Τα τσιράκια της φιλοαμερικάνικης αστικής ακροδεξιάς πήραν την απάντηση που τους άξιζε.


του Πάτροκλου.


Για άλλη μια φορά τα γνωστά λαμόγια της σάπιας αστικής ακροδεξιάς , μιας ακροδεξιάς που υπηρετεί πιστά εδώ και χρόνια το ΝΑΤΟ , τους Αμερικανούς και τα συμφέροντα του κεφαλαίου εμφανίζονται στο προσκήνιο. Μέσα από τις φυλλάδες τους - γνωστό με ποιων τα χρήματα εκδίδονται - προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι «αγνοί πατριώτες» , «ελληνόψυχοι» και «εθνικά σκεπτόμενοι» …


Όμως όλοι όσοι γνωρίζουν γεγονότα και δεν κρύβονται πίσω από το δάκτυλο τους δεν πέφτουν στην παγίδα των δήθεν «πατριωτών» και σημερινών λαϊκιστών. Δεν ξεχνάμε την φιλονατοική τους στάση όλα αυτά τα χρόνια , δεν ξεχνάμε την προσπάθεια τους μέσα από τις ρυπαρές φυλλάδες τους για να ΜΗΝ φύγει το νατοϊκό στρατηγείο από την Λάρισα , δεν ξεχνάμε την ένοχη σιωπή τους σε φλέγοντα κοινωνικά ζητήματα , τα ψεύδη τους , την καθημερινή λασπολογία μέσα από το διαδίκτυο , την οικοδόμηση εκ μέρους τους μιας νέας «αντιφασιστικής ρητορικής» αυτή την φορά όμως με περιτύλιγμα γαλανό και λευκό.


Τι να πρωτοθυμηθούμε ;


Τους καθημερινούς επαίνους τους στις μυστικές υπηρεσίες οι οποίες βρίσκονται υπό τον έλεγχο των Σιωνιστών και των Αμερικανών ;

Τις δηλώσεις του γραφικού μακαρίτη εδώ και χρόνια εκδότη τους σε συνέντευξη που μόνο εμείς δημοσιεύσαμε το απόσπασμα που αυτοί έκρυψαν ότι :


"Ας πάρουμε εμείς τα Σκόπια και τη Β. Ήπειρο και ας πάρουν και αυτοί ένα νησί ! " …


Η παραπάνω δήλωση αγαπητοί αναγνώστες είναι δήλωση ανθρώπου που μιλάει για ελληνισμό ;


Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε πολλά ακόμα παραδείγματα.


Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν κάποιοι πραγματικοί Έλληνες που σε κρίσιμες καταστάσεις δεν πτοήθηκαν αλλά προσπάθησαν να υπερασπιστούν τη τιμή τους και την αξιοπρέπεια τους με κάθε μέσο , ξεσπούν και πετάνε στα μούτρα των δήθεν ψευτο «ελληνόψυχων» τις απαντήσεις που χρειάζεται μόνοι εναντίον πολλών χωρίς να φοβηθούν τα γελοία τσιράκια της σάπιας ακροδεξιάς.


Μαζέψτε λοιπόν μπουζουκόβιοι ψευτοελληνόψυχοι τους οπαδούς σας που αφρίζουν όταν αποκαλύπτονται τα πραγματικά γεγονότα , τα διαδικτυακά λασπόνερα σας , και σιωπήστε για πάντα. Αν νομίζετε ότι με απειλητικά σχόλια , ψεύδη , ύβρεις και κουτσομπολιά θα καταφέρετε να κρύψετε την αλήθεια είστε γελασμένοι. Από την μια πλευρά είστε εσείς οι λάτρεις της αμερικανοκίνητης χούντας και της αστικής καταστολής , οι λάτρεις των ΜΑΤ των ΕΚΑΜ και των κάθε είδους Εφραίμ , εσείς που το μόνο που ξέρετε είναι να γράφετε γραφικές ανακοινώσεις.


Από την άλλη πλευρά όλοι αυτοί που πολεμούν για εθνική ανεξαρτησία και κοινωνική δικαιοσύνη.


Εμείς διαλέξαμε πλευρά, όπως και οι ΝΑΤΟικοί ακροδεξιοί. Άς επιλέξουν και οι αναγνώστες μας. Είτε με την ΝΑΤΟική ακροδεξιά , τους ρουφιάνους , την πλουτοκρατία , τις μυστικές υπηρεσίες και το νεοταξικό κράτος μαριονετών του Αμερικανοσιωνισμού και τους ίδιους τους Αμερικάνους , είτε με τον Δραγούμη , τους κοινωνικούς εθνικιστές , το έθνος , τους εργάτες , τους ανέργους , τους αγρότες και το λαό.


Η αμερικανόφρονη κατοχική ακροδεξιά της χώρας μας , μιας και ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ την απελευθέρωση της ίδιας της σημερινής Ελληνικής επικράτειας, πρέπει να βρει κάτι άλλο να "διεκδικήσει" για να πουλήσει το παραμύθι της και να συσπειρώσει γύρω τής κάποιους πελάτες. Κατά προτίμηση κάτι που να είναι σχετικά μακριά, τόσο χρονικά όσο και τοπικά. Οι ψευτοελληνόψυχοι για παράδειγμα , όχι μόνο δε μιλάνε για ρήξη με το ΝΑΤΟ και την Ευρώπη της Νέας Τάξης , αλλά αρνούνται κατηγορηματικά για παράδειγμα να μπει ζήτημα απομάκρυνσης της ΑμερικανοΣιωνιστικής βάσης της Σούδας από την Κρήτη !


Ενώ μιλάνε για Ελλάδα και Ελληνικό πολιτισμό, τόσο το επίπεδο των Ελληνικών τους και όσο κα η γνώση τους για τον Ελληνικό πολιτισμό είναι κατώτερη και από Αλβανό λαθρομετανάστη. Συνήθως είτε φέρουν την υποκουλτούρα της Νέας Τάξης , κάνοντας για παράδειγμα "εθνικό αγώνα" υπέρ της συμμετοχής της "Κύπρου" και της "Ελλάδας" στη Γιουρο - βύζιον, είτε περνάνε τις ώρες τους στα σκυλάδικα καπνίζοντας αμερικάνικα πούρα και πάντα λικνιζόμενοι στο κράμα του γύφτικου τραγουδιού με τη μικροαστική υποκουλτούρα και το μπητ , πίνοντας μείγμα οινοπνεύματος με κάποια χρωστική και Αμερικάνικη ταμπέλα , παράνομα εμφιαλωμένο στα Σκόπια, την Αλβανία ή τη Βουλγαρία .


Πίσω Ρουφιάνοι ! Εμπρός Σύντροφοι !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου