«Δέκα καρδιές, ένας χτύπος. Εκατό καρδιές, ένας χτύπος. Δέκα χιλιάδες καρδιές ένας χτύπος» (Robert J. Mathews)


του Wolverine

Η δημιουργία στρατοπέδων σε ολόκληρη την Ελλάδα με ασιάτες εισβολείς που ονειρεύονται να υποστούν το κάτεργο του καπιταλισμού στην ολότητα του - και που κανείς δεν γνωρίζει ποια είναι η θέση τους για το ISIS - αποδεικνύει στην πράξη την παράνοια και την καθημερινή κτηνωδία της Σιωνιστικής κυβέρνησης Τσίπρα. Οι λαθρομετανάστες θα αποτελέσουν στο μέλλον την χρυσή εφεδρεία της παγκοσμιοποίησης για την τελική πραγματοποίηση του σχεδίου επιβολής της παγκόσμιας δικτατορίας. Από την άλλη μεριά οι δυναμικές κινητοποιήσεις των κατοίκων σε Κω, Διαβατά και Σχιστό αποτελούν μια φωτεινή λάμψη στο σκότος της «νέας κοινωνίας» που οραματίζεται ο Soros και οι ΜΚΟ που χρηματοδοτεί ο ίδιος. Παρά την 100% παρακρατική δομή και συμμετοχή της antifa η οποία αναδεικνύεται κατά καιρούς σε μονάδα καταστολής για την βίαιη επιβολή της πολυπολιτισμικότητας - ακόμη και με την συνοδεία της ελ.ας όπως συνέβη στον Έβρο - οι τοπικές κοινωνίες αντιστέκονται με θάρρος στην λαίλαπα της μαρξιστικής υποκουλτούρας που μαζί με την δεξιά έφτιαξε μια έρημο και την ονόμασε κοινωνία.


Φωτογραφία Αυτόνομων συναγωνιστών 
 έξω από το πορνείο της αστικής δημοκρατίας ...

Από την πλευρά των Εθνικιστών και των Εθνικοσοσιαλιστών οι Ανένταχτοι και Αυτόνομοι Σύντροφοι δίνουν το δικό τους παρών είτε στις λαϊκές κινητοποιήσεις που οργανώνονται ενάντια στον εποικισμό, είτε στις αγροτικές συνελεύσεις με στόχο τον περιορισμό της κομματικής γραμμής και την ανάδειξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την δημοκρατική διακυβέρνηση. Η δημοκρατία είναι ο εχθρός και όσο πιο νωρίς το καταλάβει ο Έλληνας αγρότης, εργάτης και ναυτεργάτης τόσο καλύτερα για αυτόν αλλά και για όλους μας. Οι δημόσιες εμφανίσεις των γνωστών κοινοβουλευτικών κλόουν που στο όνομα του πατριωτισμού τάχα δηλώνουν την αλληλεγγύη τους στους αγρότες (…) δεν είναι παρά μόνο λόγια εφήμερα και αηδιαστικά φαινόμενα για την ικανοποίηση της κομματικής βάσης η οποία παραμένει δέσμια των επιλογών της και ουραγός των εξελίξεων. Η κουστωδία των μαρξιστών της προδοτικής κυβέρνησης δεν έχει κανένα πρόβλημα σήμερα να παραχωρεί το Αιγαίο σε Γερμανό διοικητή και Νατοϊκό στρατηγείο ενώ την ίδια στιγμή αποτελειώνει την ελληνική αγροτιά με το ασφαλιστικό ενώ συγχρόνως δίνει 14 εκατομμύρια ευρώ για τα hot spots. Αναμενόμενη απόφαση αφού ασκεί το κοινοβουλευτικό έργο της καταστροφής χωρίς κάποιο εμπόδιο μέσα στο πορνείο της αστικής δημοκρατίας, που ονομάζεται βουλή και σιτίζονται 300 κοινοβουλευτικά γουρούνια με έναν γελοίο τέκτονα να ασκεί το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα σε μια χώρα που θυμίζει θάλαμο Σοβιετικού ψυχιατρείου.


Οι δηλώσεις κορυφαίου στελέχους της κατοχικής κυβέρνησης (Νεφελούδης) για τα τρακτέρ - τανκς δεν είναι αποτέλεσμα της χρήσης κάνναβης που έχει ορθώσει ως κοινωνικό εξαπτέρυγο η εκσυγχρονιστική αριστερά, παρά η πραγματική αντίληψη των αντιφασιστών για τις κοινωνικές εξελίξεις. Όταν δε ο κολλητός του Τσίπρα, Νίκος Παππάς δηλώνει στο κανάλι της διαπλοκής (10.20) «όταν ξεκίνησε το κίνημα των αγανακτισμένων υπήρχε και ο σπόρος του φασισμού που διεκδικούσε εκεί πέρα να φυτρώσει» γίνεται περισσότερο από αντιληπτό ποιος είναι ο πραγματικός φόβος του καθεστώτος. Δεν είναι άλλος από την αναβίωση της Εθνικοεπαναστατικής πάλης, η οποία φυσικά δεν μπορεί να θεριέψει στους τέσσερις τοίχους που κρύβεται ο Μιχαλολιάκος και η κομματική του αυλή - όπως έπραξε άλλωστε και στην επίσκεψη του Τούρκου Νταβούτογλου, στην παρουσία Σιωνιστών σε συνέδριο στην Αθήνα καθώς και στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο - αλλά μόνο στις λαϊκές γειτονιές και στις λαϊκές διεργασίες των αγροτών και εργατών Ελλήνων στο αίμα και στην συνείδηση.


Οι τελευταίοι ανακαλύπτουν σιγά σιγά ότι οι «σουφραζέτες» του «πατριωτικού» κοινοβουλευτισμού δεν μπορούν να έχουν να κάνουν με τον αγώνα τους αφού και τα βιβλιάρια τους στην τράπεζα είναι γεμάτα και τα βιβλιάρια ενσήμων άδεια από μεροκάματα, σε αντίθεση με τους εργάτες γης που κάθε μέρα παλεύουν για το μεροκάματο και τα σπίτια τους είναι υποθηκευμένα στις Σιωνιστικές τράπεζες. Οι αγρότες υπήρξαν από την εποχή της Βανδέας ο στόχος για τις μαρξιστικές και νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις, αφού αποτελούσαν και αποτελούν μια τάξη με πατριωτικά συναισθήματα και ένστικτα και τον συνεκτικό δεσμό με την γη και τον μόχθο. Υπήρξαν αυτοί που επάνδρωσαν τις γραμμές αμύνης αλλά και επίθεσης του έθνους και παρά τα όποια οργανωτικά λάθη, τις ιδεολογικές παραλείψεις και την έλλειψη τακτικής παραμένουν ένας αστάθμητος παράγοντας με εκρηκτική δυναμική και ικανό αριθμό να τρέψει σε φυγή επίλεκτες δυνάμεις των ένστολων γουρουνιών όπως συνέβη σήμερα στην πλατεία Καραϊσκάκη. Ένας λαϊκός κόσμος που παραπλανήθηκε οικτρά για πολλοστή φορά και ψήφισε τον δυνάστη αλλά σήμερα κατεβαίνει στην πλειοψηφία του μακριά από κομματικά μαντριά και κομματικές αλυσίδες με τα εθνικά σύμβολα στα χέρια γεμάτος μίσος για την δημοκρατία.

Οι Ελληνικές σημαίες στα τρακτέρ αποτελούν κόκκινο πανί για τους αντιφασίστες με χαρακτηριστικό παράδειγμα την ανακοίνωση αντιφασιστών της Μεσσηνίας οι οποίοι φυσικά ουδέποτε κατάλαβαν τι σημαίνει να πρέπει να θρέψεις μια οικογένεια από την λαϊκή εθνική παραγωγή, και δεν ξέρουν παρά μόνο να παράγουν αντιφασιστικό δηλητήριο. Επιπλέον η προβοκατόρικη επίθεση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε συγκέντρωση αγροτών αναδεικνύει σε πρώτο πλάνο την πραγματική διάσταση της «αντιφασιστικής πάλης» που δεν είναι τίποτε άλλο παρά η προετοιμασία για την πλήρη παράδοση της χώρας στους Ισλαμοκαπιταλιστές της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ οι οποίοι και αποτελούν τα μαντρόσκυλα των ΗΠΑ στην ευρύτερη περιοχή. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο αγώνας της άκρας αριστεράς στην Ελλάδα έχει επικεντρωθεί μόνο στο «αντιφασιστικό» ιδεώδες την στιγμή που το ΝΑΤΟ βρίσκεται στην πόρτα μας και στα ελληνικά στρατόπεδα ενώ οι συντονιστές των δυνάμεων καταστολής έχουν Ισραηλινό διαβατήριο. Δεν είναι επίσης περίεργο που οι αντιφασιστικές ορδές επιλέγουν αυτές τις ημέρες να δείξουν την αλληλεγγύη τους στους Κούρδους και μόνο, και ούτε στο ελάχιστο στην αγροτική τάξη της Πατρίδας αφήνοντας φυσικά το ΚΚΕ και τους «αγροτοπατέρες» του Περισσού να παίξουν για άλλη μια φορά τον ρόλο της βαλβίδας ασφαλείας για την εκτόνωση της λαϊκής οργής και τα ΚΝΑΤ ως security στο κτίριο της βουλευτικής ανομίας.ΚΚΕ το κόμμα του ΧΑΦΙΕ

Τα λόγια του αντάρτη πόλης και Εθνικοσοσιαλιστή Robert J. Mathews παραμένουν ως φάρος φωτεινός στις συνειδήσεις αυτών που ξέρουν και να αναγνωρίζουν το Κτήνος και να το πολεμούν: «Δέκα καρδιές, ένας χτύπος. Εκατό καρδιές, ένας χτύπος. Δέκα χιλιάδες καρδιές ένας χτύπος»

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/2/16 1:37 π.μ.

    Μπράβο στα παλληκάρια. Ελληνες με Αιμα και Πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή