S.S.N.P (Συριακό Σοσιαλιστικό Εθνικιστικό Κόμμα)




«Θα έρθουμε μια Νύχτα, Όπου κι αυτά τα αστέρια Θα έχουν σβήσει, Και δεν θα ξέρετε Αν Ζωντανοί ή Πεθαμένοι είστε. Μα Εμείς θα έρθουμε, Φέρνοντας μαζί μας Χιλιάδες άστρα, ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ, Και έναν Ήλιο Ματωμένο, ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ!»


11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/1/16 9:26 π.μ.

    Δεν είναι τυχαίο ότι ο ολοκληρωτικός σοσιαλιασμός, η άθλια σκλαβία την οποία επιφυλάσσετε για τον Λευκό Άντρα, ανθεί στα πιο υπανάπτυκτα και υπάνθρωπα μέρη του πλανήτη. Από τη ΒΚορέα μέχρι την υπάνθρωπη Συρία, ορθώνεται το λάβαρο του φθόνου, όλων των ακαμάτηδων που πιστεύουν ότι στη σκλαβιά των συνανθρώπων τους υπό τον φρικτό σοσιαλιστικό ζυγό θα πάρουν εκδίκηση για τη μίζερη ζωούλα τους. Αν γουστάρετε όλοι εσείς οι κρατικοδίαιτοι παλαιοπασόκοι σοσιαλισμό, να πάτε στη Συρία και στη ΒΚορέα, όπου ο "αστός" επιχειρηματίας σφαδάζει κάτω από τη λαιμητόμο του Κράτους και ας δείτε με τα ίδια σας τα μάτια που οδηγούν τα παρωχημένα ιδανικά σας: στην υπανάπτυξη, την πείνα, την εξαθλίωση. Αλλά φυσικά γουστάρετε να είστε εδώ, στον κακό καπιταλισμό, για να παρασιτείτε από τους παραγωγούς και να τα κονομάτε καλά ως διορισμένοι από το πασόκ νταβατζήδες της εργατιάς και του έθνους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πως πήγε το καφεδάκι στο mall, πέρασες καλά;

      (μην ξεχάσεις τα ψυχοφάρμακα σου)

      Διαγραφή
  2. Στους αστους χρωσταμε μια κρεμαλα φτιαγμενη απ'τη γραβατα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι σχέση έχει ο κομμουνισμός της Β.Κορέας και το Μπααθ της Συρίας με τον Εθνοκοινοτισμό μονάχα εσύ το ξέρεις. Όλα ανάκατα στο μυαλό σου, όταν χαρακτηρίζεις τον ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟ, με την πλατωνική σημασία του όρου, Εθνοκοινοτισμό ως ιδεολογία των κρατικοδίαιτων.
    Καπιταλισμός-Κομμουνισμός,τα δύο κεφάλια του Ιουδαϊκού Φιδιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Βασικά δεν ξέρεις τι σου γίνεται αλλά αυτό το είχαμε καταλάβει.

      Πάρε να ξυπνήσεις λοιπόν ...

      http://mavroskrinos.blogspot.gr/2014/08/blog-post_8.html

      http://antoinesaadeh.blogspot.gr/2008/11/remembering-antoine-antoun-saadeh.html

      Διαγραφή
    3. Το σχόλιο ήταν απάντηση στον τρελαμένο καπιταληστή Ανώνυμο 9:26. Επιτιθέμενος στο Συριακό Μπααθ (και όχι το Εθνικιστικό Σοσιαλιστικό Κόμμα Συρίας) και την Β.Κορέα προσπαθεί να πλήξει την ιδεολογία μας. Του υπενθυμίζω πως ελάχιστα κοινά έχουν, έτσι και αλλιώς.
      Ελπίζω η επιθετικότητα σου να βασίζεται στην πλάνη, πως το σχόλιό μου απευθυνόταν σε εσένα.
      Αλλιώς, οι χαρακτηρισμοί σου επιστρέφονται.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/1/16 10:31 μ.μ.

      Ποια αριστοκρατία ρε κακομοίρη; Αχρηστοκρατία και με δέκα νταν στον κρατικό παρασιτισμό υποστηρίζεις! Όλοι οι κολλεκτιβιστές του κόσμου έχουν ανάγκη να πιστέψουν ότι είναι κάποιοι σπουδαίοι ενώ δεν είναι τίποτα παραπάνω από αποτυχημένοι, οι ηττημένοι του ανταγωνισμού, οι ακαμάτηδες, που μισούν τους συνανθρώπους τους και θέλουν να τους καθυποτάξουν στην "κοινοτική" σκλαβιά του κρατικισμού. Ξεφτίλα κολλεκτιβιστή, οι λαοί του κόσμου ξυπνάνε και σύντομα θα διεκδικήσουν με πάθος την ατομική τους ιδιοκτησία και ελευθερία και θα σου κόψουν τα παρασιτικά σου βρωμόχερα μια και καλή!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος22/1/16 7:59 μ.μ.

    τρέμετε αστοί ο Στράσσερ ζεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στη περίπτωση του πρώτου σχολιαστή,η ψυχιατρική σηκώνει ψηλά τα χέρια.Στείλτε τον πεσκέσι στο "χοντρό" ή και το Ρήγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/1/16 4:03 μ.μ.

    Μαύρε κρίνε από την μια υποστηρίζεις το SSNP και την Hezbollah που φυλετικά είναι αρμενοειδης ιρανικοί και Βέρβερικοι και από την άλλη έχεις φιλικά ιστολογία όπως το φυλετικά που όλη την μέρα βρίζουν τους φυλετικούς τύπους που ανέφερα με έχεις μπερδέψει ελπίζω απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.