Πολεμώντας τους γιούς της Σιών.


του Πάνου Β.


Σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ισραηλινή εισβολή στην Γάζα. Μια στρατιωτική επιχείρηση που είχε ως κύριο γνώρισμα την εκτέλεση αμάχων με βόμβες ακριβείας από τα ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη.


Ένας βρώμικος πόλεμος με πολλές άγνωστες πτυχές που ελάχιστοι παρουσιάζουν στην κοινή γνώμη , όπως η χρήση βομβών φωσφόρου και η ασπίδα των κατοχικών στρατευμάτων με την αιχμαλωσία μικρών παιδιών πάνω σε άρματα μάχης και στρατιωτικά οχήματα.

Μέλη της στρατιωτικής πτέρυγας της Χαμάς.


Για άλλη μια φορά τόσο τα ελληνικά καθεστωτικά ΜΜΕ όσο και η πολιτική , πνευματική και θρησκευτική ηγεσία της χώρας κράτησε ίσες αποστάσεις για ευνόητους λόγους.


Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Παλαιστίνη δεν ήταν κάτι άλλο από την άμεση απάντηση των Σιωνιστών στην ήττα του Λιβάνου από τους Εθνικοεπαναστάτες αντάρτες της Χεζμπολάχ.


Ο διεθνής σιωνισμός μετά την επίδειξη δύναμης απέναντι στην αντιστασιακή οργάνωση Χαμάς , έχει τώρα ως κύριο στόχο την Ιρανική Δημοκρατία και το καθεστώς του προέδρου Αχμαντινεζάντ.


Η πρόσφατη στημένη «εξέγερση» απέτυχε παταγωδώς και η μόνη λύση για τους υιούς του Δαυίδ είναι η επίθεση μέσω αέρος στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν. Αρωγός των Σιωνιστών και αυτή την φορά το ξεπουλημένο ελλαδικό κράτος και το «ελληνικό» υπουργείο άμυνας.


Με ευθύνη των ελλήνων πολιτικών αλλά και στρατιωτικών ηγετών οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις έσπευσαν να συμβάλλουν στην ενδυνάμωση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων της Ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας με την συμμετοχή τους σε κοινή αεροπορική άσκηση.


Την ίδια στιγμή στην περιοχή της μέσης ανατολής περιπολούν φρεγάτες του ελληνικού πολεμικού ναυτικού για να εμποδίσουν την ενίσχυση της αντίστασης του Λιβάνου με όπλα.


Τι άλλο χρειάζεται για να καταλάβουμε ότι ζούμε σε ένα κράτος με τους πανεπιστημιακούς , πολιτικούς , στρατιωτικούς και θρησκευτικούς ηγέτες να υποτάσσονται άνευ αντιλογίας στις διαταγές του Σιωνισμού ;


Το παρακάτω βίντεο είναι αφιερωμένο στους αντισιωνιστές μαχητές της οργάνωσης Χαμάς.


Συνθήματα υπέρ του Εθνικοσοσιαλισμού στους τοίχους της Παλαιστίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου