Νέες αγχόνες - τύπου Νυρεμβέργης - στήνουν οι Αμερικανοσιωνιστές και τα τσιράκια τους ! Καταδικάστηκε σε θάνατο ο Tariq Aziz.




του Jihad.





Χιλιάδες οι θανατικές καταδίκες και παράνομες εκτελέσεις των μελών του Εθνικιστικού Σοσιαλιστικού Κόμματος Baath του Ιράκ μετά την εισβολή των Αμερικανοσιωνιστών στην χώρα το 2003.




Μόλις εχθές ανακοινώθηκε από το παράνομο δικαστήριο που διατηρούν στην χώρα οι Σιωνιστές, η καταδίκη του πρώην αντιπροέδρου και μέλους του Επαναστατικού Συμβουλίου του Ιράκ Tariq Aziz σε θάνατο δια απαγχονισμού.










Οι χιλιάδες παράνομες δίκες και εκτελέσεις είναι ένα θέμα που είναι απαγορευμένο εδώ και αρκετά χρόνια σε όλα τα ελληνικά μέσα «ενημέρωσης». Είναι γνωστά όμως στο εξωτερικό τα βασανιστήρια στις φυλακές του Ιράκ όπου πολλές φορές οι συνεχείς ανακρίσεις γίνονται υπό την επίβλεψη των πρακτόρων της Mossad.




Για πολλοστή φορά οι παγκόσμιοι εξουσιαστές σε συνεργασία με τους Σιωνιστές αφού διέλυσαν την χώρα και σκόρπισαν παντού τον πόνο και τον καρκίνο, προχωρούν στην συστηματική εξόντωση των στελεχών και μελών του Ιρακινού Εθνικιστικού Σοσιαλιστικού κόμματος.




Να σημειωθεί ότι ο Tariq Aziz είναι σε άσχημη κατάσταση μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο και κλόνισε την υγεία του.




Και όμως παρόλο την κρισιμότητα της υγείας του και τις αστήρικτες κατηγορίες που ολοφάνερα δημιούργησαν οι συνεργάτες των κατοχικών αρχών, κάποιοι τον οδηγούν στην αγχόνη επειδή δεν υπέκυψε στις επιταγές των Σιωνιστών και των έμμισθων μισθοφόρων τους.




«Ο Μπους και ο Μπλερ ψεύδονταν κατά εξακολούθηση. Υπήρξαν και οι δυο υποστηρικτές των Σιωνιστών. Ήθελαν να καταστρέψουν το Ιράκ για χάρη του Ισραήλ, όχι προς όφελος των Η.Π.Α. και της Μεγάλης Βρετανίας»



Tariq Aziz





Η ιστορία δείχνει να επαναλαμβάνεται για άλλη μια φορά. Νέα δικαστήρια και νέες αγχόνες στήνονται και νέες θανατικές καταδίκες εκτελούνται μόνο και μόνο επειδή κάποιοι υπερασπίστηκαν την πατρίδα τους ενάντια στους Σιωνιστές.




Η Βαγδάτη των τελευταίων ετών θυμίζει την Νυρεμβέργη του ’46 και οι Ιρακινοί κατηγορούμενοι τους μάρτυρες Γερμανούς Εθνικοσοσιαλιστές που καταδικάστηκαν από το παράνομο συμμαχικό δικαστήριο αμέσως μετά τον πόλεμο.




Οι Άραβες ηγέτες του Ιράκ στέκονται υπερήφανοι και ατρόμητοι απέναντι στους δήμιους και δικαστές θυμίζοντας σε όλους τους ηρωικούς νεκρούς του Εθνικοσοσιαλισμού οι οποίοι αψήφησαν τον θάνατο και έφτυσαν στα μούτρα τον εβραίο Woods και τον θίασο της αστικής δημοκρατίας.





Στο παρακάτω βίντεο η αναγγελία της καταδικαστικής απόφασης του δικαστηρίου.





Προσέξτε την ψυχραιμία και το θάρρος του πρώην αντιπροέδρου του Ιράκ την στιγμή της αναγγελίας της θανατικής ποινής, καθώς και την χαρακτηριστική τραγικότητα και δειλία του προδότη δικαστή.












Ο εν λόγω προδότης και συνεργάτης των Σιωνιστών ιδρώνει και τρέμει μπροστά στον ηρωικό άντρα, μπροστά σε αυτόν τον υπερήφανο Άραβα Εθνικιστή και μέλος της Επαναστατικής κυβέρνησης του Ιράκ τον Tariq Aziz !










Όπως το ’46 οι Ευρωπαίοι Εθνικοσοσιαλιστές δεν φοβήθηκαν στο ελάχιστο τις καταδίκες και τους δήμιους του Σιωνιστικού θηρίου έτσι και σήμερα χιλιάδες Ιρακινοί Εθνικοεπαναστάτες μέλη του Εθνικοεπαναστατικού κόμματος Baath δέχονται με θάρρος την πρόκληση και υψώνουν την γροθιά τους απέναντι στον επερχόμενο θάνατο και στον βάρβαρο εχθρό !










Πριν 65 χρόνια οι πολεμικές ιαχές και τα κατορθώματα των Εθνικοσοσιαλιστών «Λύκων» ακούστηκαν στην καρδιά της Ευρώπης και πάγωσαν έστω και για λίγο το αίμα των γαμψομύτηδων εχθρών, σήμερα οι Φενταγίν τα Λιοντάρια του Ιράκ βρυχώνται στις ερήμους της Μεσοποταμίας και περιμένουν την στιγμή που θα εκδικηθούν με ανείπωτη λύσσα για τα χιλιάδες εγκλήματα των εισβολέων.









Νυρεμβέργη 1946 ...







Βαγδάτη 2006 ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.