Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι «ψευτοελληνόψυχοι» και τα τσιράκια τους.Συγκεκριμένα πρόσφατα σε ιστοσελίδα που διατηρούν οι γραφικοί υμνητές της φιλοαμερικάνικης 21ης Απριλίου , οι θαυμαστές των ΜΑΤ , ΕΚΑΜ και λοιπών «δυνάμεων ασφαλείας» προχώρησαν σε άλλη μια αλητεία.


Γράφοντας κάποιοι από αυτούς με ονόματα Συντρόφων και δημιουργώντας εικονικούς ηλεκτρονικούς διαλόγους προσπάθησαν να μας συνδέσουν με πρόσφατο εμπρησμό (;) γνωστής ακροδεξιάς εφημερίδας. Δημοσίευσαν σχετικά σχόλια στο chat-box που διατηρούν ώστε να δημιουργήσουν εντυπώσεις στα μέλη τους.


Επίσης γνωστά σε εμάς γελοία υποκείμενα γλείφτες των δυνάμεων καταστολής και παιδάκια με βαριά ψυχολογικά προβλήματα επειδή δεν πέρασαν στην «μεγάλη των μπάτσων σχολή» σε μια απέλπιδα προσπάθεια να δημιουργήσουν εντυπώσεις προσπάθησαν να παρουσιάσουν ως ... «αρχηγό» (!) του Μαύρου Κρίνου πρώην μέλος γνωστής πολιτικής οργάνωσης ένα άτομο που ουδεμία σχέση έχουμε μαζί του και στο παρελθόν αλλά και τώρα.


Προς όλους αυτούς :Πέρα από το ότι είστε γελοίοι είστε συκοφάντες και ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.Προσπαθείτε με γελοία μέσα να ρίξετε λάσπη σε όλους αυτούς που δεν δέχονται την άθλια ρητορική σας και την φτηνή σας προπαγάνδα.Εδώ οφείλουμε να επισημάνουμε ότι μέρος των εν λόγω σχολίων είχαν να κάνουν με συκοφαντική υβριστική επίθεση εναντίον του Στέφανου Γκέκα υπεύθυνου του Εθνοφυλετικού Συνδέσμου ΑΡΜΑ και φυσικά και αυτό ΔΕΝ είναι τυχαίο.Η συγκεκριμένη κίνηση εντάσσεται στα πλαίσια μιας ευρύτερης λασπολογίας που εντείνεται κατά καιρούς αναλόγως με τις δημοσιεύσεις μας. Πρόσφατα σε άλλη γνωστή ιστοσελίδα σε συνεχή εμετικά δημοσιεύματα γινόταν λόγος για την συντακτική μας ομάδα με χαρακτηρισμούς που ταιριάζουν μόνο σε γελοία υποκείμενα.Η πρόσφατη δημοσίευση εκ μέρους μας φωτογραφίας του Γεωργίου Παπαδόπουλου δίπλα σε γνωστούς Σιωνιστές καθώς και η αναδημοσίευση σχετικού κειμένου που δείχνει την πραγματική φύση της 21ης Απριλίου εξόργισε τους «ψευτοελληνόψυχους» και αμέσως μετά ακολούθησαν εκ μέρους τους συνεχή καταιγιστικά δημοσιεύματα εναντίον μας γεμάτα λάσπη και ψέματα.Το αποκορύφωμα της γελοιότητας τους ήταν η δημοσίευση σχολίων στο εν λόγω chat-box με τα οποία δεν έχουμε την παραμικρή σχέση.


Οι διαχειριστές του εν λόγω chat-box αναλαμβάνουν την ευθύνη για τα επόμενα προβοκατόρικα σχόλια που θα δημοσιευτούν και δεν σβηστούν άμεσα.Στα 2 χρόνια που υπάρχει η συντακτική μας ομάδα και διατηρούμε αυτό το ιστολόγιο έχουμε δεχτεί δεκάδες ανάλογες λασπολογίες - όχι μόνο στο διαδίκτυο - από τα γνωστά άτομα που δρουν προβοκατόρικα στον Ελληνικό Εθνικιστικό χώρο με πλάτες μυστικών υπηρεσιών και παραγόντων της γνωστής πρεσβείας.Τους κάνουμε γνωστό λοιπόν ότι :


Όχι απλά δεν θα σταματήσουμε να προβάλλουμε το αληθινό πρόσωπο της φιλοαμερικάνικης ακροδεξιάς και της νεοταξικής αριστεράς αλλά θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά για την υπεράσπιση της αλήθειας και την ενίσχυση του Εθνικοεπαναστατικού Κινήματος.


Και τελειώνουμε με ένα νέο Quiz το οποίο καλούνται οι αναγνώστες μας να λύσουν :


Ποιος γνωστός εκδότης φιλοκυπατζίδικης ακροδεξιάς «ελληνόψυχης» εφημερίδας - μακαρίτης εδώ και χρόνια - διατηρούσε υπόγειες άριστες σχέσεις με Τούρκο φανατικό ανθέλληνα , πράκτορα της MIT και γνωστό «μειονοτικό» της Θράκης που σκοτώθηκε σε τροχαίο πριν ελάχιστα χρόνια στην περιοχή της Θράκης ;
Για να σας βοηθήσουμε να λύσετε το quiz είναι ο ίδιος που έγραφε στην φυλλάδα του ότι «επειδή οι Τούρκοι έχουν την ημισέληνο ως επίσημο σύμβολο και η ημισέληνος είναι από την εποχή του Βυζαντίου πρέπει και εμείς ( σ.σ. οι αναγνώστες του ) να βγαίνουμε στον δρόμο με σημαίες που θα έχουν την γαλανόλευκη ημισέληνο» !!!!!Επίσης ζητούσε «σεμνά και ταπεινά» την δημιουργία ταγμάτων θανάτου από Χριστιανούς που θα είναι «κομάντο αυτοκτονίας» !!!
Ο παραλογισμός λοιπόν στο μεγαλείο του αλλά και το κιτς μαζί με το ρουφιανιλίκι αποδεικνύετε το βασικό συστατικό του «πολιτικού λόγου» της φιλονατοικής ελληνικής ακροδεξιάς. Μια ακροδεξιά που παίζει τον ίδιο ακριβώς ρόλο με τον την γνωστή antifa !


Μποϋκοτάζ στις φυλλάδες της αστικής ακροδεξιάς και της νεοταξικής αριστεράς !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου