Έκτακτη ενημέρωση: ο αντικαθεστωτικός ακτιβιστής Ιφικράτης Αμυράς είναι όμηρος του κατοχικού καθεστώτος (κάλεσμα για άμεση αλληλεγγύη)


Ο Ιφικράτης Αμυράς, ο γνωστός ακτιβιστής που προκάλεσε σάλο στα παρακρατικά κομματόσκυλα με την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στον «Μαύρο Κρίνο» τον Ιούνιο του 2012 - δείτε εδώ - συνελλήφθη πριν λίγες ημέρες από τους πραιτοριανούς του κατοχικού καθεστώτος και βρίσκεται αιχμάλωτος στον Κορυδαλλό. 

Το πρόσχημα της σύλληψης του αγωνιστή είναι οι οικονομικοί λόγοι, ενώ καθίσταται σαφές ότι υπάρχει ΑΜΕΣΗ ανάγκη για στήριξη με κάθε τρόπο προς το πρόσωπο του από όλους τους Συνέλληνες που αντιστέκονται στην λαίλαπα της νέας τάξης πραγμάτων.

Πατριωτικές ομάδες και αυτόνομοι/ανένταχτοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συσπειρώνονται για να συνδράμουν στον έρανο για τα δικαστικά έξοδα σχετικά με την αίτηση αποφυλάκισης του Ιφικράτη Αμυρά. 

Καλέστε στο 6933348800 (0030 για τους ομογενείς του εξωτερικού) για να σας δοθούν τα πλήρη στοιχεία για την ταχυδρομική επιταγή. Λόγω των τραπεζικών ελέγχων δεν μπορεί να δημιουργηθεί τραπεζικός λογαριασμός. Κάθε ποσό είναι σημαντικό και θα καταγραφεί. Πρέπει να πληρωθούν πρώτα τα παράβολα. Παρακαλείστε όσοι διαβάζετε τις σχετικές δημοσιεύσεις, να κοινοποιείτε τα νέα όπου μπορείτε ώστε να βρεθούν περισσότερα άτομα από την Ελλάδα ή το Εξωτερικό που θα στηρίξουν την κίνηση αλληλεγγύης.

Κάτω τα χέρια από τον Ιφικράτη Αμυρά!

Η σελίδα του Ιφικράτη Αμυρά στον σύνδεσμο εδώ
η σελίδα της Θεσσαλονίκης εδώ
και οι σχετικές σελίδες του στο facebook εδώ και εδώ

Εκ μέρους της συντακτικής ομάδας


30 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/1/16 9:55 μ.μ.

    Υπάρχει κάτι νεότερο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/1/16 6:05 μ.μ.

      η αλληλεγγύη είναι σε πλήρη εξέλιξη, χαίρει άκρας υγείας και υψηλού ηθικού!

      ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΙΦΙΚΡΑΤΗ ΑΜΥΡΑ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/1/16 3:56 μ.μ.

    Όταν λέτε οφειλές τι εννοείτε;
    Φόρο εισοδήματος ας πούμε;
    Γίνεται πιο αναλυτικοι για να βοηθήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/1/16 10:37 π.μ.

      η δίωξη έχει ως ΠΡΟΣΧΗΜΑ τα οικονομικά θέματα. Αφήστε τα πολλά λόγια και βοηθήστε όσοι μπορείτε!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος18/1/16 10:00 μ.μ.

    Μεγάλος... αστέρας της "αριστεράς"
    και επίσης μεγάλος... επαναστάτης
    ο Ιφικράτης Αμυράς,
    ομοϊδεάτης της Κουμουνδούρου που ήθελε να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/1/16 11:27 μ.μ.

      βασικά συνεργάστηκε με το δηκκι και ήταν ο μοναδικός που είχε εθνικές θέσεις ξεκάθαρα. εδώ ο μιχαλολιάκος ήταν κολλητός του πλεύρη ο αμυράς σε πείραξε ....

      Διαγραφή
    2. Με τον Πλευρη τι ζορι τραβας?

      Διαγραφή
    3. όλα καλά με το πλοίο από την Λιβύη; ο Θάνος καλά; (ηρέμησε θα πάθεις τίποτα που σου θίξαμε τον "δάσκαλο")

      Διαγραφή
    4. Γιώργης Παπαδογιαννης25/1/16 1:51 μ.μ.

      Ο Πλευρης είναι όντως δάσκαλος, από τα βιβλία του ξεκινησατε ανήλικα αχαριστα γατονια και εισαχθηκατε στον εθνικισμο. Τις αφθαρτες ιδέες του αντιδημοκρατη παπαγαλισατε ως αναξιοι να μελετησετε και να εμβαθυνετε πέραν αυτού. Εσείς βγαλατε το σύνθημα τον Πλευρη να τον μελετας αλλά μην τον ακολουθείς.
      Οι καβαλαρηδες και οι σαρακηνοι που σιγοφλυφετε από την τεταρτη Αυγούστου ξετρυπωσαν. Και ως αχαριστοι και αυτοί κινηθηκαν εναντίον του δασκάλου τους. Του αρχηγού τους. Μόνο ένας ήταν άντρας και αληθινός πολεμιστής, ο Γιαννόπουλος. Αυτός έχει τα κότσια να διαφωνεί με τον Πλευρη αλλά να τον σέβεται. Έτσι είναι οι άντρες. Παραπέμπω στην συνέντευξη Γιαννόπουλου στον μαύρο κρινο.
      Ο Πλευρης υπήρξε ειδικός σύμβουλος του Καντάφι και εχαιρε της τυφλης εμπιστοσύνης του. Τον πλευρη τον βριζετε αλλά τον Καντάφι τον υμνειτε. Παραπέμπω και εδώ σε πολλές αναρτήσεις του μαύρου κρινου. Το κράτος που υποτίθεται πολεματε έφαγε τα λεφτά του πλευρη με το πλοίο από την Λιβύη. Και έχει μιλήσει ο Πλευρης για το πλοίο και για όλα. Και για τον μαλακοθανο και τον Βοριδη /Γεωργιαδη.
      Κλείνω λέγοντας ότι το ΑΡΜΑ, με άτομα σοβαρά και αληθινους εθνικοσοσιαλιστες σε αναρτήσεις τους έχουν μιλήσει θετικά για τον Πλευρη και τα βιβλία του. Εσείς μάθατε να φτυνετε ότι δεν μπορείτε να φτάσετε. Παραθεστε τα βιβλία σας τα άρθρα σας και συγκριθειτε με τον Πλευρη. Καβαλαρηδες, σαρακηνοι και σαπιοι μερακληδες.
      Ένας παλιός θαμωνας του σκακιστικου καφενειου.

      Διαγραφή
    5. Κύριε Παπαδoγιάννη, έχετε κάθε δικαίωμα να θεωρείτε τον Κωνσταντίνο Πλεύρη δάσκαλο σας ...

      Προσωπικά ακόμη αναρωτιέμαι τι απέγιναν τα χρήματα που είχαν στείλει εκατοντάδες εθνικιστές για το "Ελλήνιον". Θα μπορούσα για πολλά πράγματα να σας γράψω. Ας το ξεκινήσουμε λοιπόν επιγραμματικά:

      1. Δεν "βγάλαμε" ποτέ το εν λόγω σύνθημα. Να απευθυνθείτε σε οπαδούς κομματικών συλλόγων και κλακαδόρους κομματικών μαντριών.
      2. Μάλλον αναφέρεστε στον Αριστοτέλη Καλέντζη και στον Νίκο Μιχαλολιάκο. Αναμένουμε να μας παρουσιάσετε ποια τα κέρδη του ΜΚ από το "σιγογλύψιμο" (...) οι χαρακτηρισμοί φυσικά και δεν είναι το σημαντικό αλλά είναι ένα δείγμα της ψυχοσύνθεσης σας ...
      3. Ενδιαφέρουσες οι απόψεις του Γιαννόπουλου αλλά δεν ταυτιζόμαστε με κανέναν παρά την προβολή των απόψεων όλων των "παλιών" (Καλέντζης, Γιαννόπουλος, Γκέκας, Περίανδρος). Διατηρούμε το δικαίωμα να έχουμε τις δικές μας απόψεις εκτός και αν δεν μας δίνετε το δικαίωμα αυτό λόγω της "παλαιότητας" σας ...
      4.Ψάξτε καλύτερα το θέμα του Συνταγματάρχη Καντάφι. Υπήρχε συμφωνία που αθέτησε ο κ. Πλεύρης ...
      5.Το εν λόγω ιστολόγιο δεν εκπροσωπεί κανέναν από αυτούς που αναφερθήκατε. Δεν θα προσπαθήσουμε να σας πείσουμε για τα αυτονόητα, διότι δεν αξίζει να ασχοληθούμε περαιτέρω από την στιγμή που προσπαθείτε με ύβρεις να υπερασπιοστείτε έναν άνθρωπο που δεν έχει πει το παραμικρό για την εκδούλευση του ίδιου του παιδιού στην προδοτική νέα δημοκρατία ...

      Χάρισμα σας λοιπόν η πολιτική κληρονομιά του Πλεύρη...

      για περισσότερα στο blacklegionhellas@gmail.com

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος25/1/16 5:16 μ.μ.

      Αναπαραγετε τις ίδιες τρελες του καβαλαρη. Εγώ υπήρξα αντίπαλος του πλευρη. Τον σέβομαι γιατί τον εχω γνωρίσει προσωπικά. Περί ελληνιου φυλακισεως καλεντζη και όλη την μουρλα που ο καβαλαρης κουβαλαει από τις φυλακές,ο γερό Πλευρης έχει απαντήσει δημοσίως.
      Το σύνθημα για τον Πλευρη υπάρχει στα βιβλία που δίνει το der kamerad. Διαδιδετε τα βιβλία του και τον κατηγορειτε ως ανθρωπο. Μιλάμε για τέτοια ψυχιατρική περίπτωση.
      Ο Πλευρης προπαγανδιζει δέκα εθνικά θέματα και δεν ενοχλεί κανέναν σας. Ούτε σας αναφέρει. Το μένος σας είναι ολοφανερο. Εγώ ούτε πολιτική κληρονομιά χρειάζομαι ούτε τον πλευρη. Αλλά δεν θα ανεχθω από απραγους ανανδρους σαλτιμπαγκους να βρίζουν πισωπλατα κάποιον που φθονουν επειδή δεν μπορούν να τον φτάσουν.
      Ποιος είσαι εσύ ρε φίλε, τι βιβλία έχεις γράψει, τι έχεις προσφέρει στην Ελλάδα και συκοφαντεις όποιον γουστάρεις. Όποιος γνωρίζει τον πλευρη ξέρει ότι το μαλακοθανος το έχει βγάλει ο ίδιος. Τι αλητεία είναι αυτή ρε μάγκα?θα λες ότι θέλεις και με υπονοούμενα και σε χάλασε η απάντηση και οι χαρακτηρισμοι? Γιατί δεν σέρνεις ως την εκπομπή του να τον ξεφτιλίσεις. Τα ίδια όλοι σας ουρανια, μέτωπο νεολαίας και λιακος κασσιδιαρης, από πίσω μάγκες και όταν έρθει η ώρα, μιλάτε για ελευθερία λόγου. Τι ψευτομαγκες είστε εσείς ρε? Κάποτε υπήρχαν νεολαιοι τσοπανηδες με καρδιά από πέτρα και με τιμή. Τι ξεφτίλα είναι αυτή και νομίζετε ότι είστε και παράγοντες του χώρου. Ρίξε ένα βλεμα στους παλιούς που ανεφερες. Ντροπή σου ρεμπελε.

      Διαγραφή
    7. αφήνω φυσικά το σχόλιο σου για να δουν όλοι ποιοι είναι οι υπερασπιστές του πλεύρη. το εν λόγω ιστολόγιο είναι φιλικό προς εμάς αλλά δεν έχει οργανική σχέση με τον ΜΚ. Ο Πλεύρης εδώ και πολλά δεν προπαγανδίζει ... αλλά παραπληροφορεί κατά το συμφέρον το δικό του και του εκδοτικού του οίκου. Επαναλαμβάνω την ερώτηση. Τι απέγιναν τα ποσά που είχαν ως σκοπό το "Ελλήνιον". Επιστρέφονται φυσικά οι χαρακτηρισμοί σου.

      Δεν με "χάλασε" καθόλου η απάντηση για αυτό και ανεβαίνουν όλα τα σχόλια. Αφήνω ασχολίαστη την αναφορά περί ουρανίας .... λιάκου ... και σια ...

      Ο μόνος παραγοντίσκος που υπάρχει αυτή την στιγμή σε αυτόν τον διάλογο είσαι εσυ και οι ομοίοι σου. Ντροπή σε σένα που προσπαθείς να διαφημίσεις ανθρώπους που κατέστρεψαν το εθνικιστικό κίνημα. Ντροπή σε σένα που ανεχτήκατε τον κάθε ρουφιάνο της ασφάλειας για να καλύψετε τα συμπλέγματα σας και αφήσατε στις νέες γενιές ερείπια και τίποτε άλλο. Ντροπή σε σένα που προσπαθείς να μας πεις να δούμε τους παλιούς ... την στιγμή που είμαστε οι μόνοι που τους δώσαμε βήμα.

      Καταντήσατε την ιδέα εκλογικό πανηγύρι σε μια λαδόκολλα τυλιγμένη θυμίζοντας το φυλλλάδιο πιτσαρίας που μοίραζε το ίνδαλμα σου το '99 για την πρώτη γραμμή και τότε φυσικά είχε συνεργασία και με τον μιχαλολιάκο, αλλά αυτό το ξέχασες. όπως ξέχασες ότι ουδέποτε ο δάσκαλος σου ο πλεύρης δεν χτύπησε τον αμερικανισμό, ουδέποτε βοήθησε σε κινήσεις αλληλεγγύης, ουδέποτε νοιάστηκε για υποθέσεις στα δικαστήρια πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

      Νομίζεις ότι μιλάς σε τίποτα ακροδεξιούς σαν τον πλεύρη που χρόνια τώρα μας πασάρει μαζί με βελόπουλο, λιακόπουλο και σια μια ιδέα πλαστή που καμιά σχέση δεν έχει με φυλετισμό πόσο μάλλον με εθνικοσοσιαλισμό.

      πήρε λοιπόν ο δάσκαλος σου τα φράγκα από τα παιδάκια και τους παππούδες και έφτιαξε βιλάρα και πριβέ θεατράκι. και αυτά με ξένους εργάτες - τέτοιος πατριώτης είναι ... - και κάτω από τα αγάλματα του μεταξά και του παπαδόπουλου (ποιων άλλων)

      Ρώτα λοιπόν του λόγου σου τι απάντησε σε συναγωνιστή μας που ήταν στον δρόμο και τον στήριξε μόνο ο ΜΚ και άλλοι αυτόνομοι και θα ντραπείς για λογαριασμό του δασκάλου σου. Ρώτα να μάθεις ο Στρατηγός Ιωαννίδης πως τον έδιωξε από την φυλακή όταν πούλησε εργολαβία στα αφεντικά του. Ντροπή σου να βγάζεις γλώσσα σε ανθρώπους που ξέρουν και να στηρίζουν συναγωνιστές και να πολεμούν την σάπια άκρα δεξιά που σαν και του λόγου σου κάποιοι με αυτά τα μυαλά την μεγάλωσαν για να μας ξεφτιλίζει σήμερα με νταβάδες ρουπακιάδες και μπράβους.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος25/1/16 8:11 μ.μ.

      Μαύρε Κρίνε σου απαντώ ως εξής. Πήγαινε στην εκπομπή του και πες τα όλα αυτά.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος26/1/16 10:10 π.μ.

      http://www.altermedia.info/hellas/2013/09/10/ooi-oouaooni-oio-oaia-i-ethooao-dheaynco-aeaoss-aeaessicoa-iaauei-aneeiu-noothi-eenthi-eae-eaoassa-dhanssdhio-4-000-nooyo-essnao-aissao-e70-000-000-aonth/

      https://www.youtube.com/watch?v=u0e0y1AzT4w

      πάρε να έχεις για να δεις ποιος είναι δάσκαλος σου ...

      Διαγραφή
    10. Μακάρι να υπήρχαν και άλλα ιστολόγια ποιοτικά σαν το DER KAMERAD.
      Όσον αφορά τον Πλεύρη, προσωπικά μυ είναι αδιάφορος, αφού δεν είναι Εθνικοσοσιαλιστής και ως ακροδεξιός πολιτικάντης, σήμερα είναι με τον Καρατζαφέρη και αύριο θα είναι με τον Μιχαλολιάκο και μεθαύριο με κάποιον άλλον ακροδεξιό.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος21/1/16 11:24 μ.μ.

    Κατω τα χερια απο τον θαυμαστη της 17Ν του Κουφοντινα και του Λενιν. Μετα τους θαυμαστες του εγγονου του Νασιουτζικ τωρα εχουμε αλλα...Αληθεια τι εγινε με το Ρωμανο και τους Πυρηνες? Κανενα νεο? Ξεχασατε τους αγωνιστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ μείνε στην ανωνυμία σου και άσε τον Ιφικράτη που έχει ενοχλήσει εμπράκτως το καθεστώς ... σε αντίθεση με τους παλιάτσους που προσκυνάς

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/1/16 9:49 μ.μ.

      Εσυ δεν εισαι ανωνυμος? Εσυ προσκυνα τους δικους σου παλιατσους που κατεστρεψαν την Ευρωπη των Εθνων στο ονομα του Γερμανικου εθνικισμου...

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος22/1/16 5:18 μ.μ.

    Ιφικράτης Αμυράς....Αν ο Μαύρος κρίνος στηρίζει ανθρώπους σαν και αυτόν καλύτερα να αλλάξει όνομα και να το κάνει Μαύρος Χήνος του Συριζα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/1/16 11:16 π.μ.

    Δεν τον γνωριζω και δεν θα ηθελα ...στηριζεις Αμυρα ειναι σαν να στηριζεις συριζα...δηλ πως θα φαινοτανε να ειμαι εθνικοεθνικι και σοσιαλιστης και ναστηριζω μπουμπουκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/1/16 9:29 μ.μ.

    Ο Ιφικράτης είναι φυλακή , είναι αθώος , είναι πολιτικός κρατούμενος μέσα σε ένα κελί μαζί με άλλους ποινικούς κρατούμενους.
    Εσύ είσαι ένας ανόητος που λες την μαλακία σου πριν παίξεις το πουλάκι σου στο Porn Hub .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην τους ενοχλείς στον μακάριο ύπνο τους, θα ξυπνήσουν όταν έρθουν εκλογές ...

      Διαγραφή
  8. Θα παρακαλέσω, αν γνωρίζετε, να δημοσιεύσετε την ακριβή κατηγορία βάσει της οποίας συνελήφθει ο Ιφικράτης Αμυράς.
    Είναι αυταπόδεικτο πως χρειάζεται η γνώση της κατηγορίας για να προχωρήσουμε στα επόμενα π.χ. οικονομική ενίσχυση.
    Εγώ τουλάχιστον ψάχνοντας το Internet δεν βρήκα τίποτε περί της κατηγορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μπορείς να καλέσεις στο κινητό της ανάρτησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο σχολιασμός μου δεν δεν είχε - πιστεύω ξεκάθαρα - τον χαρακτήρα της προσωπικής ενημέρωσης, αλλά της ευρύτατης το δυνατόν έκθεσης των τυπικών λόγων που χρησιμοποιεί η εξουσία για την δίωξη αγωνιστών.
      Εσείς μου απαντήσατε σε ατομική ενημέρωση, πράγμα άτοπον.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος27/1/16 11:54 π.μ.

    Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν οικονομικά μπορούν να στείλουν ταχυδρομική επιταγή στο Όνομα

    Πυροβέτσης Μάξιμος '' Οδός Έβρου 2 Γ'

    Τ.Κ 14561 Κηφισιά

    Γράψτε και το τηλέφωνο σας και θα επικοινώνησε ο Ιφικράτης μαζί σας

    Η χρέωση είναι +4 ευρώ
    Η επιταγή θα φτάσει σε τρις εργάσιμες μέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλλίμαχος27/2/16 2:13 π.μ.

      Μπορεί ο Μεγιστίας να ενημερώσει αν πρόκειται για την υπόθεση της αρχιεπισκοπής Πειραιώς;

      Διαγραφή
  11. Ο Ιφικράτης Αμυράς εχει καταφερθεί εναντίον του Μεταξά λέγοντας οτι ήτανε όργανο των Αγγλων και αποκαλώντας το "φασίστα" πάντος έχει ενδιαφέρουσες απόψεις και είναι ένας αριστερός (όπως δηλώνει) άξιου σεβασμού.Για τον Πλευρη και την υπόθεση της Λιβυης δεν αθέτηση αυτος την συμφωνία αλλά η κυβέρνηση της Λιβυης,δικηγόρος είναι και φυσικο ειναι να θελει να πληρωθεί και μαλιστα υπάρχει και παρασκήνιο στην υπόθεση αυτή καθώς πήγε να την κάνει ο πρωην υπουργος Αθανασίου...ψάξτε να μάθετε.Τελος για την λινατσα τον γιο του συμφωνώ απόλυτα μαζί σας και τον έχω ρωτήσει προσωπικά ο ίδιος αλλά ειναι σε δυσκολη θέση,εντάξει γιος του είναι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.