Εραστές της ολικής άρνησης - θηρευτές του ονείρου

 

Ο Κωνσταντίνος Θ. Παπαδογιάννης είναι σύμφωνα με μαρτυρίες πολλών η πιο αναγνωρίσιμη φυσιογνωμία τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στους μάχιμους νεολαίους συναγωνιστές. 

Η συνέντευξη του είχε προκαλέσει θετικότατα σχόλια και ρεκόρ επισκέψεων στο ιστολόγιο μας αλλά και νύχτες αγωνίας ανάμεσα στα μέλη του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη. 

Ευφυής και δυναμικός, συγγραφέας ενός βιβλίου που «σαρώνει» σε πωλήσεις, αλληλέγγυος με τους αντιδημοκράτες από όποιο μετερίζι και αν προέρχονται χωρίς να πέφτει στην παγίδα της διχόνοιας. 

Η συντακτική ομάδα έχει την τιμή να φιλοξενήσει ένα ακόμη άρθρο του. Τον ευχαριστούμε για τον χρόνο του.

Εραστές της ολικής άρνησης - θηρευτές του ονείρου

Θα συνεχίσουμε, είτε στρωτά, είτε βυθισμένοι στην άρνηση μίας δεινής πραγματικότητας προχωρώντας στον όλεθρο. Αυτό που ενώνει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον μας, είναι εκείνο το εγωιστικό συναίσθημα της ευτυχίας που διαθέταμε και το απωλέσαμε μαζί με την γνώση, την συνειδητοποίηση και την δράση. Ήρθε η δεύτερη βάφτιση μας, εκείνη που μας απέστρεψε από το πεπρωμένο που άλλοι καθόρισαν για εμάς. Γίναμε οι αρνητές της παραίτησης, της ηττοπάθειας, της μαλθακότητας και της οποιαδήποτε θεωρίας που αμαυρώνει την Ιδεολογία μας. 

Δεν επιθυμούμε να χαϊδέψουμε αυτιά, αλλά να ακουστούμε πριν δούμε τα πάντα και τους πάντες να σαπίζουν. Πριν βιώσουμε την δημοκρατία και τις επιπτώσεις της σε τέτοιο βαθμό, που ακόμη και ο "Πύργος της Απελπισίας" μας θα μοιάζει λίγος για να διαφύγουμε. Αν ονειρευόμαστε λοιπόν μία παλινόρθωση του πνεύματος της Ελλάδος και της Ευρώπης, δεν μπορούμε να είμαστε παρατηρητές και παθητικοί δέκτες αυτής της λαίλαπας.

Στο πεδίο που απευθυνόμαστε θα συγκρουστούμε με όλους, φανερούς και κρυφούς εχθρούς, σε πάσης φύσεως υπερασπιστές της δυστοπίας των επικυρίαρχων. Κάθε προσωπική μας νίκη είναι μία νίκη για το Έθνος, κάθε μάχη που χάνεται είναι μία τάση που θα εκμαυλίσει ακόμη περισσότερο το σύνολο μακροπρόθεσμα. Δεν θα υπάρξει έλευση κάποιων κάποτε αν δεν αναλάβουμε τις ευθύνες μας και δεν θέσουμε τους εαυτούς μας σε εγρήγορση. Η κατάντια της ράτσας μας οφείλεται σε εμάς, δίνοντας μας ως κύρια προτεραιότητα την εκπλήρωση του καθήκοντος υψώνοντας ανάστημα και καλλιεργώντας το αύριο. 

Διατηρώντας το σπίρτο θα έρθει και η φλόγα, θα πλάσουν οι καιροί ξανά γενναίους Συναγωνιστές και Συντρόφους με Πίστη. Αν χαθούμε η Γη θα χάσει, ο αέναος κύκλος της ζωής δεν θα γυρίζει πια με την ίδια αίγλη και η ομορφιά θα έχει χαθεί. Αυτοσκοπός η πληρότητα και μετέπειτα η απόδοση της Ιεράς Νέμεσις, όντας ολοκληρωμένοι θα λύσουμε όσα προκάλεσαν τον πόνο και φέρανε το σκοτάδι στις ψυχές μας.

Το συναίσθημα μας θα πρέπει να το επισκιάσει η πειθαρχία και η σιδερένια θέληση για την επίτευξη των στόχων μας. Ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας, διότι η μόλυνση των καπιταλιστών και των νεομαρξιστών έχει ευτελίσει στην κυριολεξία και τον αέρα που αναπνέουμε. Ας νικήσουμε τα πάθη του παρελθόντος, ας δώσουμε κάτι από την ψυχισμό μας στο Έθνος και την Φυλή. Οι γειτονιές και τα σημεία αναφοράς που μας θυμίζουν έναν κόσμο που πέθανε, είναι οι μήτρες που γέννησαν ή μας έφεραν πιο κοντά στην Ιδέα και πρέπει να γυρίσουν σε εμάς. 

Το πέλαγος των εχθρών θα προσπαθήσει να μας διαβάλει και άλλο, όσοι δεν μας ακολουθήσουν τον δρόμο τους και εμείς τον δικό μας. Εμείς θα ξέρουμε ... Η δημοκρατία είναι η κατάρα και ο εχθρός του Γένους μας, χτυπάει πισώπλατα, ύπουλα και ανελέητα όσους την απειλούν. Όσοι συντάχθηκαν μαζί της και δεν το μετάνιωσαν, έχασαν κάθε ηθική και νόηση που τους παρείχε απλόχερα ο Θεός. Ως αρνητές αυτής της κατάπτωσης, είναι Τιμή μας να διώκεται καθημερινά ο καθένας μας στο περιβάλλον του, διότι οι εύκολες λύσεις δεν μας εκφράζουν.

Έκκληση για ένα «Μαύρο Μέτωπο», σκληρού και ανηλεή αγώνα κατά πάντων για την επιβίωση και την αξιοπρέπεια μας. Οι Μαύρες Σημαίες θα επιστρέψουν και υπερήφανες θα κυματίσουν ξανά, για να ξέρουν όλοι πως οι αρνητές δεν παραιτήθηκαν και δεν αποδέχονται τα δυσκολότερα χρόνια που έρχονται.

124 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/4/23 8:42 π.μ.

    21η Απριλίου σήμερα. Χρόνια πολλά Έλληνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/4/23 2:24 μ.μ.

      Δεν γιορτάζει κανένας φασίστας ή ΕΣ σήμερα. Μονο οι κρεμμύδοκεφαλοι ακροδεξιοί

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/4/23 10:31 μ.μ.

      Τι λες βρε σκορδοκεφαλε παλαιοημερολογιτη του αγνου φασισμου που δεν γιορταζει κανεις;
      Ζήτω το εθνος! Ζητω η 21 Απριλίου! Ζητω μου και εμενα που ειναι τα γενέθλιά μου!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος21/4/23 7:51 μ.μ.

    ποια 21η απριλιου ; την 6η απριλιου γιορταζουμε οι ΕΣ που απελευθερωθηκαμε απο την αγγλοκρατια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/4/23 5:10 μ.μ.

      Καλα εσυ αγόρι μου... Στο γιατρο γρήγορα! Η να πας στη Γερμανία να ζησεις. Εδω χαραμιζεσαι!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/4/23 10:04 μ.μ.

      5:10 σε καπιταλιστικές γερμανίες δεν πάω ... αν ήταν το Γ ραιχ φυσικά και θα άφηνα την αφρογραικία για να πάω στο έθνος που μας απελευθέρωσε το 1941.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/4/23 11:15 π.μ.

      Πολύ αντικαπιταλιστική η χιτλερική Γερμανία που στηρίχτηκε στα χρήματα βιομήχανων τραπεζιτών και εφοπλιστών. Τα θέλετε και τα λέτε αυτά ρε μαθητές του πλεύρη;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/4/23 4:37 μ.μ.

      11:15 και ; ποιος νοιαζεται αν στηριχτηκε σε λεφτα βιομηχανων εφοσον ο Χιτλερ δεν αφησε κανεναν να παρασιτει εναντιων του λαου του ; αν γουσταρετε πληρη σοσιαλισμο τραβατε στην ΕΣΣΔ οπου απαγορευοταν η ιδιωτικη περιουσια και αν ειχες θεωρουταν οτι ησουν "καταπιεστης" ...τετοιον παρανοικο σοσιαλισμο εχετε για προτυπο ;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος23/4/23 11:43 μ.μ.

      Εσυ 11.15 θες κρέμασμα

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος24/4/23 3:26 μ.μ.

      Πόνεσε η αλήθεια φιλελεύθεροι ψευτοναζί; Οσο και να χτύπατε τον κώλο σας κάτω η μοναδική αντικαπιταλιστική επιλογή της ιδεας είναι η τριτη θέση και ο "αιρετικός" φαιοκόκκινος εθνικοεπαναστατισμός

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος22/4/23 1:51 π.μ.

    Ωραίος ο μικρός! Δουλειά και πίστη στην ιδέα να έχει και μακρια απο τον βούρκο της ακροδεξιάς, ειτε αυτή κρατάει ελληνική σημαία ειτε δήθεν χιτλερικά προσωπεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/4/23 2:15 μ.μ.

    Ο Κωνσταντίνος διαχώρισε δύο έννοιες ασύμβατες, αυτές της απαισιοδοξίας και της ηττοπάθειας. Για την ηλικία του είναι έκπληξη που αντιλαμβάνεται σε συνολικό επίπεδο τι επικρατεί στην κοινωνία, παρόλο που οι συνομήλικοι του πάνε κατά διαόλου. Μακάρι με σκυμμένο κεφάλι και δουλειά να πετύχει στην ζωή του, έχει όλα τα φώτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευγενής22/4/23 2:19 μ.μ.

    Αυτό το παιδι δεν ξέρω τι ερεθίσματα είχε και έφτασε να έχει τόσο δομημένη προσωπικότητα από τόσο νωρίς, αλλα φοβάμαι μην τον συνεπάρει ο βούρκος της εποχής που μεγαλώνει. Ελάχιστες φορές έχουμε γίνει μάρτυρες τέτοιων αξιόλογων νέων την τελευταία δεκαετία τουλάχιστον.. Μακάρι τά καλύτερα και εύγε στον Μαύρο Κρίνο για την οικοδόμηση Ιδεών και την προβολή του Κωνσταντίνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/4/23 11:44 μ.μ.

      ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΦΗΚΑ. ΤΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/4/23 3:06 μ.μ.

      Έχει διαχωρίσει την θέση του εδώ και ένα χρόνο περίπου.. μην βγαζετε χολή χωρίς λογο

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/4/23 4:03 μ.μ.

      Ποια η θέση του μαύρου κρίνου για τον Αθανάσιο Σφήκα;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος24/4/23 4:11 μ.μ.

      Ψεύδεται εάν το λέει ο ίδιος. Υπάρχουν αυτόπτες που κρίνουν με τα μάτια τους. Σταματήστε επιτέλους εσείς οι συντάκτες του ΜΚ να υπονομεύετε την ενότητα του χώρου με το να διασπείρετε φήμες.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος25/4/23 1:50 μ.μ.

      Απο που προκύπτει ότι υποστηρίζει τον Σφήκα;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος25/4/23 1:57 μ.μ.

      Δεν υπάρχει κάποια υποστήριξη προς τον Σφήκα ρε Τέλη. Ασχολήσου με τον Λάο τον Ιλλουμινάτο στο blog της Ζούγκλας και άσε τον Παπαδογιάννη.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος25/4/23 4:10 μ.μ.

      Τι δουλειά έχει ο Σφήκας με τον Παπαδογιάννη πολιτικά; Αφού αποχώρησε από το κόμμα πανηγυρικά πριν ένα χρόνο ο δεύτερος.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος25/4/23 9:35 μ.μ.

      τα φαινομενα απατουν αγαπητε 4:10. η ενοτητα του χωρου προεχει. τα παιδια μια χαρα τα βρισκουν. δεν ειναι η μοναδικη περιπτωση φιλιας αυτονομων και κομματικων. ολοι μαζι ειμαστε μια γροθια. μαλλον δεν ζειτε στην κεντρικη Ελλαδα και δε γνωριζετε τις σχεσεις των αυτονομων με τα μελη των κομματος ΕΛΛΗΝΩΝ .

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος26/4/23 5:10 μ.μ.

      Όπως τα λες φίλτατε 9:35. Τα παιδιά μια χαρά τα βρίσκουμε όταν υπάρχει συνειδητότητα. Εσύ ηλικιωμένε εξαφανίσου.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος22/4/23 2:22 μ.μ.

    Έχοντας μελετήσει το βιβλίο του Κωνσταντίνου και την λοιπή αρθρογραφία του δυστυχώς βλέπω πώς επιβεβαιώνεται σε όλα, ελπίζω και σε αυτό το κείμενο να πέσει μέσα. Να γίνει το άτυπο αυτό κάλεσμα η αφορμή για μία Αυτόνομη Κίνηση που θα ενώσει όλους τους Ε/Σ για την τελική μάχη με την δυστοπία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/4/23 2:24 μ.μ.

    Όλοι θα πέσουμε, όμως ΕΜΕΙΣ θα πέσουμε τελευταίοι. Αυτό είναι το νόημα που βγάζω από το κείμενο, εύγε Κωστή που δεν τα παρατάς παρόλο το βουνό που έχεις μπροστά σου. Ίσως γίνεις παράδειγμα και για εμάς τους μεγαλύτερους που τά παρατήσαμε νωρίς με την αδράνεια μας. Είμαστε ασυγχώρητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τριτοθεσίτης22/4/23 2:27 μ.μ.

    Απ'τους λίγους που μετουσίωσε την σκέψη του σε πράξεις όταν χρειάστηκε με τον λόγο και τον ακτιβισμό του. Όσοι τον ξέρουν προσωπικά γνωρίζουν την ειλικρίνεια του βλέμματος και των ανησυχιών του, τιμή που τον γνώρισα πριν χρόνια από κοντά και κυρίως ένα μπράβο που δεν τα παράτησε πέρυσι όταν όλοι οι κομματικοί του χώρου του εναντιώθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/4/23 7:53 μ.μ.

      Κανεις δεν του εναντιώθηκε απο το κίνημα του Ηλία. Αντίθετα είχε και έχει απόλυτη στήριξη και επαφες με ποιοτικούς συναγωνιστές

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/4/23 8:02 μ.μ.

      Σε προσωπικό επίπεδο δεν ξέρουμε τι έγινε

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος22/4/23 2:29 μ.μ.

    Και εκεί που λες πώς όλα και όλοι τελείωσαν και δεν έμεινε τίποτα όρθιο, έρχεται ο Κωνσταντίνος να σε διαψεύσει πανηγυρικά. Δέκα σαν και αυτόν χρειάζεται το Έθνος και όλα θα είχαν αλλάξει αλλά... Δημοκρατία€

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κωνσταντίνος Παπαδογιάννης22/4/23 2:30 μ.μ.

    Ευχαριστώ και πάλι την συντακτική ομάδα του ΜΚ. Συνεχίζουμε ακούραστοι ανάμεσα σε λιποτάκτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος22/4/23 3:01 μ.μ.

    Καλά τα λέει ο νεαρός, πίστη σε αυτά που ασπαζόμαστε χρειάζεται και μακριά από κλαψες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εθνικοσοσιαλισμός η μόνη λύση! Μπράβο μικρέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος22/4/23 3:06 μ.μ.

    Πάρτε το βιβλίο του Κωνσταντίνου να ξεστραβωθειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος22/4/23 3:06 μ.μ.

    Υπάρχουν διαθέσιμα αντίτυπα και πώς μπορούμε να τα πάρουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ22/4/23 3:08 μ.μ.

    Το ανύπαρκτο φυτώριο Εθνικιστών γέννησε και κάτι, ας μην πάει χαμένο και αυτό το παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/4/23 1:54 μ.μ.

      Καθόλου ανύπαρκτο, ότι αρκετοί χάθηκαν για διάφορους λόγους είναι αλήθεια. Όσο βγαίνουν εθνικιστές πάντα θα υπάρχει ελπίδα.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος22/4/23 3:11 μ.μ.

    Η ΕΣΑ πριν μερικούς μήνες είχε προαναγγείλει την ίδρυση ενός Ε/Σ κινήματος μαζί με Πλεύρη. Γνωρίζουμε τι μέλει γενέσθαι και κυρίως έχει γίνει πρόταση στον Παπαδογιάννη και τον Μποβιάτσο για σύμπραξη; Όποιος γνωρίζει να απαντήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος22/4/23 3:13 μ.μ.

    Η Φθιώτιδα ανέκαθεν έβγαζε δυνατούς Εθνικοσοσιαλιστές, από τον Μπαϊκούση και τον Γκλέτσο στον Μποβιάτσο και τώρα στον νεαρό Παπαδογιάννη. Η σκυτάλη δόθηκε, υπάρχει μέλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/4/23 2:04 μ.μ.

      Η Στερεά Ελλάδα γενικότερα έβγαζε και θα βγάζει Ε/Σ κι εθνικιστές. Κυρίως Φθιώτιδα με όσους ανέφερες και Αιτωλοακαρνανία (αείμνηστοι Σπύρος και Λεωνίδας Σταθόπουλος, Καραμπέτσος κ.α.) και δευτερευόντως Φωκίδα. Κι η Θεσσαλία πάντα έβγαζε καταρτισμένους και πιστούς συναγωνιστές και στους 4 νομούς της. Αυτά από έναν παλιό του χώρου.
      Εύγε στον νεαρό Παπαδογιάννη για την ως τώρα παρουσία και συνεισφορά του.Δεν περισσεύει κανένας, ας συνεχίσει δυναμικά.

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος22/4/23 3:51 μ.μ.

    Η Τρίτη Θέση πιο επίκαιρη από ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η βία που υφίσταται η κοινωνία μας από την Δημοκρατία προέρχεται από ηλίθια πρόβατα που αρνούνται να υπερασπιστούν τον εαυτό τους δια της βίας μπροστά στην γενοκτονία που υφίστανται. Και επειδή δεν τολμούν να παραδεχθούν την δειλία τους περιμένουν σωτηρία από τις εκλογές. Όλα είναι πιο γαλήνια όταν αναπαυεσαι και θέλεις να πιστεύεις οτι όλα αλλάζουν με έναν χάρτινο φάκελο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος22/4/23 3:59 μ.μ.

    "Η αγάπη για την πατρίδα, η συντροφικότητα, το θάρρος και η πειθαρχία εκφράζονται μέσω αυτής: Το κράτος πρέπει να οργανωθεί με εθνικό, κοινωνικό, ένοπλο και αυταρχικό τρόπο. Σε αυτές τις τέσσερις αρχές βασίζεται το εθνικιστικό πρόγραμμα."

    Ernst Junger, Φωτιά και Αίμα, 1925
    Αυτό λείπει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος22/4/23 4:28 μ.μ.

    Βαδίζει ορθά, μακάρι να συνεχίσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος22/4/23 4:30 μ.μ.

    Η ριζοσπαστική τάση της ιδεολογίας μας που συνταράσσει τα λιμνάζοντα νερά του καθεστώτος, εκφράζεται και αναδεικνύεται από τον λόγο του Παπαδογιάννη και των λοιπών Συναγωνιστών της Ελληνικής Τρίτης Θέσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος22/4/23 4:33 μ.μ.

    Ο Ριζοσπαστικός Εθνικισμός είναι η μοναδική νησίδα που μας απέμεινε, στο έδαφος της οποίας μπορούμε να μαχόμαστε δίκαια για λίγες ανάσες καθαρού αέρα. Η υψηλή αισθητική είναι η οπτική μας, η πολιτική αντίληψη μας. Είναι η επιθετική μας στάση, απέναντι σε μια κοινωνία που πνίγεται από την έλλειψη ηθών μέσα στην συνολικά αποπνικτική καθημερινότητα. Απόσπασμα από το βιβλίο "Για το Έθνος και την Ιδέα" του Κωνσταντίνου Παπαδογιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος22/4/23 4:38 μ.μ.

    Ο χώρος είναι φτωχός και προσωπικότητες σαν τον Παπαδογιάννη είναι μία όαση στον βούρκο που βιώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος22/4/23 4:40 μ.μ.

    Πάντα ποιοτικός ο Κωνσταντίνος, δεν μας εκπλήσσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος22/4/23 4:40 μ.μ.

    Θα γίνει κάποια βιβλιοπαρουσιαση του βιβλίου του Κώστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι κακή ιδέα αν και έχει ήδη γίνει σε παλαιότερο άρθρο παρουσίαση του βιβλίου

      Διαγραφή
    2. Κωνσταντίνος Παπαδογιάννης22/4/23 9:00 μ.μ.

      Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, δεν νομίζω να γίνει. Δεν κάνει καλό η πολύ προβολή, εξάλλου το βιβλίο έχει προωθηθεί όσο χρειάζεται και χιλιάδες Συναγωνιστές σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό το έχουν προμηθευτεί. Όποιος δεν το έχει και επιθυμεί να το αποκτήσει μπορεί να επικοινωνήσει με τις Εκδόσεις Πελασγός και τον κ. Γιαννάκενα.

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος22/4/23 4:45 μ.μ.

    Διάβασα την συνέντευξη του περασμένου Ιούλη, πόσο δίκιο είχε για τους καιροσκόπους που απαρτίζουν το κόμμα Κασιδιάρη.. ούτε ένα χρόνο μετά από όσα ειπώθηκαν διαλύθηκαν και δεν ξέρουμε αν θα κατέβουν, με ποιον θα κατέβουν και τι Θεό λατρεύουν. Η σημερινή ακροδεξιά είναι η γάγγραινα του Εθνικισμού, το μεγαλύτερο δηλητήριο. Χειρότερο και από αυτό του μαρξισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος22/4/23 4:48 μ.μ.

    Πάλι θα χάσανε τον ύπνο τους οι καραγκιόζηδες της ακροδεξιάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος22/4/23 4:49 μ.μ.

    Απ' τους λίγους που μιλούν για Ορθοδοξία πλέον στον χώρο. ΕΥΓΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος22/4/23 5:04 μ.μ.

    Τελικά ίσως υπάρχει μέλλον, μακάρι να βγουν και άλλοι σαν τον Κωνσταντίνο στο προσκήνιο. Ποτέ δεν είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος22/4/23 5:06 μ.μ.

    Η συντακτική ομάδα του ΜΚ θα προχωρήσει σε κάποια έκδοση στο άμεσο μέλλον; Αναφέρομαι σε αδημοσίευτα και μη κείμενα του Στράσσερ, στα pdf που βγήκαν το καλοκαίρι αλλά και στην επανέκδοση παλιών και νέων συγγραμμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος22/4/23 5:37 μ.μ.

    Πάνε οι ΕΛΛΗΝΕΣ, θα κατέβουν ως ΕΑΝ μαζί με δημοκρατοπατριώτες. Το εκλογικό παιχνίδι τελείωσε πριν καν ξεκινήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος22/4/23 5:38 μ.μ.

    Δυνατός Συναγωνιστής ο Παπαδογιάννης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος22/4/23 6:29 μ.μ.

    Κωνσταντίνε τα πράγματα γίνονται ολοένα και χειρότερα στην χώρα μας. Μακάρι να μπορέσεις μαζί με την νέα γενιά να τα αλλάξεις, σίγουρα αν ακολουθήσουν το παράδειγμά σου και άλλοι οι πιθανότητες αυξάνονται. Μονάχα έτσι θα μπορέσει να δημιουργηθεί σε στέρεες βάσεις ένα πρότυπο Εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος22/4/23 6:29 μ.μ.

    Ωραίος ο Παπαδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος22/4/23 6:30 μ.μ.

    Η Ελληνική Λύση διαλύθηκε, παραιτήθηκαν τρεις βουλευτές του Βελόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος22/4/23 6:31 μ.μ.

    Το Εθνικό Μέτωπο θα μπορέσει να σχηματίσει ψηφοδέλτιο καθόδου στις εκλογές, μετά την ανακοίνωση λήξης της εκλογικής τους συνεργασίας με το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος22/4/23 6:34 μ.μ.

    Αν δεν βγουν νέοι Έλληνες σαν τον Παπαδογιάννη στο προσκήνιο, πάντα στην ίδια μοίρα θα είναι και ο χώρος αλλά και το Έθνος. Ένα μεγάλο μπράβο στον Σταύρο για την εκ νέου προβολή του νεαρού Κωνσταντίνου από την Φθιώτιδα, ο οποίος αναδεικνύει πάντοτε την σημασία του τοπικιστικού στοιχείου. Οι Λαμιώτες και όχι μόνο τον έχουν ανάγκη, σίγουρα σε πολιτιστικό επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος22/4/23 6:35 μ.μ.

    Καλα και τα λόγια, το θέμα είναι αν θα εφαρμοστούν τα όσα ορθώς λέει το παλικάρι παραπάνω και κυρίως απο ποιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος22/4/23 6:38 μ.μ.

    Τελικά δεν είχα πέσει έξω όταν είχα σχηματίσει καλή άποψη για τον Παπαδογιάννη. Δείχνει να είναι από τους ελάχιστους που επιμένει χωρίς ανταπόκριση στην "Ανάσταση" του Εθνικισμού στην Ελλάδα. Είχε καλό δάσκαλο βέβαια και αναφέρομαι στον Μποβ του οποίου τα βιβλία είναι διαμάντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος22/4/23 6:38 μ.μ.

    Πότε θα γίνει έκδοση της Τρίτης Θέσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος22/4/23 6:39 μ.μ.

    Ναι είμαστε οι αρνητές, οι υπερήφανοι διώκτες του καθεστώτος! Μπράβο σου μικρέ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος22/4/23 6:40 μ.μ.

    Σταύρο σε έχουν καλέσει στην εκπομπή της ΕΣΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταύρος Λιμποβίσης22/4/23 8:04 μ.μ.

      Υπήρξε πρόσφατα μια δεύτερη πρόσκληση για την εκπομπή της εσα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/4/23 9:04 μ.μ.

      Με τι θέμα;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/4/23 9:05 μ.μ.

      Και αν την δέχτηκες και αν ανέβει στο διαδίκτυο , πρεπει να ενημερωθουμε με σχετικό άρθρο

      Διαγραφή
    4. Σταύρος Λιμποβίσης22/4/23 9:59 μ.μ.

      Αν τελικά υπάρξει εκπομπή θα ανέβει, η πρόσκληση είναι για τον σχολιασμό των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων

      Διαγραφή
  44. Ανώνυμος22/4/23 6:41 μ.μ.

    Κώστα τζάμπα χαλάς το σάλιο σου, ο ελληναρας δεν αλλάζει στον αιώνα τον απαντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος22/4/23 10:06 μ.μ.

    Ξύλινος λόγος από τον Παπαδογιάννη, όπως πρέπει. Τα χαϊδεμένα αυτιά μας έφεραν εδώ που μας έφεραν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος23/4/23 11:24 π.μ.

    Χθες για περίπου μία ώρα είχε πέσει το προφίλ του Κωνσταντίνου στο Facebook. Ενόχλησε φαίνεται... Κατάφερε να το επαναφέρει όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος23/4/23 11:53 π.μ.

    Τέτοια σχόλια δεν έχω ξαναδεί για άτομο του χώρου. Ας αξιοποιήσει αυτή την αγάπη του κόσμου χωρίς να ψωνιστεί όμως. Το Εθνικιστικό Κίνημα χρειάζεται φωνές σαν και την δική του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αυτόνομος23/4/23 1:17 μ.μ.

    Υγιείς και στέρεες βάσεις λοιπόν πλέον από τον ΕΣ χώρο. Για να υπάρξει ένα ΕΣ Κίνημα που θα το ακολουθήσουν όλοι οι Αυτόνομοι θα πρέπει να βγει η νεολαία μπροστά. Οι παλιοί να συμβάλουν με την εμπειρία και τις γνώσεις τους και έτσι να έχουμε μία συλλογική προσπάθεια διάσωσης και ανάδειξης της Φυλής μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος23/4/23 9:33 μ.μ.

    Σταύρο γιατί δεν παίρνεις μία ηχητική συνέντευξη από τον Κωνσταντίνο κάποια στιγμή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος23/4/23 9:34 μ.μ.

    Πρέπει να προβληθούν και άλλα άτομα της Τρίτης Θέσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Konstantinos Boviatsos24/4/23 9:05 μ.μ.

    Χτίζοντας μια αυτόνομη πολιτιστική σκέψη και όραμα περα από τις δύο δυαδικές όψεις του Συντηρητισμού και του Προοδευτισμού και οι δύο αντιευρωπαϊκής προέλευσης. Αυτό είναι το έργο που έχουμε αναλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/4/23 4:12 μ.μ.

      Κώστα αναμένουμε με ανυπομονησία τα νέα σου βιβλία.

      Διαγραφή
  52. Ανώνυμος26/4/23 2:51 π.μ.

    Φοβερό κείμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αυτόνομος ΕΣ26/4/23 6:11 μ.μ.

    Συνέδριο όλων των αυτόνομων ΕΣ άμεσα... Νέοι και παλιοί να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να ξεκινήσει ένα Κίνημα/think tank που θα εμψυχώσει και ενώσει όλα τα υγιή στοιχεία της Φυλής μας. Οι βάσεις στην Ιδεολογία μας έχουν δοθεί, πρόθεση θα υπάρξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/4/23 10:23 μ.μ.

      Είχαμε την εντύπωση πώς μετά την επιστροφή Γκέκα θα γινόταν κάτι. Ας περιμένουμε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/4/23 1:13 π.μ.

      Οι ηλικιωμένοι στο γηροκομείο "Αυτόνομε ΕΣ". Έλιωσε η καραμέλα σου για το συνέδριο δύο χρόνια τώρα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/4/23 1:52 π.μ.

      Έγινε μία εκδήλωση πριν μερικές βδομάδες, για οτιδήποτε μελλοντικό θα υπάρξουν ανακοινώσεις πιστεύω από τους ίδιους.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος27/4/23 10:31 π.μ.

      Κάτσε και περίμενε συναγωνιστή.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος27/4/23 12:03 μ.μ.

      Όταν πέρυσι έγινε προσπάθεια να ενώσουν δυνάμεις οι τρεις βετεράνοι του ελληνικού εθνικοσοσιαλισμού εσείς κάνατε τα δυνατά αδύνατα για να παρεμποδιστεί η συνεννόηση. Τώρα που τους ζητάτε ενδεχομένως να είναι αργά.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος27/4/23 5:04 μ.μ.

      Μπα γύρισες από την Λομβαρδία; Καμιά αναμνηστική φωτογραφία θα μας δείξεις ή ήσουν χωμένος βαθιά μέσα στα μυητικά κελιά;

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος29/4/23 12:54 π.μ.

      Θα ήταν σφάλμα αν μοιράζονταν αδιάκριτα οι ευθύνες της αποτυχίας του προ ενός έτους εγχειρήματος. Βετεράνος συναγωνιστής που χαρακτηρίζεται από τους σχολιαστές αυτού του ιστολογίου ως φυσικός ηγέτης του ελληνικού εθνικοσοσιαλισμού έριξε την ιδέα οργανώσεως συνεδρίου που θα έφερνε τις κατακερματισμένες ομάδες της νεολαίας στο ίδιο τραπέζι. Εν συνεχεία έδειξε θετική διάθεση στην πρόταση συνασπισμού δυνάμεων με άλλους πεπειραμένους και αναγνωρισμένης αξίας συναγωνιστές. Με λίγα λόγια διασφάλισε το δρόμο που οδηγούσε στην ένωση των δυνάμεων του ελληνικού εθνικοσοσιαλισμού.
      Για αδιευκρίνιστους λόγους κάποιοι αρνήθηκαν να τον διαβούν. Κατανοητό εν μέρει. Έχει ο καθείς όρια στις αντοχές και τις δυνατότητες που διαθέτει. Η ευγενής κατανόηση δεν σηματοδοτεί όμως την αποδοχή της εξίσου διαμοίρασης των ευθυνών.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος29/4/23 11:51 π.μ.

      Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα 12:54. Αν η ένωση είχε επιτευχθεί την κατάλληλη στιγμή θα είχε προφυλαχθεί η φυσική ιεραρχία του ελληνικού εθνικοσοσιαλισμού. Αυτή τη στιγμή η ΣΟ του παρόντος ιστολογίου και διάφοροι άλλοι επιχειρούν να συνασπίσουν δυνάμεις τοποθετώντας σαν μπροστινούς πολιτικούς νεοσσούς. Είναι άλλος ο ρόλος της νεολαίας του κινήματος κύριοι. Δεν είναι να ηγηθούν. Ας μάθουν πρώτα λίγη ορθογραφία. Δεν το λέω καθόλου υποτιμητικά. Συμβουλή ενός μεγαλύτερου δίνω. Τα κείμενα του Κώστα είναι γεμάτα ορθογραφικά λάθη. Δεν είναι ωραία αυτή η εικόνα. Ας τη διορθώσει πρώτα και μετά βγαίνει μπροστά για στέλεχος της ηγετικής ομάδας. Τα βασικά να φτιάξουμε πρώτα. Δεν προσφέρουν τίποτα τα άλματα και η βιασύνη. Θα έρθει η ώρα οι σημερινοί νέοι να φτάσουν σε ηλικία που θα τους επιτρέπει να ηγηθούν.

      Διαγραφή
    9. Ο γηραιός φωτογράφος νομίζει πως υποτιμά την νοημοσύνη μας, μιλώντας για ''εγχείρημα'' συνασπισμού. Εννοεί δηλαδή πως έριξε την ιδέα ανώνυμα στην φόρμα σχολίων ενός τρίτου ιστολογίου, μιλώντας αόριστα για δήθεν συνέδρια, δήθεν συζητήσεις βετεράνων ''ηγετών'' και μάλιστα βγάζει και πόρισμα ότι η δήθεν άρνηση τους πηγάζει από έλλειμμα χαρακτήρα. Μούφα όλα, όπως και ο ίδιος. Συνέχισε τις παραστάσεις σου τέλι μου, μας διασκεδάζεις αφάνταστα και ναι πρόκειται για προσφορά σου στον πολιτισμό !

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος29/4/23 2:50 μ.μ.

      Κύριε ευγενικέ, μπορείτε να μας υποδείξετε, πού και σε ποιό μέσο έγινε αυτό το κάλεσμα - πρόσκληση ;

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος30/4/23 11:51 π.μ.

      Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί όταν εκφέρει κάποιος μια λογική άποψη πρέπει σώνει και καλά να είναι ο Καλέντζης. Φυσικά αυτό τον τιμά γιατί έχει ταυτιστεί το όνομά του με τη λογική. Ας το αφήσουμε όμως στην άκρη.

      Για ποιες ανώνυμες αοριστίες μιλάτε κύριοι; Τώρα την υποτιμάτε την ανωνυμία; Όταν κάποιοι έλεγαν ότι κανείς εθνικοσοσιαλιστής δεν πρέπει να κρύβει την ταυτότητά του εσείς δεν ήσασταν που σκίζατε τα ιμάτιά σας; Θα αποφασίσετε τελικά τι θέλετε;

      Εγώ θυμάμαι ότι η συζήτηση για το συνέδριο των εθνικοσοσιαλιστικών ομάδων και το ενδεχόμενο συνεργασίας ανάμεσα στους πυρήνες των τριών ηγετών του εθνικοσοσιαλισμού είχε συζητηθεί σε αυτό το ιστολόγιο. Δεν γνωρίζω ποιος κατέθεσε πρώτος την πρόταση. Θυμάμαι όμως ότι οι σχολιαστές είχαν αναγνωρίσει την πρωτοβουλία στον κύριο Αρ. Ηρ. Καλέ. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες στο σχολιασμό ήταν ο μοναδικός που κράτησε θετική στάση στην προοπτική να αναλάβει πρωτοβουλίες Ένωσης των εθνικοσοσιαλιστών. Εν αντιθέσει με τους εναπομείναντες σχολιαστές. Αυτοί έθεσαν όρους.

      Δικαιολογίες ήταν περισσότερο γιατί φοβούνταν να συνεργαστούν. Αυτοί ξέρουν τους λόγους. Αν και για εμάς τους υπόλοιπους παρατηρητές είναι προφανείς. Η ματαιοδοξία και η επιφύλαξη να βρεθούν δίπλα σε άτομα ικανά να δώσουν στην πολιτική κίνηση βεληνεκές μεγαλούπολης το οποίο θα υπερέβαινε κατά πολύ τα συνήθη στεγανά της πολιτικής γειτονιάς. Δυστυχώς μόνο τέτοιες εμβέλειες είναι ικανοί ορισμένοι να διαχειριστούν.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος30/4/23 5:49 μ.μ.

      Κύριε ευγενικέ - λογικέ, η εμμονή σου να προσποιείσαι τον υποστηρικτή του Καλέτζη, ενώ μέχρι και τα τσιμέντα της λεωφόρου γνωρίζουν, καταντά κουραστικό. Επίσημη πρόσκληση για συνέδριο ή δημιουργία συνασπισμού, ανώνυμα και μέσω σχολίων αποτελεί ανέκδοτο. Το ερώτημα παραμένει. Πού και πότε ο Καλέτζης ενήργησε γι΄ αυτό τον σκοπό, όπως ξεκάθαρα αναφέρεσαι.

      Διαγραφή
    13. Δεν είμαι ο ΑΗΚ1/5/23 5:23 μ.μ.

      Σας έχω απαντήσει επανειλημμένως μα η σ.ο. αρνείται να δημοσίευσει τις απαντήσεις μου. Απευθυνθείτε σε αυτή.

      Διαγραφή
  54. Ανώνυμος26/4/23 7:32 μ.μ.

    Άνετα θα μπορούσα να δω μελλοντικά τον Παπαδογιάννη μαζί με τον Μποβιάτσο και λοιπούς Συναγωνιστές ως μπροστάρηδες ενός Κινήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/4/23 1:17 π.μ.

      Ο Αθανάσιος Σφήκας πρέπει να στελεχώσει μια τέτοια κίνηση αν θέλουμε να γίνει πλήρες το μέτωπο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/4/23 12:39 μ.μ.

      Έχω και μια πολύ καλή κουμπάρα, πρέπει οπωσδήποτε να συμμετέχει στην ηγεσία.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/4/23 2:48 μ.μ.

      Χαχαχαχα

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος27/4/23 8:23 μ.μ.

      Έχεις γίνει κουραστικός ρε Αθανάσιε. Σταμάτα να λιβανίζεις τον εαυτό σου.

      Διαγραφή
  55. Ανώνυμος27/4/23 9:24 μ.μ.

    Συνέντευξη στον Κωνσταντίνο άμεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος27/4/23 10:22 μ.μ.

    Μια βδομάδα ασχολείστε με τον μικρό, πάλι σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος28/4/23 11:22 π.μ.

    Τα σχόλια είναι γραμμένα από τους ίδιους και τους ίδιους.Σφήκας Παπαδογιάννης Καλετζης και μερικούς τυφλοπόντικες.Ο χώρος σας βρωμάει σαπίλα και είναι γεμάτος κομματοσκυλα και 2-3 νάρκισσους που επαινούν τον εαυτό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/4/23 2:38 μ.μ.

      αν είσαι εθνικιστής λάθος κατάλαβες αν είσαι αντιφα η γνώμη σου απλά δεν μετράει

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/4/23 3:06 μ.μ.

      Μην δίνετε σημασία σε ρουφιάνους, έβγαλαν το πόρισμα.. αλλη δουλειά δεν είχαν τα παιδιά να αυτό προβάλονται για καθυστέρες σαν εσένα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/4/23 6:52 μ.μ.

      Χαχαχαχα 11:22 κλαψε

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος28/4/23 10:45 μ.μ.

      Σε όποιον έχουν απομείνε κάνα δυο εγκεφαλικά κύτταρα ας παρατηρήσει τα λεπτά που έχουν σταλεί όλα τα αυθόρμητα σχόλα αγάπης για τον πολιτικό στρατιώτη. Στα χνάρια του Αρίωνος, και του παντοκράτορος προκαθήμενου...

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος29/4/23 1:20 π.μ.

      τι λαθος κατάλαβε ρε κωστα, εχεις γραψει 90 απο τα 100 σχολια, γιατι; απο ποτε οι εθνικιστες ειχαν αναγκη μαζικης αποδοχης

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος29/4/23 12:53 μ.μ.

      Παράδειγμα:
      27/4, 1.13 πμ:
      Επιτίθεται στους παλιούς (και ειδικότερα στον Γκέκα) και δίνει την διάγνωση πως θα πρέπει αμέσως όλοι τους να εισαχθούν στο γηροκομείο για να ησυχάσουν τα νέα ταλέντα...
      Μετά από 4 λεπτά, 1.17 πμ, γράφει πως ο Αθανάσιος Σφήκας επιβάλλεται να στελεχώσει την όποια νέα κίνηση...

      Για Σφήκα δεν ξέρω, όμως είναι γνωστή η λαϊκή παροιμία που λέει:
      Έκαμε η μύγα κώλο κι έ€εσε τον κόσμον όλο!

      Μπράβο θανασάκι...

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος29/4/23 12:54 μ.μ.

      Όσα δεν φτάνει η αλεπου...

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος29/4/23 12:57 μ.μ.

      Έγιναν μαζικές κοινοποιήσεις και η επισκεψιμότητα του ΜΚ ανέκαθεν ήταν μεγάλη. Έχετε δει τον μικρό να γράφει ανώνυμα ποτέ, τι λόγο έχει.. θα χρεωθεί καυι που δεν έκανε αι κοιταχυε την δουλειά σας κομπλεξικοοι της δεξιάς. Φίλοι από όλη την Ελλάδα και ο μεγάλος τιυ κύκλος έδειξε την αγάπη του. Εσείς στην αφάνεια καλή και αυτή δεν λέω αλλά μερεγουλα

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος29/4/23 2:08 μ.μ.

      Ο εθνικιστικός χώρος έχει ανάγκη μαζικής αποδοχής από τότε που μορφές σάν τόν ιππέα και το ΝΓΜ τον οργάνωσαν σαν καταγώγι απόκληρων με αμφιλεγόμενο χαρακτήρα.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος29/4/23 5:35 μ.μ.

      12.53, 12.54, 12.57...

      Διαγραφή
  58. Ανώνυμος29/4/23 9:00 μ.μ.

    Λόγος βερμπαλιστικός,στομφώδης,γεμάτος με λεκτικά πυροτεχνήματα.
    Ορατότης μηδέν,ουσία καμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Κάποιος που γνωρίζει29/4/23 9:29 μ.μ.

    Ναι μάλλον είχε διαφωνίες με τον Κασιδιάρη,όχι το ότι βανδάλιζε τοίχους ο Βενιαμίν Παπαδογιάννης και του έκαναν κρούση από το κόμμα ώστε να μην συνεχίσει αυτήν την πρακτική και αυτός θύμωσε και έφυγε.Πριν μαθευτεί αυτό στο κόμμα και του κάνουν την κρούση προσκυνουσε τον Κασιδιάρη, έτρεχε στα συνέδρια του κόμματος,διέθετε πολλούς λογαριασμούς σε Twitter και YouTube που λιβάνιζαν τον Ηλία.Οι προτάσεις του δεν είναι καν συνατκτικα σωστές στην Νεοελληνική Γλώσσα
    Από έναν φιλόλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/4/23 2:13 π.μ.

      Ωραία αυτά φιλόλογε, τότε όμως τι θα κάνετε με τα ελληνικά του Σφήκα;
      Θυμίζει λαθρομετανάστη!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/4/23 12:28 μ.μ.

      Κώστα συνέχισε απτόητος κι αυτόνομος, και άσε το γεροτρόλ της γαδα να χτυπιέται.

      Διαγραφή
    3. Κωνσταντίνος Παπαδογιάννης30/4/23 3:31 μ.μ.

      Φίλε που γνωρίζεις δεν γνωρίζεις. Ως φιλόλογος που είσαι θα δεχτώ τις παρατηρήσεις σου με αδιαφορία και εσύ με παραμονή στην ανωνυμία σου. Γρήγορα στο πληκτρολόγιο...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/5/23 12:03 μ.μ.

      Ευτυχώς το τελευταίο σου σχόλιο δεν είχε λάθη.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος1/5/23 3:44 μ.μ.

      Που έκανε λάθος τελη;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος1/5/23 5:20 μ.μ.

      Στο σχόλιο που έγραψε στις 22/4/2023, στις 9:00μ.μ. ακριβώς.
      Όσο για το βιβλίο του, είναι αμέτρητα.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος1/5/23 9:20 μ.μ.

      Είστε αξιολυπητοι, μακάρι να μιλούσατε τα ελληνικα όπως ο Κωνσταντίνος

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.