Ενημέρωση για την ομιλία του Περίανδρου Ανδρουτσόπουλου στην Λάρισα (22.03.2015)


 

Την Κυριακή 22.03 έλαβε μέρος η ομιλία του Αντώνη (Περίανδρου) Ανδρουτσόπουλου στην πόλη της Λάρισας. Περισσότεροι από 150 Ανένταχτοι και Αυτόνομοι Συναγωνιστές έδωσαν το παρών στην πόλη της Θεσσαλίας που αποτελεί μια περιφέρεια με Εθνικιστική παράδοση.  

 Κάτω από τα μελανοπόρφυρα λάβαρα της ένδοξης στρατιωτικής παράδοσης των Ελλήνων πολιτικοί στρατιώτες από Αθήνα, Λάρισα, Καρδίτσα, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Τρίκαλα και άλλες περιοχές της Ελλάδος είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις για τις εθνικοεπαναστατικές ιδέες. 

 Μέσα σε ένα συντροφικό κλίμα άκουσαν πολλές αλήθειες από τον Περίανδρο ενώ δόθηκαν καίριες απαντήσεις προς πολλές κατευθύνσεις. Ο καταιγιστικός λόγος του καθήλωσε πραγματικά τους ακροατές και φυσικά δεν άφησε ούτε στο ελάχιστο περιθώρια για παρερμηνείες. 

Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στους διοργανωτές του Πατριωτικού Σύνδεσμου Λάρισας αλλά και σε όλους όσους παρευρέθηκαν στον χώρο της εκδήλωσης και αγνόησαν επιδεικτικά τις "σειρήνες" της ντόπιας αντίδρασης. Χαιρετισμό έστειλε ανάμεσα σε άλλους η συντακτική μας ομάδα ενώ τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί το σχετικό βίντεο με την ομιλία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου