσω των αντιφάσεων της , και η δικιά σας ιδεολογία έχει και αυτή κάποιες αρκετά τρανταχτές αντιφάσεις. Ας πάρουμε για παράδειγμα τον αντισιωνισμό, παραβλέποντας ότι σκόπιμα αγνοείται ότιη συντριπτική πλειοψηφικά του αναρχικού (ή και αναρχικού-αντιφασιστικού χώρου αν θέλετε, καθώς διορθώστε μας αν κάνουμε λάθος αλλά φασισμός δίχως επιβολή αρχής/εξουσίας/κράτους δεν υφίσταται) είναι αντισιωνιστές, από τη γέννηση του χώρου μέχρι σήμερα. Η μειοψηφία με τις σημαίες του ισραήλ και όλα αυτά τα κωμικοτραγικά, κατά κοινή παραδοχή του υπόλοιπου χώρου είναι αφελείς και καραγκιόζηδες καθώς θεωρούμε ότι κάνουν ζημιά στο αναρχικό αλλά και αντιφασιστικό αγώνα. Φυσικά, το ότιείμαστε αντισιωνιστές δεν αναιρεί ότι είμαστε εξίσου και κατά του αντισημιτισμού. Αυτή είναι μια διευκρίνηση που δεν την βλέπουμε και πολύ συχνά από τον χώρο σας, ή και όταν τη βλέπουμε δε γίνεται ιδιαίτερη πιστευτή άλλα την αντιλαμβανόμαστε ως προπαγανδιστικό τέχνασμα . Αλήθεια όμως (και εδώ εμφανίζονται κάποιες αντιφάσεις σας), ο σιωνίσμος τι άλλο είναι από τον εθνικισμό των ισραηλιτών (ή εβραίων αν προτιμάτε); Η ιδεολογία σας (του εθνικισμού) είναι αυτή που έχει το χαρακτηριστικό , αυτήν την τάση να χωρίζει τα έθνη και να καλλιεργεί , ή εντέχνως να δημιουργεί , για συμφερόντα ολιγαρχιών, εθνικό μίσος χωρίζοντα τους λαούς; Και τι άλλο άραγε είναι η φυλή πέρα από μια όμαδα ανθρώπων με μεγαλύτερη φαινοτυπική ομοιότητα/συνοχή από άλλες ομάδες; Όλες οι φυλές μπορούν να χωριστούν σε υποφυλές ή φύλα και όπως γνωρίζετε και οι ίδιοι ως γνώστες της ιστορίας, από αρχαιοτάτων χρόνων τα φύλα και κατ' επέκταση οι φυλέ συγχωνεύονται και διασπόνται, σύχνα με κάποιου εθνικούς καταλύτες. Δεν συγκινούμαστε από κραυγές περί φυλετικής καθαρότητας ούτε θεωρούμε την επιμιξεία μόλυνση αλλά φυσικό επακόλουθο της ανθρώπινης συνύπαρξης. Αλήθεια δε γνωρίζετε ότι ηγετική μορφή του ευρωπαικού εθνικοσοσιαλισμού, ο δανός Povl Riis-Knudsen διώχτηκε από το κόμμα που ηγούταν επειδή παντρευτήκε παλεστίνια ;;; Κατηγορίες για φυλετική επιμιξεία!
    Και πώς αλήθεια να μην είναι αντιφασιστικός ο αναρχικός χώρος πρώτα από όλα ως προστασία του ίδιου του του εαυτού; Πώς να μην είναι αντιφασιστικός ως απάντηση στις ομαδικές και μαζίκές επιθέσεις κατά τυχαία επιλεγμένων (ή με εκ του πονηρού προφάσεων και συγκαλύψεων) μεταναστών; Εδώ διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά σε παλαιότερες δημοσιεύσεις σας έχετε αναφέρει ότι δεν έχετε σχέση με τα σώματα ασφαλείας καθώς και με επιθέσεις σε μετανάστες. Για το πρώτο δεν έχουμε πολλές αμφιβολίες, για το δεύτερο όμως μην σας κάνει εντύπωση ότι κρατάμε πολύ μικρό καλάθι. Και τέλος πώς να μην είναι αντιφασιστικός όταν είναι γνωστές οι τυρρανικές και ανελεύθερες τάσεις του εφαρμοσμένου φασισμόυ / εθνικοσοσιαλισμού, αλλά ακόμα περισσότερο όταν τέτοιες πρακτικές εντοπίζουμε και στον καπιταλισμό και τη σύγχρονη κοινοβουλευτική ολιγαρχία;

    Ως υστερόγραφο και προσωρινό τέλος, μην ξεχνάτε επίσης ότι ένας Μηδενιστής μπορεί να μηδενίσει ο,τιδήποτε και η μόνη έννοια που γράφει με κεφαλαίο γράμμα είναι ο Μηδενισμός / η Αποδόμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2 σημειώσεις εκ μέρους μου για αρχή και κάποια στιγμή θα απαντηθούν συνολικά οι εν λόγω απόψεις ...

      1ον σε καμιά περίπτωση δεν υπάρχει περίπτωση να φιλοξενηθούν οι όποιες απόψεις σου σε άλλο φασιστικό ιστολόγιο ... το κάνουμε μόνο και μόνο επειδή ο εθνικοσοσιαλισμός όχι μόνο δεν φοβάται την αντίθετη άποψη αλλά την απαιτεί ...

      2ον ο Δανός συναγωνιστής ήρθε σε γάμο με κοπέλα από τον ΛΙΒΑΝΟ όμως λευκής καταγωγής ...

      Μην προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις ... έχουμε καλύτερη πληροφόρηση!

      Διαγραφή
  4. 1) Το γνωρίζω πολύ καλά καθώς διαφορα άλλα φασιστικά ιστολόγια δεν έχουν δημοσιεύσει ποτέ απαντήσεις μας (φυσικά άνευ υβρεων ή προσβολών). Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο όμως απλά επιβαιώνουμε την δύναμη των απόψεων μας, καθώς η λογοκρισία δείχνει φόβο και αδυναμία απάντησης. Επομένως πολύ ορθά και έξυπνα δημοσιεύετε τέτοια σχόλια. Αναμένω τις απαντήσεις σας.

    2) Έχεις κάποια σχετική πηγή; Έχω ψάξει σε διάφορους ιστότοπους και το μόνο που βρήκα είναι ότι παντρεύτηκε χριστιανή Παλεστίνια. Το οτι ήταν λευκή ή λευκής καταγωγής δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο συναγωνιστής σας εκδιώχθηκε από το κόμμα του λόγω κατηγοριών για φυλετική επιμιξία. Δεν δημιουργώ εντυπώσεις παραθέτω γεγονότα. Μεταξύ άλλων ο συναγωνιστής σας είχε διάφορες 'ριζοσπαστικές' ιδέες όπως τη στείρωση των μη-λευκών ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/12/14 9:11 μ.μ.

      Αγαπητέ μου μηδενιστη , μην βάζεις στο ίδιο τσουβαλι τη χρυσή αυγή και τους εθνικοσοσιαλιστές. Οι εθνικοσοσιαλιστές ζητούν λαϊκή επανάσταση και όχι να αναλάβει ο στρατός και η αστυνομία. Να σου θυμισω οτι η ναζιστικη γερμανια ξεκινησε με λαϊκή επανάσταση. Τα ss και sa είχαν στις τάξεις τους ειχαν πανω απο 100.000 μέλη και ανταγωνίζονταν το στρατό.Οσοι ζητούν μια νέα χούντα είναι ακροδεξιοί, μάθε να τα ξεχωρίζεις.Λες οτι η ιδεολογία μας χωρίζει τους λαούς, σου έχω πολλά παραδείγματα αλληλεγγύης μεταξύ λαών που προήλθε απο τον εθνικισμό και απο αγνή αγάπη.Η Χεζμπολάχ την δεκατία του 90 έφυγε απο το Λίβανο και πολεμούσε στο πλευρό των Βόσνιων, οι Ελληνες και ρώσοι εθελοντές πολεμούσαν στο πλευρό των Σέρβων.Υπάρχει μεγαλύτερη αλληλεγγύη μεταξύ των λαών , από κάποιον που αφήνει το ειρηνικό σπιτάκι του για να πολεμήσει στο πλευρό κάποιου αλλου ?Είμαι στο χώρο αυτό και δεν έχω επιτεθεί σε μετανάστη ποτε μου. Αντίθετα μιλώ μαζί τους και προσπαθώ ν ακούσω τα προβλήματα τους και να τους μεταφέρω την άποψή μου που λέει οτι , όταν είσαι απο το Πακιστάν μένεις στο Πακιστάν και μαχεσαι για μια καλύτερη ζωή στο Πακιστάν. Δεν φεύγεις για να γίνεις ένας μαζανθρωπος στην Ευρώπη και να είσαι μια ζωή ένας αριθμός που περιφέρεται απο μέρος σε μέρος μόνιμα εκμεταλλευόμενος.Οσο για το θέμα επικοινωνίας να σε πληροφόρησω οτι κάθε φορά που πήγα να κάνω κουβέντα με αναρχικό ή κομουνιστή στο τέλος παντα καταλήγει στη βία απο μέρους σας,το ιδιο ισχύει και για site του χώρου σας.Δεν έχετε site χωρις λογοκρισία αντίστοιχο του μαύρου κρινου στο χώρο σας και αν έχετε θέλω να μου το δώσεις για να το επισκευθω.
      #Ρωμύλος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/12/14 10:41 μ.μ.

      Αντισιωνιστές οι αντιφασίστες και η Μαριάννα Ντούβλη παρθένα χαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  5. Υπεραστικός Κεφαλαιοθραύστης30/12/14 1:24 π.μ.

    Χαίρομαι όταν αντίπαλοι στην ιδεολογία μου, διαβάζουν τα ίδια ιστολόγια με εμένα. Χαίρομαι επίσης όταν συναγωνιστές (που δεν γνωρίζω) απαντούν, όπως πρέπει, χωρίς να προσβάλουν την ηθική μου• "Ιπποτικά" στις εποχές που ζούμε. Μπακούνιν και Βάγκνερ στα ίδια μετερίζια... Ο χρόνος θα δείξει ποιος είχε δίκιο, αλλα ο αγώνας είναι κοινός.

    Ελπίζω οι λεγόμενοι Αναρχικοί να καταλάβουν γρηγορότερα τους δικούς τους "ακροδεξιούς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.