Μια πρόσφατη αναφορά στην ιστοσελίδα της «Χρυσής Αυγής» και η απάντηση της συντακτικής ομάδας του «Μαύρου Κρίνου».




Το πρόσφατο άρθρο μας: «Το σύγχρονο πνευματικό όπιο της αντιφασιστικής ακροδεξιάς και η σφαγή του Ruby Ridge» το οποίο μπορείτε να διαβάσετε στο ιστολόγιο μας, προκάλεσε την άμεση αντίδραση ενός αναγνώστη (;) και οπαδού του πολιτικού κόμματος «Χρυσή Αυγή».




Σε δημοσίευμα που μπορεί κάποιος να διαβάσει στην κεντρική σελίδα του Νικόλαου Μιχαλολιάκου, γενικού γραμματέα της εν λόγω οργάνωσης με ημερομηνία 21.10.2010 και στην ενότητα όπου φιλοξενούνται οι «επιστολές» των αναγνωστών δημοσιεύτηκε το παρακάτω απόσπασμα:





« … Τέλος, αν και πιστεύω πως δεν αξίζει τον κόπο, εν τούτοις, δε θα παραλείψω να αναφερθώ και σε μια δράκα χουντοϊωαννιδικών, πολιτικών εκφραστών μιας άλλης εποχής, οι οποίοι, παρότι έχουν πολιτικές σχέσεις με οργανώσεις που έχουν για πρότυπό τους τον Ιωάννη Μεταξά, εν τούτοις, κατηγορούνε τη Χρυσή Αυγή, επειδή έχει κάνει κάποιες ιστορικές αναφορές στα πρόσωπα του Γεωργίου Παπαδόπουλου και του Κωνσταντίνου Μανιαδάκη.




Βέβαια και στο πρόσωπο του Δημητρίου Ιωαννίδη έχει κάνει ιστορική αναφορά η Χρυσή Αυγή, αλλά προφανώς η συγκεκριμένη αναφορά δεν τους ενοχλεί, γιατί όπως είπα, ο Ιωαννίδης αποτελεί πολιτικό τους πρότυπο.




Καλά, η αναφορά στον Παπαδόπουλο, ίσως να τους ενόχλησε επειδή είναι βαθύτατα Ιωαννιδικοί. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί τους ενόχλησε η αναφορά στο πρόσωπο του Κωνσνταντίνου Μανιαδάκη, όταν αυτοί συνεργάζονται με οργανώσεις που έχουν για πρότυπο τον κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά!




Απάντηση σε αυτό ίσως είναι αρμόδια να δώσει μόνο η ψυχιατρική επιστήμη.




Εδώ που τα λέμε με άτομα που υποστηρίζουν τη δολοφονία των εργαζομένων στη Μαρφίν, πράγμα που δεν έχει κάνει ούτε ο αναρχοαριστερός χώρος (!), μόνο η ψυχιατρική επιστήμη είναι δυνατόν να ασχοληθεί … »





Σ.Σ. Θα ήταν λάθος να αναλωθούμε σε συνεχείς αντιπαραθέσεις μέσω του διαδικτύου τόσο με τον κ. Μιχαλολιάκο προσωπικά όσο και με το σύνολο της ηγεσίας του πολιτικού κόμματος «Χρυσή Αυγή».



Επιγραμματικά κάποια πράγματα για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις και για να μην υπάρχει παραπληροφόρηση.





Η απάντηση μας:





1. Κύριοι της ηγεσίας της «Χρυσής Αυγής», την επόμενη φορά που θα δημοσιεύσετε επιστολές αναγνωστών σας (;) καλό θα είναι να προσέξετε ιδιαιτέρως την ορθογραφία των εν λόγω κειμένων.




2. Σας καλούμε δημοσίως να αναφέρετε με ποιες οργανώσεις έχει σχέσεις (!) … όπως λέτε ο «Μαύρος Κρίνος» , οι οποίες μάλιστα σύμφωνα με τα λεγόμενα σας έχουν ως πρότυπο τον Ιωάννη Μεταξά ...




Είναι γνωστή η θέση μας εδώ και χρόνια τόσο για τον ηγέτη της 4ης Αυγούστου όσο και για το καθεστώς της εποχής εκείνης.




3. Στα άρθρα μας εμείς ως Εθνικοσοσιαλιστές, ουδέποτε αναφερθήκαμε με ευνοϊκά σχόλια τόσο στο πρόσωπο του Γεωργίου Παπαδόπουλου όσο και στον Κωνσταντίνο Μανιαδάκη.




Διότι απλούστατα και οι 2 αυτοί γνωστοί άνδρες του ελληνικού πολιτικού κόσμου ουδέποτε υπήρξαν στην ζωή τους αληθινοί Φασίστες ή Εθνικοσοσιαλιστές αλλά το ακριβώς αντίθετο, τόσο με τις πράξεις τους όσο και με την μετέπειτα γνωστή πολιτική τους διαδρομή.




Άλλωστε σας υπενθυμίζουμε ότι πάμπολλες φορές αρκετά μέλη της ηγεσίας της «Χρυσής Αυγής» παρευρέθηκαν σε θρησκευτικά μνημόσυνα του Γεωργίου Παπαδόπουλου στο α' νεκροταφείο και πρόσφατα μάλιστα δημοσιεύσατε στην κεντρική σας σελίδα, νεκρολογία ενός αναγνώστη σας (;) σχετικά με τον Κωνσταντίνο Μανιαδάκη.




Για να γνωρίζουν οι νεότεροι συναγωνιστές, τα μέλη σας αλλά και οι αναγνώστες ο Κωνσταντίνος Μανιαδάκης υπήρξε ο κύριος υπεύθυνος για την σύλληψη πολιτική δίωξη και πλήρη απομόνωση των Ελλήνων Εθνικοσοσιαλιστών κατά την διάρκεια του Μεταξικού καθεστώτος.




4. Τον Στρατηγό Δημήτριο Ιωαννίδη θα τον κρίνει η ιστορία.




Πάντως είναι αδύνατον να τον κρίνουν οι «φασίστες» του καναπέ και της μάσας ...




Εξάλλου ως γνωστόν, οι αναφορές και τα άρθρα που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας δεν είναι αναγκαίο να εκφράζουν στο σύνολο τους τα μέλη της συντακτικής μας ομάδας.




5. Και επειδή αναφέρεστε σε πολλά άλλα με ιδιαίτερο προσβλητικό ύφος … σας αφιερώνουμε κύριοι της ηγεσίας της «Χρυσής Αυγής» το παρακάτω απόσπασμα τις φωτογραφίες και τον σύνδεσμο που ακολουθεί.





... Απόσπασμα από το άρθρο του Ιωάννη Περδικάρη


’’Ακροδεξιά και Εθνικοσοσιαλισμός’’


περιοδικό Χρυσή Αυγή ...






... «Ο Μεταξάς ήταν σαφώς γοητευμένος από τα εθνικοσοσιαλιστικά και τα φασιστικά πρότυπα. Ήταν όμως ένας δοτός πρωθυπουργός χωρίς ουσιαστικό αντίκρυσμα στην εξουσία , όργανο του πράκτορα των Άγγλων Γεωργίου και των μεγαλοαστικών συμφερόντων που αυτός εκπροσωπούσε.



Αγωνιζόμενος να αποκτήσει ερείσματα για να απαγκιστρωθεί από τον ασφυκτικό εναγκαλισμό του Γεωργίου , προσπάθησε να ασκήσει μια φιλολαϊκή και εθνική πολιτική , που ωστόσο ποτέ δεν κατάφερε να παγιώσει σε ένα εθνικολαϊκό καθεστώς απαλλαγμένο από τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας και της πολιτικής ολιγαρχίας , που εκπροσωπούσε ο θρόνος.



Το καθεστώς της 4ης Αυγούστου δεν έγινε ποτέ ένα λαϊκό εθνικοσοσιαλιστικό ή έστω φασιστικό καθεστώς.



Έρμαιο της πλουτοκρατικής και ολιγαρχικής Ακροδεξιάς και της Αγγλόδουλης πολιτικής της , χρησιμοποίησε τον Μεταξά και κατεδίωξε κάθε αληθινό εθνικοσοσιαλιστή , αποβάλλοντας τον τάξεις του» ...






σχετικός σύνδεσμος ... εδώ










Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών σας ...




Χαίρετε και καλές «δημοκρατικές» μάχες !




Εκ μέρους της συντακτικής ομάδας του «Μαύρου Κρίνου».

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/10/10 2:00 μ.μ.

    δεν ειναι οφελιμο για τον τοπο η αντιπαραθεση της ομαδας του Μαυρου Κρινου με τους αγωνιστες της Χρυσης Αυγης και το αντιστροφο. Ο Αγωνας ειναι κοινος.Να διαδωσουμε στους Ελληνες τον πατριωτικο Εθνικοσοσιαλισμο ωστε να μπορεσουν να αντισταθουν στης προδοτικες κυβερνησεις που τον θελουν αβουλο και προσκυνημενο και να τιμωρησοουμε τους υπαιτιους οπως τους αξιζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι συγκρούσεις, αλλά εκεί που πρέπει κάποιος να μιλήσει ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαιρεται κυροι...ως ελλην εθνικιστης,νεος στην ηλικια (25)και ως εκ τουτου αφελης θα θελα να θεσω ενα απλο ερωτημα...γιατι δεν μπορουμε ολοι οι πατριωτες περαν απο ιδεολογικες μικροδιαφορες να συντονιστοουμε με μονο ιδεολογημα το αδογματιστο Ελληνικο πνευμα και την αγαπη μας για την πατριδα ωστε να αποτιναξουμε τον ζυγο ολων οσων κατασπαραζουν την πατριδα μας χρονιααα τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.